yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3.29/5 - 7 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Müthiş Hayaller...
'''tabi keki yapabilirse isler pekde umut ettigi gibi olmaz...Smile
ilk denemede seker yerine tuz koyar ikincisinde yag koymayi unutur üçüncü ve en standart olay keki yakar
sonuncu denemesinde pek bir beklentisi olmadigi halde kek süper olmustur...
azra_hero_...: oh!!! sonunda bir an için hiç olmayacak zannettim. hero hakli ben galiba bu konuda yeteneksizim.oysa o erkek olmasina ragmen ne kdar
güzel yemek yapiyor.gerçekten çok yetenekli biri.
''o yada bu sekilde kek pismistir .sonuç mükemmele yakin. azra_hero okula gitmez çünkü dersi yoktur.disariya çikip biraz hava almayi
planlar .tam disari çikarken yukaridan seslerin geldigini fark eder.
azra_hero_...: hero'nun katindan ses geliyor.o bugün iste degilmiydi?yoksa yoksa aish hirsiz mi girdi evine?ne yapmaliyim?ne yapmaliyim ?
düsün düsün.'''aklina birden evde tadilat sirasinda kullandigi esyalara bakmak gelir aralarindan bir sopa alir yukariya dogru yavas
yavas çikmaya baslar.kapinin açik oldugunu fark eder.
azra_hero_...: tanrim kesin hirsiz girdi. sen simdi görürsün .''der ve saga sola bakar ''sopayi havaya kaldirir gözlerini kapatir ve bagirarak
içeri girer tam gözlerini açar sopayi vurmaya hazirlanmistir ki birde ne görsün . hero evdedir.
azra_hero_...: sen sen senin ne isin var burda?nerde nerde ?
hero_...: 'gülerek' kim nerde?
azra_hero_...: o pis adam hirsiz nerde?
hero_...: sadece ben varim
azra_hero_...: aishh nasil yani kimse yokmu.bende bir an evine hirsiz girdi zannettim.hem söylesene sen bugün ise gitmiyicekmiydin?
hero_...: ohh!!! haklisin ama bugün patronu aradim evde kalmak istedigimi söyledim kendisiyle aram iyidir.izin verdi.bügün evde kalip
temizlik yapmayi düsünüyorum .
azra_hero_...: sen simdi bana patronundan izin aldigini söylüyorsun .ne için temizlik yapmak için mi?cidden tuhafsin
hero_...: 'güler' evet bunun için izin aldim temizlik yapmak benim için çok eglenceli ve kendimi dinlendiriyorum kafamdaki düsünceleri
gözden geçiriyorum.stress atmak gibi düsün.
azra_hero_...: ah!!!
hero_...: ne oldu?
azra_hero_...: bekle . bekle hemen geliyorum '''kosa kosa eve gider keki almak için
hero_...: ne oldu simdi bu kiz hiç yerinde durmaz mi?
azra_hero_...: ta ta ta tammm süprizzzz '' kapidan içeri girer
hero_...: bu ne simdi?
azra_hero_...: sana kek yaptim sunbae dün o kadar laf söyledin ki bana kendimi san karsi mahcup hissettim ve bunu sana yaptim.''der ve keki hero 'ya verir
tadina bak nasil olmus senden duymak istiyorum
hero_...: '''keki eline alir sagina soluna iyice bakar keki yemege baslar . hero'nun gözlerinin içine bakar acaba ne diyicek diye
hero_...: harika !
azra_hero_...: uh!! ne dedin?
hero_...: harika .nasil basardin bilmiyorum ama harika olmus.
azra_hero_...: begendin demek.oley oley sunbae kekimi begendi.
hero_...: hadi itiraf et .
azra_hero_...: neyi?
hero_...: kaçinci bu?
azra_hero_...: ne kaçinci? ne demek istiyorsun hiçbirsey anlamadim.
hero_...: kaçinci denemenin sonunda bu basariya ulastin çok merak ediyorum.
azra_hero_... himm aslinda matematik olarak hesaplarsak ufacik bir rakam ama kek olarak düsünülürse biraz fazla
hero_...: yani?
azra_hero_...: yani parmagiyla gösterir '4 ' olarak
hero_...: azra_hero'nun elindeki keki alir ve
hero_...: çabuk birak onu elinden
azra_hero_...: ne oldu neden?
hero_...: keke bir zarar gelmesin bu keki saklamaliyiz.4 'üncü denemenden sonra yaptigina göre baya degerli olmali senin için
azra_hero_...: sunbae dalga geçmeyi birak zaten sana yaptim ben bunu. ''der
'''ikiside birbirinin yüzüne bakar bir an dururlar kahkaha öncesi sessizlik bu tabi bir kaç saniye öyle bekledikten sonra birden gülmeye
baslarlar... ardindan
azra_hero_....: sen bugün temizlik yapicaktin demi sana yardim etmemi istermisin hem bugün benim isim yok birlikte hallederiz.
hero_...: tamam olur bana uyar...
''ardindan temizlik yaparlar evin her yerini alt üst ederler ama ev mis gibi olmustur zaten temizdir ama birkç degisiklik
evin siradan havasini bir anda degistirmistir .bu arada ... k aklina birsey gelir
azra_hero_...: bekle beni hemen geliyorum... der ve kosa kosa eve gider esyalarinin arasinda bir tablo alir ve yukari çikar.
azra_hero_... iste burda bu senin .
hero_...: bu benim mi? nasil olur? hem kendi esyani bana neden veriyorsun senin için çok degerli olmali buraya getirdigine göre
azra_hero_...: evet degerli ama sana vermek istiyorum benim için yaptiklarin için bir tesekkür olarak kabul et bunu...
hero_...: çok güzel .'' der ve eline bir çivi ve çekiç alarak duvara çiviyi çakar hemen asmak ister çünkü duvarina .çiviyi çakar ve duvarina
resmi asar
hero_.... gerçektende çok güzel .hayatimda hiç bu kadar anlamli bir hediye almamistim. '''der...
azra_hero_...: begenmene sevindim .bu resmi lisedeyken ben yapmistim.
hero_...: ne yani bu resmi sen mi yaptin .
azra_hero_... evet resmi ben yaptim o zamanlar babam resim yapmama çok karsiydi bende ondan gizli kursa gidiyordum bu resmi
o kursta yapmistim.
hero_...:peki anlami ne resmin?
azra_hero_...: anlami? resimde agaç dallari ve dallardaki insan figürleri ve o insanlarin ellerinde meyveler var
resimdeki agaç dünyayi temsil ediyor .dallardaki insanlar hayallerimizi meyveler ise sansli olanlarimizin gerçeklestirmis
olduklari hayalleri...
hero_...: peki ya aradaki siyah meyveler de nesi digerleri gayet canli renklerde neden onlar siyah senin için bir anlami var mi?
azra_hero_...: çok dikkatlisin.o siyah olanlar hayallerini bir sekilde gerçeklestiremeyenler.engelleri asamayanlar.sana da dedim ya
babamdan gizli yapiyordum resmi.bir an resim olmazsa ne yaparim diye düsündüm .aklima ilk gelen resim bu oldu ve bunu çizdim benim
için anlami çok büyük bu resim ancak senin gibi birinin elinde degerini bulur .hero sunbae sende benim gibi hayallerinin pesinde kosuyorsun
o yüzden bu resmi sana veriyorum...BIZIM HAYALLERIMIZ CENNETE GIRDIGIMIZ BIRKAÇ SANIYE IÇINDE GERÇEKLESTIREBILECEGIMIZ MUCIZELER OLARAK
KALICAK...sunbae burda veya baska yerde hep hayallerinin pesinde kos...
'''ikiside bu konusmadan etkilenmistir aslinda.birbirini bu kadar iyi anlayan iki farkli insanin bir araya gelmesi mucize olarak nitelendirilebilir.
neyse artik isleride bitmistir. hero azra_hero 'nun yardimi için tesekkür eder...azra_hero evine gider tam merdivenlerden inerken birini görür
azra_hero_...: yüzü hiç de yabanci degil ''' demeye kalmaz ah!!! bu o kiz hero'nun sevgilisi resimdekinden daha güzelmis '''der ve kocaman bir ah çekerrr
ikiside birbirini görür selam verirler azra_hero evine gider . hero'nun sevgiliside onun yanina gider .evin önüne gelir kapiyi çalar
hero_...: sen mi geldin?
hero'nun sevgilisi_...: evet . nasilsin bakalim? neden bugün evdesin patronunu aradim evde oldugunu söyleyince bende buraya geldim.
hero_...: evet bugün evde kalmak istedim. kahve içermisin istersen getirebilirim ''' der ve mutfaga gider...
hero'nun sevgilisi_...: tatlim evin seklini mi degistirdin.
hero_...: evet
hero'nun sevgilisi_...: çok güzel görünüyor sevdim.'''eve bakarken birden tabloyu fark eder.duvara gider ve tabloyu alir.
içinden bu kadar basit bir seyi nasil duvarina asar aklim almiyor... ''der ve bagirarak bu resim nerden çikti. '''
der.
hero_...: mutfaktan hizla odaya gelir onu yerine birak bana sormadan esyalarin yerini degistirme böyle bir seyi bir daha asla deneme
hero'nun sevgilisi_...: ne? ne demek bütün bunlar .bu basit resim için bana söylediklerine inanamiyorum.
hero_...: basit mi? söylesene sen ne zaman bu kadar çok degistin .ben nasil fark edemedim.nedir seni bu kadar degistiren sebep.önceden böyle
degildin beni hayata baglayan tek seydin ufacik seylerden keyif alir bana yapmam gereken seyler için cesaret verirdin .peki ya cesaret simdilerde ne kadar
yakinindan geçiyor hayatinin . bu sen olamazsin bana bu hale gelmedigini söyle.''gözleri dolar aglamaya baslar o kadar incinmistir ki
hayatta deger verdigi insan bir anda degismistir bu hayal kirikliklarinin üzüntülerinin asil sebebide budur aslinda...
sevgilisi sasirir hero'dan asla bu sekilde bir tepki beklemez.ne diyicegini bilemez . birden ... ya sarilir tamam hersey geçicek der
aslinda ... sevgiliside bu sekilde olsun istemez ama hayat insanlari hiç beklemedigi yerlere beklemedigi degisimlere farkli kapilara sürükler o da
üzülmüstür...
'''birbirlerine sarilirlar hero o kadar üzülmüstür ki sevgilisinin omzuna basini yaslar uyur.sevgilisi onu kirdigini anlar.o sekilde
uyuya kalirlar sabah olur sevgilisi hero'dan önce kalkar ona kahvalti hazirlar ...
hero'nun sevgilisi_...: günaydin uykucu kalk kalk.
hero_...: ne ne oldu? saat kaç? sabah mi oldu?
hero'nun sevgilisi_...: evet kalksan iyi olur yoksa bu enfes kahvaltiyi kendim yemek zorunda kalicam
hero_...: sen kahvaltimi hazirladin bunu en son ne zaman yaptin hatirlamiyorum
hero'nun sevgilisi_...: lütfen bugün bunlari tartismak istemiyorum .hemen yemegini ye bügün seninle disari çikmak istiyorum .hem patronundan
izin de aldim .bahane uydurmani istemiyorum
'''ve kahvaltilarini yparlar disari çikmak için hazirlanirlar. disari çikip gezeler dün gece yasanilanlarin aksine fena bir gün geçirmezler aslinda.
bu arada azra_hero okuldan arkadasini evine getirir arkadasi ondan ders notlari istemistir. o da yaninda olmadigini evde oldugunu söyler
çocuk la birlikte eve gelirler. azra_hero arkadasina kapida beklemesini söyle ne de olsa erkektir pek de güvenemez aslinda çocuga
azra_hero_...: sen burda bekle ben notlari simdi getiricem '''der ve içeri gidip notlari aramaya baslar ..
'' bu sirada hero ve sevgilisi apartmandan içeri girer azra_hero'nun arkadasi telefonla biriyle konusur
azra_hero'nun arkadasi_...: evet onunla birlikteyim sapsal kiz hala notlari getiremedi. der
''' hero bu sözleri duyar ve çilgina döner. sevgilisinin kolundan çikar ve çocugun yakasina yapisir
hero_...: sen sen ne dedin az önce sapsal mi dedin? sen aile terbiyesinden hiç anlamazmisin ? yoksa sana ögretmediler mi hemen kaybol burdan ve bir
daha bu evin etrafinda dolasma.
''' azra_hero bagirarak geldim geldim kusura bakma biraz geç kaldim. ''der
'''kapidan tam disari bakar birden hero'yu karsisinda görür bu olanlari hero'nun sevgilisi uzaktan izler
azra_hero_...: ahh!! sunbae sen ne zaman geldin .arkadasim nerde?
hero_...: sen ne yaptigini zannediyorsun tanimadigin insanlari neden evine getiriyorsun .bir daha benim haberim olmadan asla kimseyi buraya
çagirmayacaksin tamam mi ? bunu o küçük kafana soksan iyi olur .eger bir daha böyle birsey olursa sinirimi senden çikaririm
'''sanki çikarmadi da onunkide laf . bu arada azra_hero neye ugradigini sasirir ben ne yaptim der içinden hem arkadasida gitmistir .
olanlara bir anlam veremez. hero ve sevgilisi yukari çikar azra_hero içeri girer
azra_hero_...: neler oluyor hero neden bu kadar sinirlendi offf ben ne yaptim simdi ?
hero'nuns sevgilisi_...: neden bu kadar tepki verdin ? anlamis degilim ''' der ama gözleri bunu söylemez hero hiçbirsey demez
hero_...: sadece uyumak istiyorum bugün çok yoruldum
hero'nun sevgilisi_...: tamam nasil istiyorsan onu yap
''' hero uyur sevgilisi gece boyu uyumaz sabaha karsi hero'nun bas ucundaki koltuga geçer eline kagit ve kalem alir.
hero'nun sevgilisi_...: seni bir seye sahiplenirlen ve bu kadar korumaya çalisirken görmeyeli uzun zaman olmus bügün bunu fark ettim. en son hatiliyormusun ikimizde küçükken çocugun biri
elimdeki oyuncagimi alirken bu kadar kizmistin.ve ben seni o zamandan beri seni taniyorum.seni hep o küçük halinde hatirliyorum .oysa sen
ne kadar büyümüssün .yere saglam adimlarla basiyorsun simdi hep bana ihtiyacin oldugunu sanirdim .seni birakmaya korkardim yalniz
kalmani istemezdim.ben olmadan ne yaparsin diye düsünmekten kendimi ali koyamiyorum bazi zamanlar.
ama sen benim bütün bu endiselerimin aksine çok olgun bir erkek olmussun üzülüyorum ama seni böyle görmek beni sevindirmiyor da degil
artik bazi seyleri sana daha rahat söyleyebilirim.bunlari okudugunda eminim gözlerinden yaslar dökülüyor olucak çok sulu gözlüsün
yapma böyle. ama birgün bu anin gelicegini sende biliyordun seni hep sevdim hepde sevicem ama bu sevgiyi ben sana senin hissettigin boyutlarda
hissetmiyorum.ben sana bir abla gibi yaklastim her zaman seni korumaya çalistim .ama simdi buna gerek duymadigini fark ettim küçük hero'm büyümüs
kocaman bir erkek olmus.üzülme her zaman yaninda olucam belki istedigin sekilde degil ama her zaman .ben bugün yurt disina çikiyorum uzun bir süre
burda olmayacagim.kendine iyi bak. ve sakin kendini üzme. seni seviyorum.
''' bunlari yazar ve sabah evden çikar üzülmüstür ama ona karsi hissettikleride bunlardan ibarettir. hero sabah uyanir saga sola bakar
kimse yoktur.yanindaki mektubu fark eder.okur basta anlamaz.daha sonra birden birseyler olur sanki neler oluyor dermiscesine kafasini çevirir
evi iyice arar
hero_...: bütün nu olanlar bir saka olsa gerek '''der içinden mektubu tekrar okur aglamaya baslar çaresiz bir sekilde ne yapacagini sasirir.bu arada
azra_hero dünkü olanlara anlam veremez ... hero'nun yanina gidip onunla konusmak ister yukari yanina çikar kapiyi çalar . hero sevgilsinin geldigini
düsünerek heyecanla kapiyi açar karsisinda azra_hero'yu görünce kapiyi öylece birakir ve içeri geçer
azra_hero_... ne oldu? sunbea merhaba .''' der ve hero'nun agladigini görür.
azra_hero_...: neden agliyorsun ne oldu?
hero_...: birakti ve gitti.
azra_hero_...: kim sunbae seni kim neden biraksin?
hero_...: sevgilim ayrildi benden simdi yurt disina çikmis.mektup yazmis ve gitmis
Tüm Fanlar...x)
Now AnD fOreVeR...yOu aRe AlwayS gOnna Be My Love...
Gong Yoo...
''' ve aglamaya baslar azra_hero onu bu sekilde ilk defa görmüstür. ve olanlarada sasirmistir.ne yapacagini bilemez çok üzülür. .. karisisinda o sekilde agladigini görünce
o da aglamaya baslar. azra_hero hero'ya karsi bir seyler hissetmeye baslamistir.onu bu halde görmek onun içini acitir .bu kadar çaresiz ve korumasiz
oysa hero ne kadar eglenceli ve komik biridir.arkasini döner onu o halde görmemek için kendiside gözyaslarina hakim olamaz.birden
azra_hero_...: kes artik? duymak istemiyorum.sizlanmayi birak.dünya üzerinde bu olay tek senin basina gelmiyor. hero sasirir birden onun bu sekilde tepki vermesine
azra_hero_...: toparlan seni bu halde görmek istemiyorum. ne istiyorsun burdan gittigimde seni bu sekilde hatirlamami mi? toparlan çabuk ben simdi gidiyorum 5 dk. sonra burada olucak o zamana kadar giyinmis ve aglamayi kesmis
bir sekilde beni bekliyor ol.
'''kizgin bir sekilde söyler ama çok kötü olmustur.çikarken kapiyi çarpar ve kapida bekler kalbine sag elini iki defa üst üste vurur.
nefesi kesilmis gibi hisseder asagiya ine çantasini alir ve yukari çikar kapiyi çalar ve içeri girer.
azra_hero_...: hadi gidiyoruz
hero_...: nereye ben hiçbir yere gelmek istemiyorum.
azra_hero_...: gidiyoruz hadi bana söz vermistin islerimin olmadigi bir gün çalistigin yere gidip bana gitarini çalicaktin
hero_...: olmaz ben gelmiyorum
''' azra_hero hero'yu kolundan tuttugu gibi evden çikarir ve hero'nun çalistigi yere giderler patron onlari karsisinda görünce sasirir izin almistir çünkü .sonra azra_hero zorla hero ya gitar çaldirir
hero gözyaslarina bogulur birden
azra_hero_...: aglama lütfen seni bu halde görmek beni ne kadar üzüyor farkinda degilmisin? lütfen aglama bana biraz olsun deger veriyorsan
bunu yapma...
hero_...: tamam aglamamaya çalisirim .o kadar üzgünüm ki.elimden tek bu geliyor.
''' azra_hero dayanamaz ve hero'nun boynuna sarilir ardindan disari çikip gezmeye baslarlar azra_hero çesitli oyunlarla hero'yu güldürmeye çalisir.
hero_...: iyiki yanimdasin sen olmasaydin ben bu durumu nasil atlatirdim düsünmek bile istemiyorum.' der ve eve giderler
'''azra_hero hero'nun bu durumundan üzüntü duyar . azra_hero artik duygularindan emindir hero'yu seviyordur.ama ne yapmasi gerektigini bilmez.
o bu kadar aci çekerken onun böyle birsey hissetmesi haksizlik olur.bunu ona asla söylemeyecektir.ama hero'yu mutlu etmek için elinden geleni yapicaktir.hem koreye kisa bir süre için
gelmistir kisa bir zaman sonrada geri dönmek zorundadir.ertesi gün bir paket dolusu balon ali ve kocaman bir afis yapar afisede '''sen tanidigim mükemmel insansin .seni asla unutmayacagim .tanriya beni seninle tanistirdigi için tesekkür ediyorum'''
yazar
azra_hero_...: oh bitti ve çok güzel oldu .hero bunu görünce yüzünde olusacagi ifadeyi gerçektende merak ediyorum
'''ve kosa kosa sokaga iner tam hero'nun caminin önüne gelir balonlari yukari dogru çikarir afiside yanina asar .bagirmaya baslar birden
azra_hero_...: hero heyyyy . heyyyyy
hero_...: bu da ne simdi kim bu ?
azra_hero_...: hey sana dedim cama çik
hero_...: aishh cidden ya bu da ne
''tam cama çikar rengarenk balonlari görür ve afisteki yaziyi okur
hero_...: inanmiyorum kim yapti bunu..
''der ve asagida azra_hero'yu görür gülmeye baslar birden ikisi göz göze gelir azra_hero agiz isaretleriyle
azra_hero_..: seni seviyorum .'' der ve eliyle kocaman bir kap yapar
hero_...: ona bakar ve bende seni seviyorum küçük seytan der...
hero asagiya iner
hero_...: sen sen nerden aklina geldi bütün bunlar
azra_hero_...: biliyorsun ben sürprizlerle dolu bir insanim bunlar benim için küçük seyler ''' der havali bir sekilde
hero_...: demek öyle küçük seytan
azra_hero_...: ben sana bunlari yaptim ve sen bana seytan mi diyorsun.aish!!! cidden ya. senin gözündede bir türlü terfi edemedik
hero_...: neden öyle diyorsun bence çok yakisiyor sana bu laf..
''' gülerler ve birlikte yürüyüse çikarlar sinemaya giderler azra_hero hero'ya ye eve dönmesi gerektigini söyle kisa bir süre için ama geri geliceginide söyler .hero basta sasirir ama tekrar
dönücegini duyunca birsey demez azra_hero evin anahtarlarini ona birakicagini söyler hero kabul eder.yolda giderken bir fotografçi görürler hatira olsun diye ikiside çekilirler
2 tane . ardindan eve giderler
'''2 ay sonra azra_hero ülkesine dönmek üzere hazirlanir hero'yu çagirir vedalasmak için hero azra_hero'nun evine gider
hero_... bu kadar çabuk mu gidiyorsun ?
azra_hero_...: evet gitmem lazim ama 1 hafta sonra tekrar dönücem o zamana kadar ev sana emanet unutma .
hero_... ''elini basina koyar ''tamam patron evin emin ellerde
azra_hero_...: tamam sana güveniyorum .'' der gülerek ve vedalasirlar azra_hero ülkesine döner
aradan 2 gün geçmistir ...k acaba ... napiyor onu gerçekten de özledim.bu arada hero isten eve döner tam yukari çikicakken birden aklina azra_hero'nun evinin anahtari gelir
içeri girer aslinda o da anlamaz neden böyle birsey yaptigini ama bir anlik bir seydir ve içeri girmistir
evde gezinmeye baslar
hero_...: ah ufaklik nerdesin ? sen olmayinca seni özledigimi daha çok anliyorum...
birden aklina yemek yaptiklari zaman gelir ...k elini kestigi zamani düsünür güler
hero_...: aishh düsünmek bile istemiyorum aslinda benim yüzümden olmustu ama nasilda korkmustu.
'' der ve içerden bir ses gelir diger odadan ses geliyordur sese dogru yürümeye baslar ama kapi açilmaz anahtarida yoktur saga sola bakar
ardindan salondaki vazonun içinde anahtarlari bulur odanin kapisini açar sok olur gördüklerine inanamaz odada duvarda kocaman
bir resim vardir... bu resim azra_hero ile kendisinin resimleridir azra_hero gitmeden önce çekildikleri resim azra_hero bunu duvara çizmistir hero gördüklerine inanamaz
hero_...: oh!!! bu resim .inanilmaz olmus.. ama neden? ve bunu neden bana söylemedi .der tam kapiyi kapatirken cebinden anahtarligini düsürür ama fark etmez
''' basta anlamaz neden böyle birsey yaptigini ama düsününce fark eder
hero_...: hayir olamaz bu ben ona o gözle asla bakmadim tamam seviyorum ama o gözle asla düsünmedim . bu kiz neden yapti bunu
''' der ve bir karar alir azra_hero geri geldiginde artik ona eskisi gibi davranmayacaktir.çünkü onun hissettiklerini ona karsi hissetmez .ve onun üzülmesini istemez
aradan 3 gün geçer ve ...k evine döner büyük bir sevinçle ... yanina gider anahtarini almak için ama bahane tabi bu arada ... görücektir
azra_hero_...: hero merhaba ben geldim . nasilsin? seni özledim.seni görmeyeli sadece bir hafta oldu ama sanki 1 yilmis gibi geldi bana
hero_...: ne sen ne diyorsun alti üstü bir hafta hem öyle konusuyorsun ki duyanda ikimizi sevgili zanneder .hem anahtar orada alip gitsen iyi olur halletmem gereken islerim var
'''azra_hero bu tarz bir karsilamayi beklemz .aslinda üzülür belli etmeden anahtari alir
azra_hero_...: '''yinede gülerek ''' sonra görüsürüz hero ' der ve evden ayrilir...
hero_...: ah buna nasil dayanirim bilemiyorum ama senin üzülmeni istemiyorum.bende seni çok özledim ufaklik bende seni
''' der ve çaresizde evde oturur. azra_hero bu durumun geçici oldugunu hero'nun caninin baska bir seye sikilmis olabilecegini onun kalbini yapicagi güzel bir yemekle
kazanabilicegini düsünür ve hero için pasta yapmaya baslar.yaptigi pasta mükemmel olmustur
azra_hero_...: hemen gidip bunu hero'ya vermeliyim bunu görünce mutlu olacagina eminim
'''yukari çikar kapiyi çalar içerden sesler geliyordur tv sesleri tekrar tekrar çalmaya baslar ama kapiyi açan yoktur. hro kapinin arkasinda durur azra_hero'nun ordan gitmesini bekler
hero_...: lütfen git beni bunu yapmaya zorlama seni kirmak istemiyorum
azra_hero_...: içerde kimse yokmu? hero sana pasta getirdim orda misin?
''' der ve kapiyi açan kimse yoktur.üzülür pastayi kapinin önüne birakir.ardindan evine gider. hero o gittikten sonra kapiyi açar tam asagiya bakicakken pastayi görür üzülür
hero_...: ahhh!!! neden yaptin bunu? pastanin üstünde ne yaziyor m-u-t-l-u o-l ...g-ü-l-ü-m-s-e... benim için bu kadar ugrastigina inanamiyorum
bu kadar çok mu seviyorsun beni? bende seni seviyorum ama kafam çok karisik tanrim ne yapmam gerektigini bilmiyorum.bana yardim et
''' azra_hero üzülerek eve gider tam yatmaya hazirlanir yaticakkken odanin kapisinda bir anahtar fark eder.
azra_hero_...: bu bu hero'nun anahtarlari yoksa buraya mi geldi? tanrim resim resmi görmüs olamaz .yoksa bu hareketleri bütün bu olanlar bundan mi
kaynaklaniyor aishhh ne yapicam ben simdi nasil böyle bir hata yaparim ? ya bundan sonra benimle asla konusmazsa .onu aldattigimi düsünmüstür
arkadas gibi yaklastigimi ona karsi böyle hisler besledigimi inanmiyorum. ne kadar alçak biriyim ben bir daha asla yüzüne bakamam
'''bütün bunlari söyle ve 1 hafta geçer ikiside birbirinin yanina gitmez ... duruma sasirir
hero_...: ne oldu ? bu kadar çabuk mu pes etti? ona bu kadar sert davranmamaliydim çok hassas biri
azra_hero_...: hero senin yanina asla bir daha gelemem seni incittim bir daha böyle birsey yapamam.artik buradan da gitsem iyi olur baska bir yere tasinmaliyim.
''' azra_hero ev aramaya baslar ve kafasina görede bir yer bulmustur. hero'nun bulundugu evden ayrilir sessizce hero'nun bundan haberi olmaz birgün
... ...k bu kiz ne yapiyor hiç sesi çikmiyor.onu çok merak ediyorum ve onu çok özledim .yeter artik ne olursa olsun .gidip konusucam
onsuz zaman bile geçmiyor.onunlayken hiçbirsey umrumda olmuyor. evet kesinlikle yanina gitmeliyim
'''gülümseyerek kapiyi çalar kimse açmaz tekrar tekrar çalar kimse açmaz daha sonra apartmandaki biri ;
adam_...: bayim kapiyi neden çaliyorsunuz ki ? kimse yok orda? oradaki bayan 3 gün önce ayrildi ordan
hero_...: ne ne zaman ? peki bana neden haber vermedi ?
''' hero çok üzülmüstür ne yapacagini bilemez
hero_...: neden sevdiklerim her defasinda bunu bana yapiyor artik bu aci katlanilmaz bir hale geldi.oysa azra_hero seni sevmeye baslamistim simdi
ben ne yapicam seni nasil bulucam
''' hero azra_hero 'nun okulunu devam ettigini bilir ve hala korede oldugunu düsünür ama nerede oldugunu bilmez onu çok aramistir sormadigi
yer kalmaz ama bulamaz
aradan 1 yil geçer hero radyoya verdigi bir sarkisiyla birden ünlü olur ardindan albüm yapar .o artik bir star olmustur albümleri korede hatta dünya çapinda en çok
satanlar listesinde yer alir. azra_hero hala okuluna devam etmektedir.
bunca zaman geçmesine ragmen ikiside birbirini düsünür hero yazdigi sarkilari ona yapar azra_hero ise resimlerinde hep onu çizer.birbirlerinden
haber alamasalarda hep birlikte olduklari zamanlari düsünürler
'''azra_hero birgün yolda giderken bir müzik marketinde çalan bir melodiyi duyar
azra_hero_...: oh!!! bu ses hiçte yabanci degil.evet bu o ... müzigi peki burda ne isi var yoksa burdami
'''heyecanla markete gider içeride oldugunu zanneder.birden o sesin müzik çalardan geldigini fark eder.adama bunun kime ait oldugunu sorar .hero'nun oldugunu yeni çiktigini ve
herkesin begeniyle onu dinledigini söyler.dayanamaz albümü alir eve gider ve dinlemeye baslar
azra_hero_...: hero senin adina çok sevindim .demek sonunda hayallerini gerçeklestirdin.
''' ve ilk sarkiyi dinlemeye baslar ilk sarki ... bir türlü sözlerini bulamadigi sarkidir

'''müzik baslar;

***ve sensiz bir dünya
ne kadar anlamsizmis
seninleyken yaptigimiz seylerin yanindan
simdi bir yabanci gibi geçiyorum
sadece son bir sans sevgilim
herseyin eskisi gibi olmasi için
hayallerimin pesine kosmami istediginde
bana verdigin o cesaretli sözler hala aklimda
simdi senden bana bir söz vermeni istiyorum
kalbinde beni bul.
artik sana inaniyorum
kalbim seni çagiriyor...
seni seviyorum...***

'''sözleri duydugunda azra_hero gözyaslarina bogulur . resmen sarki ona yazilmistir .
azra_hero_...: demek o da beni seviyordu? peki neden bunca zaman bekledi? hala inanamiyorum tanrim tesekkür ederim
beni duydugun için.

''' ve gözyaslarini tutamaz ilk isi hero'yu bulup ona onu sevdigini söylemektir.heyecandan ne yapacagini bilmez .hero'nun bir imza gününde
oldugunu ögrenir .otobüse atlar direk hero'nun oldugu yere gider .içerisi tiklim tiklimdir. ona nasil ulasicagini bilemez. birden mikrofonla konusan adami görür insanlarin
sirayi bozmamasi gerektigini söylerazra_hero adamin yanina gider ve olan biteni anlatir yasli adam azra_hero isbirligi yapar bu sirada . hero hayranlarina imza verir birden bir ses
evet o ses
hero_... azra_hero bu onun sesi degil mi? deliriyorum galiba saçmalama fazla uykusuz kaldim galiba '' der ve karsisinda duran hayranina sende duyuyormusun bunu? der
hayranida kafasini sallar
hayran_...: evet
mikrofondna gelen ses ... aittir
ve ;

o anda bu sözler agizindan dökülür;

***evet sensiz geçen zaman
bombostu
tek yapabilicegim sey senin sevgini hissetmekti
elimden gelen tek sey buydu ve bende bunu yaptim
seni seviyorum ...lütfen bana inan bunca zaman sadece korktum seni üzmek istemedim ama seni hep sevdim bütün hayallerimi gerçeklestirdim
simdi gerçeklesmesini istedigim tek hayalim sensin... ***

'''' ve kalabalik sok olur hero 'nun gözleri ...azra_hero'yu arar ve azra_hero kosarak hero'nun yanina gitmeye çalisir kalabaligi geçerek .hero'nun yanina ulasir
göz göze gelirler...
azra_hero_...: rica etsem bir imza alabilir miyim?
hero_...:'''güler''' isim neydi?
azra_hero_...: unuttuguna inanamiyorum...seyy küçük seytan yazabilirsin
hero_...: peki ya sen sen hiçbirseyi unutmaz misin?
''' der ve kagida küçük sevgilim yazar azra_hero kagidi okuyunca o kadar mutlu olur ki aglamaya baslar
hero_...: simdi ne oldu?
azra_hero_...: sey galiba mutluluktan
''' ve azra_hero'yu kolundan çeker bir anda sarilir.
hero_...: seni o kadar özledim ki ? bir daha asla benden habersiz bir yerlere gitme .seni kaybetme korkusu beni öldürücekti
azra_hero_...: bir daha asla seni birakmayacagim
hero_...:'''kulagina yaklasir ''' seni seviyorum
azra_hero_...: bende seni seviyorum bir daha asla böyle birsey yapmayacagim
hero_...: evet asla ...seni çok seviyorum
'''der ve mutlu son ...Smile) hayallerinize asla sinir koymayin... her zaman bir öncekinden daha ileri bakin ...mutlaka isteyin birgün mutlaka gerçeklesicektir...

'''alinti degildir biraz uzun oldu ama umarim begenirsinSmile
Tüm Fanlar...x)
Gong Yoo...
zbyd_sjs sana:

sonunda kore'ye vardin zarla zorlada olsa ailenden izin aldin ve onlarda mezuniyet hediyesi olarak sana uçak biletlerini aldilar.uzun bir uçusun ardindan koreye vardin elinde bir sürü baliz var bütün çantalarini kontrol etmeye çalisirken tam bir komedi gibisin.geçtigin heryere hayranlikla bakiyorsun.günün sonunda oteline gittin ve ertesi gün oldu elinde kore'nin yerlerini ve özelliklerini gösteren bir brosürle sokaklarda gezerken bir yere giriyorsun ve bir kahve istiyosun tam kahveyi alacakken baska birisi senden önce davranip onu aliyor.sinirleniyorsun ve adama karsi dönüyorsun ve karsinda Gong yoo..basta neye ugradigini sasirsanda ve onun en büyük hayranlarindanda olsan biraz önceki davranisini unutmuyorsun ve suanki gülümsemesi bunun üstüne tuz biber oluyor.ona sen kibarlik nedir bilmezmisin nasil benim kahvemi almaya cüret edebilirsin gibi seyler söylüyorsun ama o pek umursamiyor çünkü senin kahveni yudumlamakla mesgulBiggrin
sinirle çikiyorsun çikarkende çantandan kaldigin otelin brosürü düsüyor.sen otele ardin bile odanda koltugunun ve manzaranin keyfini çikariyosun ve bugün aklina geliyo aslinda buraya gelirken onunla tanismakta planlarin arasindaydi ama bu sekilde ...kapin çaliyor servis diye açiyorsun ve karsinda gong yoo içeri girebilirmiyim diyor sen hayir diyemedenBiggrin içeri giriyor ve senden bugün için özür diliyor ve sana kahve uzatiyor bu teklifin esliginde'benimle evlenirmisin'

alttaki arkadas bana ss501'den kim hyun joong ile ilgili bi hayal yazsin lütfenBiggrin
SS501 Manyakları Üyesidir!
Jang Geun Suk Fan Club
Kim Hyun Joong-Kim Kyu Jong
lonely_b sana yaziyorum

sen türkiyede öenmli bir sanatçisin sarkicilarin sarkilarini dinliyorsun ve fikirlerini söylüyorsun ve senin fikrin çok önemli tabi sende sarki söylüyorsun.senin ününü koredeki yapimcilar duyuyor ve seni davet ediyor sen oraya gidiyorsun bi otelde kaliyorsun seni ariyorlar ve bir grubun sesini siz edinletcez diyorlar oraya gidiyorsun ve karsinda ss501 sarkilarini söylüyorlar kim hyun jonng çok heycanli gözlerini senden alimiyor bu arada Smile daha sonra sen muhtesem olduklarini söylüyorsun ve albümlerini sen çikartmak istiyorsun bu sebeple hep bir araya geliyorsunuz sonunda kim hyun joong sana çikma teklifi yapiyor daha sonra evlenme teklifi ve mutlu bir aile Biggrin

u-know yunho ile ilgili istiyorum
dbsk_rabia sana yaziyorum bu arada sagol çok güzelBiggrin

sen çok basarili bir iskadinisin ve tatil için patronundan izin aliyorsun izninin ilk gününde ailenden telefon aliyorsun malum yaz geldi ailen haftasonu için piknige çagiriyor ama sen uçak biletini aldin bile üzülerek annene söylüyorsun oda anlayisla karsiliyorBiggrin
uçakta iniyorsun havalaninda ilerlerken birden u-know yunho'yu görüyorsun.normalde bayilman falan gerekirdi ama suan korede oldugun için o bile umurunda degil yani simdilikBiggrin sen ilerlerken oda bir sürü hayranl ugrasmak zorunda kaliyor ve senin onun önünden geçtigini görüyor sen hiç bakmiyorsun bile ve bu durum onu etkileyen 2.sey oluyo(birincisi sensinBiggrin)
senin pesinden geliyo korece hey bakarmisin diyo sen duymamazliktan geliyorsun o yaninda yürüyüp duruyo ve en sonunda beni tanimadinmi diyo sende taniyorum nolmus diyorsun oda bu tepki karsisinda sasirsada bu zor kadin hosuna gidiyoBiggrin ve aksam yemegine davet ediyo sende bu kadar ters cevabin kötü bir sonucu oldugunu bildigin için kabul ediyorsun ve 1 yil sonra mutlu bir evlilikBiggrin

bu seferde kim hyung joon ile istiyorumBiggrin
SS501 Manyakları Üyesidir!
Jang Geun Suk Fan Club
Kim Hyun Joong-Kim Kyu Jong
lonely_b sana

Korede tuttugun kiralik bir evde yasiyorsun.Meslegin elinde ve mutlusun.Ama o ay alisverise biraz fazla para verdigin için sikistin ve kirayi veremedin.Ev sahibi bayan Lee Seong,seni gün geçtikçe azarliyor ve artik evden çikmak zorunda kaliyorsun.Minik bir ev buluyorsun (minik derken 4 oda+1 salon..).Ev tam senlik.Orayi tutuyorsun.Ev sahibi sirin mi sirin bir dede.Bu dede konusamiyor.
Evine yerlesiyorsun.Ama yeni evin is yerine çok uzak kaliyor.O telasla bu detaylari düsünemiyorsun.Tatil günü bitiyor ve ise gitmen gerekiyor.O tarafa ne bir araba ne baska bir sey var.Tabi isine gidemiyorsun.Telefon geliyor;
-en önemli toplantiya gelmedin,bir daha gelmene gerek yok!
Olamaz,kovuldun..
O ay da sikisip kirayi veremiyorsun ama bu sirin mi sirin dede,sana hiç bir sey demiyor.Bir gün aksam senin bahçende dedeyle oturuyorsunuz.Hava soguk,ellerinizde birer bardak çay.Dede konusamadigindan sen hareketlerle konusuyorsun onunla.Sana,paranin acelesi olmadigini ve sikinti etmemen gerektigini söylüyor.Senin çayin bitti ve içeri çay doldurmaya gittin.Bahçeye geldiginde ne gördün ! dedeye birisi kalin bir battaniye getirmis.Sirtina örtmüs.Dedeye onu kimin getirdigini soruyorsun ve torunum diyor hareketlerle.Sen gülümsüyorsun ve tam oturacakken elinde bir battaniyeyle kim hyung joon geliyor!Saskinliktan ne yapacagini bilemiyorsun.O battaniyeyi sana veriyor v baska battaniye olmadigindan dede size hareketlerle ;
yan yan oturun,bir battaniyeye sarilin.
diyor.Siz utanarak ayni battaniyenin altinda oturuyorsunuz.Bu arada dedesine senden hoslandigini söyleyen kim hyung joon'la da 2 sene sonra elinizde 1 kiz çocugu (çekik gözlü^^)..Mutlu son..

Kim Jeong Hoon'la istiyorum..

dbsk_rabia'''yaaaSmileSmile

dbsk_rabia...:dur! dur! dur! kimildama .ah kafam ne yapiyorsun sen ya?ayagima basiyorsun.
dbsk_rabia'nin kardesi...:abla inan bana artik saçmalamakta sinir tanimaz hale geldin. ben oturuyorum .
dbsk_rabia...:ne of neler oluyor ya bu ne acayip bir ülke elektriklerin kesildigine inanamiyorum.bütün aksiliklerin beni bulmasi
sart mi?belayi çekiyorum galiba bütün bu olanlarin en mantikli açiklamasi bu olsa gerek.ayrica ben ne yapicam simdi?
yarin sinav var ve bu sinav benim için sons sans eger geçemezsem ki düsüncesi bile berbat aishhh yada hiç düsünme bile .sinifi geçmem
ve liseye baslamam için tek anahtar .hem gong min çaliskan biri.kesin onun açisindan sorunsuz bir sinav olucak.tanrim yardim et bana.
zaten bütün bunlar gong min'in yüzünden oldu.en olmadik anlarda olmadik seyler çikiveriyor agizindan.neymis efendim saç kesimin yüzüne yakismis.
ayakkabilarini çok begendim en kisa zamanda bana da alalim bir tane.bu çocuk benim ölmemi mi istiyor?zaten onu düsünmekten kendimi alamiyorum.
sinav gününden bir gün önce böyle iltifatlarin sirasimi aishhh!!! cidden ya.

aslinda durum hep böyleydi.gong min ve ben küçüklügümüzden beri birbirimizi taniyoruz.ben ailemle birlikte 3 yasindan sonra kore'ye tasindim.
babam koreli bir isadamiyla ortak olmus ve hayatimizin o andan itibaren degismeye baslamis . yada ben öyle düsünüyorum.annem kendisinin
ilk geldiginde koreye alisamadigindan bahsediyordu geçenlerde.ama benim için durum hiçte öyle gerçeklesmedi.benim gong min'im
ahh hatirliyorumda tabi bunun için hafizami biraz zorlamam gerekiyor .ilk yillarda her konuda bana yardimci oluyordu.bu arada gong min bizim yan komsumuz.kendisi için ilk askim
diyebilirim sevilmeye layik bir insan .dedim ya koreye uyum sürecinde bana çok yardimci oldu.okula birlikte gidiyor birlikte egleniyorduk.birbirimizin evine gidip en sevdigimiz müzikleri açip birakana kadar
müzik dinliyorduk.genelde birlikte takilirdik bizi ayirmaya yönelik bütün engelleri astim su ana kadar .gong min çok iyi basketbol oyuncusudur.ve oynamayi çok sever.birgün bana top oynarken sende oynasana dedi.basta
kafamda kocaman bir soru isareti olustu ne ben mi? dedigimi hatirliyorum ardindan da çok yorgunum min daha sonra söz bu durumu telafi ederim dedigimi.gong min 'in yanindan ayrildigimda ilk isim anneme bana basketbol topu almasi
için yalvarmak oldu zor da olsa annem bu istegimi kabul etti. ve ;
dbsk_rabia'nin annesi...: hadi itiraf et
dbsk_rabia...:neyi anne?
dbsk_rabia'nin annesi...: gong min demi
dbsk_rabia...:eh'''' e-eevt anne ama kizma lütfen hem basketbol çok faydali olucak hem sen her zaman spor vücuda faydali demez misin ?
bunda ne zarar var simdi lütfen
dbsk_rabia'nin annesi...: bana o gözlerle bakma yeter nasil istiyorsan öyle olsun
annem sonunda kabul etmisti 1 hafta araliksiz basketbol oynamistim .sirf gong min'den geri kalmamak için herseyi yapabilicegimi
düsünmesini istiyordum.ve basardimda 1 hafta sonra gong min'e hadi basketbol oynayalim dedigimde kabul etti ve sanki yillardir bu isi
yapiyormusum gibi bir havayla kendine güvenmiyorsan karsima çikma dedigimde dizlerim nasil titriyordu düsündükçe gülüyorum . ama ugraslarim sonuç verdi ve onunla basketboll
oynadim dudaklarindan dökülen cümle aynen suydu
gong min...:bilmiyordun demi.bu oyunu bir hafta öncesine kadar bilmedigini adim gibi biliyorum.bir haftadir seni izliyorum ve durmaksizin deli
gibi top oynadin asla pes etmedin .sen inanilmazsin.yapamiyacagin bir sey yok .ve ben seni hep bu halinde hatirlamak istiyorum.
dbsk_rabia...:ne ne yani sen bütün bu olanlarin farkindamiydin aishh basta söyleseydin bu kadar ugrasmazdim bir hafta boyunca neler çektim
senin haberin var mi?
gong min...: ne yani bütün bunlar simdi benim suçum mu? gerçekten bazen tuhaf davraniyorsun.yürü hadi gidiyoruz
dbsk_rabia...:nereye?
gong min...:senin bu mevsimde en çok yemegi sevdigin sey ne düsün bakalim.
dbsk_rabia...:immmmm düsünelim bakalim aa buldum don-dur-ma bana dondurmami ismarliyicaksin
gong min...: evet ...
'''dbsk_rabia acayip sevinir önden dondurmaci ya girer gong min bazen gerçekten çocuk gibi davraniyor ama onu her haliyle seviyorum komik çocuk der ...
dbsk_rabia...:önceden anlasalim
gong min...: tamam da ne konuda lütfen kafandaki seyler yapabilecegim bir sey olsun geçenlerdeki gibi 10 tane hamburgeri yemem gibi isteklerde bulunma
o gece midemin yüzünden uyuyamamistim ve hep senin patavatsizligin yüzünden zaten neymis efendim gong min herseyi yaparmis yapamiyacagi birsey yokmus
o çocuklarin yaninda böyle dedigin için yemek zorunda kaldim .ölmemi mi istiyorsun açikca söyle bende biliyim demi cidden ya!!!
dbsk_rabia...: haha yok öle birsey degil hem sende hemen kabul ettin bana söyleseydin bende israr etmezdim.hem bu sefer öyle bir istek
degil 1 hafta çalistim demi sende bunu kabul ettin o zaman sadece 1 dondurmayla kurtulamazsin
gong min...:eh!! bana sordun mu sen böyle bir davranis sergilerken .hem neyse söyle hadi ufaklik...
dbsk_rabia...:dondurma konusunda anlastik.senden istedigim sey zaten senin elinde olan birsey .bana haftanin her günü 1 saatini ayircaksin ve bana basketbol ögreticeksin
gong min...:sen sen seni bücür bunu benden nasil istersin .bos vaktimin olmadigini benden iyi bildigin halde aishhh...
dbsk_rabia...:ben anlamam kabul ediceksin mecbursun
gong min...:mecburum öyle mi düsünüyrsun
dbsk_rabia...:evet ''''der ve kendini yere atar aglamaya ve kendini sürüklemeye baslar gong min neye ugradigini sasirir ve etrafindakilere
gong min...:ben birsey yapmadim .gerçekten dbsk_rabia kalkarmisin herkes bize bakiyor sen nasil bir cadisin böyle
dbsk_rabia...:sartlarim ortada kabul ediyor musun ? evet yada hayir bu kadar zormu hadi yerler çok soguk ve pis hadi çabuk cevap ver
gong min...:ahhh!!! bu çocuk tamam kalk bu kadar reziillik sencede yetmez mi?
dbsk_rabia...:yani kabul ettin.way bu sefer fazla ugrastirmadin
gong min...:inanamiyorum sana seni _ seni
dbsk_rabia...:evet devamini getir beni
gong min...:seni ''' der ve dbsk_rabia'yi kucagina kaldirir döndürmeye baslar
dbsk_rabia...:indir beni indir çabuk ahh basim basim döndü gong min bunu çok kötü ödiyeceksin inanamiyorum sana buna nasil
cesaret ederisin sen öldün gong min sen öldün '''der ve gong min dbsk_rabia'yi indirir ve hizla kaçmaya baslar gülerel
rabia pesinden kosar
dbsk_rabia...:gong min nereye kadar kaçmayi planliyorsun sen bu çocuk ayni yerde oturdugumuzu unuttu galiba '''der ve kosarak evlerine giderle gong min dbsk_rabia'dan saklanir
dbsk_rabia...:gong min nerdesin? tamam çik ortaya kizmiyicam '''der ve içinden sadece patakliyicam gong min ortaya çik ve olucaklari gör sen elini yumruk yapar ve diger elinin içine vurur bittin sen gong min bittin sen..''der...
'''tam bu sirada rabia evlerinin arka tarafina geçer gong min 'i aramak için tam kafasini çevirir gong min bir kova dolusu suyu dbsk_rabia'nin kafasindan asagiya bosaltir ...
dbsk_rabia...:gong miiiiiiiinnnn... bittin sen bu sefer kesin öldün .bu hareketinin affedilir hiçbir yani yok savas bayraklarini çek
'''der ve gong min e saldirmaya baslar ama eglenceli bir savastir bu gülerek birbirlerine vurmaya baslarlar ...dbsk_rabia gong min'i gerçekten seviyordur...gogn min 'de aslinda olanlarin farkindadir ama hiçbir sekilde farkinda oldugunu belli etmez
çünkü ona umut vermek istemez gong mim 'in babasi is nedeniyle koreden tasinmaya karar vermistir.tasinacaklardir bu süreç bir hafta içinde gerçeklesicektir.gong min'de dbsk_rabia'nin üzülmemesi için bunu ona söyleyemez
aslinda bunu söylemek kendisi içinde oldukça zordur .hepimiz için öyle gong min'in yerine bir an için kendinizi koyun en sevdiginiz arkadasinizdan ayriliyorsunuz
tarif edilemez bir bosluk olusuyor insanin içinde gong min' bu durumun zorlugunun farkinda olsa gerek sessizce gitmeyi planliyor...gong min'de dbsk_rabiayi seviyor ama söylemeye cesaret edemiyor...sonu olmadigini düsünüyor
buradan tasininca hiçbirseyin eskisi gibi olmayacagini düsünüyor
bütün bu olanlardan sonra aradan 1 hafta geçiyor dbsk_rabia annesiyle 2 günlügüne okul tatil oldugu için gezmeye gitmislerdi. ve geri döndügünde direk gong min'in yanina ugrar
yeni bir sanatçi kesfetmistir gong min'de yeni sanatçilari dinlemeye bayilir üstelik hem 2 gün boyunca yaptiklarinida anlaticaktir ona ...
dbsk_rabia...:evet kesin buna bayilicak.hem onuda görmüs olurum hafta sonu ne yapti acaba?
'''tam kapidan içeri girerken birden evin bos oldugunu fark eder...mahalleden lee amca dbsk_rabia' yi görür
lee amca...:dbsk_rabia buraya gel kizim gong min' dün burdan ailesiyle birlikte tasindi ve bu mektubu sana vermemi söyledi
''' rabia sok olmustur.elleri bir anda buz keser kalbinde anlatilamaz bir bosluk tahmin ettigimiz ilk sey aglamasi olucaktir evet kesin de aglamalidir ..ama rabia aglamak yerine kosarak eve gider mektupta elindedir.rabia'nin annesi durumu ögrenmistir kizi için büyük
bir yikimdir üstelik..nasil davranmasi gerektiini sasirir ama üstüne gitmez .rabia odasina gider ve kendini yataga atar hiçbirsey yapmaz duvara bakarak uzun uzun düsünür mektubuda açmaz aradan 3 gün geçer rabia odasindan asla çikmaz annesi durumdan dolayi çok üzgündür
daha kizi annesinin gözünde çok küçüktür
dbsk_rabia'nin annesi...:küçügüm nasilda cani yaniyor...umarim kalbi bundan dolayi aska küsmez onu bu halde görmek beni çok üzüyor.
'''der ve rabia'ya yemek götürür..odadan çiktiktan sonra rabia gong min için aldigi cd'yi takar ve dinlemeye baslar zor olsada gong min' in mektubunu açar
ve okumaya baslar
rabia bunu yazmak ne kadar zor oldu bilemezsin.lütfen okurken aglama senin o haline tahammül edemiyorum çünkü.üzülmede .tasindigimizi lee amcadan duydun biliyorum bunu sana söyleyen kisi
ben olmaliydim ama buna cesaretim yoktu.senin gözlerine bakip senden ayrilicagimi söylemek seninle geçirdigimiz onca zamani düsünüp
artik ben burda olamiyicam demek çok zordu.senden ayrilmayi asla istemezdim ama babamin isleri dolayisiyla gitmek zorunda kaldik.
üzülme küçügüm sakin .kendine dikkat et her zaman. kimselere bulasma yürürkende basini devamli havada tut biri sana çarptiginda sana yardim etmesi için yaninda artik gong min'in olmayacak...
derslerinede iyi çalis . ben okulu bitirmis olucam senden de ayni gayreti bekliyorum.senin su anda ne kadar üzüldügünü anliyorum emin ol bende su anda o kadar üzgünün bunu yaptigim için beni affet .
seni seviyorum seninde beni sevdigini biliyorum.bunu cesaret edip asla birbirimize söylemedik hayatima dönüp baktigimda tek pismanligim bu olucak sen benim ilk askimsin ve hep öyle kalicaksin...melegim sakin üzülme
unutma hayat devam ediyor .bir sekilde tutunmaya çalis ben öyle yapicam hayat uzun bir süreç okulumuz devam ediyor iyi bir sekilde bitirip daha mezun olucaz ...sen hep doktor olmak isterdin hatirliyormusun
senin yüzünden kavga ettigim zamanlarda yaralandigimda beni tedavi edicegini söylerdin...kalp acisinin tadavisi var mi? sence dbsk_rabia kalbim aciyor su anda bütün benlegime akan bir aci dinmeyecegini düsündügüm
seni her hatirladigimda gözlerimden anlamsizca akan ve durduramadigim bir aci tarifi bile mümkün olamazken sende tadavisi var mi? seni seviyorum hep de sevicem hayat bizi ayirsada...kendine iyi bak melegim...
''' mektupta yazilanlar aynen bu sekildedir...dbsk_rabia'nin gözleri dolar 3 günün sonunda birden aglamaya baslar elindeki mektup düser
dbsk_rabia...:çok acimasizsin .neden bunu yaptin .peki ya simdi ben aldigim cd leri kime dinleticem .hem haftanin her günü bana basketbol ögreticektin daha yeni yeni ögrenmeye basladim
hem asla kafam havada yürümiyicem basim da beladan kurtulmayacak.sen sözünde durmayan birisin gong min seni hep böyle hatirliyicam...çok acimasiz ve sözünde durmayan biri olarak
'''dbsk_rabia çok kizmistir aglayarak söyler bütün bu cümleleri artik hiçbirseyin de anlami kalmamistir...gong min' i çok sever halada seviyordur . ama bu bitis onun hiçte planladigi bir sey degildir...aglar ve
dbsk_rabia...:neden ben hersey neden beni buluyor .böyle mi olmasi gerekiyor.bu sekil demi ...
'''dbsk_rabia anlam veremez ama durumada alismaya çalisir 1 ay geçmistir aradan gong min'in evinin önünden her geçtiginde aklina onun gülümsemesi gelir..gözyaslarina hakim olmaya çalisir.bu arada gong min'in evine kiraliktir ilani asilmistir rabia bunu görünce annesinin yanina
kosar
dbsk_rabia...:anne gong 'un evi kiralik mi simdi? neden bu kadar çabuk hem evin sahibi bildigim kadariyla çok zenginmis biraz daha bekleseydi .neden simdi
annesi...:rabia seni anliyorum ama artik buna bir son ver.onlar geriye dönmeyecekler artik.hem ev bizim degil sahibi ne isterse onu yapar insanlarin hayatina karisamayiz demi?
'''annesinde bunlari duymasi asil nokta olmustur .gong bir daha gelmeyecektir.eve yeni birileri tasinacak ve hergün gong u görmek yerine onu görücek her sabah okula gitmesi için gong onu kaldirmayacak
üzüldügünde basini omzuna yaslandirdigi kiside olmayacak üstelik hem ona küçük melegim diye de kimse seslenmeyecek.rabia için zor bir süreç ...1 hafta sonra gong larin evin yeni kiracilar tasinir 3 kisilik bir aile tek çoculari var dbsk_rabiayla ayni yastalar ve çocuk onlarin okula kaydini aldirmistir
artik hersey degisir rabia yeni kiracilarin tasindiginida ögrenir...üzülür ama elinden de birsey gelmez ertesi gün rabia okula gitmek için hazirlanir tam kapiyi açar
dbsk_rabia...:anne ben çikiyorum görüsürüz ...ah!! bir gün daha basladi .okula erken gitmeliyim ilk ders matematik hoca zaten bana takmis durumda geç kalirsam bir felaket olur...
''' tam yolda kosarken kafasini önüne egmis bir sekilde yolda çocugun birine küt diye çarpar ve hem çocuk hem rabia yere düser
dbsk_rabia...:ahh!! sen önüne baksana kocaman yola sigamadin mi? gelip bana çarptigina inanamiyorum
u-know yunho...:eh!! ben mi önüne bakmadan kosan sensin ?özür dilemen gerekirken su yaptiklarina bak
dbsk_rabia...:ah ugrasamam seninle yetismem gereken bir yer var
u-know yunho...:heyyy!!! hey sen dolunay surat aishh. duymuyor bile gittigine inanamiyorum insanlar sokaklarina yeni tasinan birine bu sekildemi davranir
isimiz var bu kizla...
dbsk_rabia...:o çocuk gong larin evinden mi çikiyordu? yok canim bana öyle geldi galiba ahh!! neyse kos dbsk_rabia kos eger yetisemezsen hocadan kötü bir firça yiyiceksin
'''tam bu sirada karsidan geçerken rabia arkasina döner ve o çocugun geldigini fark eder.
dbsk_rabia...:cidden inanamiyorum .özür dilemedigim için beni buraya kadar takip etmis olamaz demi
''der ama söyle bir dikkatlice baksa çocuga ayni formadan onunda üzerinde oldugunu fark eder.ayni okula giderler ama dbsk_rabia u-know'un onu takip ettigini düsünür..ve birden arkasina döner çcogun yanina gelmesine bekler u-know'tam yürüken
bizim kiz bagirir
dbsk_rabis...:hey!!! sen ne kadar tuhafsin beni okulumun önüne kadar takip ettigne inanamiyorum istedigin bir özürse unut gitsin yapmadigim birsey için özür diliyicek göz yok bende
u-know yunho...:ne ne dedin sen...bana bak
dbsk_rabia...: evet aynen duydugun gibi.hem neden sana bakicak misim?
u-know yunho...:bana bastan asagiya bak ne görüyorsun
dbsk_rabia...:anladik yakisiklisin da bunu neden gözüme sokuyorsun ki
u-know yunho...:ahh! demek öyle düsünüyorsun gün içinde bunu duymak güzel oldu. ''güler''' ne yani bana bak dedigimde bunu mu anladin
dbsk_rabia...: sen ne demek istiyorsun oylanmadan söyle
u-know yunho...: farkindaysan ayni okul formasi sende de var ve ne tesadüf ki benim üzerimde de bu sana birsey ifade etti mi?
dbsk_rabia...:aishh!! ne demek istiyorsun
u-know yunho...:sen sabah kahvaltini yapmadin mi? beynin gördüklerini geç algiliyor galiba .ayni okuldayiz diyorum seni takip etmiyorum diyorum bir kere özür dilemen gerektigini söyledim ayni hatayi bir daha yapmam diyorum.
dbsk_rabia...:ne simdi sen bu okulda misin ? aishh inanamiyorum çattik ya .''' der ama utanir biraz ''' neyse ben gidiyorum
'''der ve sinifa kosmaya baslar tam içeri girer matematik hocasi dbsk_rabiaya kizar ve ceza verir tahtada tek ayak durucaksin der ardindan da u-know yunho
bu sinifa girer
dbsk_rabia...: ne burayada mi geldi bu .ne yapmaya çalisiyor anlamis degilim?
'''ardinda hocasi u-know'u sinifla tanistirir . evet çocuklar bu yeni arkadasiniz ona iyi davranin uyum saglamasina yardimci olun der ve
dbsk_rabia...:'''agzi açik kalir''' ne ne simdi bu ukala çocuk bizim siniftami olucak yani . kötü gün kötü gün...
''der ve u-know dbsk_rabia'yi o sekilde görünce ona bakip göz kirpar
dbsk_rabia...: ne banami? ukala çocuk ne olcak...' der ve dil çikartir ona u-know dil çikarttigini görünce birden
u-know yunho...:hocam su kiz
hoca...:evet ne olmus ona
'''der be rabia telaslanir eger hocaya yaptigi hareketi söyliyicek olursa durum dahada kötülesicektir
hoca...:evet söyler misin ne olmus
'''dbsk_rabia sus isareti yapar
u-know yunho...:'''aslinda amaci rabia'yi korkutmaktir ve hocaya ... yok birsey neden bu sekilde durdurgunu söyliyicektim
'''dbsk_rabia rahat bir nefes alir ...
dbsk_rabia...: demek kasitli yaptin bunu bana ben sana bunu fena sekilde ödeticem bunu asla unutma adin neydi bunun know -yunho mu
yunho know mu her neyse bunu unutma ... der ve hocasi dbsk_rabia'nin yerine geçmesini bu geç kalma huyundan vazgeçmesini söyler
'' öyle böyle derken gün biter dbsk_rabia evine döner aksam olmustur hava almak için disari çikar gonglarin evini kendi evlerinden ayiran bir çit vardir çitin hemen önüne oturur..
dbsk_rabia...:acaba ne yapiyor? ayni gökyüzü altinda farkli yerlerdeyiz..hayat ne kadar acimasiz...oysa 1 ay öncesinde birlikte gökyüzünü izleyip hayal
kuruyoduk...hem bügun o ukala çocugun bana yaptiklarini bilse beni savunurdu
''''arkadan bir öksürük sesi gelir çitin tam arkasinda u-know yunho oarda oturmaktadir...
u-know yunho...:tanimadigin insanlarin arkasindan bu sekilde konusmak sana yakiliyormu dolunay surat?
dbsk_rabia: ne kim o? ''' der ve hemen kalkar yunho kafasini kaldirir el sallar
dbsk_rabia...: senin ne isin var burda?
u-know yunho...: dur bak söyle baslayalim bu sefer belki bir faydasi olur... merhaba dolunay surat ben u- know yunho buraya yeni tasindik seninle ayni okul ayni siniftayiz az önce bahsettigin o ukala çocuk benim .peki ya sen
dbsk_rabia....:sen ne yani buraya tasinan kisiler siz misiniz?dolunay surat mi? benim bir adim var tamam mi? ve adim dbsk_rabia bana öyle lakap takilmasindan da hiç hoslan mam bana sadece g ''dedi ve durdu her neyse
beni bu sekilde çagirma bir dahada insanlari gizlice dinleme saygisiz... ne olcak
u-know yunho...: ne hey sen iftira atmayi birak ben burda oturuyordum sen geldin ve kendi kendine konusmaya basladin..söylesene sorunlarin mi var '''eliyle kafasini göstererek''
tanidigim çok iyi doktorlar var yardimci olabilirim istersen
u-know yunho...:daha fazla konusmaya devam edersen benim degil ama senin doktora ihtiyacin olucak
''der ve yunho güler dbsk_rabia kizmistir...yunho aksine bu durumdan fazlaca keyif alir
u-know yunho...:hayatimda böle saldirgan bir kizla tanismadim ama çok seker sevdim ben bu kizi ..iyiki tasinmisiz yens maceralar beni bekliyor...
'''der ve yere uzanir çimlerin üstüne gökyüzünü izler yunho tam bir serseridir .ama görünüste karakter olarak nazik kibar ve uyumlu biridir. her neyse dbsk_rabia burnundan dumanlar çikara çikara evine gider
dbsk_rabia...: çattik ya cidden çattik akillisi bulmaz zaten..benimkide belaya davetiye aahhh!!!
ertesi gün lee min adinda bir serseri dbsk_rabiaya lat atar ve onu ister rabia yere düser bunu gören yunho lee min ' in okul kravatindan tutarak
u-know yunho...: bu neydi simdi? umarim bu hareketinin su anki durumunu kabul ettirir bir özrü vardir?
ve ayrica bakalim bugün benim bu özrü dinleyecek kadar sabrim varmi?
''' demesiyle lee min'in suratina vurmasi bir olur.'''okuldaki herkes onlarin basina toplanir..o anda dbsk_rabia sok olur bu tarz bir savunma yapmasini
ona söylemez hem basinin belayada girmesini istemez yunho'nun ona karli borçlu olmak asla istemez..o anda hemen yunho'nun kolundan tutar
araya girer ve onu oradan uzaklastirir.
dbsk_rabia...:yürü gidiyoruz.bir daha böyle bir seyi asla yapma dayaktan ölecegimi bile bilsen bana asla yardim etme hem ben buna degmem.
u-know yunho...: ne yani seni o halde görüp hiçbirsey yapmamami mi istiyorsun?
''' der ve eliyle dbsk_rabia'nin kafasini tutar bir yere çarpmis mi diye bakar
u-know yunho...: söylesene ne oldu düstügünde kafani bir yere mi çarptin sen?
dbsk_rabia...: ne saçmalama sadece kolumu çarptim
u-know yunho...: iyi o zaman bundan sonra benden böyle saçma isteklerde bulunma .hem kolunun haline bak.hemen revire gidip temizletelim yoksa mikrop kapicak
''' ve birlikte revire giderler okulan izin alip eve giderler.dbsk_rabia'nin annesi evde yoktur...u-know rabia'yi kendi evlerine davet eder
u-know yunho...: gelmek istemez misin annen gelene kadar burda kal...
dbsk_rabia...:oh!!! tmm ama sadece annem gelene kadar
u-know yunho...: tamam sadece annen gelene kadar hem sonrasinda kalmak istesende ben izin vermem
''' der ve ikiside güler rabia aslinda yunhonun göründügü gibi biri olmadigini anlar .hem bugün okula yaptiklari düsünülürse .
belkide iyi arkadas oluruz diye içinden geçirir.yunho rabiayi odasina çikarir.rabia odaya girdiginde sok olur duvardaki posterler en ünlü basketbolcularin posterleri
ve gözünün alamiyacagi kadar müzik cd si ayrica birde gitari vardir
dbsk_rabia...: odan gerçekten tam benlikmis...müzikle ugrasiyorsun galiba bende müzik dinlemeyi çok severim .sizden önce burda oturan bir arkadasim
vardi yeni çikan müzikleri bulup birlikte dinlerdik oda senin gibi basketbolu çok severdi bana ögretmesi için yalvardigim anlar dün gibi aklimda ama ögretemeden buradan tasindilar...
u-know yunho...:demek müzigi sende seviyorsun...ben bayilirim amatör olarak birseyler yapmaya çalisiyorum...basketboluda iyi bilirim istersen ben sana ögretebilirim
dbsk_rabia...:ohh!!! tesekkürler artik eskisi kadar ögrenmek istedigimi zannetmiyorum .belki daha çok istedigim bir zaman sana ugrarim
'''ikiside iyi anlasirlar birbirlerine sevdikleri seylerden bahsedeler..ilk görünüs her zaman gerçek kisiyi yansitmaz ve rabia yanilmisir
yunho ii biridir. artik iyi iki arkadas olmuslardir .okula birlikte gidip birlikte gelirler .ayrica rabia gong min'ide unutmya baslamistir.
aradan 1 yil geçer yunho ile rabia artik herseyi birlikte yapmaya baslar yunho rabia'ya basketbolu ögretir derslerinde yardimci olur.
günlerden birinde, yunho bir kizla konusur rabia bunu görür kiskanir büyük bir sinirle yunho'nun yanina gider
dbsk_rabia...: neydi bu simdi?
u-know yunho...: ne neydi?
dbsk_rabia...: o kiz kimdi?
u-know yunho...: seni ilgilendirir mi sence?
dbsk_rabia...: demek öyle yunho demek seninle ilgili hiçbirsey beni ilgilendirmez öyle mi tamam o zaman istedigin gibi yap
''' der ve sinirle gider yunho'ya küsmüstür...yunho aslinda kiskandirmak için ona bir oyun yapmistir .artik bir seylerden emin olmak
istemektedir ve ona sevdigini söylemek için bazi seylerin garantisini almaya çalisir . ve almistirda dbsk-rabia onu deliler gibi kiskanmistir.. ama yunho biraz ipin ucunu kaçirdigini fark eder rabia tam 1 hafta onunla konusmaz
ama ikiside birbirini deliler gibi merak eder
dbsk_rabia...: ah !! evet isik yaniyor . kesin eve geldi...bu saate kadar nerdeydi bu çocuk .bu satte sokaklarin güvenli olmadigini bilmiyor mu?
''' ask sinir tanimiyor kizginlik küslük hiçbirsey ifade etmiyor...merak heleki insanin için kemiriyor...
dbsk_rabia...: buna izin veremem ayni hatayi iki kere hele ki hiç yapamam . yunho'nun karsisina çikip onu sevdigimi söyliyicem sonuç ne olursa olsun .2. bir pismanlik yasamak istemiyorum
''' der ve yunhonun evine gider derin bir nefes alir kapiyi çalar yunho kapiyi açar dbsk_rabia'yi kapida görünce sok olur
dbsk_rabia...: sus ve beni dinle...geçen yaptigim saçma hareketten ötürü özür dilerim. seni kizdirmak istememistim ama seni kiskandim bir an o kizla görünce
yunho senin benimle ilgili ne düsündügünü bilmiyorum .belki bu söyliyeceklerim seni gerçektende kizdiricak ama bu sefer bunu yapmak istiyorum.''' ve yunho'nun gözlerinin içine bakar yunho ne söliyecegini anlamistir aslinda o da çok heyecanlidir
tam dbsk_rabia konusmaya basliyacakken yunho eliyle dbsk_rabia' nin agzini kapatir
u-know yunho...: dur söyleme... bunu ben sana söylemek istiyorum.bu söyliyeceklerimi daha önce kimseye söylemedim ben ve su anda çok heyecanliyim ama ve söylüyorum
seni seviyorum''' der ve dbsk_rabia sasirir yunho rabia'yi kolundan çekerek onu öper...
rabia bende seni seviyorum yunho... der hayat ne kadar garip oysa böyle bir seyin asla gerçeklesmiyecegini düsünüyordum sen karsima çikana kadar seni seviyorum....
bende seni seviyorum dolunay surat bundan sonra hep yaninda olacagim ...
Tüm Fanlar...x)
Gong Yoo...
TiLsimLi~ߣߣk sana yaziyorum devam hikayesi Smile

ortamin havasini dagitmak için annen sofrayi hazirlayalim yemek saati yaklasiyor diyerek mutfaga yöneliyor o sirada babaninda cep telefonu çaliyor ve çikmasi gerektigini söyleyerek evden ayriliyor jeong hoon sana bakiyor ve bir an annen beni öldürecek sandim diye gülümseyince sende hemen pes mi ediyorsun esas zor günler seni bekliyor bakalim bu dügün hazirliginin altindan nasil kalkacaksin diyerek gülüyorsun o sirada kapi çaliyor gelen ablan nerde bizim damat diye hizla içeriye daliyor birbirlerine kore usulü selam verdikten sonra bula bula korede bu kiz gibi adami mi bulup asik oldun yokmuydu daha erkeksi bir sey diyor sen ablana cevap vermeden anneme yardim etmeliyim deyip odadan çikiyorsun ablan jeong hoon un yanina oturuyor jeong hoon ablana dönerek birdaha beni kiza benzetirsen ölürsün diyor ablan birden sok oluyor ve hizla senin yanina geliyor bana neden Türkçe bildigini söylemedin diyor sende firsat vermedinki hemen elestiriye basladin diyorsun gülerek ablan çok utaniyor ve salona korka korka giriyor jeong hoona yaklasarak afedersin Türkçe bildigini bilmiyordum diyerek utangaç bir tavir gösteriyor jeong hoon gülümseyerek baldiz eniste arasinda olur böyle seyler sana kizmadim saka yaptim takma kafani diyor o sirada sofra hazir ve yemege oturuyorsunuz annen harika yemekler yapmis annenin porsiyonlari dolu dolu verdigini bildigin için ablanla sen ona zahmet olmasin bahanesiyle yemeklerinizi kendiniz koyuyorsunuz fakat jeong hoonun tabagini annen dolduruyor ve her defasinda az koyun lütfen demesine ragmen çok zayifsin oglum yede biraz kendine gel diyerek porsiyonunu dolduruyor oda annenden korkusundan bir sey söylüyemiyor yemek sonunda senin kulagina egilerek bu gün bir ögünde yedigimi bir haftada yememisimdir diyor sana bir kahve yapayimda kendine gel diyorsun gülerek ona harika bir kahve yapiyorsun ve birden site aklina geliyor uzun zamandir girmedigini düsünerek neler oldugunu merak ediyorsun ve odana kosup bilgisayari açiyorsun odani çok özlemissin pencerenden disari bakiyorsun o sirada bilgisayarin açilmis ve sitede birsürü mailin oldugunu görüyorsun hatta senin adina konu bile açmislar kim Jeong hoon un evlendigi türk bizim sitede yönetici diye maillerini tek tek okuyorsun ve çok mutlu oluyorsun bu arada gözüne jeong hoon un bir hayraniyken sana yolladigi mail e rastliyorsun o sirada jeong hoon yanina geliyor ve beni neden odada yalniz biraktin diye hesap soruyor sende ona yazdigi maili gösteriyorsun çok sasiriyor gerçekten o senmiydin bana olan sevginden çok etkilenerek yazmistim sana bu mesaji ama bilmedende olsa sözümü tutmusum koreye gelir gelmez seni herkese tanittim diye gülümsüyor sözünü tuttugun için tesekkür ederim diyerek yanagina bir öpücük konduruyorsun salonda bir müddet sohbet ettikten sonra saatin oldukça geç oldugunu fark ediyorsunuz annen size tek yatakli bir oda ayarlamis sen odami çok özledim bu gece odamda kalmak istiyorum dediysen de annen olurmu öyle sey kadinin yeri kocasinin yanidir diyerek seni odaya yolluyor jeong hoonda odada, mahçup bir sekilde kapiyi kapatip gülümsüyorsun ve ben yere yatak hazirlayayim diyorsun Jong hoon yerdemi yatacaksin diyor sen evet der gibi basini salliyorsun senin yerinde… derken sözünü kesiyorsun anladik benim yerimde seninle ayni yatakta uyumak için can atan birsürü hayranin var ama ben istemiyorum diye tersliyorsun jong hoon sasiriyor hayir ben sadece senin yerinde ben yatabilirim diyecektim diyince sen utaniyorsun hayir gerek yok burada yatabilirim diyorsun o sirada annen kapiyi vurup içeriye giriyor sana bir sey söyleyecektim derken yerdeki yatagi görünce sasiriyor seni kolundan tutup disariya çekiyor kavga mi ettiniz diye soruyor sen hayir ben sadece çok yorgunum belim çok agridigi için yerde yatmak istedim diyorsun annen sana kiziyor belin agridiysa sert yerde yatilir mi yatak yumusacik orada yat diyerek yerdeki yatagi kaldirip disariya alip kapiyi kapatiyor sen ne yapacagini sasiriyorsun Jeong hoon yatagin kösesine geçiyor ve sana yer açiyor sen çekinerek yataga yatiyorsun jeong hoon Istanbul u çok görmek istiyorum yarin uçakla istanbula gidelim diyor sen peki diyorsun ve o arkasini dönüp uyuyor sen bütün gece yine uyuyamiyorsun ertesi sabah kahvaltidan sonra Istanbula geliyorsunuz Sultanahmet camii, ayasofya ve Topkapi sarayini gezdikten sonra Jeong hoon sana dönerek bu kadar benzer kültürlerimizin oldugunu düsünmemistim demek sizin hükümdarlarinizda birden fazla es alabiliyordu diyor sen suratina ters ters bakarak düsüne düsüne bunu mu düsündün diye kiziyorsun sana dönerek eger eski zamanda bir hükümdar olarak yasamis olsaydim yine tek esim olarak seni seçerdim diyor sende suratini eksiterek yalanci diyorsun daha sonra birlikte galata kulesine çikip Istanbulu seyrettikten sonra istiklal caddesini geziyorsunuz ve besiktastan üsküdara geçiyorsunuz üsküdarda kiz kulesinde aksam yemegi yerken burasi harika bir yer diyor jeong hoon evet hakkinda anlatilan birçok efsane var ama beni en çok etkileyenlerden biri suydu deyip anlatmaya basliyorsun Kehanete göre kralin birine, çok sevdigi kizi onsekiz yasina geldiginde bir yilan tarafindan sokularak ölecegi söyleniyor. Bunun üzerine kral, denizin ortasindaki bu kuleyi onararak kizini buraya yerlestiriyor. Kaderin kaçinilmazligini kanitlarcasina, kuleye gönderilen üzüm sepetinden çikan bir yilan, prensesin tenine süzülerek zehrini bosaltiyor. Kral, kizina demirden bir tabut yaptirarak Ayasofya'nin giris kapisinin üstüne yerlestiriyor. Bugün bu tabutun üstünde iki delik vardir. Yilanin, ölümünden sonra da onu rahat birakmadigina dair hikâyeler anlatilir. Jeong hoon oldukça üzücü bir hikaye demekki kaderden kaçis yok ve herkes kaderinde ne yaziliysa yasamak zorunda diyor aksam yemegini zi yedikten sonra Istanbuldan ayrilip geç saatte tekrar eve dönüyorsunuz ailen çoktan yatmis sizde odaya geçiyorsunuz üzerini degistirmek için pijamalarini alip kendi odana gidiyorsun ablan odanda yatiyor ve sen içeriye girince uyaniyor neden beni rahatsiz ediyorsun diyor sende sadece üstünü degistirecegini söylüyorsun ablan sana bir yastik firlatip bu odada ne isin var kendi odanda degistirsene diyor sen sinirlenip bakiyorum odami iyice sahiplenmissin burasi benim odam ve burada degistirmek istiyorum diyorsun ve üzerini hizlica degistirip sinirle yattigin odanin kapisini açiyorsun jeong hoon hala üstünü degistirmekle mesgul ve onu o halde görünce disari çikip hizlica kapiyi kapatip elinle kafana vurup apdal kafa diye söyleniyorsun bir müddet bekledikten sonra kapiyi vurup tekrar içeri giriyorsun...devami var

So Ji Sub için istiyorum Smile
watashi wa ipek^^ sana yaziyorum
dil ögrenmek için koreye gidiyorsun hem ziyaret hem ticaret nisali hem dil ögreniyor hem koreyi geziyorsun yine bi gün gezerken bi reklam sirketi görüyorsun içinden basvuru yapmak geciyor ve gidip basvuru yapiyorsun bir süre sonra bi dizi teklifi geliyo yabanci oldugun için öncelii sana veriyorlar partnerinin kim oldugun sordugunda ise kim bum cevabini aliyorsun ve cok mutlu oluyorsun dizi cekimlerinde kim bum'la cok yakinlasiyorsunuz dizi cekimleri bitmesine ragmen hemen hemen her gün görüsmeye basliyorsunuz(bu arada sen ona asiksin ama söylemiyorsun) bir gün kim bum'u cay içmek için eve davet ediyorsun kim kabul ediyor derken kim'e evi gezdiriyorsun ama bir odaya onun girmesini istemiyorsun çünkü o odanin bütün duvarlarini kim'in resmi ile donatmissin girmesini istemedigin odaya kim senden habersiz giriyor sen kim bum'u odada görünce çok sasiriyor ve aglamaya basliyorsun ve disari cikip alabildigince hizli bir sekilde sokaklarda kosuyorsun tabi kim'de pesinden geliyor ve hizli bir sekilde senin kolundan tutup neden kaciyorsun diye soruyor sen hiçbisey söylemiyor sadece agliyorsun kim bum siki siki sana sarilip biliyordum seninde beni sevdigini biliyordum cünkü bende seni cok seviyorum diyoor....
2 yil sonra kucaginda minik bir bebekle türkiyeye aileni ziyarete geliyorsun..

... BI RAIN....ile istiyorum.

Bi Rain fan clup
(¯`°.•°•.★*..SE7EN..*★ .•°•.°´¯)*
Kim Jeong Hoon fan club
Zoraki Prens Fan club
Heo Yi Jae fan club
Düşlerimin prensi fan club
✿✿。.๐~*✿Yoon Eun Hye Fan Club✿*~๐.。✿✿
Kim Bum Fan Kulüp
Full House fan club
angelus2097'ye..

Sanayalvarmaya devam ediyor ama sen ona ;senin yüzünden o odada kaç gün aç-susuz kaldim.o da yetmezmis gibi zorbalikla benim evimi almaya kalktin.diyorsun.Sjs; Tamam,evini almayacagim.Yeter ki gitme diyor.
Bu israrlar senin canina minnet oluyor.Hastaneden çikiyorsunuz.Seni evine birakmak yerine,eyfel kulesinin önüne götürüyor.Hava karardigindan,muhtesem kulenin renkli isiklari yaniyor.O kulenin önünde elini tutarak;
Bunca zamandir sana yaptiklarim için üzgünüm.Ama iyi ki karsima çiktin.Seni seviyorum.
diyor.Sen bunu bekliyordun aslinda.Bütün olanlari unutmus gibi sariliyorsunuz.O gece Paris'in ünlü sahillerinden birinde günesin dogusunu izliyorsunuz.Sen ona,onu ne kadar sevdigini ve onu görme ümidiyle Koreye gitmek istedigini anlatiyorsun.Öyleyse beraber koreye dönebiliriz diyor.Evinin esyalarini orda satiyorsun.Beraber Kore'ye iki bilet aliyorsunuz.Mutluluktan bayilacak gibisin.Ama belli etmiyorsun.Uçak kalkiyor.Uçus boyunca onun omzuna yatiyorsun.O da senin elini tutuyor.Birbirinize bu kadar bagliyken ayrilmayi hayal bile edemiyorsun.
Sonunda Koredesiniz.Kore'ye iniyorsunuz ama hava oldukça soguk.Paris sicak oldugundan üzerine kalin hiç bir sey almamistin.Sjs sana üzerindeki hirkayi veriyor.Sen gerek olmadigini söylesen de israr ediyor.Hava epey karardi.Artik bir otel bulmalisiniz.Ama Sjs sana ;
Otelde kalmayacagiz.Madem misa'da gördün beni,seninle orda kalacagiz.diyor.Bu da ne demek oluyor..Seni o sokaga götürüyor.Çöp bidonlarinin biraz ilerisindeki tellerin arkasinda ates yakiyor ve kartonun üzerine yatiyor.Sen saskin bakislarla ona bakmaya devam ederken sana "eun chae gibi yapma,donmak istemiyorsan gel" diyor.

[Resim: photo5486ei6.jpg]

Devami var..

Kim Jeong Hoon'la istiyorum.

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi