yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mujigae Tteok / 무지개떡
Çok güzeller ya, kesin deneyecegim.
Tesekkürler Cheko. Onay
Ya bu dengeleyeci miydi neydi onu nereden bulabiliriz ki, büyük marketlerde var midir, markasini falan biliyorsaniz yazar misiniz?
Ayy çok güzel görünüyorlar. Merve yap da yiyelim lütfen. Uuuvv! Bak simdi karnim acikti. Smile Midemden acayip sesler gelmeye basladi bile. Ne yapsam? Merve sen malzemeleri al, ben yola çiktim geliyorum. Super Biggrin Paylasim için tesekkürler.

DİKKAT! SS501 MANYAKLARI ÜYESİDİR..

"HAYALLER GİDECEĞİMİZ ADRESLERDİR.ADRESİ OLMAYAN GİDECEĞİ YERİ BİLEMEZ."

Kokoro'm Lee Hee Hee(M)
Kuğum İleri
Unnim papillon_gong
Biriciğim mihenktasi

(25-09-2009, Saat: 21:24)saranqi yazdı: Ayy çok güzel görünüyorlar. Merve yap da yiyelim lütfen. Uuuvv! Bak simdi karnim acikti. Smile Midemden acayip sesler gelmeye basladi bile. Ne yapsam? Merve sen malzemeleri al, ben yola çiktim geliyorum. Super Biggrin Paylasim için tesekkürler.

Oh valla. Sen malzemeleri al, keki de yap getir bizim eve. hysterical Ben de yiyeyim. Biggrin Bugün yeterince is gördüm. Evde hem temizlik yaptim, misafir gelecek diye hem de pasta yaptim. (Caniniz çekmesin.) Bu yüzden piyango sana vurdu Gamze'm. Biggrin Biggrin Biggrin

rmmbr - kim is love - ceren_yung - OneLeN - ThisMyFriend - ceyankbyz - yoyeha - Double_S*501 - saranqi - mavisülün

Jay Park <3

ıl-2PM-lı
Kek çok güzel duruyor. Smile
Tatlilarin içinde en güzeliydi, mükemmel görünüyor.
Çok güzel görünüyor, renkli seyleri severim zaten ama görüp de yiyememek iyi olmuyor, sadece yutkunuyorsun. Smile
Her Hayalin Kapısında Bir Hayalet Bekler..

Kim Jeong Hoon Fan Kulübü
Çok güzel görünüyorlar. Paylasim için ellerine saglik.
Hepsini yemek istiyorum, çok canim çekti.
Keske su an burada olsalarda yesem. Biggrin
Konu için tesekkürler. Onay Biggrin
karanlıkta kayboldum...
yönümü bulamıyorum
yeniden yürüyebilmem için
ışığını bana vermelisin
peki şimdi neredesin

Güzel görünmesine görünüyor da bazilari lapa gibi dagilmis. Bazilari da siki siki. Siki olanlar daha güzel görünüyor.
Birde gida boyasi lazim. Zararli. Uyari
Ama mesajlari okurken gördüm sebzelerden falan yararlanabiliriz. Onay

[Resim: 18yorum.jpg]

*

JangAşina ~

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi