yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Music News from Korea
Super Junior Invite ELF to Their 'Treasure Island' During 'SMTOWN WEEK'

Super Junior, ELF'leri 'SMTOWN WEEK'te 'Define Adası'na Davet Etti

Super Junior 'SMTOWN WEEK' için ELF'leri 'define adası'na çağırdı!

Super Junior, 28-29 Aralık tarihlerinde KINTEX, Ilsan'da gerçekleştirdiği 'Treasure Island' konseriyle 'SMTOWN WEEK'i muhteşem bir şekilde sonlandırdı. 'Treasure Island' ayrıca, grup üyesi Heechul'un askerden döndüğünden beri Kore'de katıldığı ilk konser oldu.

Grup; konserin açılışını, Japonca single'ı "Blue World"ün Korece versiyonuyla yaptı ve daha sonra "Mr. Simple", "Sexy, Free & Single", "BONAMANA", "Sorry Sorry" ve "Miracle" gibi hitlerinin yanı sıra, alt grupları Super Junior-M ile Donghae ve Eunhyuk'un şarkıları da dahil olmak üzere, toplamda 28 şarkıyla performans sergiledi.

Varyete yetenekleriyle tanınan çocuklar, 'Super Island' adındaki 'Superstar K' parodileriyle seyircileri kahkahaya boğdular. Donghae ve Siwon, Donghae'nin yazıp bestelediği "Hey Sun" ("Hae Ya") şarkısının performansı için reggae çocuklarına dönüşerek hayranları şaşırttı. Heechul M&D'nin "Close Ur Mouth" şarkısını, Kangin ise Kim Sung Jae'nin "As I Told You" şarkısını seslendirdi. Super Junior-M'den Zhou mi ve Henry, Sagging Snail (Yoo Jae Suk ve Lee Juk)'in "Apgujeong Punk"ı ile performans sergilerken; Shindong ve Eunhyuk "Confession" şarkısıyla sahne aldı. Ryeowook ve Kyuhyun 'Ryeowoo-namic Kyuo'ya dönüşerek, Dynamic Duo'nun "Guilty" şarkısını söyledi. Son olarak Sungmin, J.Y. Park'ın "I've Had Enough Parties" şarkısını kendi yorumuyla seslendirdi ve seksi bir performans ortaya koydu.

Üyeler; Kim Gun Mo, Kim Jang Hoon, Lim Jae Bum, Sung Si Kyung, Park Jung Hyun ve Fly to the Sky dahil olmak üzere 15 şarkıcının taklidini yaptılar ve daha sonra, Shin Seung Hoon'un "I Believe" şarkısını seslendirmek için bir araya geldiler. En sonunda, müzikal performansları "I Will Follow Him" boyunca hayranlar onlara alkışlarıyla eşlik ettiler.

Super Junior, "'Treasure Island', 'SMTOWN WEEK'in finali olmasının yanı sıra; dünya turuna çıktığımızdan beri, uzun zaman sonra kendi ülkemizde verdiğimiz ilk konser. Bu yüzden, 'Super Show 5'tan farklı bir konser olması için çok çalıştık ve bu süreçte eğlenceli ve güzel anılara sahip olduğumuz için çok teşekkür ederiz. Sizleri yeni bir albümle selamlayacağız, bunun için lütfen gelecek yılı dört gözle bekleyin." diye konuştu.

'SMTOWN WEEK'e toplamda 80.000 kişi katıldı.

Min-Hee Chang^^

Super Junior invited ELF to their 'treasure island' for 'SMTOWN WEEK'!

Super Junior concluded 'SMTOWN WEEK' with a bang during their concert 'Treasure Island', held at KINTEX, Ilsan on December 28-29, which is also Heechul's first domestic concert since his discharge.

Super Junior opened the concert with the Korean version of their new Japanese single "Blue World" and went on to perform a total of 28 songs including "Mr. Simple", "Sexy, Free & Single", "BONAMANA", "Sorry Sorry", "Miracle", as well as Super Junior-M and Donghae and Eunhyuk's unit stages.

The boys are also known for their variety skills and brought laughs with their parody of 'Superstar K' titled, 'Super Island'. Donghae and Siwon surprised fans with their transformation into reggae boys and performed Donghae's self-created song, "Hey Sun" ("Hae Ya"), Heechul sang M&D's "Close Ur Mouth", Kangin sang Kim Sung Jae's "As I Told You", Super Junior-M's Henry and Zhoumi performed Sagging Snail (Yoo Jae Suk and Lee Juk)'s "Apgujeong Punk", Shindong and Eunhyuk performed "Confession", Ryeowook and Kyuhyun turned into 'Ryeowoo-namic Kyuo' to perform Dynamic Duo's "Guilty", and Sungmin put his sexy charms to good use with a cover of J.Y. Park's "I've Had Enough Parties".

Super Junior then came together to perform Shin Seung Hoon's "I Believe" while singing impersonations of 15 singers including Kim Gun Mo, Kim Jang Hoon, Lim Jae Bum, Sung Si Kyung, Park Jung Hyun, and Fly to the Sky, and got fans clapping along with their musical stage for "I Will Follow Him".

Super Junior shared, "Since we were on a world tour, this is our first domestic concert in a long time and as much as it is the finale of 'SMTOWN WEEK', we worked hard to prepare a different concert than 'Super Show 5' so we are really thankful that it became a fun and happy memory. We will greet you with a new album and concert next year so please look forward to it."

'SMTOWN WEEK' drew in a total of 80,000 fans in attendance.

30.12.2013 - allkpop

[Resim: r2uw.jpg]

[Resim: zeut.jpg]

[Resim: 9ipc.jpg]

[Resim: oh31.jpg]
[Resim: 9VY5VO.gif]
Super Junior Invite ELF to Their 'Treasure Island' During 'SMTOWN WEEK'
30.12.2013 - allkpop
Super Junior, ELF'leri 'SMTOWN WEEK'te 'Define Adası'na Davet Etti
Min-Hee Chang^^

Alkis

>>> https://www.facebook.com/KoreaFansNewsAgency
Orada olmak vardı ama :/
Haber için teşekkür ederiz..
Rain Drops Teaser Photos for ‘LA SONG’

Rain ‘LA SONG’un Tanıtım Fotoğraflarını Yayınladı

Rain, yakında çıkacak yeni albümü 'Rain Effect' için birkaç tanıtım fotoğrafı daha yayınladı.

Rain 30 Aralık'ta, "Yarın... 11:59 AM teaser" yazılı tweetinde; hip-hop, elektronik ve Latin cazı gibi farklı müzik türlerini barındıran ve albümünün ikinci çıkış parçası olan "LA SONG" için iki dikkat çekici tanıtım fotoğrafı yayınladı.

Şarkıcı bunun öncesinde, bugün saat 11:59'da (Kore saati ile) albümünün ilk çıkış parçası olan "30 Sexy" için bir tanıtım fotoğrafı yayınladı ve hayranlarına Rain'in dönüşü için hazır olmalarını söyledi.

Rain, yeni albümünü 6 Ocak'ta piyasaya sürecek.

Rain'in tweetine bakılırsa, bir sonraki tanıtım fotoğrafı ya da tanıtım klibi 31 Aralık günü saat 11:59'da yayınlanacak.

Min-Hee Chang^^

Bringing his twitter back to life, Rain unveiled more photos of his upcoming album, Rain Effect.

On December 30, Rain tweeted, “Tomorrow…11:59 am teaser.” With the tweet, he attached two photos for his second title song, LA SONG, which will include diverse genres of music including hip-hop, electronic, and Latin jazz.

He previously released the teaser image for 30 Sexy at 11:59 AM (KST), telling fans to get ready for Rain’s comeback.

Rain will be releasing his album on January 6.

The next teaser for Rain will be released on December 31 at 11:59 AM (KST).

30.12.2013 - enewsWorld

[Resim: y2gb.jpg]

[Resim: ux4y.jpg]
Yeni albümü merakla bekliyorum ^_^

Bilgilendirme için teşekkürler Smile
Remember us, remember that
we lived..
''VON''

[Resim: oODZk9.gif]
Rain'im bebeğim sabırsızlıkla seni bekliyorum. Biggrin

Konu için teşekkürler. ^^
[Resim: tn4.gif]
Rain Gets Ready to Unleash '30 Sexy' & 'La Song' with Video Teasers

Rain, Tanıtım Klipleriyle '30 Sexy' & 'La Song'u Yayınlamaya Hazır

Rain'in dönüşüne çok az bir zaman kaldı, ancak bunun öncesinde kısa ama güçlü tanıtım klipleriyle kendinizi buna hazırlayın!

Min-Hee Chang^^

Rain's return is almost here, but before that get your hearts ready with the short yet powerful video teaser!

31.12.2013 - allkpop

[Resim: h81a.png]

Rain Pulls Up Album Release Date, Now Scheduled for January 2

Rain Albününün Çıkış Tarihini 2 Ocak'a Çekti

Rain'in güçlü tanıtım kliplerini izledikten sonra, şarkıcının uzun zamandır beklenen geri dönüşü için 6 Ocak'a kadar nasıl sabredeceğinizi düşünüyorsanız; size iyi haber! Rain albümün çıkış tarihini öne almaya karar verdi!

İlk başta, albümün gelecek hafta yayınlanması planlanıyordu; ancak, Rain'in yeni Hollywood filminin çekim programları nedeniyle, hem şarkıcı hem de yönetim ajansı Cube DC, yayın tarihini değiştirmeye karar verdi.

Albümün çıkış tarihi, ertelenmek yerine, beklenen daha erken bir tarih olan 2 Ocak'a alındı! Bu, şarkıcının '30 Sexy' ve 'La Song' isimlerinde iki çıkış parçası olan 6. stüdyo albümü 'Rain Effect'i dinleyebilmeniz için yalnızca 2 gün kaldığı anlamına geliyor!

Min-Hee Chang^^

If you were asking yourself how you can possibly wait until the 6th for Rain's long-awaited return, especially after the release of the recent powerful MV teasers, then you're in store for some good news! The singer has decided to pull up the release date!

Although he was originally planning for the release next week, due to his upcoming filming schedules for his next Hollywood movie, the singer and his managing agency, Cube DC, have made the decision to change the date.

Rather than postponing, Rain will return earlier than expected on January 2 KST! This means in just 2 days you'll get to experience his 6th album 'Rain Effect' with the two title songs '30 Sexy' and 'La Song'!

31.12.2013 - allkpop

[Resim: zqui.jpg]
*Rain Gets Ready to Unleash '30 Sexy' & 'La Song' with Video Teasers
*Rain Pulls Up Album Release Date, Now Scheduled for January 2
31.12.2013 - allkpop
*Rain, Tanıtım Klipleriyle '30 Sexy' & 'La Song'u Yayınlamaya Hazır
*Rain Albününün Çıkış Tarihini 2 Ocak'a Çekti
Min-Hee Chang^^

>>> https://www.facebook.com/KoreaFansNewsAgency
Seo In Guk Wraps up 2013 with His First Solo Concert

Seo In Guk İlk Solo Konseri ile 2013'ü Tamamladı

Seo In Guk ilk solo konserini başarıyla bitirdi.

Supr-In-Guk konserine 5.000 fanı katıldı. Konser 28-29 Aralık'ta Ewha Kadınlar Üniversitesi'nde gerçekleşti.

Seo In Guk fanlarına yeni yıl kutlaması olarak: "Bu son. Ben bunu söylediğim için özür dilemeliyim ama bir rolümde şunu öğrendim. 'Başlangıç için bir sona ihtiyaç var.' 2013'ün sonunu sizinle geçirdiğim için mutluyum. Herkese teşekkürler. Sahnede sizinle durabilmek benim dileğim. Her zaman size ulaşmalıyım. Bunu biliyorsunuz değil mi? Sizi seviyorum. Bu son olmasına rağmen sizi yeniden selamlıyorum daha iyi bir yıl ile. Söz veriyorum. Çok fazla kar yağdı, lütfen dikkatli olun. Tekrar görüşürüz. "dedi.

Blingbling*

Seo In Guk successfully wrapped up 2013 with his first solo concert!

He surprised 5,000 fans with his various charms at his first solo concert, 'Supr-In-Guk', held at Ewha Women's University on December 28-29.

Seo In Guk gave his New Year's greetings: "This is the end. I feel like I should apologize for saying this, but there's something amazing I learned from a drama role. 'There needs to be an end to have a beginning.' It was really nice to spend the end of 2013 with you all. Thank you, everyone. I was able to stand on stage because of you, and my wish was granted... I'm always touched by you. You know I really love you, right? Although it's the end, I will greet you again with a better image next year. I promise. It snowed a lot, so please be careful. I'll see you all again."

31.12.2013 - allkpop

[Resim: lk15.jpg]

Konuyu Okuyanlar: 6 Ziyaretçi