Yorumları: 3,300
Konuları: 80
Teşekkür Puanı:
248
B1A4 reveals ‘In The Wind’ teasers for Sandeul, Gongchan, and CNU
B1A4 Sandeul, Gongchan ve CNU'nun ‘In The Wind’ Tanıtımlarını Yayınladı
Erkek grubu B1A4 12 Kasım tarihinde üçüncü mini albümüyle geri dönüş yapmaya hazırlanıyor ve albümün çıkışından önce Sandeul, Gongchan ve CNU'nun tanıtım kliplerini yayınladı.
B1A4'un internet sitesine göre, yeni albümün adı 'In The Wind' ve albümün çıkış parçası “Try To Walk“. “Try To Walk“ şarkısının sözleri ve bestesi Jinyoung'a ait ve albümdeki bütün rap bölümlerini Baro yazdı.
Çıkış parçası “Try to Walk“un tanıtım klibine ve Jinyoung ve Baro‘nun tanıtımlarına bir göz atın.
primadonna
Boy group B1A4 is gearing up to make a comeback with their third mini-album , and ahead of its release on the 12th, they have unveiled teaser clips for Sandeul, Gongchan, and CNU.
According to B1A4′s website, the new album is titled ‘In The Wind‘ and its title track is “Try To Walk“. Member Jinyoung composed and wrote the lyrics to “Try to Walk”, while Baro contributed to all the raps in the album.
Check out the teaser for the title track “Try to Walk“, Jinyoung and Baro‘s teasers.
08.11.2012 - allkpop
Teşekkür Puanı:
248
INFINITE’s Sunggyu announces solo album release date
INFINITE Üyesi Sunggyu Solo Albümünün Yayınlanma Tarihini Açıkladı
INFINITE üyesi Sunggyu'nun ‘Another Me’ isimli solo albümünün resmi yayınlanma tarihi açıklandı.
Loen Entertainment'ın resmi Facebook sayfasına göre, ‘Another Me’ 19 Kasım tarihinde piyasaya çıkacak.
Bu arada, Sunggyu'nun Nell üyesi Kim Jong Wan'ın yardımıyla yazdığı çıkış parçası “Shine“a bir göz atın.
primadonna
The official release date for INFINITE Sunggyu‘s solo album, ‘Another Me‘, has been announced.
According to Loen Entertainment‘s official Facebook, ‘Another Me’ will be released on November 19 KST.
In the meantime, check out the title track “Shine“, which Sunggyu created with the help of Nell‘s Kim Jong Wan.
08.11.2012 - allkpop
Teşekkür Puanı:
248
08-11-2012, Saat: 14:36
Jo Moon Geun releases “Just Walked” MV
Jo Moon Geun “Just Walked” Klibini Yayınladı
‘Superstar K1‘ yarışmasına katılarak müzik dünyasında çıkış yapan şarkıcı Jo Moon Geun iki yıl sonra geri dönüş yaptı!
Şarkıcı “Just Walked“ isimli yeni projesini kendisinin rol aldığı mektuplaşma klibiyle birlikte yayınladı.
primadonna
Singer Jo Moon Geun, who broke out into the music scene with his participation in ‘Superstar K1‘, has made his return after two years!
The singer has unveiled his new project, “Just Walked“, along with the corresponding music video, which he has starred in.
08.11.2012 - allkpop
Teşekkür Puanı:
248
08-11-2012, Saat: 15:06
(Son Düzenleme: 08-11-2012, Saat: 15:07, Düzenleyen: primadonna.)
Byul releases “You Are So Bad” MV + ‘Nostalgia’ album
Byul “You Are So Bad” Klibini + ‘Nostalgia’ Albümünü Yayınladı
Geçen ay 10cm üyesi Kwon Jung Yeol ile birlikte “Cute” şarkısını yayınlayan Byul, çıkışının 10. yıl dönümünü kutlamak için ‘Nostalgia‘ isimli yeni mini albümüyle geri döndü.
‘Nostalgia’ albümü “Cute” ile birlikte, albümün çıkış parçası “You Are So Bad“, “Memories And..“, “One Secret“, ve “Phone Number“ şarkıları dahil beş şarkıdan oluşuyor.
Şarkıcı albümle birlikte “You Are So Bad” şarkısının klibinin tamamını da yayınladı.
primadonna
Having released “Cute” last month with 10cm‘s Kwon Jung Yeol, Byul has returned with a new mini album titled ‘Nostalgia‘ to commemorate her 10th anniversary since debut.
‘Nostalgia’ contains five new songs including the “Cute”, as well as the title track “You Are So Bad“, and “Memories And..“, “One Secret“, and “Phone Number“.
Along with the album, the singer has also unveiled the full music video for “You Are So Bad”.
08.11.2012 - allkpop
Memories And..
Phone Number
Teşekkür Puanı:
248
Boyfriend’s offline release of ‘Janus’ to be delayed + 30,000 copies discarded due to production issues
Boyfriend'in 'Janus' Albümünün Çevirimdışı Yayını Ertelendi + 30,000 Kopyası Üretim Sorunlarından Dolayı Atıldı
İlk tam uzunluktaki albümü 'Janus'u inernet siteleri aracılığıyla yayınlayan Boyfriend, albümün 30,000 kopyası atılmak zorunda kalındığı için çevirimdışı yayınlama tarihini erteledi.
Sebebi Starship Entertainment tarafından şu şekilde açıklandı, "Boyfriend'in resmi albümü 'Janus'un çevirimiçi ve çevirimdışı olarak aynı anda yayınlanması planlanmış olmasına rağmen, paketleme problemlerinden dolayı 30,000 kopyası iptal edildi. Bu nedenle albümün yayınlanma tarihi 13 Kasım tarihine ertelendi. Bu en kaliteli albümü sunmak için verilmiş bir karardır. Bekleyen bütün hayranlardan özür diliyoruz."
İlgili haberlere göre, Boyfriend güçlü klibi ve kareografisiyle yeni, dönüşüm geçirmiş görüntüsünü sergileyerek "Janus" ile hayranlardan olumlu tepki aldı ve gerçek zamanlı listede 5. olduğu iddia edilen Bugs gibi müzik sitelerinde ilk 10'da yerini aldı.
primadonna
Boyfriend, who recently revealed their 1st full length album ‘Janus‘ online, has postponed the offline release date for their album as 30,000 copies had to be discarded.
The reason was explained by Starship Entertainment, who revealed, “Although Boyfriend’s official album ‘Janus’ was scheduled to be released simultaneously online and offline, due to problems with the packaging, 30,000 copies had to be discarded. The album release has therefore been postponed to November 13th. It was a decision that had to be made to present the best quality album. We are sorry to all the fans who have been waiting.”
In related news, “Janus” has been met with positive response from fans as the boys showcase their new transformed image through their powerful music video and choreography, and ranked in the top 10 of music sites like Bugs, where it claimed #5 on the real time chart.
09.11.2012 - allkpop
Teşekkür Puanı:
248
09-11-2012, Saat: 13:15
LEDApple releases “Let the Wind Blow” MV teaser
LEDApple “Let the Wind Blow”un Tanıtım Klibini Yayınladı
LEDApple yeni bir dijital single yayınlayacak ve single piyasaya çıkmadan önce bir tanıtım klibi yayınladı!
Yeni single'ın adı “Let the Wind Blow” ve klibin tamamı ile birlikte 16 Kasım tarihinde yayınlanacak.
Grup geçmişteki başarılı kliplerinde olduğu gibi, bir kez daha dramatik hikayeli bir kliple geri dönüyor gibi görünüyor, bu yüzden yeni şarkı için beklentiler hızla artıyor.
primadonna
LEDApple will be releasing a new digital single and ahead of its release,
they’ve unveiled a music video teaser!
The new single is titled “Let the Wind Blow” and will released on November 16th along with the full music video.
It seems the boys will once again be coming back with a music video with a dramatic story line, which they have pulled off successfully in the past, so the anticipation is growing for the new release!
09.11.2012 - allkpop
Teşekkür Puanı:
248
FIESTAR releases music video for “We Don’t Stop”
FIESTAR “We Don’t Stop” Şarkısının Klibini Yayınladı
FIESTAR yeni single'ı “We Don’t Stop” ile geri döndü!
Grup kısa zaman önce, hayranlarına yeni çalışmalarından bir parça tattırmak için Kim Yeon Woo ile “Sweet Love” şarkısını yayınladı ve dün “We Don’t Stop”'ın tanıtım klibini yayınlayarak yeni single albümü için heyecanı artırdı.
Kızların yeni heyecanını ve sesini gözler önüne seren klibin tamamı burada.
primadonna
FIESTAR is back with their new single, “We Don’t Stop“!
The group has recently revealed “Sweet Love” with Kim Yeon Woo to give fans a taste of some of their new material, and has built up excitement for their new single with the release of a video teaser for “We Don’t Stop” yesterday.
The full music video is here showing off the girls’ fresh new vibes and sound.
09.11.2012 - allkpop
Teşekkür Puanı:
248
09-11-2012, Saat: 14:16
Juniel plans to make comeback later this month
Juniel Bu Ay Geri Dönüş Yapmayı Planlıyor
Şarkıcı Juniel bu ay geri dönüş yapmayı planlıyor.
FNC Entertainment solo sanatçının stüdyodaki fotoğraflarını paylaştı. Çıkış şarkısı “Illa Illa” ile tam 30 hafta boyunca müzik listelerinde yüksek sıralarda yer aldığı için, hayranlar şarkıcı-şarkı yazarının neyle geri döneceğini merakla bekliyor.
Juniel, "Yeni bir albümle geri dönerek hepinizi selamlamayı planlıyorum. Bugünlerde kayıtların son aşamalarındayım ve sahneye çıkmayı düşündüğümde kendimi gergin hissediyorum, ama sahneye çıkmayı çok istiyorum. ‘Illa Illa’ çok sevilince gerçekten mutlu oldum ve yeni şarkının da sevileceğini ümit ediyorum." dedi.
primadonna
Singer Juniel is planning to make a comeback later this month.
Agency FNC Entertainment shared photos of the solo artist in the studio. As her debut song “Illa Illa” ranked high on music charts for 30 straight weeks, fans are looking forward to what the singer-songwriter will return with next.
Juniel stated, “I’m planning to return with a new album and greet you all. I’m in the final stages of recording these days, and when I think about standing on stage, I feel nervous, but I’m very much looking forward to it. I was really happy that ‘Illa Illa’ received so much love, and I hope this new song will too.”
09.11.2012 - allkpop
Yorumları: 32,032
Konuları: 818
Teşekkür Puanı:
873
Teşekkür Puanı:
248
C-CLOWN releases third music video teaser for comeback
C-CLOWN Geri Dönüşü İçin Üçüncü Tanıtım Klibini Yayınladı
Çok kısa zaman önce ikinci tanıtım klibini yayınlayan C-CLOWN, yakında piyasaya çıkacak ‘Young Love‘ albümündeki “Because You Might Grow Distant” şarkısı için üçüncü tanıtım klibini yayınladı.
“Cold” ve “Goodnight” ile birlikte, şarkıların enstrümental versiyonlarını da içeren ikinci mini albümün çıkış parçası “Because You Might Grow Distant”.
Üç şarkının hepsinin rap bölümlerini Rome ve T.K. yazdı ve B2ST grubundan Junhyung ve EXID grubundan Haniare'nin “Cold” şarkısının yapımında yer aldığı bildirildi.
primadonna
Having revealed the second teaser very recently, C-CLOWN has just revealed the third music video teaser for “Because You Might Grow Distant” from their upcoming mini-album, ‘Young Love‘.
“Because You Might Grow Distant” is the title track of their second mini-album, which also includes “Cold” and “Goodnight” as well as instrumentals for the tracks.
Members Rome and T.K. wrote the raps for all three songs, and B2ST‘s Junhyung as well as EXID‘s Haniare reported to have participated in “Cold”.
09.11.2012 - allkpop
|