yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3.29/5 - 7 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Müthiş Hayaller...
jandi senin için:

birgün okuldan eve dönerken bi kisi sana brosür veriyor ve brosürde koreye gitmek ister misiniz diye birsey yaziyor sende evet gitmek istiyorum diyorsun ve hemen islemlere basliyorsun 2 ay sonra koredesin ve orda ki ki kafede otururken kilik degistirmis bi sekilde kim hyung joon oturmakta ve tek orasi bos sende ondan ingilizce izin istiyorsun oturmak için o da memnuniyetle kabul ediyor senin yabanci oldugunu hemen anliyor seninle koyu bir sohbete basliyor kim hyung joon biraz muhabbetten sonra aksam yemegine davet ediyor sende memnuyetle kabul ediyorsun ama adini bile bilmiyorsun ama yemek davetini kabul ediyorsun aksam hazirlaniyorsun ve o seni almaya geliyor ama ne halde takim elbise için onu taniyiveriyorsun hemen çünkü o senin dünyada en çok tanismak istedigin insan kim hyung joon çünkü ona bana neden kim ooldugunu söylemedin felan diyorsun o da benim kim oldugum umrunda olmamasi gerekiyor fealn diyorsun sonra romantik bir aksam yemeginden sonra sen artik bi nisanli kadinsin..
aksam yatarken koreye sans eseri geldim ama hayatimin askiyla tanistim diyerek uykuya daliyorsun...

joo ji hoonla ilgili istiyorum
İmzanız kurallara umadığı için silinmiştir.
jandi sana yaziyorum
sen türkiyeden koreye burslu ve süper bir okulda okumaya geldin.o okulda da Kim Hyung Joon okuyor .ve siz ayni sinifa denk geliyorsunuz.ilk baslarda Kim Hyung Joon senle baslarda ilgilenmez hatta sinir olur. daha sonra siniftan bir kizin dogum günü partisi vardir .herkesi çagirmistir.fakat senin giyicek kiyafetin yoktur ve gitmeyi düsünmessin derken parti günü sana bir paket gelir bu seni okulda seven fakat sana bir türlü açilamayan bir çocugun gönderdigi hediyedir. kiyafetler giyilir makyajlar yapilir ve sen partiye gidersin .kapidan içeri girdiginde Kim Hyung Joon saskin gözlerle bakakalir .ama ondan önce sana kiyafetleri gönderen çocuk yanina gelmistir. o gece Kim Hyung Joon senden gözlerini alamaz derken zamanla seninle ilgilenmeye baslar ve asik olur .tam okuldan mezun olup türkiyeye dönecegin gün seni havaalaninda bekler ve sana askini itiraf eder o günden sonra hep mutlu bir sekilde yasarsiniz
bende rain istiyorum
Leyla'ya

Bir gün sicak havalardan bunalip,firsati gelmisken koreye uçuyorsun.Daha önceden tanistigin Koreli bir kiz arkadasin karsiliyor seni.Bir kaç gün onun evinde kalacaksin.Ilk 1 gün kaliyorsun.Kizla süper anlasiyorsunuz.Sanki 40 yillik arkadas gibi oluyorsunuz.Kiz da evinde tek kaliyor.Sana ayni evde kalmayi teklif ediyor.Sen cevap vermek için henüz erken diyorsun.1-2 gündegil,1-2 hafta geçiyor.Artik eve (türkiye) dönmeyi tamamen unutmus gibi görünüyorsun.Tamamen buraya yerlestigini düsünmeye baslamisken telefon çaliyor ve ailen artik dönmek gerektigini söylüyor.Çok üzülüyorsun.Arkdasin da öyle..
Baska çare kalmadigindan hazirlanmaya basliyorsun.Ama Koreye gelip de sevdiklerine burdan bir seyler almamak olmaz degil mi?Tek basina çikiyorsun Kore alis-veris magazalarina.Iyice alisveris yaptiktan sonra eve dönmek için hazirlaniyorsun (arkadasinla kaldiginiz eve).Ama o da ne!Ellerin alisveris posetleriyle doluyken bir tane otobüse biniyorsun ama para vermek için cüzdanin yok!Olamaz,alisveris sonrasi çantana koyduguna emindin!Otobüsten üzgün bir halde iniyorsun.Durakta oturup bekliyorsun ama hava iyice karardi!Ayaga kalkip yürümeye basliyorsun ve arkandan biri bagiriyor.Heyy cüzdanini düsürmüssün!Arkani dönüyorsun yavasça ve karsinda Bi Rain!!Senin saskinlik görüntün görülmeye deger Biggrin
Çok mutlu oluyorsun ve hemen yanina gidip tesekkür ediyorsun.Istemeye istemeye ordan ayriliyorsun.Ama sen giderken yol boyu arkandan bakiyor.(çünkü cüzdaninda onun fotograflari ve ona olan hislerini yazdigin bir kagit var)
Senin telefon numarani aliyor cüzdanindan.Sabah olunca senin telefonun çaliyor ve arkadasin açiyor.Senin kim oldugunu falan herseyi anlatiyor.Ama bugün türkiyeye dönecek de diyor.1 saat sonra kapi çaliyor ve bi rain geliyor.Sana türkiyeye dönmeni istemedigini söylüyor.Ama sen mecbur oldugunu söylüyorsun.O da "paraportun bende,cüzdanindan almistim.gitme lütfen,ailene gerekli açiklamayi yapacagima söz veriyorum diyor." Senin telefonu alip bir odaya giriyor.Çiktiginda da telefonu sana veriyor ve telefonda baban oldugunu söylüyor.Sen aliyorsun telefonu ve baban "oraya yerlesebilirsin,ve o oglanla evlen" diyor Biggrin
1 yil sonra Kore geleneklerine göre giyinmis bir biçimde,evleniyorsunuz.Ev arkadasina da bi rainin en yakin arkadasi denk geliyor.Çifte dügün Biggrin mutluluklar..

Kim Jeong Hoon'la istiyorum.

nursena'ya

korede her zamanki cafede her zamanki kahveni her zamanki saatte içiyorken her zamanki gazeteni okuyordun :d ise geç kalmadan hesabi ödeyip sokagin sagina saptin.o günde digerleri gibiydi.ta ki o vakte kadar.her zamanki otobüs o gün biraz erken geçmis ve senin ise gitmenin tek yoluda buydu.yürüyerek ancak aksama varabilecegini bildigin için bir sonraki otobüsü bekliyordun.gerçi kovulacagini biliyordun.çünkü patronun disiplinliydi ve asla böyle seyleri affetmezdi.ne yapicagini düsünürken aklindan taksi tutmak geçti.yooo hayir sadece otobüse yetecek kadar paran vardi.otostop çekmeyi düsündün.ne de olsa turist sayilirdin.4 yilini korede geçirmis bir turist :d kjh yi aramaya gelmis ama umudunu yitirmis bi turist :d seni alabilecek bir hayirsever beklemeye basladin.hiçbir geçen sana bakmiyor seni görmüyor ve üstüne üstlük birde yagmur bastiriyordu...artik umudun yoktu.geç kalmistin.yarinki gazetelerde is ilanlarina bakmayi planlarken bir araba durdu.ve bir ses içeri gel dedi...sende son bir sans istegiyle arabaya bindin.tabiki kim... kjh :d sana gülümsedi ve ''sanirim ise geç kaldin'' dedi.sen nerden anladigini sordugunda ise ''tahmin gücüm genistir.ayni zamanda bugün kovulacagini ve patronunun seni affetmeyecegini de düsünüyorsun degil mi'' dedi.sende ewt dedin.neyseki isyerine geldiniz.ama bir dakika? sen isyerini tarif etmemistin ve bu tesadüf olamazdi.patronun kjhyi selamladi ve :buranin yeni sahibiymissiniz.hem sanatçi hemde isyeri sahibi olmayi nasil yürütebileceksiniz diye sordu.kjh ise bunun altindan kalabilecegini söyledi :d daha sonra patron sinirle sana bakti ve ''KOVULDUN'' dedi.sen bunun olacagini biliyordun ve üzgünce isyerinden çikcakken kjh ''ona karsi sert olma.bugün bnmleydi'' dedi :d patron mecbur seni iste aldi ve sen birdaha böyle bir hatanin olmayacagini söyledin.hersey bu kadar kolay olsaydi keske...kjh nin bugün seninle oldugunu söylemesi bütün ofiste ask dedikodularinin yayilmasina neden oldu...her geçen sana hayirli olsun diyor ve seni görenler kulaktan kulaga konusuyordu.sen bunlara aldirmiyordun ama kjh sana gelipte biryere gitmeniz gerektigini söyleyene kadar...seni bir konser salonuna götürdü ve:'' bugünkü konserim için tuttugum makyöz gelmedi.bu kadar güzel biri olduguna göre sen bana güzel bir sekil verebilirsin.nede olsa sanatçiyiz ''dedi.sen kabul ettin ve makyaja basladin.fakat her darbende daha bi heyecanlaniyor ve onun yüzüne baktikça titriyordun.sonunda bitti.ve sen derin bi nefes aldin.konser basladi halk gümbür gümbür müzik gümbür gümbürdü.izlemek isterdin ama kulisteydin sen.sonunda dayanamayip sahne arkasindan baktin :d seni görenler sasiyordu ve bian bütün halk sana yogunlasti sende sasirdin ve tam kaçacakken müzik durdu.kjh sana bisi demedi.çünkü sahneyi bozmamali akisi saglamaliydi.elinden tuttu ve sahnenin ortasina getirip tüm dinleyicilere yeni sevgilisini tanitti...sen saskin saskin kjh ye baktin o ise numara oldugunu belirtmek için göz kirpti :d ama konserde insan heyecaN ister.kjh konser sonunda seni öptü buda bir numaraydi ama ikinizde etkilendiniz.kjh ile o günden sonra göz göze gelmemeye çalistiniz.çünkü o öpme sahnesi istemdisi gerçeklesmisti.fakat bu sessizligi kjh bozdu ve :benden kaçmak yerine benimle evlen'' dedi.sen ondan kaçmadigini sadece dedikodularin sona ermesini bekledigini söyledin.o ise '' SENI SEVDIGIM SÜRE IÇERISINDE BU DEDIKODULAR ASLA BITMEYECEK'' dedi :d sen ona hayran hayran baktin ve isgüç dinlemeden sarildiniz.müthis bir gelinlik içerisindeki nursena ile yakisikli damat kjh nin 1 yil sonra dogan kizlari ''xx-models'' dergisine kapak resim olmustu bile :d

rainle ilgili istiyorum
kanka senin için;

koreye ögrenci degistirme programiyla beraber gitmisiz seninle ayni odada kaliyoruz sonra ikimiz bi müziye gezmeye gidiyoruz benim canim çok sikildigi için eve dönüyorum sen de mc donalda milkshake içmek için gidiyorsun milkshakeni almis bi masaya oturmusken senin yanina biri geliyor ve yapimci oldugunu bi dizide oynamak isteyip istemedigini soruyor sende arkadasima sormadan bisey diyemem diyorsun ve hemen beni ariyorsun bende tabiki kabul et diyorum sende teklifi kabul ediyorsun ve basrol oyuncusu da bi rain bunu duyunca çok mutlu oluyorsun sabah sete çekimlere gidiyorsun ve onunla tanisiyorsun aranizda büyük bi çekim oluyor ve dizi çekimlerinde ask yasamaya basliyorsunuz

aradan bir yil geçiyor ve sen bi rainle evlenip mutlu mesut korede yasiyorsun...

joo ji hoonla ilgili istiyorum...
İmzanız kurallara umadığı için silinmiştir.
parmaklar oynasin...Smile
"Sen ünlü bir yildizsin kariyerinde basarili kendine güvenen karakterli taviz vermeyen insanlarin kolay kolay yaklasamadigi ,
parmakla gösterilen kisiler vardir ya heh iste tamda onlardansin tanrinin yeryüzüne bahsettigi en güzel seylerden birisin .
Dis görünüsünün aksine içinde sicacik bir kalp barindiran iyi niyetli birisin.bastada dedik ya yildizsin ünlüsün.
her normal insanin oldugu gibi seninde hayallerin var .gerçeklesmesini istedigin aslinda biraz yetinmiyor gibisin ne dersin?
Senin tek hayalin Rain 'le tanismak onu çok seviyorsun herkes sana sen ona tapiyorsun deyim yerindeyse
tarif edilemez duygular içindesin tek oldugunu düsünüyorsun bu duygulari daha önce yasamadigini fark ediyorsun mutlusun aslinda
hemde üzülüyorsun imkansiz gibi görüyorsun ama bilmiyorsin ki kader diye bir sey var ...kayitli oldugun ajansdan sana bir gün telefon geliyor...
ve hersey böyle basliyor...
_abc1234-...alo!
_patronun- ...hemen gelmelisin sana inanilmaz bir teklifim var.
_abc1234-...tmm
"patronda seni az çok taniyor hayatinin teklifini yapicak o senden de heyecanli diyebilirim ayrica kendisi içinde büyük firsat bir
tasla iki kusBiggrin"
_patronun-...hep bunu bekliyordun demi?
_abc1234-...eh?
_patronun-... tahmin et ?
_abc1234...ne ? bu adam giddikçe tuhaflasiyor ona fazla çalismamasi gerektigini söylemistim...
_patronun... uzun zamandir üzerinde çalistigim bir proje var netlik kazanmadan haber vermek isemedim bu is için düsündügüm tek
kisi sensin ne dersin?
_abc1234-...cidden ya... patron söyler misin?
_patronun....... onunla tanismaya ne dersin ?
_abc1234-... ehhh? inanilmazsin bunun için miydi bunca tantana aishhhhh!!!!!!!
_abc1234...dalga geçme sana bundan bahsetmemeliydim Sad '''rain den bahsetmisti onu kastediyor...'''
''''inanmiyorsun da neden? hani hayaller merdivendi hani gerçeklesebilirdi .olmasi bu kadar mi imkansiz .karamsarlik aishhhhh!!!
_patronun-... ciddiyim film için gelicek teklif ettik 3 ay önce düsünücegini belirtti.projeyi önceden kendisine gönderdik
begendigini bize 1 hafta öncesinden söyledi .hazirliklar 3 gn içinde biter 3 gün sonra burada...
_patronun-... hala bekliyorum...
_abc1234-...ehhh? cidden ya sen ciddisin e-e-e evet kabul ediyorum...
'''inandin sonunda yani ohhhhhhh diyoruzSmile
.... senin tanidiginin aksine simarik ukala kendini begenmis ne oldugunu biliyor deriz ya ukala bir tip kisacaSmile
her neyse gün gelir ''''''3 gün sonra... saat 10.00 yer ofisSmile '''
_patron- ...merhaba
rain-..merhaba
_abc1234-... merhaba
_partonun...film teklifini kabul ettginiz için tesekkürler ... çok güzel bir proje olucak yila damgasini vurucak
rain-...öyle olsa ii olur bizde buna güvenerek geldik aksi halde imajimi zedelemek istemem...
_abc1234...:@ ehh? i-i-imaj...heyyy sen !!!!!( tek parmagini tam burnuna tutar... rain 'in )
_patronun...ssssssss... neyin var senin? ( der ve parmagini ... burnundan çeker komedi)
hava ne güzel demi der sehri rain ' e tanitmaya ne dersin hem sizin içinde tanisma olur.
_rain-...fark etmez ..'''ukala bir sekilde'''
_abc1234-...aihss ukala ...hanzo...
'''''''' bir seyler baya degisikmis tatlim göründügü gibi degilmis eee ama ben sana dedim kendini beyenmis diye
zaman geçtikçe düsünceleri degismeye baslar kizimizin sevgi??? nerdee? neyse sehirde gezmeye baslarlar ...
_abc1234...imaj senin için bu kadar önemliydi neden ülkenden farkli bir yerde film çekmeye geldin peki_
rain-... uh? oo ufaklik kendinden beklenmeyen cümleler kuruyorsun genç ve yakisikliyim aynaya baktigimda kendimi
bile kiskandiran bebek gibi suratim var bunu kendime saklamak bencillik olurdu demi? ''''burda güler'''
abc1234-...eh_bebek mi daha çok fazla pismis eristeye benziyor...'''yüzünü sisirerek sekli tarif ediyor'''
rain-... hey sennn kiskanma Smile benim gibi olamamak tahammül edilemez biliyorum..senin gibi kisa boylu ve sisman birini böyle
bir yer nasil star yapiyor ve benim karsima çikariyor.''' burda düsünür''' himmmmm bence bu ülke standartlarini yükseltmeli ...
abc1234-... hey hey dediklerine dikkat et ölmek mi istiyorsun hee?
''''ikiside tartismayi biraktilar mutlu bir sekilde gezmeye basladilar ve the end... demek isterdim ama imkansiz bir durum
böyle bir son...
abc1234-...offfff '''''' midesinden sesler gelmeye baslar ...
rain-... senin neden sisman oldugun belli bu saatte aciktigina inanamiyorum ...
'''der ve yemek için bir yer bulurlar '''uzakdogu yemekleri yapan bir yer'''
3 tabak eriste yer kizimiz ... hayretler içinde onu izler'''
rain-... eh? cidden ya ... ilk defami yemek yiyorsun sen görende seni haftada bir yemek yiyor zanneder seni beslemiyorlarmi hiç?
abc1234-...''''agizinda ki eristeyle konusmaya çalisir''' hey sen konusmayi kesip yemegini yiyicekmisin yoksa onlarida benim mi
yemem gerekiyor ?
rain-...ehh? saka gibi...
abc1234-...ne? ne? sen hiç aç insan görmedin mi? uzaydan mi geldin sen?
rain-...aishhh''' saka gibi hem nerden çikti bu simdi sen benim kadar yakisikli uzayli gördün mü hiç?
abc1234-düsünmem lazim...
rain-...bu kiz saka gibi...
''' derler yemek den sonra ikiside evine gider ertesi gün tekrar bulusucaklar patron ikisinede 1 haftalik izin vermistir film baslamadan önce bu süre içindede
birbirleriyle iyi bir takim olmalari gerekmektedir isin en komik tarafida budur birbirlerine bu kadar zit olmalari oldukça komik seyler meydana getiriri
ertesi gün...abc1234 rain 'in kaldigi eve gider '''sabah saat 7''' erkenden gidip onu sinirlendirmektir tek amaç...
_abc1234-...hey sen nerdesin kalkmadin mi hala sabah oldu heyyyyyyy...
rain-...bu çocuk neden bagiriyor sagir yokya karsisinda...
abc1234-...kalk kalk kalk hadi sabah oldu patron sana dadilik yapmami söledi bugun ve bundan sonraki 3 gün benimle birliktesin
bu süre içinde birbirimize iyi bakalim anlasmaya çalisalim...
rain-...ssssss abartma sadece bir film hem bu kadar erken gelmen sencede normal mi aishhhh tuhafsin gerçekten...
abc1234- ... sizlanmayi kes ve üzerini giy açliktan ölmek üzereyim çabuk kalk kahvalti yapalim...
rain-...aklindaki tek düsünce yemek demi ufaklik ... baska birsey düsünmezmisin sen birde yildiz olucaksin böle gidersen...der ve susar
abc1234-... söle söle ne demek istedin sen bana baksana ölmekmi istiyorsun
seni düsünüp bu saatte gelmek zaten saçmalikti aish!!!
rain-...'''gülümser ve içinden tatli kiz der''' hey tmm bekle geliyorum ..
'''ve bütün gün böyle geçer birbirleriyle tatli tatli atisirlar aradan baya zaman geçer film çekimleri bitmistir ve ... ülkesine dönmesine 1 gün kalmistir
son günde artik birbirlerine alismaya baslamiislardir. ama abc1234 hala onun o davranislarinin etkisinden kurtulamaz onunla ilgili onca
hayal kurduktan sonra hayallerinin tek tek suya düsmesi aishhhh tam bi felaket ya... ... rain ...abc1234'ü gitmeden önce son günde yemege davet eder
bunca zaman birlikte vakit geçirdik tabi olucak o kadar diye düsünür gitmeye karar verir normal bir yemek der rain kendisine arkadaslarla
olucagini söyler veda etmek için tmm der abc1234 yemege gider...
abc1234...eh ? burada neden kimse yok?
rain-...ne? neden? baskalarimi olmaliydi?
abc1234-...arkadaslarinin olucagini söylemistin bana ? neler çeviriyorsun sen?
rain-...seninle konusmam gerek.
abc1234-..ne?ne konuda? umarim saçmalamiyicaksin yine?
rain-...offfff susup dinlemeye ne dersin zaten nerden baslamam gerektiginide bilmiyorum...
abc1234-...ne ? neden?
rain-...seni ilk gördügüm andan beri etkilendim ama bunun geçici ve normal birsey oldugunuda düsünmedim degil baslarda kendime engel olmaya
çalistim ama o kadar sicaksin ve o kadar cana yakinsinki buna engel olamadim ...dogalsin normal kizlar gibi degilsin
verdigin tepkiler konusman her seyinle senden etkilendim...seni seviyorum...
abc1234-...sen .sen... ciddi misin yoksa bu da oyunlarinin bir parçasimi... dalga geçicek baska birini bul kendine .aish!!!!! sana inanip
buraya gelmem bile zaten saçmaydi ben gidiyorum...
der ve gider ...ertesi gün rain ülkesine dönücektir .aslinda abc1234 inanmamistir ama o sözler içini az da olsa isitmaya yetmistir...
daha sonra abc1234 rain'in arkadasiyla karsilasir arkadasi abc1234 'ü i kizgin görünce sasirir ne oldugunu sorar o da anlatir .çocuk sok olmus bir sekilde
...demek ciddiydi . inanamiyorum ...ahhh bu çocuk..nerde nasil davranmasi gerektigini bazen bilmiyor...
abc1234-... ne demek istiyorsun...
rain 'in arkadasi-...bana güven sana söylediklerinin her cümlesi dogruydu...bunu daha önceden planlamisti ona söylemesi gerektigini söyledigimde az
kalsin dayak yiyordum ve simdi sana bunlari söyledimi gerçekten inanilmaz...
abc1234-...yani bu konuda ciddi miydi söylediklerinde oysa ben...
rain'in arkadasi-...inanmaman normal seni tanimadan önce çok farkliydi vurdum duymaz kibirli ... ama buraya geldikten sonra tamamiyle degisti bu degisimi
bizi sasirtti ama iide oldu...
abc1234-...'''sok olur''' neyse ben gidiyorum hersey için tesekkürler bayim...
'''gece boyunca düsünür ertesi gün de rain 'in ülkesine dönücegini bilir kararsiz kalir ona güvenip güvenemiyecegini düsünür...
ardindan uyur ... ertesi gün rain ülkesine dönmek için uçagini bekler ...telefonla abc1234'ü arar ve...
...gerçek ask diye birseye inanmiyordum ...insanlarin sadece olmasi gerektigi gibi davrandiklarini bu durumun gelip geçici oldugunu
düsünüyordum ...ta ki seninle tanisana kadar ...seni gerçekten sevdim ...basta yanlis taninmis olabilirim kendimi ... seni tanidiktan sonra
hersey farklilasti seni gerçekten seviyorum.seviyorum .beni unutma olur mu?
abc1234-...arkana bak ...
''''der ve ikisinin elindede telefon hiç bozmadan konusurlar...'''
abc1234-...nasil yani bu sekildemi veda ediceksin ...sana ben ögretemedim mi hala aish''' cidden yaSmile
rain-...ha-ha-hayir tabiki bu sekilde olmasi gerekmiyor...burdasin ...rüya gibi ...ben herseyin bittigini düsünmüstüm...
abc1234-... benim gibi kizlar asla pes etmezSmile ''güler'' ve ben sadece düsündüm ve sen olmadan nefes alamiyacagimi fark ettim ...gitme..benimle kal ...
_seni seviyorum hemde çok beni birakma ...
abc123-...bende seni seviyorum hayatimin sonuna kadar seni birakmayacagim...

the end.....''''mutlu son'''
yukaridaki hikaye abc1234 e umarim begenirsin ...SmileSmile
Tüm Fanlar...x)
Now AnD fOreVeR...yOu aRe AlwayS gOnna Be My Love...
Gong Yoo...
yaa bana nie kimse yazmamis 28.sayfadayim banada yazin
seung ri ile istemistim
BIGBANG 2NE1 WINNER IKON BLACK PİNK
watashi wa ipek sana iyi dinle.........
sen çok güzel ve ayni zamanda zor bir kadinsin ve kesinlikle ciddi ve sertsin.yani kolay lokma degilsinSmile birgün koreye is sebebiyle gidersin.gelmisken burayi gezmek ve kesfetmek istersin ve bunu yalniz basina yapmak istersin neyse gezmeye çiktin hava çok güzel....sende ona göre giyinmissin,ve gezersin ve hersey normaldir iste o an...bir anda yagmur basar takside geçmez sen sirilsiklamsindir ve o gelir sana buyrun hanimefendi binin sizi istediginiz tere birakayim der.ama dedigim gibi sen çok sert bir kiz.tesekkürler birazdan taksi gelir dersin o israr eder ama binmezsin oda illerler hersey bitti deme süprizSmilehiç bir taksi durmaz sen öksürmeye ve hapsurmaya baslarsin...o ilerlerken akli sende kalir ve geri dönmeye karar verir ve gelir tekrar ben der. ve lütfen binin der sen tesekkürler taksi simsi gelir dersin ama o sana sizi burada bu halde birakamam bende beklerim der.sen bir anda bayilir gibi olursun oda seni alir ve arabaya bindirir.seni eve birakacaktir ama birde bakar uykuya dalmisin seni kendi evine götürür orada hizmetçilere üstünü degistirmelerini ve seni misafir odasindaki yatakta yatirmalarini söyler...kendi odasina gider.aklina senin yüzün gelir ve gülümser ne inatçi der.ve seni görmeye odaya gelir seni uyurken izler ve hosuna gider..derken orada uykuya dalmistir..sabah olur ve sen uyanirsin üzerinde erkek picamalari ve oda bas ucunda yatiyor hemen bagirir ve ona saldirirsin o hiç birsey bilmiyor halde seni durdurmaya çalisir ve sen biraz sakinlesirsin sana herseyi anlatir ve hizmetçileride görgü tanigi olarak getirir sende inanir ve özür dilersin beraber kahvalti yaparsin ve seni gezdirecegini söyler sen tam hayir gerek yok diyeceksin ki o da seni affetmem için bunu yapmalisin der ve gezmeye gidedrsiniz orada birbirinize ask olursunuz ve hergün görüsmeye baslarsiniz birgün sana seni sevdigini söyler ve evlenme teklif eder sende kabul edersin ve evlenirsiniz
MUTLU MESUT YASARSIN.........................
ben kim hyung joon 'u itiyorum tsk.
**DİKKAT *(¯`°.•°•SS501 Fan Club•°•.°´¯)*ÜYESİDİR!!**
korede yasiyorsun ve bir gün tesadüfen hyung joon ile tanisiyorsun ama sen siradan bir insan gibi pek önem göstermiyorsun hyung çok sasiriyor çünkü senin yerinde baskasi olsa coktan boynuna atlamisti hal böyle olunca senden çok etkileniyo ve görüsmeye basliyorsunuz bu görüsmeler önceleri haftada 1 kez zamanla 2 günde bir ve bir süre sonra hemen hemen her gün görüsüyorsunuz zamanla birbirinize asik oluyorsuz ama birbirinize belli etmiyorsunuz ve o birgün gelip sana birine asik oldugunu söylüyo sen hiç bozuntuya vermeden seviniyorsun falan ama kim oldugunu sana söylemiyor günler böyle gelip gecerken sen buna daha fazla dayanamayacagini düsünüyor ve bavulunu toplayip gitmeye karar veriyorsun ve bun baska bir arkadasinla paylasiyorsun o da senin hyunga asik oldugunu bildigi için gidip ona söylüyor ve hyung apar topar senin pesinden havaalanina geliyor ve sen tam gidecekken ardindan sesleniyor:^^Lütfen gitme sevdigim kisi sendin seni seviyorum^^ diyor tabi sende kosarak gelip sariliyorsun ve ömür boyu mutlu mesut yasayip gidiyorsunuz.....
.....BI RAIN... ile istiyorum...
bu jandi için...

Bi Rain fan clup
(¯`°.•°•.★*..SE7EN..*★ .•°•.°´¯)*
Kim Jeong Hoon fan club
Zoraki Prens Fan club
Heo Yi Jae fan club
Düşlerimin prensi fan club
✿✿。.๐~*✿Yoon Eun Hye Fan Club✿*~๐.。✿✿
Kim Bum Fan Kulüp
Full House fan club
'tugba_se7en' bu sana

bi gun koreye gtmek için karar veriosun ve yarin hemn koreye ucacksin artik.bavulunu hazrlayip yanina ucakta okumak için kitap birde mp3 nu aliosun.sabah uvagina binp artik arkana yaslanarak kore ye gtme heyecanindan yrnde duramiosun ama kendine engel oluosun eline kitabini alip okumaya basliosun.zamanin nasi gectini anlamisun bi bakiosun koreye gelmissin.hemn ucaktan inp bavulunu kaptiin gbi kendine uygun bi otel bulmak.sende hemn elinle koymus gbi bir tane luks ama cokda pahali olmayan bi otel buluosun.içinden allahim butun islerim hemenceck oldu ins bi terslk olmz die dua ederken otelin merdivenlerimden bi rain sevgilisyle kavga ederek gelio sen ilk basta gözlerine inananiosun bu kadr da olz diosun ama karsinda bi rain duruo Biggrin.sen ilk basta hiç bozuntuya vermeden onlarin konusmalarini dinliosun.sora kiz neden beni sevmedini yoksam hayatinda birimi var dedinde rain öle sikilmis gorunuo ki kiza evt dio hatta oda bu otelde kaldigini söluo. sende nese diip odana cikacakken rain kolundan tutuo iste yeni sevgilim bu dio ve onunla daha cok mutluyum dio.kiz aglayark otelden ayrilio.sen tabi rainin bu sözlerinden deolyi sok bi lsekilde raine bakiosun oda tabi bu bakislar altida neden yalan sölemk zorunda kaldigini anlatio. sende tabi böle dedii için cok mutlusun ama caktrmiosun.nese sen odana cikip yerlesiosun.aksam yemegi için asagiya otelin restaurantina gttinde rain seni goruo ve yemegi birlkte yemegi teklif edio ve sende kabul ediosun.aksam yemegini yerken rain sana buraya nerden geldini fln soru snde turkiyeden diyince cok sevinio. ve sennle oralar hakkinda konusmak istedini nasi bi yer oldunu mek ettini söluo snde tabi hemen anlatmaya bsliosun rain seni hayran bi seklde dinlio.sora satte baktinda cok gec oldunu goruosun ve yatmak için ondan izin alark odana yatmaya gtceni söluosun ve oirdan kalkiosun.odana geldinde bu bi sakami ya diye dusunuosun ama saka deil gercek .sen sattlerce rain le konustun.bu mutlulukla uykuya daldin.sabah oldunda otelin gorevlisi kapni calarak sabh kahvaltisi için bi rainin sizi asagida bekledini söluyor.sende hemen geleceginbi söliyerk ona habr yolluosun. bi cirpida banyonu yapiosun guselce ama sade bi seklde giyinip yanina gidiosun.asagi indinde gervekten de seni bekledini göryuosun ve seviçli seklde yanina gidiosun.seni karsiligio iste yemk yiyosunz sora seni koreyi gezdrme teklifinde bulunuo sende kabul ediosun ve kahvaltidan sora gezmeye cikiosunz.tam otelden cikarken gazeteciler sizi yakalio ve soruolar bu hanim kim nereli sevgilinz mi die rain de sevgilisi oldunu ve bi turk oldunu söluo. daha sonra gazetecilerden kurtulup yuruyuse ciktinizda nedn böle bisi söledini soruosun o da senden cok etkilendini ve seni tanimak istedini söluo.sende tabi sevnçten yzun kizario.sora rain artik otelden kendi evine gecio ve senide davet edio ama sen kabul atmiuosun.daha sora kendine bi ev tutuosun ama tabi rainle de iliskinz hiç kopmuo.surekli telefonla yada bi yerde bulusuyosunz.sen bi ara turkiyeye gtmenn gerektini söluosun ve rain de senle birlkte gelmek istedini söluo. sende cok sevinp birlkte geliosunz daha sora aileni rainle tanistrdiginda rain ailene kizinizla evlenk istedini söluo ama ailen koerece bilmeii için hiç bisi anlamio sen bunu duyunca cok seviniosun ve boynuna sariliosun sra herseyi ailene anlatisun ve ailende onay verince hem turkiyede daha sonra da kore de duyun yapiosuinz.mutlu bi seklde yasiosunz.

se7en ile ilgili istiyorum..

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi