yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mujigae Tteok / 무지개떡
(25-06-2009, Saat: 3:36)seyyah_ yazdı: Forum halinde misafir olsak, Cheko bize bu tatlidan yapar mi?
Ortalama 15 bin kisi, bahanesi olup gelemeyecekleri çikartirsak en kötü ihtimal 10 bin kisi oradayiz.Biggrin

Tarifi çok basit, yapmasi uzun sürmez, kolayca yapabilirim Smile ama sence yerinde, yani Kore de, Tteok ustalarinin elinden yemek daha güzel olmaz mi? ;)
T h e r e ' s n o t o m o r r o w //

Twitter
(25-06-2009, Saat: 14:58)Cheko yazdı:
(25-06-2009, Saat: 3:36)seyyah_ yazdı: Forum halinde misafir olsak, Cheko bize bu tatlidan yapar mi?
Ortalama 15 bin kisi, bahanesi olup gelemeyecekleri çikartirsak en kötü ihtimal 10 bin kisi oradayiz.Biggrin

Tarifi çok basit, yapmasi uzun sürmez, kolayca yapabilirim Smile ama sence yerinde, yani Kore de, Tteok ustalarinin elinden yemek daha güzel olmaz mi? ;)

Yok, hayir, sen yaparsan forum olarak daha çok tat aliriz bence. Bizi kirma Cheko. Biggrin

Çok güzel görünüyor.
Tanitim için tesekkürler.Smile

Konu için tesekkürler Cheko'cugum.
Gerçekten çok güzel görünüyorlar.
BiggrinBiggrinBiggrin Yapmasida bize düsüyor. SmileSmile
DBSK FAN CLUB
Dae Jang Geum FAN CLUB
Saraydaki Mücevher Fan Club
Mblaq FAN CLUB
Görünüsü çok güzel, yapimi da basit, tatmak isterdim. Onay
Konu için tesekkürler. Smile
♥ R.I.P KIM JONGHYUN ♥

♥ SS501♥Block B♥EXO♥VIXX
♥ TripleS & BBC & EXO-L & Starlight ♥ A.R.M.Y
♥KHJ ♥ZICO ♥Xiumin ♥LEO ♥Jimin

Benden de bir fotograf. Biggrin
[Resim: bac65ec55233916b92c407acd694aa4c1249046976_full.jpg]
Çok güzel gözüküyor, nam nam nam! Biggrin
Pirinç keki, Jang Geum'un rüyalarinda hep çikiyordu. Demek gerçekte böyle bir seymis. Smile Muhtesem görünüyorlar. Smile
Çok güzeller gerçekten, denemek istiyorum fakat gida boyasi sagliga zararli ve kanserojen madde içerdigi için burada yasaklanmis ve Ankara'da hiçbir yerde bulamamistim. Baska türlü nasil yapabiliriz acaba?
(02-09-2009, Saat: 15:38)Mashimaro yazdı: Çok güzeller gerçekten, denemek istiyorum fakat gida boyasi sagliga zararli ve kanserojen madde içerdigi için burada yasaklanmis ve Ankara'da hiçbir yerde bulamamistim. Baska türlü nasil yapabiliriz acaba?

Eger gida boyasi kullanamiyorsan renklendirme için çesitli meyve sulari (Portakal, visne...) veya sebzeler kullanabilirsin. Örnegin yesil rengi elde etmek icin çogunlukla ispanak kullanilir, ama ispanak tercih etmeyen arkadaslarimiz olursa onun yerine baska meyve, sebze veya sularini kullanabilir. Smile Hatta bunlarin keke ayri güzel bir tat katacagini düsünüyorum. Onay
T h e r e ' s n o t o m o r r o w //

Twitter

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi