yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3.29/5 - 7 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Müthiş Hayaller...
Tilsimli bebege devam...

çekingen bir tavirla suç islemis bir çocuk gibi afedersin deyip hizlica yataga giriyorsun ve arkani dönüp büzülüyorsun jeong hoonda yataga uzaniyor günlerce uyumamak seni oldukça bitkin düsürmüs kafani yastiga koyar koymaz uykuya daliyorsun veokadar yorgunsunki horlamaya basliyorsun jong hoon seni bir iki kez dürtüyor ama sen hiç orali degilsin olamaz deyip gülümseyerek kulaklarini yastigin arasina aliyor sabah oldugunda evde kina telasi baslamis durumda annen kahvaltidan sonra biran evvel alisverise çikalim diyor peki jeong hoon evde tek basina mi kalacak diyorsun annende yeni tasinan komsumuzun ogluna söyleriz onunla birlikte vakit geçirir çocuk biraz kabadayi gibi ama iyi çocuk ben bir sorayim deyip komsuya gidiyor sende bu arada kahvaltiyi hazirliyorsun annen daha sonra geri dönüyor ve konsunuzun oglunun kabul ettigini söylüyor kahvaltiyi yaptiktan sonra hepberaber disari çikmak için hazirlaniyorsunuz jeong hoon u komsunuzun oglu ile vakit geçirmesi için tanistirmaya gittiginizde sende ilk defa görüyorsun kapiyi o açiyor elinde tesbih kabadayi tarzinda bir adam annene bakilacak bebe bu mu diyor sen Jeong hoonu biraktiktan sonra annene bu adami çok aradin mi diyorsun annende gülümsüyor iyi çocuk iyi çocuk diyor ama senin için hiç rahat degil o sirada komsunuzun oglu jeong hoon a bu kiyafet ne böyle sana türk erkegine yakisir bir kiyafet alalim deyip alisverise götürüyor onu giydirdikten sonra elindeki tesbihi göstererek bu erkekligin raconudur bunu elinden eksik etmeyeceksin o kadar sert giydirdik yinede sirin gözüküyorsun haydi simdi kahveye gidiyoruz diyor jeong hoon oldukça saskin bu adam baska bir dilmi konusuyor acaba söylediklerinin tek kelimesini bile anlamiyorum racon ne demek diye kendi kendine düsünüyor birlikte kahveye giriyorlar iki kisinin daha oldugu bir masaya oturuyorlar kabadayi bagiriyor usta dört çay bir okey kaybeden öder jeong hoon ama ben nasil oynandigini bilmiyorum diyor ona oyunu anlatiyorlar ve oyuna basliyorlar jeong hoon her defasinda kazaniyor herkes onun kazanmasindan sikilmis durumda kabadayi çaylak sansi iste diyince jeong hoon çaylak ne demek diye anlamamis bir dille soruyor yahu çaylagi bosverde nasil kazaniyorsun onu anlat diyorlar tek yaptigim çikan taslari aklimda tutmak diyor jeong hoon oradakiler sasiriyor ne yani o kadar tasi aklinda mi tuttugunu söylüyorsun biz az önce attigimiz tasi hatirlamazken zekama güvenirim diyor jeong hoon oradakiler donakalmis bir sekilde birbirlerine bakiyorlar osirada televizyondan gelen bir golle herkes ayaga firliyor jeong hoon ne oldugunu anlamadan onlari izliyor oradakiler erkekligin ikinci raconuda takim tutmaktir sen hangi takimlisin diye soruyor jong hon anlamiyor kabadayi nereden bilsin diyor sonra jeong hoon adönerek bak türkiyede üç büyük takim vardir bunlardan birini tutmayani adamdan saymazlar ama senin tipin Avrupa sampiyonu Galatasarayliymissin gibi duruyor oradakilerden biri atiliyor ne galatasarayi Fenerbahçe her yil sampiyon sen en iyisi Fenerbahçeli ol arkadan bir ses geliyor sen hiç fener Galatasaray kavgasina karisma en kavgadan uzak takim Besiktas kabadayi ayaga kalkiyor ne besiktasi yav en çok adam sizden ölüyor çarsi her seye karsi o sirada kahvede bir kaos olusuyor jeong hoon ayaga kalkarak bagiriyor.... Devami var

So Ji Sub için istiyorum
angelus2097:

sen bir sirkette çalisiyorsun.patronun sana çok önemli bir görev verecegini söyledigi için geceden beri heyecanlisin,uyuyamadin.çünkü bütün gece nihayet hakettigin terfiyi alacagini düsünerek geçirdin.ertesi sabah en cici kiyafetlerinle ise gitmek için yola çikiyorsun.alacagin terfide hala aklin derken birden bir ses duyuluyor.araban baska bir arabayla çarpisti.arabadan sinirle çikiyorsun karsiki arabadanda birisi iniyor hemen arabanin ön kismina bakiyorsun
hiç dikkat etmezmisin sen arabanin haline bak diyor diger söför ve ona dönüyorsun so ji sub.onu görünce dahada sinirlenip sanki yeterince paran yok diyorsun asil benim arabama bak.çarpan sensin benden nasil senin araban için üzülmemi istersin diyor sen biraz utaniyorsun ve araban ne kadra hasarda görse binip gidiyorsun sirkete girerken aklindan olanlari geçiriyorsun ve dahada bir sinir oluyorsun içeri görüyorsun arkadasin patronun seni görmek istediginii söylüyor heyecanla yanina gidiyorsun kapiyi açiyorsun patronun öncelikle terfiyi arkadasina verdigini söylüyor sen üzülüyorsun içinden bana verecegi aber bumuydu diye geçirirken seni biriyle tanistirmaliyim diyor ve arkadan bir ses geliyokafani çeviriyosun ve so ji sub oda seni gördügüne sasirsada pek çaktirmiyoBiggrin
el sikisiyorsunuz sen sen seennn derken patronun siz tanisiyormusunuz diyor oda evet hanimefendiyle bu sabah tanistik ama sabah bu kadar güzel oldugunun farkinda degildim diyor....devami varSmile

ben kim hyun joong ile istiyorumBiggrin
SS501 Manyakları Üyesidir!
Jang Geun Suk Fan Club
Kim Hyun Joong-Kim Kyu Jong
lonely_b sana

kim hyun joong tüm hayatini kaplamis durumda.Onu düsünmeden 1 dakikan geçmiyor (benim kim jeong hoon'a oldugum gibi..)
Artik dayanamayip koreye gidiyorsun.seni koreli 2 arkadasin karsiliyor.Bu kizlar da senin kim hyun joongu nasil sevdigini biliyorlar.Onlarin evinde 1 hafta kaliyorsun.islerin yoluna girdiginden para biriktirip kendi evini aliyorsun.Korede 1 senen güzel geçiyor.
ama son zamanlarda aksilikler süt üste geliyor.islerin kötüye gitmeye basliyor.türkiyedeki arkadaslarindan birini kaybediyorsun vs..
Sikintilarini atmak için bir gün askam üzeri deniz kenarina gidiyorsun.Aksilik olacak ya,kimse yok o saatte orda.Kendi kendine "bu güzel manzarayi izlemeye gelebilecek kimse kalmamis mi?" diyorsun.O sirada deniz kenarina oldukça yaklasiyorsun.Ama o da ne!!
Elindeki kim hyun joong resmi rüzgardan denize düsüyor.Olamaz!
onu alman lazim..yavasça egiliyorsun almak için.ama yüksekte kaliyor elin.Tam uzanacakken ayaklarin yerden kesiliyor ve denize düsüyorsun.Yüzme bilmiyorsun ve denizde yardim istiyorsun.Kimse yok!Orda çaresizce çirpinirken birinin denize atladigini görüyorsun.kim oldugunu göremeden bayiliyorsun.Uyandiginda karsinda kim hyun joong!Hayal olduguunu düsünürken,senin uyandigna sevinen kim hyun joong seni yavasça kaldriyor ve "benim resmimi almak için kendini tehlikeye attin" diyor.Utanarak yüzünü öne egiyorsun.Yanagina öpücük konduruyor!Ilk tanisma buyken, 1 yil sonra dügününüzü ayni deniz kenarinda kutluyorsunuz..

Kim Jeong Hoon'la istiyorum..

tilsimli bebek senin için geliyor....

2 yil sonra kim jeog hoonun askerden geldikten 2 gün sonra koreye gidiyorsun. kim jeong hoon gelir gelmez koredeki funlariyla bulusuyor ve sende ne yapip ne edip o toplantiya katiliyorsun ve onunla karsi karsiyasin imzasini aliyorsun onu öpüyorsun hemen anliyor senin koreli olmadigini ingilizce konusmaya basliyorsunuz sen nerden geldigini onu ne kadar çok sevdigini ve korea fansi anlatiyorsun o çok sasiriyor türkiyeden bu kadar çok seviliyorsam oraya gitmeliyim diyor ve 1 hafta sonra türkiyeye beraber geliyorsunuz sen korea fansi ayarliyorsun iste funlariyla bulusuyor kim ve sana çok tesekkür ediyor ertesi gün koreye dönerken kim sana benimle korede yasamak benim kadinim olmak ister misin diye soruyor sende hiç düsünmeden evet diyorsun...

aradan bir yil geçiyor ve kim le çok mutlu bir hayat yasiyorsunuz onu müslüman yapmissin ve sünnet olmusBiggrin ayrica türkçe de ögrenmis...

joo ji hoonla ilgili istiyorum...
İmzanız kurallara umadığı için silinmiştir.
TiLsimLi~ߣߣk çok güzel Biggrin

angelus2097 devam ediyorumSmile

sen biraz utansanda sinirin utancini bastiriyor ve elini çekiyorsun kapidan çikarken patronun pesinden gidip lütfen beni onunla yalniz birakma ne olursa yaparim diyosun oda delimisin sen sirketteki herkes yerinde olmak istiyor diyor ve gidiyor sende disindan o zaman onlara verseydin diyorsun arkani dönüyorsun ve so ji sub karsinda duruyor sirketteki herkes onun pesine geliyor ve tanisiyolar sen bir anda arkada kaliyorsun
1 hafta geçiyor sen sürekli onun kahvesini getirmek gibi önemsiz islerle oyalaniyorsun ve diger arkadaslarinda ona asiliyorlar o gün yine sen otururken gözlemliyorsun bir arkdasin gidiyor ve yalandan bildigi bir soruyu soruyor bildiginii biliyorsun çünkü ayni soruyu sanada sordu ve cevapladinBiggrin o gidiyor ve diger arkadasin ve diger ve diger.... bu durum gittikçe gicik ediyoer seni en sonunda is çikisi dayanamayip bu kadar zeki oldugunu bilmiyordum diyorsun sana sasirip bakiyor sende baksana herkes sana birseyler soruyor diyorsun oda evet noldu kiskandinmi diyor sende neden kiskanacakmisim diyorsun oda ben olsam çok kiskanirdim sevdigimi diyor sende seni sevmiyorumki diyorsun surati asliyor ertesi gün bir arkadasin sirkete geliyor e bu arkadasin erkekBiggrin siz çok yakin arkadaslarsiniz gün bitiminde arkadasin gidiyor o da bir an firsat bulup kimdi o diyor sen anlamsiz bakiyorsun baya samimi oldugunu diyorum diyor sende bu senii ilgilendirmez diyorsun oda sana demistim sevdgimi kiskanirim diyor BiggrinBiggrin

1 yil sonrada dügününüzü yapiyorsunuzBiggrin

ben yine kim hyun joong ile istiyorumBiggrin
Jang Geun Suk Fan Club
Tilsimli Bebek senin için:

Hayat dolu bir insansin.En büyük hayalin ünlü bir sarkici olmak.Ayrica çok siki bir kim jeog hoon hayranisin.Onun sarkilarini dinliyorsun.Hatta onunla sarki söylemeyi herkesten çok istiyorsun.Bi gün televizyonda kim jeog hoonun türkiyeye konser vermeye gelecegini ögreniyorsun.Konsere gidiyorsun.Kim dinlesin diye bir demo hazirliyorsun.Ama ona ulastiramiyorsun.Çok üzülüyorsun.
Aradan 7 ay geçiyor.Televizyonda popstar yarismasinin yapilacagini izliyorsun.Yarismaya katiliyorsun.Haftalar geçiyor.Finale kalmissin.Size final gecesi süpriz bir jüri üyesinin olacagi duyuruluyor.Final günü geldi çatti.Sahne sirasi sana geliyor.Saheye çikiyorsun ki karsinda kim jeog hoon.Konuk jüri üyesi o.Kalbin yerinden çikiyor sanki.Onun sarkilarindan birini söylüyorsun.O dahil herkes seni ayakta alkisliyor.Yarisma sonuçlari açiklaniyor.Yarismayi sen kazanmissin.Ödülü sana kim veriyor.Ve sahnede kendisiyle yeni albümündeki bir sarkida düet yapmani teklif ediyor.Kabul ediyorsun ve beraber koreye gidiyorsunuz.Günün her ani her saat birliktesiniz.Klip çekimleri tanitimlar filan.Aranizda biseyler olusmaya basliyor.
Bir aksam sana telefon açiyor ve balkona çikmani söylüyor.Çikip bi bakiyorsun ki güllerle BENIMLE EVLENIRMISIN yazmis.Asagiya iniyor ve EVET diyorsun.Büyük muhtesem bir dügünle evleniyorsunuz.Ve çok mutlu yasiyorsunuz.

Kimi istedigim konusunda kararsiz kaldim.Ama en çok se7en sarkilariyla dans ettigim için Se7enle istiyorum.
[Resim: specialsignal2.jpg]
TÜM GERÇEK AŞKLAR MUCİZELER YARATIR.

Princess Yumi sana yaziyorum

Artik Kore desin hayallerin gerçek oldugu için çok mutlusun bu senin hayatinda istedigin 2 sey var biri Kore öbürü ise hayatinin yillarin aski se7en dir.Ama bu hayalin gerçeklesmiyecegini biliyorsun ama napabilirsin ki bir kere asik olmusun geri dönüs yok.Kore çok güzel bir yer ve sende hemen alistin.Kore dilin süper ana dilin gibi biliyorsun.Kore ye alisman çok uzun sürmüyor.Sende kendine uygun minik bir ev tutuyorsun.tabi daha sonra ögreniyorsun tabi buda seni sok ediyor.se7en seni karsi komsundur .Siz çok iyi anlasmaya baslarsiniz Sen daha ögrencisin. bir gün ona kahve içmeye gidiyorsun o ikinize mutfakta kahve doldururken sende salondaki fotograflara bakiyorsun . resimdeki kiz çok dikkatini çekiyor sen se7en e asik olmussundur ve o resmin kiz arkadasi oldugunu düsünüyorsun .Çok üzülüyorsun.Sen ondan yavas yavas sogumaya basliyorsun.Sen:farkinda degildin ki oda sana asik ve o resimdeki kiz ablasidir.Arik o kadar çok konusmazsiniz kisacasi birbirinizden sogumusunuzdur.bir gün okudugun okuldan bir sinif arkadasin senden ders notlarini ister sende notlarin evde oldugu için beraber eve gidersiniz yanindaki arkadasin erkektir.Tabi yanindaki oglan çaktirmasada o sana asiktir. Sonunda eve vardiniz oglani eve buyur ediyorsun oglan salona geçip oturuyor .kapiyi açik unutun. sen Supernotlari almak üzere odana gidiyorsun notlari aramaya ögrel dalmisinki odana birinin girdigini son anda far ediyorsun.Sen ona çabuk odamdan çoik diye bagiriyorsun.Sen çok korkmus durumdasin oglan yavasça üstüne dogru geliyor.Sen çiglik atmaya basliyorsun derken senin sesini se7en duyuor sen kosarak geliyor. Se7en o oglana güzel bir yumruk patlatiyor e seni kurtariyor.Sen se7ene bin kere tesekkür ediyorsun.Se7n sana nasil böyle bir aptallik yapabildin diyor.Tanimadigin birini nasil evine getirebildin diye seni azarliyor.Tabi sana isiy olcak diye oda çok korktu.Bir gün beraber çay içmeye gidiyorsunuz .Çay içerken se7en seni aksam yemegine davet ediyor.Sende kabul ediyorsun. Aksam yemegine hazirlaniyorsun ve acayi güzel oluyorsun.se7en in evine gittginde çok romantik bir aksam yemegi olur aksam yemegi sirasinda sana evlenme teklif eder sende kabul edersin ve 3 yil sonra se7en in yeni klibi çekilriken sen ve 1 yasindaki kizin ile babsini izliyorsundur çok mutlu bir yasantin vardir.se7en ile çok mutlusundur.Birbirinize çok yakisan bie çift olmusunuzdur.Bu mutluluktan se7en de etkileniyor.Artik eskisinden daha basarili bir sarkicidir.Kiziniz ise çok tatli yari çekik gözlü yari sarin bir bebektir.Ailecek mutlu bir hayatiniz olur .Bir gün sana bir film teklifi gelir.Sen de bu teklif karsisinda dona kalirsin.Sen bu isi basaramiyacagini düsünüp tam hayir diyeceksin ki se7en sein önüne atlayip evet kabul ediyor der.Sen se7en in cevabi üzere sok olursun Sen se7en e neden böyle bir sey yapitigini sorarsin oda seninde içinde gizli bir dünyan oldugunu biliyorum.Gizli dünyani açiga çikarma vakti geldi der.Ama bu arada büyük bir noktayi atlamadan geçmek olmazse7en ile sen daha filmin konusunu okumadiniz zerre kadar filmin konusundan haberiniz yok.Daha fazla meraklandirmadan ben söyliyim .Filmin konusu ask tir.Sen bas rollerden birini oynuyorsun.filmdeki asik çift ten kiz olanisin sen .Erkegi oynayacak oyuncu ise çokk ama çokkkkkk yakisiklidir.Film sonunda çekilmeye baslar .yavas yavas o erkek oyuncu sana asik olmaya baslar.Se7en ile araniz yavas yavas sogumaya baslamistir.Se7en seni çok kiskaniyordur.Film sonunda bitti .En çok begenilme rekorlari kiran film bu film oldu.Erkek oyuncu se7en ile senin aranin bozuk oldugunu fark edip aradan çekilmeye karar verir. En çok buna se7en memnun olur.Filmin gala gecesinin oldugu gün ayni zamanda se7en in dogum günüdür.Sen se7en e sürpriz bir dogum günü partisi yaparsin tüm ünlüler gelir aranizdaki darginlik ta biter tekrar eski yasantiniza döner mutlu bir sekilde yasarsiniz.
ben SONG IL GOOK ile istiyorum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ben SONG IL GOOK ile istiyorum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tugba_ji_min

sen koreye uçak biletini aldin ve heyecanla uçaga bindin.yalniz uçaktan indiginde çilgin uyuma stilin yüzünden saçin dagilmis ve makyajin akmis durumda tabi sen farkinda degilsin yürürken birine çarpiyorsun ve o sana dikkatli olmani söyliycekken gülmeye basliyor sende ona bakiyorsun ve song il gook .heyecandan dilin tutuluyor çünkü ona o kadar asiksinki.birden kendine geliyor ve niye gülüyorsun sen diye soruyorsun oda bi vitrinden kendini gösteriyor sana.sok oluyorsun demek insanlar bana bu yüzden bakiyordu derken song il gook elinden tutup seni sürüklüyor sen nereye oldugunu anlamiyorsun ama halinden memnunsun.o sirada gazeticiler çekiyor siziBiggrin(afedersin)mansetlerdesiniz haber su 'song il gook'un yanindaki salas kiz kim'(çok sorry) sen çok sinirleniyorsun ertesi gün ve gdip song ilgook'a bagiriyosun oda asil sen benimbasima neler açtin diyor ve sen gidiyorsun oradan
2 gün sonra sana bir kart gönderiyor üstünde bir adres var sen en güzel sekilde giiyniyorsun ve gidiyorsun güzel bir aksam yemegi ve çikista gazetecilere fotograf çektiriyorsunuz(çünkü sevgilisiniz)ve song il gook söyle diyor'onu gördünüz o gün nasil göründügü yada bugün nasil göründügü benim için önemli degil çünkü ben onun kalbini görebiliyorum'diyor ve sana dönüp 'sonsuza kadar kalbimde kalabilirmisin'diyor seçim seninBiggrin

ben kim hyun joong ile istiyorumSmile
Jang Geun Suk Fan Club
lonely_b'ye...

Kim Hyun Joong askiyla Güney Kore'ye gidiyorsun,onu görmek en büyük hayallerinden biri.SS501 in konseri için bilet aliyorsun,çok erkenden en önden yer kapiyorsun.SS501 sahneye çikiyor,Kim Hyun Joong u karsinda gördügünde kalbin yerinden çikacak gibi hissediyorsun.Göz göze geliyorsunuz ve Hyun Joong senden çok etkileniyor.Her gün,her gece seni düsünür oluyor.Seni bir daha görmeyi o kadar çok istiyor ki!Derken bir gün lüks bir alisveris merkezindeyken elinin birinin eline degdigini farkediyorsun ve kafani kaldirip kim olduguna bakiyorsun.Eline degdigin kisinin Hyun Joong oldugunu görünce çok heyecanlaniyorsun,meger ikiniz de ayni seyi almaya karar vermissiniz ve ayni anda hareket etmissiniz.Hyun Joong seni tekrar gördügü için çok mutlu olmustur ve sana "Aksam yemegini birlikte yiyelim mi?" demistir.Sen onun seni diger hayranlari gibi görmesini istemedigin için biraz nazlanmissindir ama sonunda lüks bir restoranda yemege çikmissinizdir.Hyun Joong ile güzel bir aksam geçirmissinizdir ve birbirlerinizin telefon numaralarini almissinizdir.Hyun Joong eve gittiginde sana evlenme teklifi
etmeye karar vermistir , seni görmedigi anlarda ölecek gibi hissetmektedir çünkü. Ama senin bu teklifi kabul etmeyecegini düsünüp bir bahane bulmaya çalismistir.En sonunda sana su sekilde evlenme teklifi etmeye karar vermistir "Annem yaslandi ve biriyle evlenmemi çok istiyor.Çevremde annemin isteklerine en uygun kisi sensin,eger senin için de bir mahsuru yoksa evlen benimle!". Sabah uyandiginda telefonuna mesaj geldigini görürsün,mesajda sunlar yazilidir " Isin yoksa Jeju Adasi'nda bulusup konusabilir miyiz?". Sen de evet cevabi gönderip Jeju'ya gidersin.Orada biraz gezdikten sonra Hyun Joong sana evlenme teklifi eder.Sen onun böyle bir bahane ile degil de seni severek sana evlenme teklifi etmesini istemissindir hep.Ama onu kirmayi da hiç istemezsin ve teklifini kabul edersin.Sade bir tören ile evlenirsiniz.Hyun Joong evinizle ilgili her seyi önceden planlamistir ve "Annem onunla ayni evde kalmamizi istiyor,bu yüzden ayni yatakta yatmamiz gerek." bahanesini öne sürmüstür.Geceleri beraber yatarsiniz ve sen uyuduktan sonra Hyun Joong her zaman sana sarilir.Sabah kalktiginizda da "Uyurken yanlislikla birbirimize sariliyoruz yaa!" gibi seyler söyler.Hyun Joong'un en yakin arkadasi sizinle sik sik görüsmektedir ve zaman geçtikçe sana asik olmaya baslamaktadir.Ama sen onu sadece arkadas olarak görürsün.Onunla konusursunuz,dertlerinizi paylasirsiniz.Bir gün yine onunla konusurken arkadan Hyun Joong gelir ama siz onu görmezsiniz ve o anda Hyun Joong'un arkadasi sana sarilir.Hyun Joong bunu gördükten sonra aglayarak oradan uzaklasir.Bu ani gördügü için çok üzgündür,kimseyle konusmaz,seni yanindan kovar.2 gün boyunca seninle konusmaz ama sen bunun nedenini bilmemektesin.Sen ona israr edince "Benimle evliyken nasil en iyi arkadasimla birlikte olabiliyorsun?Benim ne kadar aci çektigimi düsünmedin mi?" der.Sen ona "Ne birlikte olmasi?Ne diyorsun sen? gibi seyler söylersin ve o aglamaya baslar.Sen çok üzgünsündür.Onun agladigini görünce ölmeyi istersin bir an.Bir kaç gün sonra ona "Ben asla seni aldatmadim.Ben seninle evlenmeden önce de sana asiktim,hala sana asigim!" dersin.Fakat Hyun Joong sana inanmaz.Her an seni en iyi arkadasi ile birlikte görüyordur ve senin yalan söyledigini düsünür.Sen ona böyle bir sey yapmadigini ve asla da yapmayacagini defalarca söylersin ama o seni dinlemez.O konserdeyken ona artik daha fazla aci çektirmek istemedigini düsünürsün ve ona kizginsindir.Esyalarini toplayip Jeju Adasi'na gidersin.Orada kalacak bir yerin yoktur ama orada kendini huzurlu hissetmektesindir.Hyun Joong konserden dönerken sana inanmaya baslar ve sana seni sevdigini söylemeyi düsünür.Senin ona çok kirildigini tahmin etmektedir.Eve geldiginde seni evde bulamaz.Yarim saat kadar seni bekler,hala gelmedigini görünce odaniza bakar ve hiçbir esyanin orada olmadigini görür.Ona ne kadar kizgin oldugunu ve çok hakli oldugunu düsünür.Odayi yerle bir eder sinirinden.Disarida yagmur yagiyordur.Kosarak disariya çikar ve ismini haykirir.Yagmurun altinda durmadan kosar,aglar.Seni yakinlardaki yerlerde bulamaz.Ümidini kesmistir,senin Türkiye'ye döndügünü düsünür.Aklina evlenme teklifini Jeju Adasi'nda yaptigi gelir ve orada aglamak istedigini düsünerek Jeju'ya gider.Sen o anda deniz kenarindasindir.Hyun Joong senin denizi sevdigini düsünerek deniz kearina gelir.Seni arkadan görür,ama ya o degilse diye bir tereddüt vardir içinde.Kosarak yanina gelir ve senin oldugunu görür.Sen onu karsinda görünce sasirirsin,o ise aglayarak sana sarilir.Sonra "Affet beni,sana inanmamakla çok büyük aptallik ettim.Ben seni gördügüm günden beri sana asigim!" der.Sen bunlari duyunca çok mutlu olursun.Birbirinize sikica sarilirsiniz,bundan sonra mutluca yasarsiniz...

Yoruldum Biggrin Biggrin
FT Island'dan Lee Jae Jin li istiyorum Smile

merveaydin

senin çok güzel bir sesin var ama oyunculugun her zaman daha önplandaydi.çünkü sen oyuncu olmayi seçmistin.ve ilk albümünü çikarmak aklina bile gelmezdi yakinlarinin baskisi olmasa.sen dünayca taninan bir oyuncusun harika bir güzelligin var e çokta yeteneklisin.ve sen albüm çikartmaya hazirlaniyorsun derken bir gün menejerin seni ariyor.o senin FT Island'in hayrani oldugunu bildigi için onlarin menejeriyle konusmusSmileve onlarla düet yapacagini söylüyor.sen çok heyecanlaniyorsun.ertesi gün geliyorlar epsiyle tek tek tanisiyorsun.kalbin duracak gibi çünkü onlarin hayranisin ama onlarda senin hayranin çikiyor hatta senin için türkçe bile ögrenmislerBiggrin siz sarkilarinizi söylüyorsunuz sen hep tesadüfen lee jae jin'in yanina denk geliyorsun.kaydi tamamliyorsunuz onlar ülkelerine dönüyorlar 1 ay geçiyor ve albüm hazir yalnizca resim çekimleri kaldi siz resim çektiriyorsunuz ortalarinda sen varsinSmile sonra dans dersleri almaya basliyorsunuz konserler için e bu dersler çok eglenceli oluyor grubun diger üyeleri seninle ugrasiyor lee jae jin ise uzaktan seni sevi sevmedigine karar vermeye çalisiyor
aksam oluyor neredeyse herkes evine gitti sen telefonda biriyle konusuyorsun ve o seni kizdiriyor kapatiyorsun ve sakinim onu öldürmicem onu öldürmicem gibi seyler söylüyorsun arkandan iyimisin diye bir ses duyuyorsun lee jae jin ben iyiyim diyorsun gülüyor sonra disari çikiyorsunuz ama çok yagmur var siz baya islaniyorsunuz lee jae jin semsiyenin altina girmeyi düsünüyor sense semsiyeyi atiyorsun ve kosmaya basliyorsunuzBiggrin sonra bir cafeye giriyorsunuz sirilsiklamsiniz o sirada hayranlariniz falan geliyor resim çektiriyorsunuz ordan birisi sevgilimisiniz diye soruyor siz sadece gülümsüyorsunuz ve kahve istiyorsunuz kahvelerinizi içerken sohbet ediyorsunuz gülüyorsunuz...
ertesi gün konseriniz var tabi erkenden gidiyorsun ve hazirlaniyorsunuz konser saati geliyor onlarla düet yapip sarki söylüyorsun sonra lee jae jin ile tek yapacaginiz düete geliyor sira dans sürekli birbirinize bakarak yapilacak yakin bir dansSmile zaten bunun provasini yaparken iyice yakinlasmistinizSmile sira geliyor siz müthis bir performans sergiliyorsunuz ve son hareketten sonra kulagina benimle evlenirmisin diyor mikrofon açik oldugu içinde herkes duyuyor sende kabul ediyorsun....

ben kim hyun joong ile istiyorumBiggrin
Jang Geun Suk Fan Club

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi