yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Music News From Korea
Roy Kim to be Special Guest at Jason Mraz’s Korea Concert

Roy Kim, Jason Mraz’ın Kore Konserinde Özel Konuk Olacak

Superstar K4'un kazananı Roy Kim, dünyaca ünlü şarkıcı ve şarkı yazarı Jason Mraz ile aynı sahneye çıkacak.

CJ E&M 30 Mart tarihinde, “Roy Kim'in mayıs ayında Kore'de düzenlenecek Jason Mraz konserine özel konuk olarak katılacağı kesinleşti,” şeklinde bir açıklama yaptı.

Jason Mraz 17 Mayıs tarihinde Jamsil Spor Kompleksinde Joe Brooks, IDIOTAPE ve Roy Kim'in özel konuk olarak sahne alacağı ve Live Nation Korea'nın ev sahipliği yapacağı bir konser düzenleyecek.

CJ E&M Roy Kim'in konsere katılması ile ilgili olarak, “Roy Kim, Jason Mraz dinlemeyi hep sevmiştir ve onu beğendiği müzisyenlerden biri olarak seçti. Roy Kim Kore konserinin bir parçası olma davetini mutlulukla kabul etti,” dedi.

CJ E&M, “Superstar K4 ve 2012 MAMA'da geniş ölçekli sahnelerde performans sergileyen Roy Kim'in 20,000 müzikseverin karşısına çıkacağı anı merakla bekliyoruz,” diye ekledi.

Roy Kim, “Jason Mraz’ın müziğini hep sevmişimdir, bu yüzden onunla aynı sahneye çıkacağım için çok mutluyum. Harika bir performans sergilemek için çok çalışacağım. Çıkışımı da merakla bekleyin,” dedi.

primadonna


Superstar K4 winner, Roy Kim will be rising to the same stage as world-renowned singer songwriter, Jason Mraz.

On March 30, CJ E&M stated, “It has been confirmed that Roy Kim will be participating in Jason Mraz’s concert in Korea as a special guest in May.”

With Live Nation Korea as the host, Jason Mraz will hold a concert on May 17 at the Jamsil Sports Complex, where Joe Brooks, IDIOTAPE, and Roy Kim will be holding special stages.

On Roy Kim’s participation in the concert, CJ E&M said, “Roy Kim has always enjoyed listening to Jason Mraz and picked him as a musician that he likes. With the invitation to be part of the Korean concert, Roy Kim happily decided to be part of it.”

CJ E&M added, “After standing at two large-scale stages of Superstar K4 and 2012 MAMA, we’re anticipating Roy Kim’s stage in front of 20,000 music fans.”

Roy Kim commented, “I’ve always liked Jason Mraz’s music, so I’m very happy to be standing on the same stage. I will prepare hard to show a great performance. Please anticipate my debut album as well.”

30.03.2013 - allkpop

[Resim: 12725562.jpg]

♪♪FTISLAND
Teşekkürler. ^^
YG Entertainment Fast-tracks Lee Hi’s Japanese Advancement

YG Entertainment Lee Hi'nin Japonya'da İlerlemesini Hızlandıracak

Üstün başarısından sonra son zamanların canavar çaylaklarından biri olan solist Lee Hi, YG Entertainment'ın gelecek planlarında daha önemli yer alacak.

YG temsilcisine göre bizzat CEO Yang Hyun Suk, Lee Hi'ye üç ay içinde Japonca'da akıcı olmasını söyledi. Avex ile birlikte düzenlenecek olan, gelecek Japonya çıkışı için bir nevi ön hazırlık.

Japonya'da en büyük plak şirketlerinden biri olan Avex, önceden 2NE1 ve BIGBANG Japonca çıkışları için YG Entertainment ile ortak olmuştu.

‘K-Pop Star‘ çaylağının denizaşırı çıkışının bu yıl içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor.

LikeAStar


After her stunning success as one of the ‘monster rookies’ of the past few months, soloist Lee Hi is becoming more important in YG Entertainment‘s future plans.

According to a YG representative, CEO Yang Hyun Suk has personally directed Lee Hi to become fluent in Japanese within three months. This is in preparation for her upcoming Japanese debut, which will be held in conjunction with Avex.

As one of the top record labels in Japan, Avex has previously partnered up with YG Entertainment for 2NE1 and Big Bang‘s Japanese debuts.

The ‘K-Pop Star‘ rookie’s overseas debut is slated to take place within this year.

30.03.2013 - allkpop

[Resim: 20130328leehirose.jpg]
Teşekkürler. Smile
www
K.Will Releases Additional Teasers for His “Love Blossom” Comeback

K.Will “Love Blossom” Dönüşü için Yeni Tanıtımlar Yayınladı

INFINITE grubundan L ile ortak bir çalışma yapacağını duyuran solo sanatçı K.Will albümünün yayınlanma tarihinin yaklaşmasıyla birkaç yeni tanıtım yayınladı!

Tanıtım koleksiyonunda – K.Will'in kendisi de – yeni şarkısını dinlerken görülüyor, müzik durduğunda “Müzik neden kesildi?” diye sorarak donakalıyorlar.

K.Will odaya girip kameraya gülümseyerek “Önümüzdeki hafta yayınlanacak,” dediğinde bir kez daha şaşırıyorlar.

K.Will'in yeni albümü – “Love Blossom” – 4 Nisan tarihinde yayınlanacak.

primadonna


After announcing a comeback in partnership with INFINITE‘s L, soloist K.Will has dropped a slew of new teasers for his upcoming album release!

The collection of teasers show people – including K.Will himself – listening to his new song, then becoming aghast when the music suddenly stops, asking, “Why isn’t the music coming out?”

They’re surprised a second time when K.Will himself enters the room, smiles at the camera, and says, “It comes out next week”.

K.Will's new release – “Love Blossom” – will drop on April 4th.

01.04.2013 - allkpop

[Resim: 20130331kwill600x329.jpg]


♪♪FTISLAND
Teşekkür ederiz primadonna...Smile

>>> https://www.facebook.com/KoreaFansWorld
Teşekkürler. ^^
Girls’ Generation’s GEE MV Joins the 100 Million Youtube Views Club!

Girls’ Generation’ın GEE Klibi YouTube'da 100 Milyon Kez İzlenen Videolar Grubuna Katıldı

Girls’ Generation'ın sevimli kızları yeni bir başarıya ulaştı. Grubun sembolü haline gelen “Gee” şarkısının resmi klibi YouTube'da 100,000,000'dan fazla izlendi.

Girls’ Generation 2009 yılının kış mevsiminde “Gee”yi yayınladığında, şarkı ülkeyi “Gee”-virüsü ile sürükledi. Grubun klipteki dansı defalarca taklit edildi. Yıllar sonrasında bile K-pop deyince bu şarkıdan bahsediliyor.

Kız işi olan klip tam bir renk patlaması. Klibi önceden izlemiş olsanız bile yeniden izleyin, böylece nisan ayına eğlenceli ve neşeli bir şekilde başlayacaksınız.

primadonna


The lovely ladies of Girls’ Generation have reached another in a long line of milestones. Their official music video for the iconic “Gee” has reached the 100,000,000 Youtube views mark.

When Girls’ Generation released “Gee” back in the Winter of 2009, the song literally swept the nation with everyone catching the “Gee”-virus. Their crab dance from the MV was parodied countless times. Even now, years later, the song is referenced in K-pop all the time.

The MV is an explosion of color and giddy girliness. Even if you have seen the MV already, watch it again, it’s a fun and cheerful way to start off your April.

01.04.2013 - allkpop

[Resim: 130401girlsgenerationge.jpg]


♪♪FTISLAND
Haber için teşekkürler.^^
www
Haber için teşekkürler. Biggrin




Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi