05-04-2009, Saat: 0:25
Lütfen herkes üzerindeki üyeye yazsin!
1 kisiye 3 kisi yazmasin..
daha dikkatli lütfen.
1 kisiye 3 kisi yazmasin..
daha dikkatli lütfen.
|
Müthiş Hayaller...
|
|
05-04-2009, Saat: 0:25
Lütfen herkes üzerindeki üyeye yazsin!
1 kisiye 3 kisi yazmasin.. daha dikkatli lütfen.
05-04-2009, Saat: 0:26
Agaçlar sonbaharda yapraklarini döktügü bir zamanda yillardir hayalini kurdugun Kore'ye egitim için gidiyorsun. Seni seven Koreli arkadaslar ediniyorsun. Bir gün arkadaslarinla disarida bulusmak için sözlesiyorsun. Kore'nin ünlü çarsi pazarinin içinden etraftaki vitrinlere salina salina bakarak sözlestiginiz restorana dogru gidiyorsun. Restoranin kapisindan girdiginde etraftaki gözler sana çevriliyor. Isiltili, neseli ve çok siksin... Masada oturan arkadaslarini görüp havali havali yanlarina gidiyorsun. Arkaslarinin yakin arkadasi olan bir kisi daha masada oturuyor. Ve o andan itibaren bakislarini senden alamiyor. Sen de ilk bakista kim oldugunu anlasan da tanimamazliga vuruyorsun isi. Ve senle tanismak için atakta bulunuyor: "Merhaba, ben Kim Jeong Hoon". Ve Kjh sabaha kadar seni düsünmekten uyuyamiyor.
![]() (Tabi sen onun kim oldugunu en basindan çok ii biliyordun )
(...Çünkü ömür dediğimiz şey, hayata sunulmuş bir armağandır Ve hayat, sunulmuş bir armağandır insana. Ataol Behramoğlu)
05-04-2009, Saat: 0:26
prenses merve ye yaziyorum
korenin meshur bi kuaföründe çiraksin ve birgün çat kuaförünüze le min hoo giriyor :d ve saçina perma yaptirmak istiyor yeni dizisi için :d bu kolay görev sana veriliyor ama sen heyecandan hiçbir sey beceremiyorsun :d kuaför sahibi sana öyle bir bagiriyorki agliyorsun :d sebebi isten atilmak yada gözden düsmek degil :d lee min hoonun yaninda rezil olmak . lee min hoo bu duruma seyirci kalmiyor ve seni götürüyor :d sen nedenini sordugunda o kdar rezil bi durumda hiç bi insani görmek istemezdim diyor sen digerleriyle seni ayni gördügü için üzülüyorsun ama lee min hoo ya bakinca birden kahkalarla gülüyorsun o bunun nedenini sordugunda saçinin yari permali yari düz deeli gibi durdugunu söylüyorsun oda buna gülmeye basliyor ve gitgide yakinlasiyorsunuz :d sohbet sohbeti açiyor ve sana bi anda çikma teklifi ediyor .... 3 yil sonra iki çocugunuzla pikniktesiniz :d
05-04-2009, Saat: 0:27
(05-04-2009, Saat: 0:26)parentez içi yazdı: Agaçlar sonbaharda yapraklarini döktügü bir zamanda yillardir hayalini kurdugun Kore'ye egitim için gidiyorsun. Seni seven Koreli arkadaslar ediniyorsun. Bir gün arkadaslarinla disarida bulusmak için sözlesiyorsun. Kore'nin ünlü çarsi pazarinin içinden etraftaki vitrinlere salina salina bakarak sözlestiginiz restorana dogru gidiyorsun. Restoranin kapisindan girdiginde etraftaki gözler sana çevriliyor. Isiltili, neseli ve çok siksin... Masada oturan arkadaslarini görüp havali havali yanlarina gidiyorsun. Arkaslarinin yakin arkadasi olan bir kisi daha masada oturuyor. Ve o andan itibaren bakislarini senden alamiyor. Sen de ilk bakista kim oldugunu anlasan da tanimamazliga vuruyorsun isi. Ve senle tanismak için atakta bulunuyor: "Merhaba, ben Kim Jeong Hoon". Ve Kjh sabaha kadar seni düsünmekten uyuyamiyor.altimdaki Lee Seo Jin'i yazsin lütfen
(...Çünkü ömür dediğimiz şey, hayata sunulmuş bir armağandır Ve hayat, sunulmuş bir armağandır insana. Ataol Behramoğlu)
05-04-2009, Saat: 0:35
"parantez içi"ne
Kore'ye gittiginde sabah oldu.Yani sabah ulastin oraya.Çok uykun var.Bavulunu sürükleye sürükleye yari uykulu yürüyorsun.Bir banka oturuyorsun.Uyandiginda Lee Seo Jin'in omzuna uyuyakaldigini anliyosun.Ve hiç bozuntuya vermeden o anin keyfini çikariyorsun. O da senden etkilenmis olacak ki,dinledigi müzigi senin de duyman için,kulakligin birisi sana takiyor.Ve aksama kadar öyle duruyorsunuz.Uyanmis gibi yapiyorsun (halbuki çoktandir uyaniktin) iyice tanisiyorsunuz.Senden etkilendigini söylüyor ve çikmaya basliyorunuz
05-04-2009, Saat: 0:43
TiLsimLi~ߣߣk sana yaziyorum
koredesin ve tükiyeye geri dönmek için biletini alacaksin ama maalesef ki havaalanina giderken kapkaççilar çantani aldilar ve çantanda para telefon ve kimligin var sen üzüntüden napicagini bilemiyorsun ama o sirada baska bi ülkeye gidecek olan havaalanindaki kahramanin (kjh) olayi görüyor ve kapkaççilarin arkasindan kosuyor :d 5 kisiylede dövüsüyor ve yarabere içinde çantani sana getiriyor :d sen ona tessekür ediyorsun ama onu bu halde birakamiyorsun ve konserini bu seferlik iptal etmesini ve seninle gelip pansuman yaptirmasini istiyorsun :d o da aslinda kendi saglik ekibi olmasina karsin seninle gelmeyi kabul ediyor ve sen ona kendi elinle pansuman yapiyorsun :d fakt senin gözlerinin içine baskmasina daha fazla dayanamiyorsun ve pansuman yarida kaliyor :d siz göz göze yarim saat geçiriyorsunuz ve bu büyüden kjh sonunda çikiyor ve sana onu 2 yil beklemeni ve geri dönecegini söylüyor :d iki yil sonunda bi kapi zili ve kim jeon hoon
''esra_123 sana anlatiyorum''
korede bi parkta yürüyorsun kafan yere bakiyor sonra birine çarpiyorsun bi bakiyorsun bi rain hiç bozuntuya vermeden ikinizde yolunuza devam ediyorsunuz sen bu olaydan çok mutlu olursun.öbür sabah ayni parka belki gelir diye gidiyorsun oda senden çok etkilenmis olacakki yine orda birini ariyor[tabi seni aiyor]sen onu görüyorsun ve yanindan geçerken ayakkabinin topugu bi çukura giriyor ve bi rainin üzerine düsüyorsun bisi olup olmadigini soruyor sen ayaginin burkuldugunu söylüyorsun ve bi banka oturuyorsunuz.birbirinize uzun uzun baktiktan sonra bi rain senden hoslandigini söylüyor ve çikmaya basliyorsunuz. u-know yunhoyla istiyorum
05-04-2009, Saat: 0:54
"dbsk_rabia"ya
Rabia,bir gün gece kabus görüyorsun,ama evdesin (türkiyede) Gece uyaniyorsun.Bir daha uyuyamiyorsun.Sabaha kadar oturuyorsun.Sabah olunca internete giriyorsun.Bir de ne gör?Yunho Türkiye^deymis. Hemen üzerini giyip disari çikiyorsun sabahin 6si. Ve onu görüyorsun.Sizin markete girmis,herkese senin resmini gösteriyor taniyor musunuz diye.Oraya girdigini görünce kosarak sana sariliyor ve "her zaman rüyamda gördügüm kizsin sen" diyor.Seni birakmiyor bir daha... Kim Jeong Hoon'la istiyorum.
TiLsimLi~ߣߣk'e
korede yolda araba sürüyorsun karsidan bir araba seni görmüyor sana çarpiyor.sen hastaneye kaldiriliyorsun [karsi arabanin sahibinde hiç bisi yok] agir yaralisin gözlerini araliyorsun ve karsinda hep görmek istedigin kim jeong hoon sana bakiyor iyi misin diye soruyor sen iyiyiim diyorsun .kim jeong sana söyle bisi diyor ''rüyanda ne gördün'' sen sasiriyorsun tabi neden noldu diyorsun sana gülümsüyor[imzandaki gibi ] rüyanda adimi sayikladin diyor sende utaniyorsun.hastaneden çikinca kim jeong seni kendi evine götürüyor orda iyilesinceye kadar kaliyorsun daha sonra kim jeong sana evlenme teklifi yapiyor ve sende kabul ediyorsun.u-know yunho ile ilgili istiyorum
05-04-2009, Saat: 1:04
"TiLsimLi~ߣߣk" için..
Birgün Kim Jeong Hoon'a Türkiye'den bir sinema filmi teklifi gelir.Kim Jeong Hoon bu teklifin farkli oldugunu düsünür ve kabul eder.Ilk uçakla Türkiye'ye gelir.Filmi yöneticek olan yönetmen sizin akrabanizdir ve senin Kim Jeong Hoon hayrani oldugunu bilir ve sana da bir teklif götürür;sen de hemen kabul edersin Ikiniz tanisirsiniz ve koyu bir sohbete dalarsiniz bu sirada yönetmen gelir ve çekimin baslayacagini söyler.Çekim odasina girerken sen ayagin takilip tam düsücekken Kim Jeong Hoon seni tutar ve bakisirsiniz sonra seni öper ..Mutlu mesut iki çift olarak yasarsiniz..Kim Bum istiyorum.. |
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|