yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Music News from Korea
Heo Young Saeng releases BTS photos from “Let It Go” MV set

Heo Young Saeng “Let It Go” çalismasinin sahne arkasi fotograflarini yayinladi

SS501'den Heo Young Saeng “Let It Go” adli çalismasinin bazi sahne arkasi fotograflarini yayinladi.

12 Mayista Heo Young Saeng'in solo albümü çikacak ve 13 Mayista "Music Bank" programina dönüs yapacak.

quééN*

SS501’s Heo Young Saeng released some behind-the-scenes photos from the set of his “Let It Go” music video.

Heo Young Saeng will be releasing his solo album and music video on May 12th, which will be followed by his ”Music Bank” comeback stage on the 13th.

09.05.2011 - allkpop

[Resim: 20110509youngsaeng1.jpg]

[Resim: 20110509youngsaeng2.jpg]
Oyy... Yerim ben seni. Opucuk Ne kadar da tatli ya. Kalp Saçlar falan 10 numara. Abaza Saeng'im benim. Sarhos
Yalniz fotolarin birinde kiz mi, yoksa var bana mi öyle geliyor? Dodgy

Çok tesekkürler. Onay
♥ TVXQ ♥
Yunho & Changmin
I'm Proud To Be Cassiopeia!
(09-05-2011, Saat: 16:42)dadl_u yazdı: Oyy... Yerim ben seni. Opucuk Ne kadar da tatli ya. Kalp Saçlar falan 10 numara. Abaza Saeng'im benim. Sarhos
Yalniz fotolarin birinde kiz mi, yoksa var bana mi öyle geliyor? Dodgy

Çok tesekkürler. Onay

Saeng'in 4 tane kolu yoksa, arkasinda bir kadin var. Biggrin Üstten ikinci sirada sagdaki fotograftan bahsediyorsun sanirim.

Super Junior-M’s repackaged “Too Perfect” sweeps Taiwanese album charts

Super Junior M'in albümü Tayvan'da çok satiliyor

Geçen ay Super Junior-M “Too Perfect” adli albümünün çikacagini belirtmisti.

SM Entertainment 9 Mayista albümün Tayvan'daki müzik marketlerde çok satildigini belirtti.

quééN*

Late last month, Super Junior-M released a repackaged album for “Too Perfect.”

On May 9th, SM Entertainment revealed that the album has been sweeping Taiwanese music charts ever since its release.

09.05.2011 - allkpop

[Resim: 20110509superjuniorm2.jpg]
2NE1 to release their first comeback teaser "Lonely"

2NE1 geri dönüs sarkisi "Lonely"nin kisa tanitimini yayinladi

Biraz önce YG Entertainment'in kiz grubu 2NE1 geri dönüs sarkisi "Lonely"nin kisa tanitimini yayinlayarak müzik dünyasina dönüsünün ilk sinyalini verdi.

nilamman

Just a moment ago, YG Entertainment's girl band 2NE1 released comeback teaser "Lonely" and gave the first signal of their returning to the music industry.

09.05.2011 - Korea-Fans News Agency

[Resim: 2ne11u.png]

F.T. Island releases music video for Japanese track, “Haruka”!

F.T. Island Japon parçasi "Haruka"yi yayinladi

Erkek grubu F.T. Island geçenlerde Japon parçasi "Haruka"yi yayinladi.

quééN*

Boy band F.T. Island has just recently revealed the music video to their Japanese track, “Haruka“!

09.05.2011 - allkpop

[Resim: snap00140.jpg]

YG Entertainment to release 2NE1's comeback 2nd teaser "Lonely" feat Minzy

YG Entertainment 2NE1'in geri dönüs sarkisi "Lonely"nin Minzy'li 2. tanitimini yayinladi

Dün, YG Entertainment'in kiz grubu 2NE1'in geri dönüs sarkisi "Lonely"nin CL'li kisa tanimini yayinladigini duyurduk. Sirket bugün Minzy'li ikinci kisa tanitimini yayinladi.

nilamman

We announced yesterday, YG Entertainment's girl band 2NE1 released CL teaser of comeback track "Lonely". The company released 2nd teaser, featured Minzy.

10.05.2011 - Korea-Fans News Agency

[Resim: images5ek.jpg]

çok tatlilar ya
5dolls to release teaser of "Like This or That" MV and concept photos

5dolls "Like This or That" Klibinin Tanitimini ve Konsept Fotograflarini Yayinladi

Co-ed'in bayan alt grubu 5dolls sonunda "Like This or That"in klip tanitimini yayinladi.

Kizlar "Like This or That" için Kim Kibum ve Kang Jiwon'la çalisti. Albüm 11 Mayista çikmasi planlaniyor.

Konsept fotograflari için tiklayin

nilamman

Co-ed's female sub-unit 5dolls finally released teaser of "Like This or That"s music video.

Girls worked with Kim Kibum and Kang Jiwon for "Like This or That". The album is scheduled to release on May 11th.

Click here for concept photos

[Resim: images8up.jpg]

2NE1 to release 3rd teaser of "Lonely" featuring Sandara Park

2NE1 "Lonely"nin Sandara Park'li 3. tanitimini yayinladi

2NE1, "Lonely"nin Sandara Park'li 3. tanitimini yayinladi.

nilamman

2NE1 released 3rd teaser of "Lonely" that featuring Sandara Park.

[Resim: images9t.jpg]

<iframe width="560" height="349" src="http://www.youtube.com/embed/nlPGh9By-JM" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi