yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Music News from Korea
F.T. Island, “Hello Hello”nun Klibini Yayinladi

F.T. Island yeni albümü ile sahnelere geri döndü!

Buna ek olarak, albümün “Hello Hello” adli çikis parçasinin klibini yayinladi.

butterfly7

F.T. Island reveals MV for “Hello Hello”

The boys of F.T. Island have returned to the Korean music scene with their appropriately titled mini-album “RETURN”!

In addition, the MV for their title track “Hello Hello” has been released!

( allkpop / 23.05.2011 )

[Resim: 20110503ftisland.jpg]

Klip çok güzel çok begendim (:

Haber ve çeviri için tesekkürler!...
[Resim: images?q=tbn:ANd9GcTmlPOBK_zACs8D7habTkN...xn7cmshXoQ]
SECRET to make a comeback next month with a 'Korean retro' concept

23 Mayista TS Entertainment'in temsilcileri, SECRET üyelerinin 'Kore retrosu' konseptiyle 1 Hazlranda geri dönüs yapacaklarini duyurdu.

Temsilciler ayrica, "'Sunny' adli filmin bir benzeri olarak düsünebilirsiniz.' seklinde bir de ipucu verdi.

nilamman

On May 23rd, representatives of TS Entertainment revealed that the ladies of SECRET wil be making their comeback on June 1st with a 'Korean retro' concept.

Representatives also hinted, "You can think of a feel that's similar to the 'Sunny'".

23.05.2011/Korea.com

[Resim: 20110521secret1.jpg]
Hello hello muhtesem bir dönüs olmus. Haber için tesekkürler.
Bu aşk bir kanser hücresi...
Jang Woo Hyuk releases comeback MV, “Time Is [L]Over” + new mini album, “I AM THE FUTURE”

Jang Woo Hyuk geri dönüs klibi, “Time Is [L]Over” + mini albüm, “I AM THE FUTURE” yayinladi

Tecrübeli idol ve efsanevi grup H.O.T'in üyesi Jang Woo Hyuk, bes yildan fazla bir aradan sonra müzik faaliyetlerine geri döndü. Ünlü dansçi, H.O.T 'in 1998 yilinda çikarmis oldugu "We are the Future" albümünün kelimelerden hareket edilerek olusturulan “I AM THE FUTURE” adli mini albümü ile geri döndü.

Buna ek olarak, WH Entertainment dönüs baslik parçasi "Time Is [L]Over!" isimli dönüs parçasinin müzik videosunu yayinladi.

"Time Is [L]Over" isimli mini albümünü için Shinsadong Tiger (ilk solo albümünden beri çalistigi kisi) ve yapimci Joker (B2ST’in albümü için çalisan kisi) ile beraber çalisti.

nastja

Veteran idol and member of legendary group, H.O.T., Jang Woo Hyuk has returned to the music scene after an absence of more than five years. The famed dancer returns with his new mini album, “I AM THE FUTURE,” which plays on the words of H.O.T.’s hit 1998 track, “We are the Future.”

In addition, WH Entertainment released the music video for the comeback title track, “Time Is [L]Over “!

“Time Is [L]Over ” is the title track off of his mini album, and the track was a collaboration between Shinsadong Tiger (who he has worked with since his first solo album) and producer Joker (who has previously worked on B2ST’s albums).

24.05.2011 - allkpop

[Resim: 20110524woohyukjang1.jpg]

Time Is [L]Over

Minimalism

I AM THE FUTURE

Weekend Nights
Haberler için tesekkürler. Smile
Sensizliği Susturdum Seni dinliyorum yıldızları Söndürdüm gözlerini izliyorum dünyayı durdurdum Seni yaşıyorum Seni düşündükçe daha çok özlüyorum

Gerçekten hepside süper haberler için tesekkürler Onay
D.Mod. » 01.07.2011
Mod. » 19.07.2011
Süper Mod. » 18.08.2011
Koordinatör » 26.10.2011
Co-admin » 27.01.2012
Admin » 24.03.2012
S.Admin » 30.11.2012
Çok güzel haberler, çok tesekkür ederim.
[Resim: zpULqK.gif]

Ayenzel
Tumblr
Code-V releases “Tell You Honestly” music video!

Code-V “Tell You Honestly” Klibini Yayinladi

Bir hafta kadar önce Code-V yeni sarkilari “Tell You Honestly”nin klibinin tanitimini yayinlamisti. Birkaç gün önce “Honestly“ adli albümünün tümünü yayinlayan grup, simdi de klibin tamamini yayinladi.

nilamman

Just over a week ago, the boys of Code-V teased with a music video preview of their track, “Tell You Honestly“, and now the full music video has been released!

A few days ago, Code-V released their full album, “Honestly“, so be sure to check that out as well.

25.05.2011 - allkpop

[Resim: 26052011kpop2.jpg]

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi