yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3.29/5 - 7 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Müthiş Hayaller...
cheko'ya

konservatuarda ögrencisin ve uluslararasi bir yarismaya yazdigin bir senaryoyu gönderiyorsun aslinda bi derece yapmaz diye düsünürken bir koreli yönetmenin bu senaryoyu cok begendigini ve bu senaryoya film cekmek istedigini ögreniyorsun.koreli yönetmenle görüsmeleriniz basliyo filmin cekilmesine karar veriliyor ve oyuncu arayislari basliyo yönetmen senoryo senin oldugu için oyuncu seciminide sana biraktigini sölüyo sen bu duruma cok seviniyorsun hemen yönetmene bu senaryoyu yazarken tim hwangi düsünerek yazdigini ve tim'in bu filmde oynamasini istedigini sölüyorsun.(senaryoda söle bi durum var gercektende seneryo tam tim hwangi anlatiyo)yönetmende tim hwanga seneryonun bi kopyasini gönderiyo ve teklifi düsünmesini sölüyo tim ilk basta istemesede senaryoyu okumaya baslayinca saskinlik içerisinde senaristi soruyo ve hiç düsünmeden yapilan teklifi kabül ediyor.oyuncular teker teker seciliyor ve cekimler baslamadan önce tüm oyuncular senarist yönetmen ve sette calisacak kisiler bi toplantida bir araya geliyor tim hwang merakla senaristin kim oldugunu soruyo yönetmende sizi tanistiryo tim in merabadan önce sana söledigi ilk kelime beni nasil bu kadar iyi taniyabildin ve nasil gercek beni anlayip kelimelere dökebildin dio sende saskinlik ve timle tanismanin mutlulugu içerisinde tim in yüzüne bakiyon yönetmende tim e istersen ilk önce merhaba ile baslada ondan sonra merak ettiklerini sor diyo saka ile karisik tim de bu küçük çapli uyarilmadan sonra kendine geliyo ve evet daha merhaba bile demeden soru yamuruna tuttum sizi diyo ve gülüsmye basliyorsunuz.bu gülüsmeler sicak bir ortam yaratiyo sende tüm gelismeleri ona anlatiyorsun tim ise anlattiklarini dikkatle dinliyo ve seninle tanistigi için çok mutlu oldugunu sölüyo ve cekimlerin ilk günü geliyo bütün oyuncular sete geliyor fakat tim in rol arkadasi gelmiyo yönetmende yeni birini bulmamiz gerek dio tim bir anda atliyo ve rol arkadasinin sen olmasini istedigini sölüyo sen saskinlik içerisinde tim e bakiyon timde beni öyle iyi taniyorsunki senden baska bu rolü kimse iyi oynayamaz dio aslinda bu tim in senden hoslandigini gösterdigi ilk adimlar oluyo sen cekimser bi sekilde yapilan bu teklifi kabül ediyon cekimlere basliyorsunuz cekimler ilerlerken sizin birbirinize olan ilginizde ilerliyorama ikinizde birbirinize acilamiyorsunuz filmin gala gecesi gelior galaya sen beyaz bir elbiseyle katiliyorsun tim hwang da siyah bir takimla katiliyor filmi herkes cok beyeniyo tim film cikisi seninle konusmak istedigini sölüyor sende tamam diyorsun ve gazetecilerin önüne cikiyorsunuz ve filmle ilgili aciklamalar yapiyorsunuz derken tim bi anda senin önünde diz cöküp sana evlenme teklifi yapiyor herkes bunu filmin final sahnesi zannediyor fakat filimin sonunda siz tim ile ayrilirken gercek hayatta birlikte oluyorsunuz ve senin çalistigin yönetmen sizin 4 kisilik aileniz için bir film çekiyor.

bana hero ile yazarsaniz cooook mutlu olurum Biggrin
yull ^_^ merve'ye

Liseyi bitirip üniversiteyi Kore'de okumaya gidiyorsun.Ogün ev isleri arkadaslarindan sonra sana kalmis.(2 kiz arkadasinla (koreli) ayni evde kaliyorsunuz)
Isleri bitiriyorsun,biraz hava almak için disari çikiyorsun.Bahçede birinin durdugunu farkediyorsun.Yaklasiyorsun ve sapka-gözlükle bir bay sana selam veriyor.Sen de selam verip ne istedigini soruyorsun.Önceden burda grup arkadasim oturuyordu.Özledim onun eski evini bir görmek istedim falan diyor.Ama senden etkilenmis olacak ki heyecandan konusamiyor dogru düzgün.Bahçeden arka arkaya çikmak üzere giderken 3 basamakli merdivenden düsüyor.O tam düserken sen onu tutmak için sariliyorsun ve beraber düsüyorsunuz.Sen hemen kalkiyorsun ama o da ne!Bu bayin sapka ve gözlügü çikiyor!
Senin o anki tepkin :
H..He..Hero Hero :S,gerisini hatirlamiyorsun çünkü heyecandan bayilmissin.Uyandiginda evinde,odanda yatmaktasin.Arkadasinin biri de basinda.Ne oldugunu ve Heronun nerede oldugunu soruyorsun,gittigini söylüyor.Beni bu halde birakip nasil gitti diye 3 gün uyuyamiyorsun.Sonunda arkadasin sana sirri söylüyor.Çünkü bu haline dayanamiyor.
"Hero ne kadar da sana söylememi rica ettiyse de söylüyorum.Bayginken çok telaslandi.Tam o sirada biz geldik ve kapiyi açmamizi söyledi.Biz anahtarla kapiyi açar açmaz içeri daldi (tabi kucaginda sen)
Hemen kolonya istedi.Sen ayilamadin bir türlü.Çok bekledi basinda.Ama uyanmadin.Sonunda hava kararmaya basladi.Onu görünce daha kötü olacagini düsündügünden gitti!" diyor.
Sana da bir not birakti diye de ekliyor.Notu aliyorsun ve

"Kendine dikkat etmelisin,her gördügüne bayilmamalisin :p
Seni 4 gün sonra x cafede bekliyorum"!!!
Bu gün tam 4 gün oldu.Kosa kosa gidiyorsun ve x cafesinde ne ses var ne baska bir sey.Üzgün üzgün kapinin önünde oturuyorsun.Arkandan geliyor ve çok mu beklettim,özür dilerim diyor.Seni içeri davet ediyor ve bütün cafedekiler ortaya çikiyor.Sana teklif ediyor Hero.
Onlar da alkisliyorlar falan Biggrin
Teklifini kabul ediyorsun ve 3 yil sonra 1 çocugunuzla Türkiyeye ailenizi ziyarete gidiyorsunuz ...

Kim Jeong Hoon'la istiyorum (:

Çok kisa hayaller yazmayin!
Gereksiz (hayal disinda) mesaj yazmayin!
Mesajinizin basinda kime yazdiginizi,sonunda da kiminle hayal istediginizi yazmayi unutmayin..

tilsimli bebek'e
is geregi koreye gitmen gerekiyor.Tabi gitmisken birde hayrani oldugun korelileri görmeden gelmek olmaz die düsünüyorsun halletmen gereken bütün isleri ayarlanan zamandan cok önce bitiriyorsun ve basliyorsun koreyi fethetmeye... Bütün yerleri geziyorsun.. ve yine birgün böyle sahil kenarinda gezmeye iniyorsun birde ne gördün(aman tanrimmm) kim jeong saskinliktan ne yapacagini bilemiyorsun. Ama bir daha bu firsatin eline gecmeyecegini düsünüyorsun ve bütün cesaretini toplayip yanina gidiyorsun. slm deyip oturuyorsun yanina sasiriyor. bir süre hiç konusmadan bekliyorsunuz sonra kim jeong sana dönüp adini soruyor sonra basliyor koyu bir sohbet zamanin ne kadar cabuk gectigini farketmiyorsunuz bile derken aksam oluyor ve bir daha görüsmek üzere sözlesip ayriliyorsunuz 2 gün sonra tekrar bulustugunuzda cok eglenceli vakitler geciriyorsunuz korede gecen bütün günlerin neredeyse kim jeong hoon'la gecmis ve simdi türkiyeye dönme zamani bunu kim jeonga söylediginde gitmeni istemedigini onunla korede kalmani söylüyor sen de '' tamam ama bunun için gecerli bir sebebim bile yokken bütün herseyimi birakip burada nasil seninle kalirim '' diyorsun. Kim jeong hoon madem gecerli bir sebep ariyorsun iste sana neden : SENI SEWIYORUM,ve benimle evlenmeni istiyorum
bir yil sonra sen herseyini türkiyede birakip onunla evlenmis ve dünyalar tatlisi bebeginizle kameralar önünde boy gösteriyorsunuz.....
....se7en... istiyorummOnayOnay

Bi Rain fan clup
(¯`°.•°•.★*..SE7EN..*★ .•°•.°´¯)*
Kim Jeong Hoon fan club
Zoraki Prens Fan club
Heo Yi Jae fan club
Düşlerimin prensi fan club
✿✿。.๐~*✿Yoon Eun Hye Fan Club✿*~๐.。✿✿
Kim Bum Fan Kulüp
Full House fan club
'Cheko' bu sana
(hayalini cok beyendim tam da öss stresini valla bi an üzerimden attin cok saol)

ist.okulunu okumus ve artik orda yasamaya baslamissin eline de meslegini almissin cok gusel bir pastahane acmissin.orasi en guzel pastaci olmus.ist. cok unlusun.bi kun yaninda calisanlardan biri pasta yarismasinin olacagini söyluyo ve sen ilk basta pek orali olmuyosun.daha sonra calisanin senn koreye olan hayranligini bildigi için hemen ama yarsmanin korede seulda oldigunu soyluo.sen hemen dururmusun hemen yarsmaya basvuruyosun.1 hafta sonra yarsmanin tarihini sana bildiriyorar.sen hemen bavulunu hazrlayip passtaheneyi de ortagina birakip seule gidiosun.ucakta okrede olan bi arkadasinla konusuosun oraya gelcegini ve havaalanindan onu karsilamasini istiyosun.arkadsin da kore ye gelcegin için cok mutlu ve seni havaalanindan alacagini söyluyor.ucaktan indigin zamn arkadisnla karsilasiyosun ve kocaman sariliyosunuz.daha sonra buraya niçin geldigini anlatiyosun.oda yarismayi duydugunu ve birde yarsmaya özel konugun gelecegini soyluyolar ama tabi kimin gelecegi sir gbi ortada kmse bilmio sende biraz heyecanlaniysun. arkadasin yarsma gunu hangi pasta yapcagini sordugun da zel bi pasta yapacagini soyluosun ve pastayi ona yapiosun.arkasasin tabi bayiliyo pastaya.yarsma gunu geldi catti.sen heyecandan yerinde duramiyosun hem yarsmanin heyecani hemde özel konugun kim oldugunu merak ettigin için yerinde duraniyosn.yarsma basladigin juriler içim de tim hwang i goruyosun ve sok sook sok.oldugun yerde afallayip kaliyosun. aha sonra kendine gelip pastani yapmaya basliosun.juri masasinda tim senn turkiyeden geldigin için gozunu senden hiç ayrmiyo.surekli seni inceliyo.sende tabi hem mutlu oluyosun hemde biraz tedrgin cunku hayallerinin aski karsinda ve patandan tadacak onun için pastanin gusel olmasi için elinden geleni yapiosun.yarsma bittinde juri ile beraber timde butun pastalari tadarak not veriyorlar.sira sana geldklerinde tum juriler pastana tam puan veriolar sira time geldiginde pastandan bi catal aldginda sasrmis bi sekilde suratina bakio ve tekrar tadina bakio.bu pastayi coook kucukken bi yerde yedigini ve cok beyendigini soyluo.snde tabi aynisini yapinca senle hemen sohbete baslio.bu tarifi nsil ögtendigini faln konusuosunz(tabi bu arda sen birinci olsun yarsmada)usen bu tarifi kenisine ait oldunu ve adini sizin adiniz oldugunu soyluosun.ilk önce tabi sasirio sonra sen herseyi ona karsi olan duygularina hitaben bu pastanin ortaya ciktigini anlatiyosun.tabi bu timin cok hosunua gidi ve aksama seni bir yemege davet ediyo sen ilk basta teklifi kabul etmiyosunu isinin oldugunu söluosun ama israr edince dayanamayip kabul ediosun.aksam sik bi restaurana goturuo seni.bi gusel yemek yiyip sohbet ediosunuz.tabi sohbet ettikce tim senden cok etilenmeye baslio.ertesi gunu turkiye ye donecegini söluosun ve sennla tansmanin bi hayal oldugunu va hayalinin gerceklestigini söluyosun.yemek bitiignde senden numarani istio ve sen veriyosun.sabah arkadasinla vedalasip turkiyeye geliosun.turkiyeye vardiginda telefonunu bi aciosun ve 30 tane cevapsiz aramanin oldunu goruosun.tim seni cok merak ettigi için surekli aramis.daha sonra sen onu ariosun ve ona turkiyeye sag saglim geldigini soyluosun oda içinn rahtladigini ve onu aramadign için endiselendigini söyluor.tabi senn için endiselenmesnden hoslaniosun.tabi siz artik hem cepten hem entten irtibati koparmiyosunz.surekli konusuosunz. bi gun birinin senn için ist. sik bi restaurantta yer ayrttldigina dahil telefon gelio.senda kmin böle bisi yapacagini merak ettigin için hazrlanip gidiosun ve karsinda timi goruyosun.cok sasiriosun.daha sonra niçin buraya geldigini sordugubda sana bisi vermeye geldigini söyler ve cebnden annesinden kalma cok gusel bir yuzk cikartr ve parmagina takar.sen ilk basta ne oldugun anlamazsin taki yuzugu parmaginda gorene kdr.sonra sennle evlenmak istedigini onunla birlkte kore gelmeni söyler sende hemen kabul edrsin ve rlkte seule gidersinz.
mutlu sonBiggrin(umarim beyenirsin :p)

gong yoo ile ilgili istiyorum

Arkadaslar!Sirayla gidiyoruz ya Lütfen!!!

'sark_gunesi' sana yaziorum
(yoonho yu tanimiorum galba sarkici bu hayali ona göre yaziorum ins. dogrudur.Smile )
ist. konsevatur bölumunu bitdikten sonra arkadslarinla bi muzk grbu konuyosun ve seninde sesin cok gusel.bide elektro gitar calisosun(yani hem söluon hem calisosunBiggrin) grubunz ilk baslarda pek beyenilmiyo ama daha sonra cok sevilen bi grup olyusununz.bazi sarkicilardanönce siz konser vermeye basliosunz.ama daha sonra siz ayri bi konser vermeye basliosunz.yurtiçi yurt disi koonserler veriyosunz.bi gun menejarinz size gelio ve dioki seulde konser vermek istermisinz sie.sen tabi hemn atliosun gidelim die ama arkadaslasrin pk istemiyo.sen tabi dururmusun hemen arkadaslarini ikna ediyosun ve seule gitmeye karr veriyosunz.bunu menejarinize bildriosunz ve hazrliklar baslio.sen tebi koreye gtmek için cok heyecanlisin heyecandanne yapacagini sasiriosun ve bi kac seyi sevnçten deviriosun.sonra grubunzla birlikte seula varisunz.size orda luks bi otelde yer ayirtmayi unutuo sende tabi gusel korecnle isi halldediosun ve odalar tutuluo.1 kac gin sonra konser var ve bu kanallarda duyuluo. sen tabi korece bildigin için konuserde sölemk istediin bi kackorece sarkiyi da arkadaslarini söluosun ve konserde bisiler ters gtmesin die.sonra aksam yemegini yedkten sonra odana ckip tw izlemek istiosun ve tw de sizn grup war.burda konser vermek için geldklerini fln söluolar sonra da konsere kimleri gelecegini söluolar o sira da da yoonho la konusmalarini goruosun gazeteci turkiyeden bi grubun burda konser verdklerini söluo oda bu konsere gelecegini performanslarinin nasi oldusunu cok merk ettini söluo.sen tabi bi çiglik kopariosun yoonho nunda gelecegini duydugunda arkadaslarin bisi oldu sanip yanina gelkdlerinde olanlari aciklaiosun böle böle diye.iste konser zamani.ilk baslarda turkce sölyosunz daha sonralarda yoonhonun senin sarki sölemene baktigini gorunce sarkiyi bi an önce bitirp korece bestelems oldugun sarkilari da söluyosun.tabi herkez bayilio korece sarilarina.yoonho da cok etkilenio tabi burda.konser bitiginde yoonho sennle konusmak istedigiini sölüoo.sende hemen firsattan istifade yanina gidiosun.sesinz cok gusel oldugunu cok yetenekli oldugunu söluo.sende utanip (yandanda allah vergisi olan sesine sukrediosun ki seni buralara kadr getirio.) tesekkur ediosun.sende senn de sesin cok gusel bn senn sarkilarina bayiliyorum diosun.yoonho saddece siritio.sonra seni bi ara yemege cikartmak isterm dio ve bu aksam cikalim mi dio.sende hemen kabul ediosun.eksam gusel bi restauranta gidip yemek yiyosunz.orda yoonho seninle birklikte sarki yapmak istedigini söluo sende bundan cok memnun olacagini söluosun ama grubunu da birakmak istemiosun.yoonho tabi bunu anlayisla karsilio ama tabi bi yandan da uzuluo cunku kendisi gbi sanatci biriyle tanisio ve senden cok etkilenio.sonra birbirlerinzn msn adreslerinizi aliosunz .artik senn geri donme vaktin gelio.sonra sen yoonho la netten konusuosn ve sana karsi yazdigi sarkilar gonderio sen bundan cok etkileniosunaradan 1 yil gectkten sonra tekrar koreye gidiosun ve orda yoonhoyla karsilasiosun.artik yonnho seni birakmak istemedigini onunla yasamani istedigini söluo ve mutlu son.

gong yo ile istsorum

tilsimli bebek"e
is geregi koreye gitmen gerekiyor.Tabi gitmisken birde hayrani oldugun korelileri görmeden gelmek olmaz die düsünüyorsun halletmen gereken bütün isleri ayarlanan zamandan cok önce bitiriyorsun ve basliyorsun koreyi fethetmeye... Bütün yerleri geziyorsun.. ve yine birgün böyle sahil kenarinda gezmeye iniyorsun birde ne gördün(aman tanrimmm) kim jeong saskinliktan ne yapacagini bilemiyorsun. Ama bir daha bu firsatin eline gecmeyecegini düsünüyorsun ve bütün cesaretini toplayip yanina gidiyorsun. slm deyip oturuyorsun yanina sasiriyor. bir süre hiç konusmadan bekliyorsunuz sonra kim jeong sana dönüp adini soruyor sonra basliyor koyu bir sohbet zamanin ne kadar cabuk gectigini farketmiyorsunuz bile derken aksam oluyor ve bir daha görüsmek üzere sözlesip ayriliyorsunuz 2 gün sonra tekrar bulustugunuzda cok eglenceli vakitler geciriyorsunuz korede gecen bütün günlerin neredeyse kim jeong hoon'la gecmis ve simdi türkiyeye dönme zamani bunu kim jeonga söylediginde gitmeni istemedigini onunla korede kalmani söylüyor sen de '' tamam ama bunun için gecerli bir sebebim bile yokken bütün herseyimi birakip burada nasil seninle kalirim '' diyorsun. Kim jeong hoon madem gecerli bir sebep ariyorsun iste sana neden : SENI SEWIYORUM,ve benimle evlenmeni istiyorum
bir yil sonra sen herseyini türkiyede birakip onunla evlenmis ve dünyalar tatlisi bebeginizle kameralar önünde boy gösteriyorsunuz.....
....se7en... istiyorumm Opucuk

Bi Rain fan clup
(¯`°.•°•.★*..SE7EN..*★ .•°•.°´¯)*
Kim Jeong Hoon fan club
Zoraki Prens Fan club
Heo Yi Jae fan club
Düşlerimin prensi fan club
✿✿。.๐~*✿Yoon Eun Hye Fan Club✿*~๐.。✿✿
Kim Bum Fan Kulüp
Full House fan club
tugba_se7en sana anlatiyorum

bi gün sana telefon geliyor ve ölmüne sevdigin erkek arkadasin senden ayrilmak istedigini söylüyor sende çok üzülüyorsun ve disari çikiyorsun tabi agliyorsun bu arada.baya içiyorsun ve dagliyorsun gece yarisi olmus sen hallenda sokaklardasin deniz kenarinda bir banka oturuyorsun artik yasamk istemedigini düsünüyorsun ve deniz kiyisindaki demirliklere çikikiyorsun atlicaksin asagi kafandaki düsünce o.tamda ordan se7en geçiyor ve seni görüyor telasla yanina geliyor ve böyle bisi yapmaman gerektigini anlatiyor sende sankince aglayarak banka geçiyorsun yanina oturuyor ve neden böyle bisi yaptigini anlatiyorsun ve oda çok üzülüyor birazda sarhos oldugun için bankta iki büklüm se7en'in kucaginda uyuyup kaliyorsun sabah gözlerini açtiginda baska bi evdesin asagiya iniyorsun birde bakiyorsun se7en gözlerine inanamiyorsun neden burda oldugunu soruyorsun [tabi dün sarhos oldugun için hiç bisi hatirlamiyorsun] oda sana olanlari anlatiyor sen çok üzülüyorsun.daha sonralarda se7en senin evden gitmeni istemiyor senden hoslaniyor ve onunla evlenmeni istiyor ve ömür boyu mutlu oluyorsunuz

u-know yunho ile ilgili istiyorum
['tugba_se7en' sana yaziyorum

universiteden mezun olduktan sonra seule gtmeye karar veriosun(tabi buyuduun için ailen sana karsmio) ve aksam hazrliklarini yapiosun sabah oldugunda seni liseden beri rahatsiz eden cocuk la karsilasiosun.iste sana nereye gtceni soruo senden o anki dalginlikla seule gdiorum diosun ama sonra ona soylemenin hatasiyla da yanip tutusuosun cunku snn pesinden gelceni tahmin ediosun.nese onu bi sekilde atlatosun ve havaalanina varisun.ucagin kalmaina 5 dk kala yetisiosun ve ucaga biniosun.tabi kendi kendine söleniosun onu gordum simdi butun islerim kotuye gtmeye baslicak diosun hatta basladi ucagi kaciracaktim diosun.ucakta kendi kendine söleniosun.nese artik seul desin ve seni burda kimse rahatsiz edemez die dusunuosun.kendine kucuk ama sicacik bi ev tutuosun.bi ise basliosun ve artik buraya kesin yerlesmis oluosun bi gun evinin yakinlarinda çim sahada spor yapmak için gttigin da arkandan sana seslenen biri sence kim seni rahatsiz eden cocuk.seni burda da buluo.tabi sen ondan kurtulmak için cabalar harciosun ama nafile basindan gitmio. o siralar senin kosu yaptigin yerde basket saha si var ve se7en de orda arkasalariyla mac yapio.sizn tarsmalari gorunce dayanamayip yaniniza gelio tabi sen se7eni karsinda gormenin heyecaniyla boynuna atliosun.tabi se7en ilk basta sasirio ama sonra cocugu kiskandrmak için oda yalana alet oluo.iste se7en le nisanlandiginizi söluosunz ama ilk basta cocuk anlamio.tabi se7en de nolduguna anlamio.sen ona korece herseyi anlatiosun(tabi unideyken yan dal olarak korece gordun) oda sana yardim edio.cocuk seni onun kolundan cekmeye calisio ama tabi se7en dururmuo bi yumruk atuo suratina.seni bi daha rahatsiz etmemesini ve burdan hemen gtmesini söluosun cocukta burnu kanlar içinde gdio tabi sende bu cocuk sayesinde se7enle tanismis oluosun. iste sen cok özur diliosun böle olasini istemedini yalanina ortak etti için.sora tesekkr edeiosun yardimi içinsora sen kosmaya devm ediosun ama arkandan yine seslenen cvar ama bu sefer o cack deil se7en. sen sasrmis gözlerle ona bakiosun o da bu hikayenn aslini neden böle seler sölemk zorunda kaldini merk etti için senle konusmak sistedeini söluo.snde kabul edip sahil kenarinda yuruyerek olanlari anlatiosun.se7en gene gelebilmesine karsilik seni evinde misafir etmek istedini ve olaylarin biraz durulmasini beklemek için ideal bi secm oldugunu söluo.sende gerek yok fln diosun seni rahatsiz etmek istemm fln diosun ama se7en israrla seni davet edio.birlkte senn eve gdip bi bavul hazrlayarak se7enin evine gidiosunz.sana kalacagi odayi gösteri snde oraya esyalarini koyuyosun.asyagiya indiginde se7enin korumalarla konustunu göruosun.noluo die sordugunda o eger buraya gelrse habrmz olur hem senn için de ii olur diosun.sende ona cok tesekkr ediosun hem böle bisi yaptii için hemde evini sana actii için.nese gunler böle gecio ve se7en sana cok isinio ve bu yalanin gerceklesmesi için sana caktrmadan isler cevirio.bi gun seni aksam yemegine cikartio ve gusel bi yerde yer ayrtio.sora orda bi gusel yiyip içiosunz tam restauranttan cikarken gazeteciler etrafinizi basio iste sevgilinz mi yok su mu bu mu baya sorular soruo se7en de hemen sevgilim dio birlkte mi yasiosunz sorusuna da evt birlkte yasadini sevgilisinn de bi turk olgunu söluo.sen bunlarini duyunca tabi cok seviniiosun. eve geldiginde bu söledklerinn gercek olup olamdigini sordugunda duyduklarinn hepsinn gercek oldugunu o gunden beri(seni o cocuktan kurtardiindan beri) senden etilendigini evine tasindigindaysa bunun bi aska donustunu anlatio.tabi bunlar senn içinde gecerli sende ona ne kadr asik oldunu söluosun ve sen sevinçten aglamakli bi sekilde boynuna atlisun.sarildiginda aklindan o cocugu hep gordugunde iinn ters gttigini dusunuosun ama ilk defa cok ii gittigini se7enle tanismani sogladiin için içinden ona cok tesekkur ediosn.artik se7enin evinde mutlu mesut yasiosunz (onlar ermis muradina biz cikalim kerevetine diyerekten hyalimi sonlandiriosrum umarim beyenrsinn)

jin ha rim ile istiorum(coffee prince de oynuo gercek adini bilmediim için filmdeki adini yaziorum Biggrin Biggrin )

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi