Yorumları: 16,547
Konuları: 175
Teşekkür Puanı:
886
Tugba_ji_min'e
Koreye yerlesmis ve her yeri adin gibi bilen biri olup çikmissin.
Artik hayatinin devami Kore'de geçiyormus.Bir gün disardaki telefon etme yerine gidiyorsun ve ailenle konusuyorsun.Onu kapatip bir arkadasini ariyorsun.Arkadasina hala SONG IL GOOK'u bulamadigini,onu bulmayi her seyden çok istedigini ve bunun için her gün dua ettigini söylüyorsun.Her neyse,sonra telefonu kapatiyorsun.Telefon kulübesinden çikarken birinin seni dinledigini farkediyorsun.Bana öyle geldi deyip yoluna devam ediyorsun ama adam seni takip ediyor.Tam eve girecekken "bir saniye bakar misin" diyor ve karsinda SONG IL GOOK!!!
Arkadasina beni aradigini söyledin.Iste karsindayim diyor.Ve seni bir kahve içmeye götürüyor.Iyice konusuyorsunuz.Sen onunla konusurken "çok sükür Allah'im" gibi seyler söylüyorsun.Bundan etkileniyor ve sana evlilik teklif ediyor.Bu sözlerinden etkilendigi için de müslüman oluyor
Kim Jeong Hoon'la istiyorum..
Yorumları: 681
Konuları: 3
Teşekkür Puanı:
150
nursena'ya
kjh.....herseyde o...sirf bu yüzden suanda koredesin ve yine sirf kjh yüzünden babanin zenginlik içinde süren yasamini birakmisssin.bu cesareti kimden mi aldin? sorunun yaniti elbette kjh...
korede yasamaya alismissin.tek sorun yasadigin süre boyunca kjhnin konserine birak gitmeyi bilet bile bulamaman.o gün her zamanki gibi siradandi ve sen sokaga adimini attin.yürüdün yürüdün.sahil kenarinda yürümeye devam ediyorsun.ve yollarin kayganligi yüzünden denize düsüyorsun.görenler sadece izlemekle yetiniyor ve sen yüzme bilmediginden ömek üzeresin.sonunda bayginlik geçiriyor ve dayanamayip kendini sulara teslim ediyorsun.tabi kjh gelene kadar :d o geliyor ve seni kurtariyor.hastahanede sen ona tesekkür ediyorsun.o ise yüzmekten nefret etmesine ve suya yanasmamasina ragmen bunu snn için yaptigini söylüyor.sen tabi havalardasin :d ama kjh sözlerine sunu ekliyinceyer kadar ''insan hayati benm için degerlidir.''baska ne olabilir ki ? seni digerlerinden ayirmamis.zaten öyleside saçma olurdu diyorsun kendince.daha sonra bir tiyatroda karsi karsiya geliyorsunuz... hemde isin tuhafi koltuklar yanyana denk geliyor ve siz bu t,yatrodan sonra bayagi iyi anlasiyorsunuz...öyleki sana çikma teklifi bile ediyor..sende hayallerinin prensiyle çikmaya basliyorsun.tabi bi anda deger kazaniyorsun seni hergün azarlayan patron sana gülümseyerek bakiyor halk seni otobüste görünce yer veriyor :d  .bu uzun sürmüyor maaalesef.bir gün büyük bir kavga sonucu ayrilmaya karar veriyorsunuz.kalbin kolay yara aldigi için baska birinin hayatina girmesine kolay kaesiliyorsun.yani senin üzüntünden is arkdasin Kimi yararlanmak istiyor.ve onunla çikmaya basliyorsunuz.sen sirf kjh ye inat olsun diye onun katildigi partilere kimi ile gtmeye basliyorsun.ve bir gün bir partide daha yine karsilasiyorsunuz.bu partide her zamanki sakarligin üsütünde ve sen tipki o ilk günkü gibi kayarak havuza yuvarlaniyorsun ve seni ''kimi''nin kurtarmasini bekliyorsun.o tam atliycakken kjh önce davraniyor ve seni sudan çikariyor.sen ''bunu neden yaptigini sordugunda sana su müthis cevabi veriyor ''baska bir erkegin seni kurtarmasina izin vermektense ölürüm daha iyi''.sen bu sözden çok etkileniyorsun ve birbirinize sariliyorsunuz.iki yil sonra dogacak çocukalriniz için isim ariyorsunuz.....
Yorumları: 16,547
Konuları: 175
Teşekkür Puanı:
886
Esra'ya
Kore'yi üniversitede okumaya karar verip,korede ev tutuyorsun.Ilk 1 ay çok iyi yasiyorsun ama sonra sikilmaya basliyorsun.Çünkü Bi Rain'i görme istegin gün geçtikçe artiyor.(ayni sehirde nefes almak bile bana yetiyor hesabi  )
Yine bir gün üniversitene gidiyorsun ve okulda bir kalabalik!Herkes bir yere toplanmis.Tabi sen de hemen kosuyorun ve karsinda minik bir kiz.Sarki söylüyor.Seni görür görmez susuyor kiz.Sen heyecanlanmaya basliyorsun.Kiz sana bakinca herkesin gözü sana çevriliyor.Kiz sana dogru yaklastikça,görmezden gelip arkani dönüyorsun ama minik kiz kosup elinden tutup bir yere dogru sürüklüyor seni.Bir kapinin önüne götürüyor seni.Eline mikrofon verip kapiyi açmasiya çiglilarin kopmasi bir oluyor.Kocaman ama kocaman bir konser salonu burasi,açik hava ayrica!Sen çikinca çigliklar kopuyor ve bir müzik basliyor.Bi Rain'in en sevdigin sarkisi bu.O sarkiyi söyleyerek sana dogru geliyor ve elini tutuyor.Sarkiya eslik etmeni istiyor.Sarkiyi beraber söylüyorsunuz.Sen heyecan ve mutluluktan çildiracak gibisin.
Sarki bitiyor ve Bi Rain seni tam öpecekken uyaniyorsun.Meger üniversitene giderken yorgunluktan yoldan geçmekte olan Bi Rain'in kucagina bayilmissin,o da seni evine götürmüs...
Ona herseyi,rüyani,neden koreye geldigini anlatiyorsun ve senden etkileniyor.Sana konsere beraber çikma tklifi yapiyor.Konserde de sana canli canli teklif ediyor!!!1 yil sonra minik rain ve minik esra^^
Kim Jeong Hoon'la istiyorum..
Yorumları: 959
Konuları: 7
Teşekkür Puanı:
137
Evet Nursena bir hayalde ben sana yazayim.. Ama birtanede senden uzun ben istiyorum  .. Seninle hiç konusmuslugumuz yok.. Umarim bu hayalden sonra iyi anlasiriz ve birçok iyi günümüz olur.. Neyse uzatmayayim direkt hayale geçiyim bunu okurken ne kadar sabirsiz oldugunu biliyorum.. Oku bakalim (:
(NOT:Sen bu hayalde 19 yasindasin) Sen Ankara Güzel Sanatlar Üniversitesi Resim bölümündesin.. Tamda istedigin yer yani.. Resim senin herseyin oldu.. Tabii Korea'yle ayni ölçüde (: .. Senin Kim Jeong Hoon'a sevgin daha da artti.. Hayatin gene ayni olarak devam ediyor.. Basini derslerinden kaldiramiyorsun.. Siteye bile zar zor gidiryorsun sinavlar bastirdi.. Dolayisiyla haberlerden haberdar olamiyorsun. Birgün okuldan eve geldin.. Çok yorgunsun kendini yataga aticaksin.. Tam odana girdin yataktasin annen odanin kapisinda dikilip "Nedir bu halin?" diye soruyor.. Sende "yorgunluktan ölmek istiyorum :-)" diyorsun.. Sonra annen sana bir sürprizi oldugunu söylüyor ve hemen salona gidiyor sanada hemen gelmeni söylüyor.. Yorgunluktan yikiliyosun ama merak ettigin için sürünerek gidiyosun.. Annen "Su siralar televizyona hiç göz attin mi?" diyo. Sende "sence öyle bir ihtimal olabilir mi anne? :-)" diyosun. Annen televizyonu açar ve haberlerde ünlü Korea sanatçisinin Istanbul'a gelecegini söylüyor.. sen o yorgun halinden hemen canlanip televizyona yapisiyorsun  Sonra o kim diye bakarken haber spikeri "Ünlü Korea sanatçisi Kim Jeong Hoon Istanbul'a geliyor." diyo. sende 1-2 dakika duruysun öylece.. Sonra annen dürdükleyince uyanip dans etmeye basliyosun kendine cimdik atiyosun rüyada miyim diye ama gerçek! sonra annen esas sürprizi yapip sana ve kendisine Istanbul'a bir uçak bileti aldigini söylüyor.. Iste o zaman havalara uçuyorsun.. Anneni öpücüklere boguyosun.. Hemen hazirlanmaya basliyorsun.. Ve tamamdir yola çiktiniz.. Uçakta bile sevinçten çiglik atiyorsun  Herkes sana bakiyor... Bu arada o hazirlanma asamasinda siteye göz attin ve sitedeki Kim Jeong hoon Fan CLub'tan bi kaç kiside onun verecegi konserlere geliyor.. Onlarla görüsecegin içinde çok mutlusun!(Tabii ki bende geliyorum  Bensiz olmaz  ) Daha sonra Istanbul'da bir yakininizin yaninda kaliyorsunuz.. Geçelim buralari... Iste konser günü.. Siteden birkaç kisiyle mesajlasiyorsun ve bulusacaginiz yeri söylüyorsunuz.. bulusuyoruz  O gün tamamisiyle kopuyoruz.. Iste konser saati.. Kim Jeong Hoon sahneye çiktiginda o kadar çok bagiriyoruz ki bir tek bizim sesimiz çikiyor neredeyse  Daha sonra konser bitiyor biz Fan CLub tan 5 kiz bütün fan sigmayiz çünkü  Kulise gitmeyi basariyoruz.. Kim Jeong Hoon'un odasina giriyoruz.. Tabii o kadar kolay olmuyor çünkü koskocaman korumalari var... Ama atlatiyoruz.. Iste odasindayiz :muzikgurubu: Kim o güzel gülümsemesini atiyor... Sonra çevirmeni bizim söyledigimiz herseyi ona çeviriyor... Tabii ki onun söylediklerinide bize.. Yani onun Istanbul'da oldugu bütün günler boyunca birlikte geçiriyoruz.. Öyle güzel günler oluy ki hayatin boyunca unutamiyorsun.. Onu öpmek, sarilmak, hepsi apayri duygular...
Daha fazla olmasini isterdim ama hayal gücümü zorlamamam lazim  Umarim hosuna gitmistir.. (:
Bende Kim Jeong Hoon'la bir tane istiyorum (:
Seçil Karatoprak
Yorumları: 126
Konuları: 1
Teşekkür Puanı:
26
Tilsimli~߀߀k'e (umarim yazdigim isim dogrudur) 
Ögrenci degisim programi ile Kore'ye gidiyorsun.Tabi sesin de çok güzel o siralar.Bir haber aliyorsun Kim Jeong Hoon'un konseri yakin zamanlardaymis.Tabi kosa kosa bilet aliyorsun.Çok heyecanlisin!!...Ve konser zamani gelip çatiyor...Jeong sahnede belirince kendini bayilacakmis gibi hissediyorsun..Ama hala ayaktasin.Birden Jeong'un sana baktigini görüyorsun seni sahneye davet ediyor tabi hemen kabul ediyorsun..O sirada sesinin güzelligi seni meshur etmeye yetiyor..Jeong sana bir düet yapma teklifi ediyor..Sen de tabi hemen kabul ediyorsun...Ee artik gerisini de sen düsün
Yorumları: 5,818
Konuları: 509
Teşekkür Puanı:
1,316
Muzika ya yaziyorum
Bir gün Türkiye de geziniyorsun. Magazalarin önünden geçip kendine kiyafet begeniyorsun. Derken bir elbise görüyorsun. Ama elbise öyle böyle degil ki ! MÜTHIS! onun Yoon eun Hye ye çok yakisacagini düsünüyorsun ve o elbiseyi aliyorsun. Her ne kadar o elbiseyi onun üstünde göremeyecek olsanda hep hayal kurup hem onu görmeyi hemde kiyafeti üstünde görmeyi umuyorsun. Aradanzaman geçiyor ve Yoon Eun Hye o kiyafeti bir Kore Kiyafet katalogunda görüyor. Çok begeniyor. Ama ne çare o sonelbiseyi Türkiye den biri almis. Kim o dersin ?. Sen .. Hemen seni bulup o kiyafeti ona vermeni ister ve sen sok olursun. Çünkü en sevdigin sanatçi senden bir kiyafet istiyor. Zaten sen o kiyafetin ona çok yakisacagini düsünmüstün.. Ona düsüncelerini anlatmissin ve kiyafeti hemen ona vermissin. Ve uzun yillar birlikte arkadas kalmissiniz...
altimdaki kisi LEE SEO JIN ile ilgili hayal!
Yorumları: 290
Konuları: 0
Teşekkür Puanı:
44
prens_yisan a
Bir gün koreye gidiyorsun.Koreye alisman pek fazla sürmüyor.Korecen süperr anadilin gibi   Koreyide çok seviyorsun.Korede tam bir hafta lee seo jin i ariyosun ama bulamiyorsun.Birgün:muzikgurubu:haberlerden LEE SEO JIN in halkin arasina kilik degistirmis dolasçagini ögreniyorsun.Bu haber üzerine çok heyecanlaniyorsun.   Hemen üzerine güzel bir seyler giymek üzere odana gidiyorsun çünkü lee seo jin i ariyacaksin   üzerini degistirdin ve çok güzel oldun.Hemen kendini sokaklara attin.Korede gezmedigin sokak magaza kalmadi ama lee seo jin i bir türlü bulamadin.çok üzülüyorsun ve biraz sahilde yürüyorsun ve üzüntüden bayiliyorsun.gözünü biricik askin lee seo jin in kucaginda açiyorsun ve 2 yil sonra 1 sirin bebis
BEN SONG IL GOOK ILE ISTIYORUM!!!!
Yorumları: 818
Konuları: 0
Teşekkür Puanı:
101
'4_melek' bu sana umarim beyenirsin
üniversiteden mezun olmussun ve meslegini pek beyenmedigin için fotograf cekiyosun.artik gecimini hep unlu sarkicilarin fotorafcilini yapiyosun.artik cok aranan bi fotografci oluyosun ve ünün her yere yayiliyoer.yurt disiona bile cekimlere gidiyiosun.bi gun calistigin firma seni seul e bi sarkicinin fotolarini cekmen için sana ucak bileti alio.sende seul gitcegin için cok heyecanlisin ve hemen biletini alip hazirlanmaya basliyosun.ertesi gun yolculuk zamani...ucaktan indiginde seni cekim yapacagin sanatcini menejeri karsiliyo.tabi senn de hem korece hem ing. konusuyosun.daha sonra hava alalaninda seni jiple de fotolarini cekecegin sanatci bekliyo.(tabi sende heyecandan yerinde duramioyosun koreli ünlü birinin resmini cekecegin için) jipe bindigin zamn karsinda kim jeong. duruyo.sen sok geciriyosun.1-2 dk ölece bakiyosun.sonra etfarona bakip saka mi diyosu.(ama tabi ki hersey gercek.) sonra kim e kocaman bi sariliyosun.tabi ilk basta kim ne oldunu anlamayo ama daha sonra ondan cok hoslandigini faln söylüyosu.nese sen artk kim jeong un resimlerini cekiosun ve 1 ay sonra geri gelecegin iiçin cok da uzgunsun.nese cekimler basladiginda kim sana hiç yuz vermiyo.buda hayranlarimdan biri nede olsa diye dusunuyo.ama sen hem cok guzelsin hemde cok gusel foto cekiyosun.isinin ehlisin yani  nese surekli beraber takiliyosununz.daha sonra bu cekimler sonucunda kim senden etklenmeya baliyo.senn gtme vaktin yaklasio ama sen firmanla konusuyosun ve burdaki islerin uzayacagini ve isinin bittigi zamn gelecegini söyluyosun.bu arda butun konusmalari kim duyuyo ve cok sevinirken spot lambalarin birine carparak onu dusuruyo.sende arkana dondugunda onun orda oldugunu goruyosun ve karsilikli gulusuyosunuz.cekimler sirasinda artik cok samimi oluyosunuz ve kim sana asik oluyo.sana surekli acilmaya calisio ama utancindan bi turlu acilamiyo.1 yil orda kaldiktan sonra artik senn turkiyeye donme vaktin gelio(ee ordaki isler ne zamna kadr beklicek dimi  )gtmene bi kac gun kala kim jeong tum cesaretini toplayarak sana aciliyo senden cok hoslandigini bi yildr sana acilamadigini ve gitmeni istemedigini söyluyo ve sana evlenme teklifi ediyo.sende hemen boynuna atliyosun sevnçten agliyosun teklifini kabul ediyosun.orada hem bizim adetlere göre hemdenlarin adetlerine göre nikah kiyip evleniyosunz.1 yil sonra turkiyeye aileni ziyarete geldiginzde 1 tane kime bezeyen nurtopu bi oglan cocuk le geri donuyosun.(mutlu son   )
umarim beyenirsin(pek yaratici degilimdr ama )
ben edward(alacakaranlik filminden) la ilgili istiyorum bide SE7EN ile ilgili artik hangisi olursa  
Yorumları: 2,326
Konuları: 146
Teşekkür Puanı:
514
zeytiine
Birgün Televizyon izlerken (Kore Kanlai tabiki) Se7en in Korede Konseri oldugunu duyuyorsun, tabiki sen bir Se7en hayranisin ve bu Konsere gitmeliyim diye düsünüyorsun, fakat Okulun var, sen Türkiyede yasiyorsun, Koreye gidemem diye düsünüyorsun, icinden hem zaten Koreye gitsem bile Konsere bilet bulamamki, Se7en in birsürü Hayrani var, bana bilet kalmaz diye düsünüyorsun, fakat diger Kanla cevirdiginde bir yarisma programinda sorulan soruya dogru cevap verenlere Se7en Konserinin biletleri veriliyor, sen tabiki tam bir Kore hayrani oldugun icin cok iyi Korece biliyorsun, ve Telefonla o yarismaya katiliyorsun, baslarda telefon düsmüyor, hatlar cok mesgul deniyor, ama tabiki sen vazgecmiyorsun, ve üst üste en az 24kere ariyorsun, ve en sonunda tam vazgececekken telefona biri baglaniyor, ve su an direk canli yayina baglanacagini söylüyor, senin heyecandan dilin tutuluyor ve hic birsey söyliyemiyorsun, yarismanin sunucusu, sana adini ve yasini soruyor, fakat sen cevap vermiyorsun, tam sunucu diger bir telefonu baglayalim diyecekken sen birden yoboseyyo (korece merhaba demek) diyorsun ve konusmaya basliyorsun  sana Se7en in kücükken gecirdigi bir hastaligi soruyorlar, sen hatirlayamiyorsun birden, sana ip ucu felan veriyorlar ama sen birtürlü bilemiyorsun, ama adam sesinden senin tam bir Se7en hayrani oldugunu anliyor ve sana son bir sans veriyor, yine bir ipucu söylüyor ve sen cevapliyorsun, ve Se7enin Konser biletini kazaniyorsun, tabiki havalara ucuyorsun, kendinden geciyorsun, oturdugun koltukdan diger koltuga atliyorsun, bagira bagira sarki söylüyorsun, yani cok mutlusun FAKAT birden durup... Ama ben koreye gidememki diyorsun, ve sevincin yarida kesilip birden karincalaniyor  Ertesi gün okula gidiyorsun, yüzün 5karis, sirke satar gibi, arkadaslarin tabiki bu durumu anliyor hemen, ve sana neyin var diye soruyorlar, sen arkadaslarina olanlari anlatiyorsun, onlarda senin üzülmene dayanamayip kendi aralarinda hem para toplayip hemde plan yapip seni anca 1günlügüne koreye göndermeyi düsünüyorlar, tabiki sana hicbirsey söylemiyorlar. Ertesi hafta sali günü (carsambada Se7en´in konseri var) arkadaslarin seni arayip, hadi Koreye gidiyorsun diyorlar, ailene ben bugün teyzemde kalacam diyorsun ve teyzenede haber verip sali günü gece Koreye ucuyorsun, tabikis en nasil mutlusun, yerinde duramiyorsun, icin kipir kipir, neyse koreye variyorsun, bir günlügüne bir pansiyonda kaliyorsun, ve aksam icin hazrilanmaya basliyorsun, ve en sonunda iste konser salonunun önündesin, kapi tiklim tiklim, adim atacak yer yok, ama neyseki sira sana geliyor, ve kapidaki görevli lütfen biletinizi görebilirmiyim diyor, sen bileti görevilye veriyorsun ve görevli sana, bu biletin sahte oldugunu söylüyor (programda ückagat yapmislar), ve hemen seni tutuklayip Karakola götürüyorlar, geceyi Karakolda gecirmen gerektigini söylüyorlar, sen tabiki hem cok üzgün hemde cok telasli ve ne yapacagini bilmez oturuyorsun tek basina Hapishanede, cünkü ucagin 11 saat sonra kalkacak, ona yetismelilsin, hemde Se7en konseri hayal oldu, cok üzgünsün, derken birden sesler duyuyorsun, iki gardiyan ortalarindada bagirip cagiran bir adam, bu adam kim biliyormusun, o adam Se7en, kaldigi otelde bir soygun olmus, ve otelin bir görevlisi o otelin Se7enin soydugunu idda ediyormus, güvenlik kamerasi kayitlarinda sadece soygun aninda Se7en görünüyormus, ama tabiki Se7en soygun felan yapmamis  neyse Se7eni senin kaldigim Zindana atiyorlar, sen saskin ve agzin acik bir sekilde ona bakiyorsun, gözlerin yerinden firlamis gibi oluyor  ve Se7en gelip senin yanina oturuyor, seni bastan asagi bir süzüyor ve sonra, sizin gibi bir bayanin burda ne isi olabilirki diyor, sende peki sizin gibi ünlü bir sanatcinin burda ne isi olabilir diyorsun, ve böylelikle ikinizde orda olma sebebinizi anlatiyorsunuz, sen Se7ene sen öyle sey yapmazssin, inanmiyorum, diyorsun. Se7en sana beni cokmu seviyorsun diyor, sen yanaklarin kizarmis bir sekilde utanarak evet diyorsun, ve öylelikle bütün gece boyunca sohbet edip, konusuyorsunuz, Se7en senin icin konsere gidemedin diye, kaziklandigin icin canli canli sarki bile söylüyor. Sabah olunca sizi saliyorlar ve Se7en sana seni cok sevdim, cok iyi birisin, hatta menajerim bile bana inanmadi ama sen inandin diyor ve sana numarasini verip, beni lütfen ara diyor ve sana türkiyeye geri dönebilmen icin Özel ucagini veriyor. Sen sagsaglim Türkiyeye dönüyorsun, ailen hicbirseyden habersiz tabiki, eve geldiginde seni yorgun argin görünce, teyzen sana cokmu is yaptirdi diye soruyorlar... Sen Türkiyeye yetistigin gece Se7eni ariyorsun, basta arkadaslikla basliyor konusmalariniz, zamanla cok güzel bir dostluga ve tabiki sonundada aska dönüsüyor. Ve siz bir ömür boyu mutlu ve mesut hayatiniza devam ediyorsunuz...  umarim begenirsin
birdahaki yazacak arkadas bama Tim Hwang icin yaz
T h e r e ' s n o t o m o r r o w // ♡
Twitter
Yorumları: 3,864
Konuları: 162
Teşekkür Puanı:
442
zeytiin,senin için...
Yillar sonra,meslegini de eline alip hayal ülkene;Kore'ye gidiyorsun.1-2 ay içinde düzenini kurup,yeni ülkene iyice alisiyorsun.Her sey senin içi mükemmel gidiyor.Isin,evin,kurdugun yeni dostluklar...Sanki kendi evinde gibisin.Mutlusun.Bir gün Kore ye gelmeden önce kendi kendine verdigin bir sözü hatirliyorsun.Eger olurda hayalini gerçeklestirip Kore ye gidersen,yillardir oranin topraginin bagrinda yatan atalarini ziyaret edeceksin,Pusan da ki Türk sehitligini...Hazir bir firsatini bulmusken,isinden de izin almisken,sözünü tutmak için hazirlanmaya basliyorsun.Sadece günübirlik gidip dönecegin için yanina yolda isine yarayacak ufak tefek seyler aliyorsun.(Sikilmamak için bir ipod,yeteri kadar para,fotograf makinesi v.b.)Ve Pusan a gitmek üzere uçaga biniyorsun.Kulaginda kulaklik,elinde bir kitap uçaktaki koltugunda oturuyorsun.Gerek hal ve davranislarin,gerekse giyim tarzin bakimindan uçaktaki diger yolculardan kolayca ayirt edilebiliyorsun.Ki zaten senle ayni hizada oturan birinin de dikkatini çekiyorsun.Yol boyunca senin davranislarini inceliyor.Tabi sen hiç bir seyin farkinda degilsin.Kimseyle ilgilenmiyorsun.Ve bir süre sonra nihayet Pusandasin.Uçaktan iniyorsun.Bu sirada arkandan bir elin omuzuna dokundugunu hissediyorsun.Döndügünde karsinda Se7en’i buluyorsun.Saskinsin.Ne oldugunu,bunun gerçek mi yoksa hayal mi oldugunu anlamaya çalisiyorsun.Ve zor bela "buyurun" diyorsun hiç istifini bozmadan,sanki onu tanimiyormus gibi.Se7en çok dikkatini çektigini,nereli oldugunu merak ettigini ve sirf bunu sormak için seni rahatsiz ettigini söylüyor.Derken sohbetiniz ilerliyor.Ve sana o aksam konseri oldugunu,seni de davet etmek istedigini söylüyor.Sen vaktinin çok olmadigini,konsere gitsen bile asil isini halledemeyecegini söylüyorsun.O da yarin halledebilirsin,bir günden bir sey olmaz diyor.E eline hazir böyle bir firsat geçmis,aklin sehitlikte kalsa da kabul ediyor ve gidiyorsun.Konser boyunca Se7en durmadan sana bakiyor.Hatta bu gün burada bulunan özel misafirim deyip sana sarki bile armagan ediyor.Mutlusun.Konser gece yarisi bitiyor ve sen bu güzel gece için tesekkür ettigini söylüyorsun.Tam kapidan çikip,kalacagin yeri ayarlamak üzere gidecekken,Se7en arkandan bagiriyor.Eger henüz kalacak bir yerin yoksa onlarin kalacagi otelde kalabilecegini söylüyor.Teklif cazip geliyor ve otele gidiyorsunuz.Odalariniz ayarlaniyor.O gece heyecan ve endiseyle karisik duygularla yatakta dönüp duruyorsun.Gece hiç bitmeyecekmis gibi geliyor.Nihayet sabah oluyo ve kalkiyorsun.Tam o sirada kapi çaliyor.Otel görevlilerinden biri,eger uyandiysan Se7en’in seni kahvalti için asagida bekledigini söylüyor.Hemen çantani da alip iniyorsun.Dün geceden sonra karsinda yine Se7en’i görmek seni çok mutlu ediyo.Beraber kahvaltinizi yapiyorsunuz.Sonunda sen izin istiyorsun artik sehitlige gitmek üzere yola çikmak için Se7en’dan.Biraz düsünüyo ve bir dakika beklemeni söylüyor.Arkadaslarinin yanina gidip geri geliyor.Sana “hadi artik gitmiyor muyuz?” diye soruyor gülümseyerek.Sen saskinsin,ne oldugunu anlamaya çalisiyorsun.Hemen senin kolundan tutuyo ve otelden disari çikiyorsunuz.Arabanin kapisini büyük bir incelikle açiyo ama sen hala ne yapmaya çalistigini anlamiyorsun.Arabaya binmeden önce nereye gidecegimizi söyler misiniz? Diye soruyorsun.O da senin bi gece fazladan burada kalmana kendisinin sebep oldugunu,bu yüzden sehitlige seni kendisinin götürecegini,arkadaslarinin önden gitmesini söyledigini belirtiyor.Sen gerek olmadigini belirtsende Se7en çok israr ediyo ve arabaya biniyorsunuz.Yol boyunca kaçamak bakislar atiyorsunuz birbirinize.Bir süre sonra sehitlige variyorsunuz.Sen daha kapisindan girmeden titremeye basliyorsun.Her gerçek Türk evladi gibi atalarina olan saygi ve sevgin tüylerinin diken diken olmasina sebep oluyor.Bu durumu görünce Se7en da duygulaniyor ve sana olan ilgisi bir kat daha artiyor.Bu anlamli ve güzel ziyaretin ardindan,Seul e dönmek üzere uçaga biniyorsunuz.Yol boyunca sohbet ediyorsunuz.Senden gerçekten çok etkilenmis bir tarzda,tanidigim diger kizlara hiç benzemiyorsun,iyi ki seni tanidim diyor.Sen mutlusun.Seul e varinca da seni evine kadar götürüyor.Telefonlarinizi aliyorsunuz ve o günden sonra irtibati hiç koparmiyorsunuz.1 yil sonra da sen beyazlar içindeki bir prenses gibi,yakisikli prensinle sonsuz mutluluk dolu olan sarayina ilk adimi atiyorsun.Mutluluklar…  
U-know Yoonho ile ilgili bir hayal istiyorum…
|