yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Music News From Korea
Teşekkürler. ^.^
Haber paylaşımları için teşekkür ederiz...Smile

>>> https://www.facebook.com/KoreaFansWorld
(04-02-2013, Saat: 13:44)primadonna yazdı: Seo In Guk Releases “I Can’t Live Because of You” MV Featuring Verbal Jint

Seo In Guk, Verbal Jint'in Eşlik Ettiği “I Can’t Live Because of You” Klibini Yayınladı

Jellyfish Entertainment, Seo In Guk'un Verbal Jint'in eşlik ettiği yeni şarkısı “I Can’t Live Because of You”nun klibinin tamamını yayınladı.

Klip sade ve canlandırıcı. İki sanatçının birlikte söylediği sahneler solo sahnelerle karıştırılmış. Şarkının kendisi de umut veren bir aşk şarkısı. “Seni sevmemin nedeni. Tıpkı şimdiki gibi benim yanımda kal. Bir kez daha, seni seviyorum,” gibi tatlı sözleriyle birçok insanın şarkıyı beğeneceğini düşünüyoruz.

primadonna

Jellyfish Entertainment has released the full music video for the Seo In Guk‘s new track, “I Can’t Live Because of You” featuring Verbal Jint.

The music video is simple and refreshing. Showing the two performers singing together with solo scenes mixed. The song itself is an encouraging song of love. With sweet lyrics such as, “The reason I love you. Just stay by my side like now. One more time, I love you,” we expect many people to enjoy the song.

04.02.2013 - allkpop

[Resim: 130203seoingukicantlive.jpg]

Bu adam ve dudakları beni öldürecek... Kalp .070. Teşekkürler.
•• Green Kamilia Inspirit Light Changjo Perfection ••
Kaliteli Webtoonun adresi Hayalistic
「•♥ KARA ♥ Kamilia ♥•」
BIGBANG to Release Music Video Collection

BIGBANG Klip Koleksiyonu Yayınlayacak

BIGBANG 2006'dan 2012'ye kadar her şeyi içeren klip koleksiyonunu DVD şeklinde piyasaya çıkaracak.

YG Entertainment 13 Şubat tarihinde "BIGBANG En İyi Klip Koleksiyonu 2006-2012"yi yayınlayacak.

Koleksiyon, 'La La La'dan 'Fantastic Baby'ye kadar BIGBANG’in bütün kliplerini içerecek. Üyelerin bireysel tanıtımlarının klipleri de koleksiyonda yer alacak.

Ön siparişler 1-12 Şubat tarihleri arasında yapılabilecek. DVD'nin fiyatı 39,000 won.

primadonna

Including everything from 2006 to 2012, BIGBANG will be releasing its music video collection on DVD.

On February 13, YG Entertainment will be releasing the "BIGBANG Best Music Video Collection 2006-2012".

The collection will include all of BIGBANG’s music videos from 'La La La' to 'Fantastic Baby'. The videos from the members’ individual promotions will also be part of the collection.

Pre-orders are open from February 1 to February 12. The price is 39,000 won.

04.02.2013 - enewsWorld

[Resim: 50583882.jpg]

♪♪FTISLAND
Haberler için teşekkürler. ^^
~~ SMTown ~~
Teşekkürler. ^^
KINGDOM
[Resim: SWIY7k8.gif]
Omo benim de olmalı. *-*
? BIGBANG MADE V.I.P
V.I.P MADE BIGBANG ?

BoA Reveals Full PV for “Only One” (Japanese Ver.)

BoA “Only One”ın Japonca Versiyonunun Klibini Yayınladı

BoA, 27 Şubat tarihinde Korece single’ı “Only One”ın Japonca sürümünü çıkararak J-pop sahnesine dönüş yapacak. Albümü piyasaya sürmeden önce, hayranları için “Only One” klibini yayınladı.

BoA’nın merakla beklenen single’ı aslında 20 Şubatta çıkacaktı ancak 27 Şubata ertelendi. Single’da şarkıcının ‘Only One’ isimli en son Korece albümünden “Only One” ve “The Shadow”un Japonca sürümleri bulunacak.

Her iki şarkı da BoA tarafından yazılıp bestelendi.

Min-Hee Chang^^

BoA will be making a J-pop comeback with the release of the Japanese version of her Korean single, “Only One” on February 27th. Ahead of its release, the full PV (promotional video) was recently revealed to fans.

BoA’s anticipated single will be titled ‘Only One‘ and was originally slated for release on February 20th, but was pushed back a week to February 27th. It will include the Japanese version of “Only One” and “The Shadow“, which were included in her latest Korean album, ‘Only One‘.

Both songs are written and composed by BoA herself.

04.02.2013 - allkpop

[Resim: 130203boaonlyonejapanes.jpg]

[Resim: 9VY5VO.gif]
Paylaşım için teşekkürler, ayrıca koreografiye bayıldım Onay
[Resim: tumblrmh9jexchc81r6ekcu.gif]
İşte İlacımı Buldum...
In Guk! .072. Verbal Jint'in tarzı ve sesi çok hoş.
JYJ*BEAST*AZIATIX*M.I.B
사랑하나 봐...천사 시아
Because I'm SHADOW SHADOW SHADOW...

Konuyu Okuyanlar: 5 Ziyaretçi