yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Muhteşem Kraliçe (Queen Seon Duk) Beğendiğiniz Replikler
Valla ben dayanamadim simdiden yazmak istiyorum. 58. bölümde söyle bir konusma geçti. Biggrin Ayrintilarini yazmayacagim ama begendigim cümleyi paylasmak istiyorum. Biggrin

QSD: "Göktürkleri Bay Cartan'a sormam gerekiyor."

Arada biz Türklerin kulaklarini çinlatiyorlar. Biggrin
(20-12-2009, Saat: 3:52)ceyankbyz yazdı:
(20-12-2009, Saat: 0:05)Ho Min yazdı: Valla ben dayanamadim simdiden yazmak istiyorum. 58. bölümde söyle bir konusma geçti. Biggrin Ayrintilarini yazmayacagim ama begendigim cümleyi paylasmak istiyorum. Biggrin

HahBiggrin Bu güzeldi Hilal. O bölümü sabirsizlikla bekliyorum . Abaza Bay Cartan biliyordur kesin. Gozlukgulmek

Vay iki seye sevinmis oldum. Biggrin Birisi Göktürk adinin geçmesine 2.ise Bay Cartan'in tekrar görmemize. Smile Umarim sadece adi geçmez kendisi de gelir. Biggrin Bu dizi nasil bitecek, nasil geçecek onca bölüm. Çatliyorum valla burada. Biggrin
(20-12-2009, Saat: 20:03)ji-lee yazdı:
(20-12-2009, Saat: 3:52)ceyankbyz yazdı:
(20-12-2009, Saat: 0:05)Ho Min yazdı: Valla ben dayanamadim simdiden yazmak istiyorum. 58. bölümde söyle bir konusma geçti. Biggrin Ayrintilarini yazmayacagim ama begendigim cümleyi paylasmak istiyorum. Biggrin

HahBiggrin Bu güzeldi Hilal.O bölümü sabirsizlikla bekliyorum. Abaza Bay Cartan biliyordur kesin.Gozlukgulmek

Vay iki seye sevinmis oldum. Biggrin Birisi Göktürk adinin geçmesine 2. ise Bay Cartan'in tekrar görmemize. Smile Umarim sadece adi geçmez kendisi de gelir. Biggrin Bu dizi nasil bitecek, nasil geçecek onca bölüm. Çatliyorum valla burada.Biggrin

Ayrintisini yazmak istemiyordum ama açiklik getireyim. QSD Bidam ile dertlesirken eskiden kaygilarinin farkli oldugunu söylerken, "'(Eskiden) Göktürkleri Bay Cartan'a sormaliyim.' derdim" dedi. Biggrin
Mishil: Küçük çocuklari yedigim bile söyleniyor. Biggrin :img-hysterical:
Kim söylüyordu hatirlamiyorum ama savasa gitmeden önce biri demisti. Biggrin

''Kendi etinizin kesilmesine göz yumarsaniz düsmaninizin kemigini kiramazsiniz''

Bu cümleye bayilmistim. Smile
(21-12-2009, Saat: 16:41)dbsk_rabia yazdı: Kim söylüyordu hatirlamiyorum ama savasa gitmeden önce biri demisti Biggrin

''Kendi etinizin kesilmesine göz yumarsaniz düsmaninizin kemigini kiramazsiniz''

bu cümleye bayilmistim Smile

O cümle söyleydi:

10. bölümden...

Düsmanin kemigini kirmak için etini feda etmelisin.
Hakkınızı helal edin. ~
Alcheon: Geriye sadece bu kadar mi adam kaldi?

Yushin: Evet. 28 adamimiz ölü ya da kayip durumda. Su anda savasabilecek sadece 35 adamimiz var.

Alcheon: Peki yaralilar?

Alcheon: Komuta sende artik. Yaraliyken kimseye liderlik edemem.

[Resim: 60571111.jpg]

Alcheon: Pyeonjo! Dangye! Suchang! Hando! Guemdo!
Simdi isimi bitir Pyeonjo!

Pyeonjo: Ama komutanim!

Alcheon: Bu halimle artik savasamam. Öldür beni.

Alcheon: Bunu ne kadar uzatirsan o kadar zor olur. Bitir isimi!

(Pyeonjo kilicini kaldirarak Alcheon’a dogrultur.)

[Resim: 83562243.jpg]

Deokman: Bunu yapamazsin!

Alcheon: Ne dedin? Rütbesiz bir Hyangdo benim isime nasil karisabilir?

Yushin: Sen bu ise karisma Deokman.

Deokman: Hwarang Yushin…
Buna asla izin veremezsin. Çünkü bu delilik olur.

Yushin: Geri çekilmesini emrediyorum!

Deokman: Bu birlikte bir daha yarali asker öldürmeye kalkarsaniz, bu mektubu kesinlikle okuyamazsiniz.

Alcheon: Ne demek simdi bu? Tehdit mi ediyorsun?

(Deokman mektubu yutar.)

[Resim: 10205101.jpg]

Alcheon: Seni hain!

Deokman: Böylece dogru rotayi baska bir bilen kalmadi. Simdi ya beni buradaki yaralilari öldürecek, kalanlarin da rotayi bulamadan ölmelerine sebep olacaksiniz ya da hepimizin hayatini bagislayacak ve güvenle geri çekilmemizi saglayacaksiniz! Iki seçenekten birini seçin.

(Yushin kilicini Deokman’a dogrultur.)

[Resim: 53108629.jpg]

Yushin: Bu ne cüret!

Deokman: Komutan Hwarang Yushin… Daha önce hâlâ hayatta miyiz diye muharebe alanina kadar bile geldin. Ve orada yarali bir Hyangdo’yu sirtinda tasiyip tekrar hayata döndürmeyi basardin. Hem sen son nefesinize kadar savasin demez miydin? Sirtimizda tahil çuvallariyla bizi tepelere çikartmadin mi? Kendi bedenimizin parçalari gibi askerleri sirtimizda tasimayi ögretmedin mi? Üstelik sirf bir kardesimi tasiyacak güçte degilim diye bacaklarima agirlik baglatmadin mi? Unuttun mu? Ejder Çiçek Alayi budur!

(Yushin kilicini indirir.)

[Resim: 51913364.jpg]

Alcheon: Fakat biz su an savastayiz. Savasta duygusalliga yer yoktur!

Deokman: Duygusallik mi? Sadece egitim çalismasiysa hepsi yalanmis! Bu durumda bize yalan söyleyenlere sadik olmamizi kim bekleyebilir?

Alcheon: Hâlâ farkina varamadin mi? Biz yem birligiyiz. Yanimizda yaralilarla 1 kilometre bile yol gidemeyiz.

Deokman: Farkina varmasi gereken sensin! 1 kilometre gidemeyecek biri varsa sadece sadâkatini yitirmis olandir!

(Deokman diz çöker.)

[Resim: 13908276.jpg]

Deokman: Bize sirt çevirmeyin diye yalvariyorum. Hayatta kalmamiz için bir ümit verin. Savasmaya can atan bir birligin hevesini ne hakla kiriyorsunuz? Kardeslerimizi geride birakip savasmamizi nasil bekliyorsunuz? Bakin bize… Hepimiz de var gücümüzle yasamak istiyoruz. Hayatta kaldigimiz sürece de ülkemiz için savasmak istiyoruz!

Alcheon: Yazik ki hepimiz hayatta kalmayacagiz anliyor musun? Asla hep birlikte savasamayacagiz.

Deokman: O halde bunun bir yolunu bulun. Komutanin görevi bu degil mi? Degil mi? Komutanlarimiza saygi duymamiz için bize güvendiginizi gösterin.

[Resim: 74337100.jpg]

Hwaraglar:
- Izin verin bizde savasalim.
- Izin verin, yasama ümidimizi elimizden almayin.
- Yaralanmis olsak bile birakin bizde savasalim.

Alcheon: Sizi saygisiz hainler sizi! Hepsini gebertin. Bütün hainleri gebertin.

Acheon’un Hwarang’lari: Emredersiniz!

Alcheon: Hwarang Yushin çekil, çekil aradan!

Yushin: Komutayi bana devrettigini hatirlatirim. Burada ne sen, ne de baska bir asker kesinlikle ölmeyecek.

[Resim: 30963337.jpg]

Hakkınızı helal edin. ~
Asagidaki kisim TRT'nin kestigi kisma ait replikleri içerir ve Ho Min
arkadasimizin çevirisidir. Kendisine tesekkür ederiz.

Shiyeol'ün ölürken söyledigi bazi sözler:

Deokman: Shiyeol! Shiyeol, cevap ver.

Shiyeol: Üzgünüm... Basarabilecegimi sanmiyorum.

Yushin: Saçmalamayi kes. Emin ol, hayatini kurtarip seni
geri götürecegiz.

Deokman: Konusma Shiyeol.

Jukbang: Konusma, konusma.

Shiyeol: Korkuyordum... Bu yüzden...

Jukbang: Konusma, seni serseri.

Shiyeol: Ben... belki bir insan olarak... görevimi yerine getirememekten korkuyordum.
Eger ölürsem... annem yapayalniz kalacak.
Her sey beni korkuttu.

Deokman: Evet... Hepimiz korkuyoruz.
Daha fazla konusma, Shiyeol.
Seorabeol'e döndügümüzde konusalim olur mu?

Shiyeol: Ama neden... bir kiliçla vurulup gitmek zorundayim.
Gerçekten...
Hiç de önemsiz bir sey degil...
Korktugumdan degil. Bu sadece bir utanç.
Bazi seyleri... dogru yapabilirdim.
Çünkü su anda...
Ben... basarabilirdim.

Jukbang: Shiyeol!

Deokman: Shiyeol! Gözlerini aç Shiyeol!

[Resim: q5de11kor090629hdtvxvid.jpg]
Hakkınızı helal edin. ~
18.bölüm

Prenses Chun Myung:
Hwarang Kim Yoo Shin hiç güvendiginiz birinden süphelendiniz mi?

Hwarang Kim Yoo Shin:
Süphelendigim birine güvenmedim,güvendigim birinden de süphelenmedim.
Hani Yushin'in sözde Deokman'dan süphelendigi sahne vardi ya: Deokman Yushin'in sözleri karsisinda aglamisti. Daha sonra da ;
Yushin:Daha öncesinden ne konusacagimizi anlasmistik.Ama sen yine de agladin.Neden böyle bir sey yaptin?

Deokman:Bir an için bile olsa benden gerçekten süphelenmis olsaydin neler hissederdim onu düsündüm. Benden süphelenme Yushin, benden asla süphelenme !

Song Il-Gook Fan Club

^Efsane Prens^
^Denizler İmparatoru Fan Club^
^The Kingdom of the Winds Fan Club^

Korea-Fans FAN CLUB

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi