yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Music News from Korea
Tony An Makes His First Public Appearance After His Gambling Incident

Tony An Ortaya Çıkan Kumar Olayından Sonra İlk Kez Kamu Önüne Çıkıyor

Tony An kumar olayından bu zamana ilk kez kamu karşına çıktı.

Şu anda OnStyle programı 'Where Is my Super Hero?' (diğer adıyla WISH) Tony An olmadan çekimlerine devam ediyor. Ancak, Tony An, 27 Temmuz'da Shinsadong CGV'de düzenlenen 'WISH' performansı ile Eun Ji Won, Moon Hee Jun, Chun Myung Hoon ve Danny An'dan sonra sahneye çıktı.

Şarkıcı, "Merhaba, ben Tony An. İlk olarak sizi gördüğümden beri uzun zaman oldu. Dürüst olmak gerekirse, ne söyleyeceğim konusunda endişeliyim. Hiç uyuyamadım. Çok üzgünüm. Hayranlarımdan, üyelerden ve personellerden çok özür diliyorum. Bugün bekleme odasında, mikrofonu aldım ve tuttuğumda farkına vardım. Dürüst olacağım; bu yıl dünya kupasını dahi izlemedim. Çok üzgünüm. Eğer fırsatım olursa, size iyi tarafımın olduğunu göstermek istiyorum." diyerek hayranlarını selamladı.

Geçen yıl aralık ayında, Tony An ile birlikte Lee Soo Geun ve Tak Jae Hoon savcılık tarafından yasadışı online kumarda yakalandı. Onlar kumar oynamak için online kumar sitesi ve mesajlaşma için inanılmaz miktarda para kullandılar. Tony An 400,000,000 KRW (yaklaşık $ 376,000 USD) riske girdi, Lee Soo Geun 370,000,000 KRW (yaklaşık $ 348,000 USD) harcadı ve Tak Jae Hoon 290,000,000 KRW (yaklaşık $273,000 USD) harcadı. Tony An, 6 ay hapis cezası aldıktan sonra, çabasıyla şöhrete adım attı.

melisnazlikaya

Tony An stepped out onto the public eye for the first time since his gambling incident.

Currently, the members of H.S.g.R are filming their OnStyle show 'Where Is my Super Hero?' (or 'WISH') with the exception of Tony An. However, on the 27th, after Eun Ji Won, Moon Hee Jun, Chun Myung Hoon, and Danny Ahn were done with their 'WISH' performnace at the Shinsadong CGV, Tony An stepped out onto the stage.

He greeted, "Hello, it's Tony An. First, it seems like it's been a long time since I saw you. To be honest, I worried over what to tell you. I wasn't able to sleep at all. I'm very sorry. I'm so sorry to the fans, to the members, and to the staff. After last year, I wasn't able to promote. Today in the waiting room, I received the mic, and realized it's been a while since I held on. If I'm being honest, I didn't even watch the world cup this year. I'm so sorry. If I get the chance, I want to be able to show you my good side."

Back in December of last year, Tony An, along with Lee Soo Geun and Tak Jae Hoon, were caught by the prosecutors for illegal online gambling. They used an online gambling site and text messaging to gamble an incredible amount of money. Tony An gambled 400,000,000 KRW (approximately $376,000 USD), Lee Soo Geun spent 370,000,000 KRW (approximately $348,000 USD), and Tak Jae Hoon spent 290,000,000 KRW (approximately $273,000 USD). After receiving a suspended 6 month prison sentence, Tony An had stepped away from the celebrity industry.

28.07.2014 - allkpop

[Resim: 9H4MEE.jpg]
HyunA is 'RED' Hot for Her MV + Mini Album Release!
28.07.2014 - allkpop
HyunA 3. Mini Albümü ‘A Talk’u ve Klibini Yayınladı !

melisnazlikaya

>>> https://www.facebook.com/KoreaFansWorld?...e=bookmark

(28-07-2014, Saat: 21:38)melisnazlikaya yazdı: HyunA is 'RED' Hot for Her MV + Mini Album Release!

HyunA 3. Mini Albümü ‘A Talk’u ve Klibini Yayınladı !

Şarkıcı, 'Red’ isimli şarkı dahil olmak üzere tüm albümünü yayınladı. O zaten geçen haftaki gösterisinde şarkılarını seslendirdi ve sonunda şarkısı için klip yayınlandı.

Hyuna, klipte her zamanki gibi seksi görünüyor. ‘Red’ eşsiz ses rengine sahip bağımlılık yapan bir şarkı. Aynı zamanda 3 şarkının sözlerini Hyuna yazdı ve mini albümde bulunan ‘From Where To Where’ BTOB’daki Hyunsik’in yazdığı ve B2ST’deki Yoseob’un eşlik ettiği bir şarkı. Yukarıdaki MV’ye göz atın!

melisnazlikaya

HyunA has released her 3rd mini album 'A Talk'!

She's released her entire album, including title song "Red". She already performed the songs on music shows last week, but she's finally released the songs and the MV for her title song!

She looks sexy as ever in her MV. Her title song "Red" is an addicting song with HyunA's unique voice color. She also wrote lyrics for 3 of the songs, and the mini album also includes "From Where To Where", a song BTOB's Hyunsik wrote and B2ST's Yoseob featured in.

28.07.2014 - allkpop

[Resim: vDAuSI.jpg]

Tony An Makes His First Public Appearance After His Gambling Incident
28.07.2014 - allkpop

melisnazlikaya

(28-07-2014, Saat: 23:32)melisnazlikaya yazdı: Tony An Makes His First Public Appearance After His Gambling Incident

Tony An kumar olayından bu zamana ilk kez kamu karşına çıktı.

Şu anda OnStyle programı 'Where Is my Super Hero?' (diğer adıyla WISH) Tony An olmadan çekimlerine devam ediyor. Ancak, Tony An, 27 Temmuz'da Shinsadong CGV'de düzenlenen 'WISH' performansı ile Eun Ji Won, Moon Hee Jun, Chun Myung Hoon ve Danny An'dan sonra sahneye çıktı.

Şarkıcı, "Merhaba, ben Tony An. İlk olarak sizi gördüğümden beri uzun zaman oldu. Dürüst olmak gerekirse, ne söyleyeceğim konusunda endişeliyim. Hiç uyuyamadım. Çok üzgünüm. Hayranlarımdan, üyelerden ve personellerden çok özür diliyorum. Bugün bekleme odasında, mikrofonu aldım ve tuttuğumda farkına vardım. Dürüst olacağım; bu yıl dünya kupasını dahi izlemedim. Çok üzgünüm. Eğer fırsatım olursa, size iyi tarafımın olduğunu göstermek istiyorum." diyerek hayranlarını selamladı.

Geçen yıl aralık ayında, Tony An ile birlikte Lee Soo Geun ve Tak Jae Hoon savcılık tarafından yasadışı online kumarda yakalandı. Onlar kumar oynamak için online kumar sitesi ve mesajlaşma için inanılmaz miktarda para kullandılar. Tony An 400,000,000 KRW (yaklaşık $ 376,000 USD) riske girdi, Lee Soo Geun 370,000,000 KRW (yaklaşık $ 348,000 USD) harcadı ve Tak Jae Hoon 290,000,000 KRW (yaklaşık $273,000 USD) harcadı. Tony An, 6 ay hapis cezası aldıktan sonra, çabasıyla şöhrete adım attı.

melisnazlikaya

Tony An stepped out onto the public eye for the first time since his gambling incident.

Currently, the members of H.S.g.R are filming their OnStyle show 'Where Is my Super Hero?' (or 'WISH') with the exception of Tony An. However, on the 27th, after Eun Ji Won, Moon Hee Jun, Chun Myung Hoon, and Danny Ahn were done with their 'WISH' performnace at the Shinsadong CGV, Tony An stepped out onto the stage.

He greeted, "Hello, it's Tony An. First, it seems like it's been a long time since I saw you. To be honest, I worried over what to tell you. I wasn't able to sleep at all. I'm very sorry. I'm so sorry to the fans, to the members, and to the staff. After last year, I wasn't able to promote. Today in the waiting room, I received the mic, and realized it's been a while since I held on. If I'm being honest, I didn't even watch the world cup this year. I'm so sorry. If I get the chance, I want to be able to show you my good side."

Back in December of last year, Tony An, along with Lee Soo Geun and Tak Jae Hoon, were caught by the prosecutors for illegal online gambling. They used an online gambling site and text messaging to gamble an incredible amount of money. Tony An gambled 400,000,000 KRW (approximately $376,000 USD), Lee Soo Geun spent 370,000,000 KRW (approximately $348,000 USD), and Tak Jae Hoon spent 290,000,000 KRW (approximately $273,000 USD). After receiving a suspended 6 month prison sentence, Tony An had stepped away from the celebrity industry.

28.07.2014 - allkpop

[Resim: 9H4MEE.jpg]
Zhang Li Yin to Release “Agape” on August 2

Zhang Li Yin “Agape”i 2 Ağustos'ta Yayınlayacak

SM Entertainment, 28 Temmuz'da, Zhang Li Yin'nin "Agape" isimli üçüncü single'ı ile geri döneceğini açıkladı. SM, "Agape"deki tüm şarkıları 2 Ağustos günü öğlen saatlerinde, Çin'de Baidu Music aracılığıyla yayınlayacak.

Single'ın çıkış parçası "Agape" Zhang Yi Lin'in hüzünlü sesiyle piyano melodisini bir araya getiriyor. Zhang Li Yin şarkının sözlerini kendisi yazdı. "Agape" memleketi Sichuan olan Zhang Yi Lin'in 2008 yılında büyük Sichuan depremini yaşayanlar için teselli olarak kaleme aldığı bir şarkı.

Klip fragmanında görüldüğü üzere, klipte f(x)'den Victoria, EXO'dan Tao ve aktör Song Jae Rim oynuyor.

Zhang Li Yin 2006 yılında çıkış yaptı ve kariyeri boyunca Kore ve Çin'de şarkılar yayınladı. Bu yılın başlarında, EXO'dan Chen ile birlikte seslendirdiği "Breathe" şarkısıyla SM The Ballad'ın ikinci albümünde yer aldı.

Zhang Li Yin, 2 Ağutos'ta Çin kanalları olan CCTV ve Anhui TV'de "Agape" ile ilk sahne performansını gerçekleştirecek.

Min-Hee Chang^^

On July 28, SM Entertainment revealed that Zhang Yi Lin will come back with her third single “Agape.” On August 2 at noon, SM will reveal all of the songs on the “Agape” single through Baidu Music in China.

The title track “Agape” is a ballad that combines a piano melody with Zhang Yi Lin’s sorrowful voice. Zhang Yi Lin participated in the lyric writing herself. It is a song that comforts those of who suffered in the 2008 Sichuan great earthquake, as Sichuan is Zhang Yi Lin’s hometown.

In the previously released video teaser, you can see f(x)‘s Victoria and EXO‘s Tao, along with actor Song Jae Rim.

Zhang Yi Lin debuted in 2006 and has gone back and forth between Korea and China. Earlier this year, she participated in SM The Ballad’s second album, singing the Chinese version of “Breathe” with EXO’s Chen.

On August 2, Zhang Yi Lin will have her comeback stages for “Agape” on CCTV and Anhui TV.

29.07.2014 - Soompi

[Resim: Jlc1D9.jpg]
[Resim: 9VY5VO.gif]
GOT7 to Make their Japanese Debut this October

GOT7 Ekim Ayında Japonya'da Çıkış Yapacak

Japon medya organı Nikkan Sports, JYP Entertainment tarafından onaylandıktan sonra, GOT7'ın Japonya'da çıkış yapacağı haberini verdi! GOT7, yapımcılığını Han Mi Il'in yaptığı bir çıkış parçası ile ilk Japonca single albümünü önümüzdeki ekim ayında yayınlayacak. 2PM'den Jun.K de ajans arkadaşları için prodüktörlük ve beste yaptı, şarkı sözü yazdı.

Ayrıca grup, final konserinde özel konuk olarak Jun.K'in bulunacağı 'GOT7 1st Japan Tour 2014 TOUR' isimli konser turuna da ekim ayında başlayacak.

Min-Hee Chang^^

Japanese media outlet Nikkan Sports broke the news of GOT7's Japanese debut which has been confirmed by JYP Entertainment! GOT7 will release their Japanese debut single album with a title track by producer Han Mi Il this October. 2PM's Jun.K also composed, wrote, and produced "SO LUCKY" for his labelmates' debut single album.

They will make their debut even more exciting with their tour 'GOT7 1st Japan Tour 2014 TOUR' which will kick off in October with a finale concert featuring special guest Jun.K!

29.07.2014 - allkpop

[Resim: OQGNOe.jpg]
GOT7 to Make their Japanese Debut this October
29.07.2014 - allkpop
GOT7 Ekim Ayında Japonya'da Çıkış Yapacak

Min-Hee Chang^^

Composer Cho Young Soo Confirm SG Wannabe's Upcoming Reunion Album

Besteci Cho Young Soo, SG Wannabe'nin Dönüş Albümünü Duyurdu

Besteci Cho Young Soo, SG Wannabe'nin yeni albümünün prodüktörlüğünü yapma onuruna erişecek!

Cho Young Soo, "Kim Yong Joon ve Kim Jin Ho'nun benimle görüştüğü doğru. Onlar yeniden birleşecekler ve benden yeni albümlerinin prodüktörlüğünü yapmamı istediler. SG Wannabe'nin birleşme haberini duyunca çok mutlu olmuştum ve benden prodüktörlük yapmamı istediklerinde daha da mutlu oldum. Fly to the Sky nasıl beş yıl aradan sonra başarı yakaladıysa, 2000'lerin en iyi vokal grubu SG Wannabe'nin yeni albümünü yayınladığında çok daha büyük bir etki yapacağını düşünüyorum." şeklinde konuştu.

SG Wannabe'nin dönüş albümünü önümüzdeki yıl bahar aylarında yayınlaması bekleniyor.

Min-Hee Chang^^

Composer Cho Young Soo will have the honor of producing for SG Wannabe's upcoming album!

Cho Young Soo stated, "It is true that Kim Yong Joon and Kim Jin Ho recently met up with me... They will reunite and asked me to be the producer for their new album... When I heard the news of SG Wannabe's reunion, I was very happy and even happier that they asked me to produce for them... Like how Fly to the Sky's recent reunion after five years was a success, I think the ripple effect will be even bigger if the best vocal group of the 2000s, SG Wannabe, was to release a new album."

It is expected that SG Wannabe will release their reunion album in spring of next year.

29.07.2014 - allkpop

[Resim: 6yeHFS.jpg]
'Superstar K2's Park Bo Ram to Make Her Debut on August 7 + Teaser Image

Superstar K2'dan Park Bo Ram 7 Ağustos'ta Çıkış Yapacak + Tanıtım Resimlerini Yayınladı

Superstar K2'dan Park Bo Ram, 7 Ağustos'ta nihayet sahneye çıkacak.

Park Bo Ram, 30 Temmuz'da Instagram hesabı @ramramram2 üzerinden tanıtım görüntülerini bir puzzle şeklinde ‘#ParkBoRam, #GotPrettier’ hashtagleri ile yayınladı.

MMO ajans temsilci şunu belirtti: "Park Bo Ram’ın dönüşümüne ilgi gösterenlere çok teşekkür ederiz.

Park Bo Ram, tüm çaba ve görsel becerilerini ortaya koyarak 4 yıl sonra (Superstar K2’dan beri) resmi çıkışını yapacak. Size Park Bo Ram’ı çeşitli karakterlerde göstermek için sabırsızlanıyoruz."

melisnazlikaya

'Superstar K2's Park Bo Ram will finally make her debut on August 7!

Park Bo Ram unveiled the teaser image on her Instagram @ramramram2 on the 30th in a puzzle format with the hashtags, "#ParkBoRam #GotPrettier", perhaps in reference to her dramatic weight loss transformation.

Her agency MMO rep stated, "Thank you to those who have been showing a lot of interest in Park Bo Ram's transformation. Park Bo Ram, who will make her debut in four years [since 'Superstar K2'], has been putting all her effort into her visuals and skills. We ask that you look forward to the various charms that Park Bo Ram will show."

Park Bo Ram has already proven her talents before, so all that there is left to see is how she has honed her skills since the audition program when she makes her debut!

30.07.2014 allkpop

[Resim: nwXl57.jpg]
SM's New Girl Group Red Velvet to Hold Their First Debut Stage on 'Music Bank' on August 1

SM'in Yeni Kız Grubu Red Velvet 1 Ağustos'ta 'Music Bank'te Sahneye İlk Adımını Atacak

SM Entertainment'ın dört kişilik yeni kız grubu Red Velvet (Irene, Joy, Seulgi ve Wendy) 1 Ağustos'ta 'Music Bank'te ilk canlı performansını sergileyerek çıkış yapacak!

Red Velvet çıkış parçası "Happiness"ın canlı performanslarını 1 Ağustos'ta KBS 2TV'nin 'Music Bank' programında başlatacak; daha sonra, 2 Ağustos'ta MBC'nin 'Music Core' programında ve 3 Ağustos'ta SBS'in 'Inkigayo' programında sahne alacak.

İlk dijital single'ları 4 Ağustos günü Kore saaati ile öğlenleyin müzik sitelerinde yayınlanacak!

Min-Hee Chang^^

SM Entertainment's new four-member girl group Red Velvet (Irene, Joy, Seulgi, and Wendy) will hold their first debut stage on 'Music Bank' on August 1!

Red Velvet will kick off their live performances of their debut song "Happiness" on KBS 2TV's 'Music Bank' on August 1, then followed by MBC's 'Music Core' on the 2nd and SBS' 'Inkigayo' on the 3rd.

Their debut digital single will be released on music sites on August 4 at noon KST!

30.07.2014 - allkpop

[Resim: nIoKpR.jpg]
Henry Reveals 1st Episode of 'Henry's Real Music: You, Fantastic' Project

Henry Proje Serisi 'Henry's Real Music: You, Fantastic'in İlk Bölümünü Yayınladı

Henry yeni proje serisi 'Henry's Real Music: You, Fantastic'te kendini daha fazla tanıtıyor!

Super Junior-M üyesi, "Fantastic" projesinde kendisinin farklı yönlerini gösterecek. Birinci bölümde Henry kendi kendisiyle yaptığı bir röportajda bir şovmen kimliği, bir de sanatçı kişiliği arasında gidip geliyor.

Min-Hee Chang^^

Henry is introducing more of himself in his new project series 'Henry's Real Music: You, Fantastic'!

The Super Junior-M member will be showing different aspects of himself in the "Fantastic" project, which he came up with. In the first episode, Henry goes over everything "between an entertainer and an artist" in an interview with himself.

30.07.2014 - allkpop

[Resim: A1uVvV.jpg]

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi