Yorumları: 151
Konuları: 4
Teşekkür Puanı:
12
06-04-2009, Saat: 22:15
(Son Düzenleme: 29-06-2009, Saat: 19:37, Düzenleyen: *choon hee.)
(06-04-2009, Saat: 17:49)Cheko yazdı: Parantez ici senin icin bu hayal
Parantez ici <3 Lee Seo Jin
Koredesin... Mevsim kis... hava soguk ve isli, soklar bombos, sessiz ve yavas bir kar var disarida, okuldan cikmissin, caddede tek basina etrafina bakina bakina yürüyorsun, kimse yok sadece sen ve rüzgarin susmak bilmez sesi... Icinden neler geciyor, sevdigin adami düsünüyorun, seo jinini, seo jin is nedeniyle 1haftadir amerikada, ne yapiyordur oralarda, hava cok soguk, üsüyormudur acaba, amerikada burda oldugu kadar sogukmudur gibi sorular kemiriryordur beynini... ama aklina seo jin geldigi icin, yüregini sicaklik kaplamistir, yollar bir türlü bitmek bilmiyordur, derken telefonun calar, arayan en iyi arkadasindir, yakinlarda bir cafede oturduklarini söylerler ve senide cagirirlar, sende gidersin. Cafeye yetistiginde bir de bakarsinki, Cafe cennet bahcesi gibi süslenmis, ortalikda kimse yok, romantik bir sehba var ortada, üzeri minik kalpler ve kücük notlarla süslenmis, duvarlarda kirmizi kurdeleler ve süsler, heyecan basar birden seni, sonra tam arkani dönersinki, tam karsinda LEE SEO JIN (biricik askin)...
gerisi sana kalmis nasil istersen öyle devam ettir hayalini
birdahaki yazacak arkadasim, bana lütfen JAE HEE icin yaz
cheko ya(eline saglik hikayen çok güzel)
Nisan ayinin ilik bir sali sabahinda dalga sesleriyle uyanirsin. birden kendi odanda olmadigini fark edersin. duvarlari fildisi renginde, sade dösenmis bir odanin içinde bulursun kendini. beyaz tül perdeli pencereye dogru ilerlersin. ipeksi tülü aralayip pencereden disari baktiginda ise yeni bir odadan ziyade yeni bir sehirde oldugunu fark edersin. hemen disari çikarsin ve saskin saskin sokaklari dolasirsin. hala nerde oldugunu anlayamassin. ara sokaktan ana caddeye çikarsin ve bir cafenin önünde durup seni sok eden o yaziyi okursun: "welcome to Seoul" gözlerine inanamassin. cafenin içinden biri sana hayran hayran bakar ve yanina gelir. Yanina gelenin Jae Hee oldugunu görünce heyecanlanirsin ve sevinçten havalara uçarsin. sana kahve ismarlayan Jae Hee'ye böylelikle tüm hikayeni anlatmaya baslarsin...
Lee Seo Jin
(...Çünkü ömür dediğimiz şey, hayata sunulmuş bir armağandır
Ve hayat, sunulmuş bir armağandır insana.
Ataol Behramoğlu)
Yorumları: 2,501
Konuları: 97
Teşekkür Puanı:
239
06-04-2009, Saat: 22:48
(Son Düzenleme: 06-04-2009, Saat: 22:53, Düzenleyen: angelus2097.)
tilsimli bebek sana 
koreye gitmeyi çok istiyorsun ve nihayet eline bir firsat geçiyor koreye giderken kim jeong hoonla ayni uçaktasiniz bunu farkediyorsun merhaba demek için yanina gittiginde seni farketmiyor bile birden birsey oluyor ve uçak agrizalanip düsüse geçiyor herkez tedirgin panikle birlikte herkes parasütleri alarak uçaktan atlamaya basliyor tabi kim jeong hoon da onun atladigini görünce sende atliyorsun bir ormana düsüyorsunuz sen bacagindan yaralaniyorsun ama önemli bir yara degil jeong hoon iyimisin diye soruyor basini salliyorsun buradan çikmamiz gerek diyor ama sen yürüyemiyorsun senin koluna girerek sana yardimci oluyor nihayet kulübe gibi bir yer bulup içeriye giriyorsunuz ama içeride sadece bir yatak var jeong hoon biraz dinlenelim yarin yolculuga devam ederiz diyor ve yataga yatiyor sanada yanina uzanmani söylüyor tedirgin oluyorsun merak etme seni yemem hem simdi senin yerinde olmak isteyen binlerce hayranim var diye sana sitem ediyor ama hava çok soguk ve bacaginda aciyor mecburen yanina kivriliyorsun sabah uyandiginda kendini ona sarilmis bir vaziyette bulup utaniyorsun oda uyuyor numarasi yapiyor kalkiyorsunuz ve yürüyüse devam ediyorsunuz ama ayagin uzun yolculuktan sonra iyice aciyor karsida bir köy görüyorsunuz ama senin yüreyecek halin yok Jeong hoon sana sirtina binmeni söylüyor önce çekiniyorsun hadi ama bin su sirtima gece bana sarilirken hiçte çekinmiyordun diyor sen utaniyorsun ve ne sarilmasi deyip somurtuyorsun sirtina bindiginde ona tekrar sariliyorsun ve köye ulasiyorsunuz. onlar ermis muradina biz çikalim kerevetine
so Ji sub için
Yorumları: 2,326
Konuları: 146
Teşekkür Puanı:
514
Parantez ici senin
2 Arkadasinla birlikte Koreye yerlesmissin, kücük sirin bir ev tutmussunuz. Lee Seo Jin in kapi komsususun, kafa dinlemek icin Seo Jin ara sira kacamak yapip o eve gelir, bir gün siz eve esalarinizi tasirken Seo Jin´le karsilasirsin, biraz yorgunluktan birazda telasdan onu fark etmezsin bile, önce yanindan gecer hic birsey demeden, fakat daha sonra dayanamaz ve sana, buraya yeni tasinanlar sizmisiniz diye sorar, sen Seo Jini görünce elinde tutugun koliyi birden birakiveririrsin, ve ici bardak dolu olan koli Seo Jinin ayagina düser, biraz kizar Seo Jin ama yinede birsey demez, giderken senin ne kadar sakar oldugunu düsünür, ileriki günler tekrar karsilasirsiniz, sana hep kücük bir cocukmussun gibi bakiyordur, ve tabiki hala sakar oldugunu düsünüyordur, bu senin cok zoruna gider, derken günlerden birgün Seo Jin bir kutlama yapiyor, sizide nezaketen davet ediyor, siz 2gün önceden ne giyeceginizin derdine düsüyorsunuz, o davetde cok ünlü ve önemli kisiler olacak, sizinde tabiki kusursuz görünmeniz gerek, sen aslinda hep dogaligi seven ve fazla makyaj yapmayan birisin, ama davete kusursuz gitmen gerektigi icin, elinden geleni yapiyorsun, davet gecesine kiz arkadaslarin önden gidiyor, en son davetli olarak sen gidiyorsun, merdivenlerden yavas yavas iniyorsun, salon birden sessiz seni izliyor ve tabiki en önde Seo Jin duruyor, Seo Jin senden gözlerini alamiyor, o kadar güzel olmussunki, gözleri kamasiyor, arkadaslarin seni taniyamiyorlar, davet boyunca bütün erkekler pesinde dolaniyor, ama sen Seo Jinden baskasina yüz vermiyorsun, sürekli Seo Jinle berabersin, davetde Seo Jinle konusup arkadas oluyorsunuz, seni yarin aksam evine yemege bekledigini söylüyor, ve sende tabiki gidiyorsun, senin icin essiz bir masa hazirlamis, iste orda sana hayatimin kadini olurmusun diye soruyor, sende tabiki kabul ediyorsun...
ne demisler en büyük asklar nefretle baslar... buda onun gibi birsey oldu
birdahaki yazacak arkadas bana Jae Hee icin yaz
T h e r e ' s n o t o m o r r o w // ♡
Twitter
Yorumları: 16,547
Konuları: 175
Teşekkür Puanı:
886
"angelus2097"ye
Kore'ye gittin,1 aylgina gittin ama.Eger alisabilirsen orada yasayacaksin.
Sokaklarinda gezerken,I am sorry I love you dizi setini görürsün.O kadar sevinirsin ki
hemen yanlarina kosarsin.So Ji Sub sana hiç bakmaz,çok havalidir.Çok üzülürsün ve bir seyi farkedersin.Dizi setinde bir sorun vardir.!
Eun-Chae rolündeki hanim  gelmemistir.Sokaktan geçen tek kiz san oldugundan ve dizinin acil çekim yapilmasi gerektiginden,seni alirlar diziye.So Ji Sub dizide sana olmasi gerektigi gibi yakin davranir ama rol bitince eskisi gibi soguk olur.
Bu durumdan rahatsiz olan sen,dizi setinden ayrilmaya karar verirsin.Ama onu birakmayacak ve gizliye izleyeceksindir.
Bu haberi duyan So Ji Sub seni bir arka sokaga çagirir ve "sana soguk davrandigimin farkindayim.ama ulu orta seni seviyorum diyemem degil mi?" der ^^
Böylece askini itiraf etmis olur
Kim Jeong Hoon'la istiyorum.
Yorumları: 6,021
Konuları: 417
Teşekkür Puanı:
347
TiLsimLi~ߣߣk sana anlatiyorum
her gün oldugu gibi yine ise gidiyorsun dönerken yine çok yorgun ve bitkinsin yorgunlugunu atmak için yesillik denize bakan bi yere gidiyorsun.elinde kim jeong hoonun fotografi arkasinda imkansizim kim jeong hoon yaziyor sen bi bu fotografa bakarak iç geçiriyorsun daha sonra rüzgar fotograf uçuyor bir adamin ayaklarinin yanina bakiyorsun ki kim jeong hoon meger sen kim jeong hoonun dinlenmek için geldigi ayni yere gelmissin bu fotografi görüyor yanina oturuyor ve konusuyorsunz
daha sonra arkadas oluyorsunuz beraber geziyorsunuz 1 yil böyle devam ediyor git gide kim jeong sana alisiyor ve evlilik taklifi yapiyor sende kabul ediyorsun 3 yil sonra o tanistiginiz yerde piknik yapiyorsunuz.
u-know yunho ile ilgili istiyorum..
Yorumları: 2,405
Konuları: 61
Teşekkür Puanı:
442
07-04-2009, Saat: 17:06
(Son Düzenleme: 07-04-2009, Saat: 17:23, Düzenleyen: TıLsımLı~ߣߣk.)
Tifa(Beyzam'm) bu senin için
Büyük bir sans seninki Kore'ye gidecegini ögreniyosun.O heyecanla bayilip kaliyosun(Tabi çok normal ben olsam ahireti boylardim).Ellerin heyecandan titriyor ve çabucak esyalarini topluyosun çok heyecanlisin.O heyecandan unuttugun bir sey oluyor fotograf makinesi.Neyse uçakla 10 saatlik bir yolculuk basliyor.Ellerin heyecandan terlemis kalbin küt küt atiyor ve sonunda Saul'e ayak basiyosun.Sevinçten çiglik atiyosun herkes senin deli oldugunu saniyor.Hemen ordan uzaklasiyosun ve Saul'ü gezmeye basliyosun.Birde ne göresin bir marketin reklam filmi için gelen Hero enistemi görüyosun.Yarabbim bu bir rüyami çimcikleyin beni diyosun.Reklam meklam dinlemeden Hero'nun kucagina atliyosun agliyosun.Hero'da önce sasiriyo sonrada gülmeye basliyo.Kucagindan iniyosun sariliyosun ona.Sonra korumalar geliyo seni ordan uzaklastiriyo.Sen uzak bir yerde Hero'yu izliyosun reklam bitiyo tabi Hero'da sana hep bakiyo.Daha sonra Hero yanina geliyo çok tatlisin diyo sen sap gibi kaliyosun yanagindanda bir makas almazmi sonrada görüsürüz demezmi Allah'im ne büyük bir sans.(Korece konustugu için bisey anlamiyosun tabi)O günü ölümsüzlestirmek istiyosun fotograf makinen yok (yazik sana) Türkiye'ye döndügünde arkadaslarina bize anlatiyosun inanmiyolar tabi(ama üzülme ben inaniyorum).Vee son..
김~정~훈
![[Resim: 77603138.png]](http://img819.imageshack.us/img819/5223/77603138.png)
Yorumları: 818
Konuları: 0
Teşekkür Puanı:
101
(07-04-2009, Saat: 16:48)dbsk_rabia yazdı: TiLsimLi~ߣߣk sana anlatiyorum
her gün oldugu gibi yine ise gidiyorsun dönerken yine çok yorgun ve bitkinsin yorgunlugunu atmak için yesillik denize bakan bi yere gidiyorsun.elinde kim jeong hoonun fotografi arkasinda imkansizim kim jeong hoon yaziyor sen bi bu fotografa bakarak iç geçiriyorsun daha sonra rüzgar fotograf uçuyor bir adamin ayaklarinin yanina bakiyorsun ki kim jeong hoon meger sen kim jeong hoonun dinlenmek için geldigi ayni yere gelmissin bu fotografi görüyor yanina oturuyor ve konusuyorsunz
daha sonra arkadas oluyorsunuz beraber geziyorsunuz 1 yil böyle devam ediyor git gide kim jeong sana alisiyor ve evlilik taklifi yapiyor sende kabul ediyorsun 3 yil sonra o tanistiginiz yerde piknik yapiyorsunuz.
u-know yunho ile ilgili istiyorum..
rabia bu sana
üniversitede okurken erasmus programiyla bir yilligina koreye okumak için gidiceksin ve sende bunu firsat hilip hemem koreye gidiyosun.havaalanina geldiginde heyecandan bayilak uzeresin ama kendini zor tutuosun.daha sonra orda kendine sirin kucuk bi ev kiraliosun.kiraladigin ev yunhonun evinden 2 blok ötede ve senin tabi bundan haberin yok  daha sonra sabah spor yapmak için disari ciktiginda yonhu yu köpegiyle gezerken goruosun.tabi sen durur musun onun dikkatini cekmek için bisiler yapman gerek hemen hizlica kosarsin ve önunde aygi burkulmus gbi taklit yaparsin.oda insanlik bu ya yardima gelir ve seni ayaga kaldrr.daha sonra buralarda yenimisin diye sorar sende burda okumak iin geldini sölersin.daha sonra yonhu öle olduna cok sevinir ve korece dersi vermek için teklf eder(tabi sen korece biliosun ama teklifi kabul etmek için bilemezlige vuruosun  ) sende hemen kabul edersin ve bölelkle sana ders verir.ders verdkce içinde sana karsi duygu beslemeye baslar.bi gun yine onun evine ders calismak için giderken yollarin gullerle kapli oldunu gorursun.daha sonra onun yanina gittiginde sik bi masa ile seni karsilar.yemegin ortasinda senden cok hoslandigini ve onunla birlikte yasaman için sana evlenme teklifi eder sende hemen kabul edersin ve mutlu son.
walla ilk defa yazdiim için biraz sacma olabilir ama artik k.bakmayin
bnde se7en için istiyorum  
Yorumları: 16,547
Konuları: 175
Teşekkür Puanı:
886
Alinti yapmayin,hayal disinda mesaj yazmayin.Mesajlariniz sonunda istekde bulunun!
Yorumları: 2,326
Konuları: 146
Teşekkür Puanı:
514
esra_köksal senin icin
Koredesiniz,arkadaslarinla tiyatroya gidiyorsun, cok güzel bir ask filmi izliyorsunuz tiyatro cikisi arkadaslarinla tiyatronun cafesine geciyorsunuz birseyler icmek icin, orda Jeong Hoon ve bir kac arkadasi daha oturuyor, sen onu fark ediyorsun ama o seni basta farketmiyor, sonradan Jeong Hoon seni izlemeye basliyor, cok hosuma gidiyorsun, hareketlerin gülüsün, onu cok etkiliyor, yaninda arkadaslarin oldugundan yanina gelmeye cekiniyor, ve sana uzaktan elleriyle isaret ediyor, sen cinli felanmisin diye, senin gözlerin ona biraz cekik gelmis  sende gülümseyerek cok mu benziyorum felan diyorsun... arkdaslarinla tiyatrodan cikip geziyorsunuz, nereye gitsen Jeong Hoonla karsilasiyorsun, sanki anlasmis gibi heryerde karsina cikiyor, bir banka oturuyorsunuz arkadaslarinla, Jeong Hoonda arkadaslariyla karsidaki banka oturuyor, cebinden telefonunu cikartip sallamaya basliyor, bu senin numarani istiyorum anlamina geliyor, sen anliyorsun ama yüz vermiyorsun baslarda, bu telefonu bir oyana bir buyana atmaya basliyor, senin icin sebeklik yapiyor resmen, ama sen tabiki yüz vermiyorsun, sonra cebinden bir kagit ve bir kalem cikartip numarasini yaziyor, ve giderken ayaginin önüne atiyor, o gidene kadar kagidi yerden kaldirmiyorsun fakat o gittigi gibi kagidi hemen yerden kaldirip okuyorsun, önde kücük bir not, arka tarafinada numarasini yazmis, notda sunlar yaziyor: gözlerin beni öyle vurduki, denizlerde bogulur gibiyim, lütfen iizin ver o güzel sesini birkez senden duyiim
aksam dayanamiyorsun ve ariyorsun onu, iyiki ariyorsun cünkü bu hayalin sonunda cok mutlu oluyorsunu
birdahaki yazacak arkadas bana Lee Jun Ki icin yaz 
T h e r e ' s n o t o m o r r o w // ♡
Twitter
Yorumları: 509
Konuları: 4
Teşekkür Puanı:
47
Cheko sana yaziyorum
Üniversiteyi basariyla bitirmissin ve yillardir annenlerin kafasinin etini yedigin Kore'de mastir için israrlisin.En sonunda annenlerde dayanamiyor ve seni mastira yolluyorlar  Ilk kez uçaga bindin ve korkuyorsun ama uçusun gayet sorunsuz geçti ve Koredesin.Uçaktan indin ama etraf çok kalabalik.Igne atsan yere düsmeyecek cinsten  Sende merak edip kalabalikla birlikte yürümeye basliyorsun ve ileride Lee Jun Ki var.Tabi sende heyecanlaniyorsun hayrani oldugun ve Kore'ye gelme sebebin olan kisiyi görünce  Ama ona geldigin yerden bir adim bile atamiyorsun çünkü senin gibi onu seven bir sürü kisi var.Tam vazgeçip çok üzüntülü  bir sekilde gidecekken biri Ingilizce "You" (sen) diye seslenir.Tabi sen bu seslenilenin sen oldugunu  düsünmez ve yoluna devam edersin ama o anda biri gelip kolundan tutar tabi sen korkuyla "imdat" diye bagirirsin.Ama kolunu tutan kisiyi gözünce bayilmamak için kendini zor tutarsin.O kisi kim mi?Tabi ki Lee Jun Ki.Sana "Seni uzaktan gördügünü ve turist oldugunu anlayip imza almadan gitmene üzüldügünü söyler" Hatta "Senden çok hoslandigini ve aksam bi yemege çikmak istedigini söyler" ve sen seve seve  kabul edersin.Insallah begenirisin 
Bir sonraki kisi bana Kim Bumla ilgili bir hikaye yaz
|