yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Muhteşem Kraliçe (Queen Seon Duk) İle İlgili Görüşleriniz
[Resim: 36163854.jpg]

Muhteşem Kraliçe (Queen Seon Duk) İle İlgili Görüşlerinizi Bu Bölümde Paylaşabilirsiniz.
Muhtesem bir dizi.Siteden takip edediydum ama artik TRT'de veriliyor.Hayirlisi olsun.Eminim harika olacaktir.Türkçe seslendirilmis haliyle Smile
Izlemek istedigim diziler listemdeydi bu dizi de..
Trt yayinladigi için çok mutlu oldum dogrusu... Alkis
RAIN / 비 / ELF Se7en / A+ / Changjo / VIP / TripleS / Boice / Inspirit / Hottest
Güzel dizi izleyecegiz.Bu konuyu Filiz açmisti sanki...
O güzel yüreğinize selam olsun.İyi ki varsınız.
Gerçekten izlemeyi çok isterdim ama iste oldugum saatlere denk geliyor.Internetten takip edecegim artik ama TRT'yede çok tesekkür borçluyuz yeni bir diziyi bizlerle paylastigi için Onay
İmzanız kuralla uymadığı için silinmiştir
2PM
Sila dönemini anlattigi için izlemek istedigim ama sinav zamanima denk geldigi için dogru düzgün izleyemeyecegim dizi Sad
Izlemedigim için yorum yapamayacagim..
Güzel bir diziye benziyor..Smile
Song II Gook Ve Papatya

Iyiki hepsini izlememisim.Simdi daha heyecanli olacak.Merakim daha fazla artti bu dizi için.....
'' Cennet kolay değil Cehennem lüzumsuz değil.''
Sevdan beni terketmedi~
Benim görüsüm belli Biggrin Haftalardir ayni seyi söylüyorum.Bu diziyi çok seviyorum Biggrin
Konu açisindan diger tarihi dizilerden farkli olusu hemen dikkat çekiyor.Simdiye kadar TRT'de izledigim dizilerin çogu tekrardi yeni bir diziyi;ayrica ne zamandir izlemek istedigim ancak bi türlü izlemeye firsat bulamadigim bir diziydi.Tesekkürler TRT'ye...

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi