Yorumları: 407
Konuları: 1
Teşekkür Puanı:
69
(11-12-2009, Saat: 19:23)sunshine yazdı: 5. Bölüm...
Deokman annesini, Prenses Cheonmyeong da esi Lord Yungsu'yu kaybettikten sonra geçen konusmalar...
Sohwa ve Deokman
Sohwa: Ne oldu yine? Gergin misin, yoksa korktun mu ya da çok mu üzüldün?
Hayir olamaz... Yine aglayacaksin degil mi?
Deokman: Annecigim...
Sohwa: Bunu sana kim yapti, kim yapti bunu benim güzelime?
Bütün bunlar geçecek, bunlarin hepsi geçecek. Eger çölde yasiyorsan gözyaslarini saklamalisin.
Deokman: Anne, annecigim, anne...
----------
Prenses Cheonmyeong ve Lord Yungsu
Lord Yungsu: Elin neden böyle titriyor? Yoksa yine kabus mu gördün?
Her sey düzelecek. Sen ne zaman böyle aglarsan ben sana böyle sarilacagim. Seni her zaman böyle bagrima basacagim. Sakin unutma ben her zaman senin yaninda olacagim...
Prenses Cheonmyeong esi Lord Yungsu'nun ölümü için yas tutarken Mishil ona sarilip su sözleri söyler:
Mishil: Kaç buradan. Büyük ayiymis, yildizlarin efendisiymis... Vakit varken hemen kaç, git. Buradan hemen uzaklas. Sana son kez merhamet gösteriyorum.
EVET ÇOK GÜZELLERDI...
MÜHÜRDAR Mİ SHİL=BİRİCİĞİM
EFENDİ BİDAM=CANIMDAN ÇOK SEVDİĞİM
Uzakta olmam hiç bir seyi degistirmiyor çünki kalbim sizinle hayatimin tek gerçekleri
Yorumları: 1,375
Konuları: 1
Teşekkür Puanı:
53
''Ben Mishil göklerin iradesini kullanirim ama ondan hiç korkmam'' 
Yorumları: 293
Konuları: 0
(15-12-2009, Saat: 20:09)sunshine yazdı: Muhtesem Kraliçe 7. Bölümden Replikler
Prenses Cheonmyeong: Ne yaptigini saniyorsun sen?
Neredeyse 10.000 olmustu.
Yushin: Son vurusu yaparken dikkatimin dagildigini fark ettim.
Prenses Cheonmyeong: Sen bir umutsuz vakasin. Aklindan ne geçtigini bilmek mümkün degil. 10.000’e kadar say ve bitir sunu artik.
Yushin: Baskasinin bilmesi önemli degil. Önemli olan benim bilmem.
![[Resim: 1horz.jpg]](http://img687.imageshack.us/img687/9894/1horz.jpg)
Prenses Cheonmyeong: Demek senin genç Hyangdo'lara liderlik etme yöntemin bu. Savas sanatlari için yeterince zeki ve yetenekli olmadigin ortada. Tasrada belli bir gücü olsa da ailenin mevkii yüksek degil. Seorabeol’daki Hwarang’lara katilma hayalin asla gerçeklesmeyecek. Ama Hyangdo'larin liderinin de bazi özellikleri olmali. Sende azmi, sabri ve dürüstlügü seçtin, öyle degil mi?
Prenses Cheonmyeong: Hih! Tahminim dogru! Hyangdo'lara liderlik edebilmek için o yarim aklinla çevirdigin bir dolap bu.
Yushin: Benim dolaplarla falan isim yok. Samimi davranmaya çalisiyorum.
![[Resim: 4horz.jpg]](http://img687.imageshack.us/img687/8639/4horz.jpg)
Prenses Cheonmyeong: Ister dürüst ol, ister dolap çevir. Sonuçta hiçbir sey degismeyecek. Her zaman tasrali bir Hwarang olarak kalacaksin. Samimiyetle davraniyor olsan da hiçbir önemi yok.
Yushin: Hayir her sey degisecek. Her konuda dürüst olursam en azindan kendimi degistirebilirim. Ve eger ben degisebilirsem, her sey degisebilir. Iste ben buna inaniyorum.
Devami Için Tikla!
''Ister dürüst ol, ister dolap çevir. Sonuçta hiçbir sey degismeyecek. Her zaman tasrali bir Hwarang olarak kalacaksin. Samimiyetle davraniyor olsan da hiçbir önemi yok.''
Bu sözü de ona Mishil söylemisti, hatirlarsaniz
Yorumları: 88
Teşekkür Puanı:
6
  sagolun
Yorumları: 1,636
Konuları: 6
Teşekkür Puanı:
147
Bu sözlerinden acayip bir sekilde etkilenmistim
''Bunca yildir ne yaptiniz söyler misiniz bana..? Sizler hirstan gözleri dönmüs bi halde servetlerinizi büyütüp, konumlarinizi korumaya çalisirken ; ben MISHIL hükümdar Jinheung'a, Kral Jinji'ye ve majestelerine hizmet ediyor, bu ülkenin sorumluluklarini tasimaya çalisiyordum...Majestelerinin tek varisi olmak, ya da kutsal kemik soyundan gelmek bu kralligi korumanin garantisi olamaz ! Bunca yil bunu basaran MISHIL'di..Çünkü Mishil, bütün bedeni ve ruhuyla kendini Shilla'yi korumaya adamisti ! Bunun aksini iddia edecek biri varsa, tam zamanidir simdi çikip konussun..Ama eger yoksa, bundan böyle hiç kimse Kral'in varislerinden ve kutsal kemik soyundan söz etme hakkina kesinlikle sahip olamayacak..!!!''
Yorumları: 580
Konuları: 4
Teşekkür Puanı:
169
(24-08-2010, Saat: 19:32)ÖzgeCangema yazdı: Bu sözlerinden acayip bir sekilde etkilenmistim 
''Bunca yildir ne yaptiniz söyler misiniz bana..? Sizler hirstan gözleri dönmüs bi halde servetlerinizi büyütüp, konumlarinizi korumaya çalisirken ; ben MISHIL hükümdar Jinheung'a, Kral Jinji'ye ve majestelerine hizmet ediyor, bu ülkenin sorumluluklarini tasimaya çalisiyordum...Majestelerinin tek varisi olmak, ya da kutsal kemik soyundan gelmek bu kralligi korumanin garantisi olamaz ! Bunca yil bunu basaran MISHIL'di..Çünkü Mishil, bütün bedeni ve ruhuyla kendini Shilla'yi korumaya adamisti ! Bunun aksini iddia edecek biri varsa, tam zamanidir simdi çikip konussun..Ama eger yoksa, bundan böyle hiç kimse Kral'in varislerinden ve kutsal kemik soyundan söz etme hakkina kesinlikle sahip olamayacak..!!!''
Eevt bu konusmasi gerçekten harikaydi, yanilmiyorsam öncesinde "Su an çok yogun duygular içinde oldugumdan konusmam nezaket sinirlarini asabilir" diye de uyarisini yapmisti. Misil müthis bir karakter gerçekten de
Yorumları: 626
Teşekkür Puanı:
49
"Su an çok yogun duygular içinde oldugumdan konusmam nezaket sinirlarini asabilir"
bu sözü benimde çok dikkatimi çekmisti.
bir de bazi sözlerine 'Ben mishil ' diye baslamsina bayiliyorum.
fakart bugünkü bölümde gerçekten beni çileden çikardi.Önceki hayranligim kalmadi.Bir kaç bölümdeki davranislari benim için tam bir hayal kirikligi.
(25-08-2010, Saat: 13:58)taybong yazdı: (24-08-2010, Saat: 19:32)ÖzgeCangema yazdı: Bu sözlerinden acayip bir sekilde etkilenmistim 
Eevt bu konusmasi gerçekten harikaydi, yanilmiyorsam öncesinde "Su an çok yogun duygular içinde oldugumdan konusmam nezaket sinirlarini asabilir" diye de uyarisini yapmisti. Misil müthis bir karakter gerçekten de 
Evet, böyle söylemisti
Yorumları: 504
Teşekkür Puanı:
38
26-08-2010, Saat: 20:11
(Son Düzenleme: 02-10-2010, Saat: 18:12, Düzenleyen: Lee Yo-won.)
Bidamin Deokman'i sattigi, sonra da onu geri almaya gittigi bölümde tam o sirada Mishilin adamlari:
-Senin burda ne isin var?
(Bidam)-''Bir sürü adam öldürüp bir sürü azar isitecegim.''
demisti. Gerçekten çok hosuma gitmisti o sözü. Birde Mishil'in bir sözü vardi:
-"Gerçek dediginiz sey halki cayir cayir yakar. Umudu anlayamazlar, diyalog canlarini sikar. Özgürlükte ise tereddüt vardir..."
bu sözüne de bayilmistim.
|