Yorumları: 151
Konuları: 0
Teşekkür Puanı:
19
lonely_b sana yaziyorum...
dil ögrenmek için koreye gidiyorsun hem ziyaret hem ticaret nisali hem dil ögreniyor hem koreyi geziyorsun yine bi gün gezerken bi reklam sirketi görüyorsun içinden basvuru yapmak geciyor ve gidip basvuru yapiyorsun bir süre sonra bi dizi teklifi geliyo yabanci oldugun için öncelii sana veriyorlar partnerinin kim oldugun sordugunda ise hyun joong cevabini aliyorsun ve cok mutlu oluyorsun dizi cekimlerinde hyun"la cok yakinlasiyorsunuz dizi cekimleri bitmesine ragmen hemen hemen her gün görüsmeye basliyorsunuz(bu arada sen ona asiksin ama söylemiyorsun) bir gün hyungu cay içmek için eve davet ediyorsun hyun kabul ediyor ve geliyor derken hyun joong"a evi gezdiriyorsun ama bir odaya onun girmesini istemiyorsun çünkü o odanin bütün duvarlarini kim'in resmi ile donatmissin girmesini istemedigin odaya kim senden habersiz giriyor sen hyun joong"u odada görünce çok sasiriyor ve aglamaya basliyorsun ve disari cikip alabildigince hizli bir sekilde sokaklarda kosuyorsun tabi hyun"da pesinden geliyor ve hizli bir sekilde senin kolundan tutup neden kaciyorsun diye soruyor sen hiçbisey söylemiyor sadece agliyorsun hyun joong siki siki sana sarilip biliyordum seninde beni sevdigini biliyordum cünkü bende seni cok seviyorum diyoor....
2 yil sonra kucaginda minik bir bebekle türkiyeye aileni ziyarete geliyorsun..
... BI RAIN....ile istiyorum.
Bi Rain fan clup
(¯`°.•°•.★*..SE7EN..*★ .•°•.°´¯)*
Kim Jeong Hoon fan club
Zoraki Prens Fan club
Heo Yi Jae fan club
Düşlerimin prensi fan club
✿✿。.๐~*✿Yoon Eun Hye Fan Club✿*~๐.。✿✿
Kim Bum Fan Kulüp
Full House fan club
Yorumları: 373
Teşekkür Puanı:
57
10-05-2009, Saat: 20:42
(Son Düzenleme: 29-06-2009, Saat: 19:45, Düzenleyen: *choon hee.)
herzamanki siradan günlerden biri oldunu sandigin bir gün ve herzamanki gibi arkadaslarinla dans okuluna gittin aniden bir sohbet açilir ve bi raindan konusmaya baslarsiniz arkadslarin senin onu nekadar çok sevdigini biliyorlar ve konusmaktan korkuyorlar çünkü sen arkadaslarini susturarak basalrsin anlatmaya bildiklerini ama arkadaslarinda onu çok seviyor sen onu hakkinda herseyi biliyorsun onlar tum haberleri senden aliyorlar .bu günde aynisi oldu konusuyordunuz okula geldiginizin farkinda bile degildiniz sallana sallana okula gerdiniz,hocaniz geldi ve basladiniz dans etmeye o anda kapini önünde birisini farkedersin ki o bi rain ,meyerse o sizi izliyormus ne oldugunu amlamadan ona bakarsiniz arkadaslarin sen den bir tepki bekler ama olmaz bi rain hocanin yanina yaklasarak''burada ders almak istiyorum ama gazetecilerine ve ya herhangi birilerin bunu bilmesini istemiyorum der.''hoca saskinlikla kafa sallar ve derse katilmasi için ricada bulunur tabikide biraina bir partner gerekir hocan seni seçmek istemez çünkü senin onu nekadar çok sevdigini bilir ve dona kaldigin için hareket edememenden korkar ve tam baskasini seçerken sen farkinda olmadan bi rain yere egilir ve senin yerdeki dügmesi açilmis kitapçigi alir, sana sormadan açar ve 'bu kimin böyle ! çok güzel benim burada fanlarim mi var yani 'der.. arkadaslarin sana bakar ama sen heyecandan cevap veremezsin en yakin arkadaslarindan biri bu onun der ve bi rain yanina yaklasir '^sizinle dan edebilir miyiz der.sonrada sen sesler duymaya baslarsinki 'çocugum sordugum sorunu cevabini ver diye sorarsen saskinliklar aya kalkarsin ve hocaya birain tabiki dans edebiliriz dersin ve herkes gülmeye basalar o anda sen anlarsinki yorgunluktan kenarda uyuklamissin...
joo ji hoon dan devam edin lütfen
Kim Jeong Hoon Fan
∂υšℓєяiмiη ρяєηši ƒαη
Yoon Eun Hye Fan
Joo Ji Hoon Fan
U Kiss
Kim Bum Fan
DBSK Fan
Yorumları: 478
Konuları: 16
Teşekkür Puanı:
63
en büyük tutkun onu görmek ama bunu imkansiz olarak düsünüyorsun.O da ne yolda yürürken jo ji hoon un türkiyede bir konser verecegini ögreniyorsun ve hemen gidip bir bilet alyorsun.Konsere neredeyse bes saat önce geldin ortada kimse yok sadece jo ji hoon sahne sovuna çalisiyor ve seni görüyor.Tabi sen kendinden geçmis hayran hayran ona bakiyorsun o da ne oldugunu soruyor sende git basimdan jo ji hoon u seyrediyorum diyorsun.Jo ji hoon benim diyor kafani kaldirip baktiginda karsinda jo ji hoon hemen boynuna atliyorsun neredeyse bogulacak jo ji hoon gösterdigin ilgiden çok memnun oluyor senin menejerin olmani istiyor sende seve seve kabul ediyorsun.Jo ji hoon la konser turneleri sirasinda biraz daha yaklasiyorsunuz ve sana bir konser sirasinda seni sahneye davet edip evlilik teklifi ediyor.Sende seve seve kabul edecegini söylüyorsun.Üç yil sonra kiziniz park kim teak la beraber korenin ünlü bir dergisine poz veriyorsunuz.
big bang dragonla istiyorum
Go Ah Ra
2PM
KİM SO EUN
GOO HYE SUN
Seeya
BoA
tmax
SARAYDAKİ MÜCEVHER
Ji JiN hEe
LEE HYORİ
DBSK
BOYS OVER FLOWERS
LEE MİN HO
ZORAKİ PRENS
DÜŞLERİMİN PRENSİ
BİG BANG
HAN HYE JİN
HAN Jİ MİN
SE7EN
KİM JEONG HOON
Yorumları: 97
Konuları: 1
Teşekkür Puanı:
15
22-05-2009, Saat: 22:58
(Son Düzenleme: 23-05-2009, Saat: 15:55, Düzenleyen: angelus2097.)
sailor moon 'a
ailene resti cekerek türkiyedeki bütün gemileri yakarak hem koreye olan hayranligindan hemde icindeki bitig tukenmeyen askindan dolayi guney kore yolunu tutuyorsun.zar zor biriktirdigin parayla uçak bileti aliyor ve dogruca uçaga biniyorsun uçaktan indiginde artik koredesin ama hava alaninda termal kameralar deli gibi ötüyor anlam veremiyorun herkes basina toplaniyor apar topar hastaneye kaldiriliyorsun bir anda gripli turk olarak gündem yaratiyorsun ama herhangi bir bulguya rastlanmiyor.tam hastaneden cikarken kim sang bum u goruyorsun oda kan vermeye gelmis meger.seni taniyor cunku bi aralar korenin gripli turkuydun.selam veriyorsun ve boylece kaynasiyorsunuz ilk basta seni fazla takmiyor gibi gozukuyor ama sonra yabanci bir dansciya ihtiyaci oluyor ve aklina ilk sen geliyorsun seni ariyor gidiyorsun ilk klip ikinci klip derken askiniz büyüyor ve 3.klipte bir nikah masasindaki genc ciftleri canlandiriyorsunuz hayallerinin prensiyle formaliteden evleniyorsunuz aslinda sen formaliteden saniyorsun klipten sonra saa veli oldugunuzu söyluyor.....(umarim begenirsin)
bana chang minle yapin lutfen
[ •°o.O(Büşra&Chang Min)O.o°• ]
^^DBSK FaN ^^[/b]
Yorumları: 290
Teşekkür Puanı:
44
maxkolik sana yaziyorum
sen su anda lise ögrencisisin.derslerinde kötü sayilmaz .Senin tek istegin çocuklugundan beri koreye gitmek ve biricik askin chang min ile tanismak.sen su anda lise son sinif ögrencisisin.yakinda 18 yasina basçaksin ve koreye gidceksin.18ini gçdigin için kimse sana karisamaz.zaten korecen de süper ana dilin gibi biliyorsun.O yüzden koredeyken bir dil sikintin olmiycaktir. geriye kalan sey sadece 18 yasina girmek için bir ayin kalmistir .Baban ise koreye gitmene izin vermemistir .sende gizlice evden kaçmayi planliyorsundur.Sen su anda pasaport islemleri ile ilgileniyorsun.Ailen bir sey anlamsin diye herseye çok dikkat ediyorsun.Çünkü bu senin için çok önemli.Koredeyken bir süre para sikintin olmiyacaktir çünkü bebekliginden beri bankada biriken paran var onlari kaççagin gün gizlice çekçeksin..Günler su gibi akiyor ve sen bir hafta sonra koreye uçuyorsun.uçagin gece 4 buçukta kalkicak.Sennin yilardir bsr tane askin var oda chang min .sen onu için ölüyorsun resmen.sonunda büyük gün geldi bugün herzamankinden daha bir enerjiksin çünkü bu gece koreye uçuoyrsun.okularda kapandi çoktan.sen üniversiteyi korede okumayi pilanliyorsun.bugün sabah çikip uçak biletini aldin.alisverise gidip bir iki elbise pantolon filan aliyim dedin ama tüm magazayi bosalttin.nese sen evdeyken aksam yemegini iyi yedin ve yanina gizlice meyve filan aldin çantana sokusturdun.kocaman bir çanta hazirladin yeni aldigin herseyi koydunbirde günlügünü resim albümünü eski bir kaç hatirayi. valizini gizlicecamdan çikardin (eviniz en alt katta)çantani çimlerin arasina iyice sakladin..Ailen senden süphelenmedi.herkes uyuyor.sende uygun buldugun bir anda odanin camindan çiktin ve kosmaya basladin.hemen bir taksiye atlayip .hava alanina gidin .az kalsin uçagi kaçiriyordun.zor yetistin.bir bakiyorsun yanindada chang min oturuyor. chang min ile sohbet edmeye basliyorsunuz.baya samimi oluyorsunuz.onun türkiyede neden aradigini ögrendiginde sok çünkü o yurt dsina çikçakmis ve yanlis uçaga binmisve kendini türkiyede bulmus.uçaktan indiginizde seni bir yere davet edyor sende seve seve kabul ediyorsunbir bakiyorun evlenme dairesindesiniz.sana seni ilk gördügümanda sana asik oldum der ve evlenirsiniz.ailen seni af eder ve 5 yil sonra kameralari karsisinda ufak oglunuz ile poz veriyorsunuz
8benden bu kadarisallah seversin)
ben SONG IL GOOK ile istiyorum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Yorumları: 1,917
Konuları: 51
Teşekkür Puanı:
256
tugba-ji-min'e
Sen Türkiye'nin sokaklarind geziniyorsun. Alýs verise gitmissin. Eve dönerken. Iki Koreli'ye rastliyorsun. Ingilizcen olup olmadigini soruyor. Sende var diyorsun. Senden yardim istiyorlar. Dizi cekecekler ama uygun bir yer bulamadilar. Sen tam onlara göre bir yere götürüyorsun. Türkce bilmedikleri icin senden sürekli set'e gelmeni istiyorlar. her konu'da türklerle rahat anlasabilsinler diye. Sen seve seve yapabilecegini söylüyorsun. Ertesi gün set'e geliyorsun seni bas rol oyuncusuyla tanistiracaklar. Gidiyorsunki SONG IL GOOK sen tabii orada sok oluyorsun. Büyük bir hayrani oldugunu falan anlatiyorsun. O'da cok memnun oluyor. Dizi cekimi uzun sürdügünden sizi baya bir kaynasiyorsunuz. Sizin araniz baya bir siklasiyor. O kore'ye dönmek zorunda kaliyor, ama günlük net'te konusuyorsunuz. Hatta ara sira türkiye'ye geliyor seni görmek icin. Sen üzülüyorsun tabii keske benden hoslansa, ama sadece arkadas olarak görüyor diye. asagi yukari alti ay sonra seni sevdigini itiraf ediyor...
Bende F4'ten istiyorum özellikli Lee Min Ho lütfen!!!