Teen Top'ın albümünü sabırsızlıkla bekliyorum.
Düşününce tüm şarkılarını biliyorum ama tüm o şarkılar single'lardandı. Benim için en eski gruplara taş çıkartırlar ama henüz bu onların ilk albümleri olacak. Teen Top'ın önü çok açık, çok güveniyorum bu çocuklara. Teşekkürler bilgilendirme için.
Akanishi Jin ♫ JKS ♥ SHINee ☺ EXO ☀ INFINITE ❥ Teen Top ✿
Daesung’s (D-Lite) Full PV for “Utautai no Ballad” Revealed
Daesung'un (D-Lite) "Utautai no Ballad" Klibi Yayınlandı
Bigbang Daesung'un Japonya'da solo çıkışına 2 hafta kadar süre var, ve albümün yayınlanmasından önce “Utautai no Ballad“ klibinin tamamı yayınlandı!
Önceden açıklandığı gibi Daesung, D-Lite ismiyle anılıyor ve Japonca çıkış albümü ‘D’scover‘ 27 Şubat'ta yayınlanacak. Daesung'un Japonca albümü, “Baby Don’t Cry” ve “Wings“ gibi kendi solo şarkılarının yanı sıra J-Pop müziklerinin derlemelerini içerecek ve toplamda 12 şarkıdan oluşacak.
ji-young park
Big Bang‘s Daesung‘s solo Japanese debut is coming up in a bit more than two weeks, and ahead of the release, the full PV for “Utautai no Ballad“ has been revealed!
As mentioned before, Daesung goes by the alias ‘D-Lite‘ and his debut Japanese solo album ‘D’scover‘ will be released on February 27. Daesung’s Japanese album will be composed of 12 songs in all, including rearrangements of J-Pop music as well as his original solo songs, “Baby Don’t Cry” and “Wings“.
SHINee üçüncü stüdyo albümü için Jonghyun’un tanıtım fotoğraflarını yayınladı!
Key'in yer aldığı ilk yayınlanan tanıtım fotoğraflarında yeni albümün konsepti hakkında ipuçları verildi. SM Entertainment Taemin’in fotoğraflarını yayınladığında ise fotoğrafların konseptinin ‘rüya’ anlaşıldı. ‘Rüya’ kopsepti bugün Jonghyun’un fotoğrafları ile devam ediyor.
“Dream Girl” isimli albüm 19 Şubatta hem iTunes hem de yerli müzik siteleri üzerinden yayınlanacak. SM Entertainment bu yeni albümün, grubun eşsiz çekiciliğini sergileyen bir geri dönüş olacağını vaat ediyor.
Min-Hee Chang^^
SHINee has released the teaser images for Jonghyun! This follows the news of their anticipated return with their third full length album.
Key‘s teasers were released first, and hinted at the concept of this new album. SM Entertainment revealed the the concept of the photos were ‘dream’ when they released Taemin‘s photos. Today, the ‘dreamy’ concept continues onto the new photos of Jonghyun.
The album will be revealed through iTunes as well as domestic music sites on the 19th and the title track will be called, “Dream Girl“. SM Entertainment promises that this new release will be another comeback that showcases the unique charms of the group.
MR.MR “Highway” Şarkısının Dans Çalışması Klibini Yayınladı
Çaylak grup MR.MR, akılda kalıcı yeni dijital single'ı “Highway” için bir klip ve dans çalışması klibi yayınladı.
MR.MR, geçen yıl TH Entertainment ve Medya aracılığıyla yayınladığı “Who’s That Girl” isimli ilk single albümüyle çıkış yapan beş üyeli bir erkek vokal grubu. Grup; Jin (Lider), Tey (Ana vokal), Ryu (Lider vokal), Chang Gae (Vokal) ve Do Yeo (Vokal) isimli beş üyeden oluşuyor.
“Highway” güçlü bas ritmine sahip, akılda kalıcı, elektronik bir dans parçası. Şarkı üyeler için güçlü vokallerini ve dans yeteneklerini sergileme imkanı sunuyor. Klipte Tey (Yoo Ah In gibi görünen), hedefine aşık olan bir tetikçiyi canlandırıyor.
primadonna
Rookie group MR.MR released their music video and dance practice video for their catchy new digital single “Highway.”
MR.MR is a five member vocal male group that debuted last year with their first single album “Who’s That Girl” through TH Entertainment and Media. The group consists of members Jin (Leader), Tey (Main vocal), Ryu (Lead Vocal), Chang Gae (Vocal), and Do Yeon (Vocal).
“Highway” is a catchy electronic dance number with a strong bass beat. The song allows the members to show their strong vocal and dancing skills. Their drama music video has Tey (looking strikingly like Yoo Ah In) playing the part of a hit man who falls in love with his target.
SHINee Reveals Minho’s Teaser Pictures for “Dream Girl” Comeback
SHINee “Dream Girl” Albümü İçin Minho’nun Tanıtım Fotoğraflarını Yayınladı
Key, Taemin ve Jonghyun’un son birkaç gündür yayınlanan tanıtım fotoğraflarının ardından, şimdi de sıra Minho’da!
Diğer üyelerin bulutu andıran bir pamuk yığınının üstünde oturduğu tanıtım fotoğraflarının aksine, Minho pamuk yığınını sadece kollarında tutuyor. Siyah-beyaz fotoğraf rüya gibi bir his verirken, üçüncü fotoğrafta Minho daha şık bir görünüm sergiliyor.
SHINee’nin “Dream Girl” isimli üçüncü stüdyo albümü 19 Şubatta iTunes aracılığıyla piyasaya çıkacak.
Min-Hee Chang^^
After revealing teaser pictures for Key, Taemin and Jonghyun over the last few days, it is now Minho‘s turn!
Unlike the other teasers which had the members sitting in the cloud-like cotton, Minho just has it all clumped up in his arms. His black and white picture gives off a dreamy feeling while the third picture has a more fashionable look.
SHINee’s third album and title track “Dream Girl” will be made available on iTunes on February 19.