17-04-2009, Saat: 20:47
benim altima yazan kisi ben kim jeoung hoonla degil joo ji hoonla ilgili istemistim ama ya...
İmzanız kurallara umadığı için silinmiştir.
|
Müthiş Hayaller...
|
|
17-04-2009, Saat: 20:47
benim altima yazan kisi ben kim jeoung hoonla degil joo ji hoonla ilgili istemistim ama ya...
17-04-2009, Saat: 20:54
shinwold senin için;
joo ji hoon bir sinema filmini tanitmak için türkiyeye gelir sende ünlü bir yapimci olmussundur neyse istanbula gelen joo ji hoonla sen konusmak istiyorsun onunla bir film yapmak istiyorsun o teklifini kabul ediyor ve kizkulesinde is yemegi yiyorsunuz aslinda sen gençlik çaginda joo ji hoonu çok seviyorsun hala da seviyorsun aslinda joo ji hoon senin film teklifini düsünecegini söylüyor ve yemek sona eriyor sabah oluyor ve sabahin köründe kim bu diye söylene söylene kapiyi açmaya gidiyorsun ama üstüne sabahligini almayi unutmussun kapiyi açtiginda joo ji hoon kapida sok oluyorsun joo ji hoon ingilizce üstüne biseyler giy de seninle öyle konusuyum diyor ya da kalsin böyle daha iyi diyor ama sen utancindan yerin dibine geçtin nerdeyse tam odana gidecekken joo sana sen beni dün çok etkiledin sen ne biçim bi kadinsin beni böyle etkileyen biri olamisti diyor ve nirinirinirim mutlu son joo ji hoon türkiyeye yerlesiyor ve türk vatandasligina geçiyor sizde mutlu mesut yasiyorsunuz... joo ji hoonla ilgili istiyorum...
17-04-2009, Saat: 20:58
tamam kanka ben yapgarim sana hayal
koreye okumaya gidiyorsun ve hocanda daha yeni atanmis olan joo ji hoon tabi sen çok sevinçlisin onun dersinden hep tam not aliyorsun ama hep bir gün karsisina geçip bütün cesaretini toplayip ona onu dünylar kadar çok sevdigini söylüyorsun o sadece sana gülüyor sen çok sinirlenip geri gelirisn ama bi daha bakamassin joo ji hoonun yüzüne çok utanirsin ve okuldan ayrilirsin sonra joo ji hoon senin sevginin gerçekten büyük oldugunu anlar ve sana geri gelmeni söyler sende hemen çantami aliyorum dersin ve okula gidersin kim jeong hoonla ilgili istiyorum özellikle de su askerlik meselesiyle olursa sevinirim
17-04-2009, Saat: 21:01
bi gun koreye gtmeye karar veriosun ve herseyi ayarliosun.paralarini bavulunu herseyi cunku artik orda yasamaya karr vfermissin.1 hafta sonra koreye ucuyosun.bu haftann nasil gececegnden uykularin kacio ve nihayet gtme vaktin gelio. ailen seni ugurlarken arkandan agliolar cnku sen artik sadece bayramklarda gelceksin birick cocuklari yurt disina ciktigi içinde biraz endiseliler ama sen hiç bisi olmicagini onlara inandirip ucaga biniosun.sen öle yorulmussun ki ucaga biner binmez uyumussun ve koreye gdene kadr da uyanmiyosun.koreye vardinda hostes koreye geldinizi sölemk için seni uyandriro ilk basta sen annenin sana saka yaptini saniosun ama belinin tutullmasindan gercek oldunu anliosun sevinsinden hostese sariliosun ve hemen ucaktan inip kore sokaklarinda yurumeye basliosun.bi otel bulup esyallarini oraya koyup tekrr yurumeye basliosun.yururken biri arkandan gelip cantani calip kaçio sende tabi arkasindan bagiriosun(cok ii bildigin koreceyle tabi) sende cantani calann arkasindan gidiosun bagirarak.sora biri seni duyuyo ve cantani calan cocugu yakaliyi vereio sende tabi nefes nefese kalmis yakalayanin yanina gidiisun.biras soluk aldiktan sora kimin yakaladigina bakmak için kafani kaldrdiginda karsinda joo jii var.sende tabi heyecandan bayiliosun.uyandiginda bi hastaneda yattigini göruosun.karsinda da joo ji var ilk basta saka mi diye etrafina bakiosun ama saka deil gercek.sonra ona neler oldugunu soruosun oda olan herseyi anlatio sonra hastaneden ciktiktan sora sennle ii anlasacagini ve sennle konusmak istedii için no sunu verio ve 6 ay sora sana hayatinin teklifini yapio ve mutlu bi yuva kuruosunz
se7en ile istiyooorrruuuuummmm...............
17-04-2009, Saat: 21:25
zeytiin senin için;
bir gün koreye gezmeye gidiyorsun otelde odanda türk kahvesini beklerken görevli sana konser programlarini gösteriyor sende kimlerin var diye merak edip bakiyorsun ve se7enin 2 gün sonra konseri oldugunu söylüyorsun görevliye se7enimn konserine gitmek istedigini söylüyorsun ve 2 gün sonra se7enin konserindesin se7en sevgilisinden yeni ayrilmis anlayacagin ask acisi çekiyor neyse konser basliyor ve o muhtesem insan sahnede ayaklarin yerden kesiliyor se7en seni o kalabaligin içinden farkediyor menajeri konser sonrasi senin yanina geliyor ve se7enin seninle konusmak istedigini söylüyor sen onunla çok iyi bir dost olup ömrün boyunca iki iyi birer dost olarak yasiyorsunuz... joo ji hoonla istiyorum..
18-04-2009, Saat: 20:17
ncire sana yaziyorum
![]() bir gün üniversiteyi okumak için koreye gidiyorsun.Okumak için gittigin okulda daha önce joo ji hoon'un okumus oldugunu ögreniyorsun.Sen bunu ögrenince sasiriyorsun ve heyecanlaniyorsun.ve okula baslamak için can atiyorsun.Bir gün okula gittiginde karsinda joo ji hoon u görüyorsun.joo ji hoon okula ögretmenlerini görmeye gelmis o anda kalbin küt küt atiyor ve o esnada fark ediyorsun ki joo ji hoon senin dersine giren ögretmenlerinden biriyle konusuyor ve sende hemen ögretmeninin yanina gidip ona soru soracakmis gibi yapiyorsun iste bu esnada joo ji hoon la tanisiyorsun ve ögretmenin seni kendisinin en iyi ögrencin oldugunu ve türk oldugunu söylüyor. joo ji hoon da sasiriyor sana korelilerin türkleri ne kadar çok sevdigini ve senden türk kültürünü ögrenmek istedigini söylüyor sende ona yaz tatilinde türkiyeye gidecegini ve istersen beraber gidebileceginizi söylüyorsun o da kabul ediyor o da kabul ediyor türkiyeye geliyorsunuz sen ona türk kültürünü çok iyi tanitiyorsun ve zaman gitme zamani geldiginde joo ji hoonla koreye geri dönerken o senden hoslandigini söylüyor ve çikmaya basliyorsunuz ve bir yil içinde evleniyorsunuz çekik gözlü ikizleriniz oluyor ve mutlu mesut korede yasiyorsunuz bende seung ri ile istiyorum[/color]
BIGBANG 2NE1 WINNER IKON BLACK PİNK
18-04-2009, Saat: 20:30
(Son Düzenleme: 30-06-2009, Saat: 10:50, Düzenleyen: *choon hee.)
ncire yazdı:benim altima yazan kisi ben kim jeoung hoonla degil joo ji hoonla ilgili istemistim ama ya... Çok özür dilerim farketmedim senin yazdigini hemen atildim.Yeniden özür dilerim
18-04-2009, Saat: 21:01
ben hikayeyi shinwold için yaziyorum:
dinle simdi kariyer sahibi güzel bir hanim efendi oldun ve hayallerinde her zaman yurdisinda is yapmak var.sende bu is için koreyi seçiyorsun.simdiye kadar etrafindaki tüm erkekler senin için ölüyor ama sen her zaman joo ji hoon'u hayal ediyor ama onun gibi bir yildizin seni asla takamayacagini düsünüyorsun.koreye is için gittiginde türk filimlerindeki gibi birsey oluyor senin elinde dosyalar is yerine yürürken karsinda o,küçük bir ayrinti var onun kulaginda mp3 dinliyor vesarki degistirmekle meskul,sende dosyalarla meskulsün ve derken......çarpisiyorsunuz ve göz göze gelme fasli (biraz romantizimden birsey olma)o,o anda sana vuruluyor sen ingilizceyle özür diliyor ve onun hayalindeki tek adami oldugunu görüyrsun ama yinede sonuçta bir türk kizisin hemen gel sevgili olalim diyemeyiz biz utangaçizdir...neyse tanisma ve özür fasli geçti.sz bir sekilde görsmeye basliyorsunuz ama hala arkadassiniz .o bigün gece sana ask oldugunu ve onun için geleceginin oldugunu söylüyor....e gerisi zatan balli istedigin gibi daya döse hayali nede olsa senin için yazdim........daha yazardim ama artik digerleride benim için yazsin......... benim için ss501'in yakisiklisi Kim, Hyung Joon için hayal kurun.................güzel olsun haaaaaaa
**DİKKAT *(¯`°.•°•SS501 Fan Club•°•.°´¯)*ÜYESİDİR!!**
19-04-2009, Saat: 0:53
leylaa sana yaziyorum canim
![]() Sen bugün izledigin videonun etkisinden çikamamis ve benim söyledigim dayak harekatini ise Raine kiyamadigin için istememistin ve çok üzgün bir sekilde yataga yattin Sabah kalktiginda tüm ailenin yataginin basinda oldugunu fark ettin.Hepsinin yüzünde kizgin bir ifade vardi ve sen galiba bilgisayari kaldiracaklar diye düsündün Sonra baban "Neden bizden habersiz Kore'ye gitmek için form doldurdun" diye sorar.Sen ilk uyku sersemi anlamazsin ama sonra lise için basvurdugunu hatirlarsin Sonra heyecanla "Basvurumu kabul mu etmisler" diye heyecanla kalkarsin.Ve evet basvurun kabul olmustur ve sen o aksam Kore'ye gitmek için uçaga binersin.Iner inmez Rain'in adresini ögrenir ve evine gidersin.Kapiyi alacaklilar gibi çalarsin sonunda Rain kapiyi açar sen sinirli bir sekilde video hakkinda konusur konusur konusursun Rain olanlara anlam veremez çünkü Türkçe bilmiyor Ama sonunda seni Ingilizce konusup içeri davet eder ve Rain'le bir aksam yemegi yersin![]() ![]() Insallah begenirsin canim Bana da Rain'le ilgili yazin
|
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|