yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3.29/5 - 7 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Müthiş Hayaller...
Bi Rainle yaziyorum sana "bi rain" Onay

Kore'de bir düzen kurdun ve orda yasiyorsun.
Bir gün ünv. çikisi Koreli arkadaslarinla lunaparka gidiyorsunuz.Ondan ona ondan ona derken hava epeyce karariyor.Ve sen arkadaslarini kaybediyorsun.Onlar çoktan eve gitmis olmalilar diye düsünüyorsun.O lunapark da çoktan isiklari söndürmüs..
Sen,çaresizsin.Gondola biniyorsun.Etrafta ne isik ne bir hareket.Bos bos oturuyorsun.
Ve yanina birinin yaklastigini duyuyorsun.Hmen çantandan göz yasartici spreyini çikarim gelenin gözüne sikiyorsun.Biraz yaklasinca onun "BI RAIN" oldugunu anliyorsun.Çok sasiriyoR ve özür diliyorsun.O,senin o telasli halin ve onunla ilgilenmenden hoslaniyor tabi.Gondolun isiklarini ve makinesini açiyor.Iikiniz saatlerce el ele ondan ona biniyorsunuz.Sabah olunca sana beklenen teklifi yapiyor.
Sen de iyi ki kaybolmusum demekten kendini alamiyorsun^^

Kim Jeong Hoon'la istiyorum

Görüntü kirliliginin önüne geçebilmek adina, Sitede kullanilan standart (2 punto) büyüklüklerin disinda harf boyutu kullanilarak yada koyulastirilarak yazilan mesajlar uyarilmaksinizin silinir.. Farkli renkte ve koyu renk de yazi yazma hakki moderatör ve yöneticilere aittir. Lütfen dikkat edelim arkadaslar.. Smile

Forum Kurallari

When you feel you've lost it all
When you don't know who's your friend or foe
You wonder why you're so alone
Worry ends when faith begins.

Seul'a yakin bir köye iki üç kisilik bir arkadas grubuyla gidersin. Bu köy yesilliklerin içerisinde, ünlü ünsüz, yasli genç herkesin gittigi bir köydür. arabayi köy pansiyonunun önüne park edip yemek yemege gidersiniz. Bu otantik köyde kus civiltilari seni yeniden dogmus gibi canlandirir. Köyde turistlere yönelik agaçlar arasinda bir de hamak bulunur. arkadaslarina yorgunlugunu atmak için biraz hamakta uzanacagini söylersin. gidip hamaga uzanirsin ve gözlerini kapatarak güzel kus civiltilarini dinlersin. Uzaktan biri seni hamakta görür ve yanina gelir. Gözlerini açtiginda karsinda onu görürüverirsin ve inanamassin:Kim Jeong Hoon. Sana gülümseyen gözlerle bakar. Elinde de iki fincan yesil çay. Birini sana uzatir ve yerdeki kocaman minderlerden birine,yan tarafina oturur. artik birbirinize anlatacaginiz çok sey vardir... Smile

Altimdaki Lee Seo Jin'i yazsin lütfen Smile

(...Çünkü ömür dediğimiz şey, hayata sunulmuş bir armağandır
Ve hayat, sunulmuş bir armağandır insana.

Ataol Behramoğlu)
ya hikayeler süper bende birtane eklicem Super
Kim Jeong Hoon Fan
∂υšℓєяiмiη ρяєηši ƒαη
Yoon Eun Hye Fan
Joo Ji Hoon Fan
U Kiss
Kim Bum Fan
DBSK Fan

parantez içi senin için
Bir gün korede parkta ilerliyorsun ve resim çekiyorsun.Birden sen resim çekerken Lee Seo Jin sevgilisiyle ilerliyor ve sen bilmeden onlarin resmini çekiryorsun sana gelip bagiracakken birden turis oldugunu farke ediyor ve önce sana ingilizce meraba diyor.Sende korece bilidgini söyleyince çok sasiriyor takiliyorsunuz biraz sonra kiz arkadasi geliyor sizin yaniniza.
altimdaki kim jeong hoonla ilgili yaz canim
Parantez ici senin icin bu hayalBiggrin

Parantez ici <3 Lee Seo Jin

Koredesin... Mevsim kis... hava soguk ve isli, soklar bombos, sessiz ve yavas bir kar var disarida, okuldan cikmissin, caddede tek basina etrafina bakina bakina yürüyorsun, kimse yok sadece sen ve rüzgarin susmak bilmez sesi... Icinden neler geciyor, sevdigin adami düsünüyorun, seo jinini, seo jin is nedeniyle 1haftadir amerikada, ne yapiyordur oralarda, hava cok soguk, üsüyormudur acaba, amerikada burda oldugu kadar sogukmudur gibi sorular kemiriryordur beynini... ama aklina seo jin geldigi icin, yüregini sicaklik kaplamistir, yollar bir türlü bitmek bilmiyordur, derken telefonun calar, arayan en iyi arkadasindir, yakinlarda bir cafede oturduklarini söylerler ve senide cagirirlar, sende gidersin. Cafeye yetistiginde bir de bakarsinki, Cafe cennet bahcesi gibi süslenmis, ortalikda kimse yok, romantik bir sehba var ortada, üzeri minik kalpler ve kücük notlarla süslenmis, duvarlarda kirmizi kurdeleler ve süsler, heyecan basar birden seni, sonra tam arkani dönersinki, tam karsinda LEE SEO JIN (biricik askin)...

gerisi sana kalmis nasil istersen öyle devam ettir hayalini Onay

birdahaki yazacak arkadasim, bana lütfen JAE HEE icin yazOpucuk
T h e r e ' s n o t o m o r r o w //

Twitter
Cheko senin için
yine masa basinda uyudugun günlerden biri evin villa güzel bir ev ve tek yasiyorsun(ay ne güzel) birden bire kapi çaliyo sen uykulu uykulu kapiyi açiyporsun ve karsinda Jae Hee sasirip ona bakiyosun ve sana türkçe kayböldüm yardim eder misiniz diye ve sende istedigin gibi yap simdi
altimdaki bana kim jeong hoonla ilgili yaz
Koreli Genç'm senin için Opucuk Biggrin
Hayalin olmus ve Kore'ye gitmissin.Tam sokakda gezerken yagmur basliyor ve herkes evlerine kaçiyor sokakta sen ve bir kaç insan var o insanlardan biride kjh..Kim jeong ve digerki insanlar semsiyelerini açiyor ama senin semsiyen yok..Ama bu durum senin umrumda degil hayalini gerçeklestirmissin tek bi asama kalmis oda kjh'yi görmek o sirada kjh seni farkediyor..Ve
-islanmaya devam mi edeceksin? istersen beraber yürüyebilirz der.
-senin nutkun tutulmus,ellerin terlemis,midende kelebekler uçmaya baslamistir,hiçbisi diyemezsin o da ben sessizligi severim sanirim seni de seviyorum der.. böylece yeni bir ask dogmus olur..
Kim Bum'la istiyorum..
koreli genc senin icin bu hayalOnay

Koredesin, Konsevatuar okuyorsun, son sinif, sana oyunculuk kocu yapan jeong hoon, ondan cok sey ögrenmissin, yillardir birlikte calisiyorsunuz, ilk basta iyi bir arkadaslikla baslamissiniz konusmaya, fakat zaman sizi birbirinizden ayiramaz olmus... Sevgili olmussunuz! Ailen türkiyede yasiyor, sen okulu bitirir bitirmez yaz tatilinde onlarin yanina gitmissin, daha önceleri ailene jeong hoon hakkinda hic birsey söylememissin, cünkü ne tepki vereceklerini bilmiyorsun, korkuyorsunda bir yönden, karsi cikarlar, sizi ayirmaya calisirlar diye! Bir Gece Annenle babanin konusmalarini duyarsin, seni sevmedigin ve istemedigin biriyle evlenirmeyi düsünüyorlar, sok olursun duyunca, dünya basina yikilir... Hemen yanlarina gider, ve konusmayi bölersin, bagirmaya cagirmaya baslarsin, fakat ailen kararlidir ve seni hic dinlemezler, sen hemen odana gider ve jeong a olanlari telefonda anlatirsin jeong hoon deliye tam jeong hoon konusmaya baslarken telefon kesilir ve ona birdaha ulasamazsin, sabah olunca,aglamaktan gözlerin sismistir, o gün seni istemeye gelirler, sen kahveler yaparken mutfakta garip sesler duyarsin, biri pencereni önüne gelmis sana sesleniyordur, gelen Jeong Hoon seni kacirmaya gelmis...

biraz acayip oldu ama k.b gersini sana kalmisBiggrin

birdahaki yazacak olan arkadasim bana Lee Jun Ki icin bir hayal kurOnayOpucuk
T h e r e ' s n o t o m o r r o w //

Twitter
koreli_genç için;
Birgün uçakla yolculuk yapiyorsun.Su anlik yaninda kimse oturmuyor.Eline gazeteyi/dergiyi asiyordun.Orda Kjh'nin resmini ve röportajini görüyorsun.Sonra yanina birisi oturuyor.Sen röportaja o kadar dalmissin ki yanindakini bile farketmiyorsun.Bir süre sonra dergiden basini akldirip etrafa bakiniyorsun.Uçak kalkiyor.Etrafina bakinirken bir de bakiyorsun KJH.Sevinçten delirecek gibi oluyorsun.Basta sasiriyorsun.Gözlerini açip kapiyorsun.Sonunda yanindakinin KJH oldugunu anliyorsun.Sonra na dönüp Kore'ce "Merhaba!"diyorsun.Söyleyis tarzin korelilere uymuyor.KJH senin bir turist oldugunu anliyor.Ve seninle derin bir sohbete daliyor.En sonunda sana telefon numarasini ve msn adresini veriyor.Sevincinden havalara uçuyorsun.Çiglik atmak istiyorsun ama yapamiyorun.En sonunda seni Kore'de bir yere aksam yemegi yemege davet ediyor.=)

Bana Lee Jun Ki ile ilgili yapin^^
Super Junior Fan.

Ve adım geçen diğer tüm fan kulüpler.

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi