yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Muhteşem Kraliçe (Queen Seon Duk) 7. Bölüm
Mishil resmen prensesi gözleriyle yedi..Prensesin artik gözlerinde ise korku yerine Mishilden alacagi intikam hirsi var müthis bir dizi ve müthis bir kadro...
'' Cennet kolay değil Cehennem lüzumsuz değil.''
Sevdan beni terketmedi~
(16-12-2009, Saat: 0:41)ben-goz yazdı: Mishil resmen prensesi gözleriyle yedi..Prensesin artik gözlerinde ise korku yerine Mishilden alacagi intikam hirsi var müthis bir dizi ve müthis bir kadro...

[Resim: mishile.gif]

Bu sahne benimde çok dikkatimi çekti, Mishil böyle bir sey iste kendi sussa gözleri, kaslari bile konusuyorSmile
Genç yasina ragmen Prenses Cheonmyeong oldukça cesaretli davranip Mishil'i epeyce sasirtti. Smile
Hakkınızı helal edin. ~
(16-12-2009, Saat: 0:58)myyourself yazdı:
(16-12-2009, Saat: 0:41)ben-goz yazdı: Mishil resmen prensesi gözleriyle yedi..Prensesin artik gözlerinde ise korku yerine Mishilden alacagi intikam hirsi var müthis bir dizi ve müthis bir kadro...

Bu sahne benimde çok dikkatimi çekti, Mishil böyle bir sey iste kendi sussa gözleri, kaslari bile konusuyorSmile

Evet,kesinlikle mütehis bir yetenek Alkis Rolünün hakkini fazlasiyla veriyor Onay Sanirim daha iyi bir oyuncu seçimi olamazdi Smile
misil denilen bayanin rol yapmasina hastayim be... bir insanda hiç mi endise hiç mi korku olmaz Smile dünya benim hesabi yoluna devam ediyor.. bu hanimefendiye kim dur diyecek... prensesin basi dertte Smile
Bu bölümde çok heyecanli geçti ah Deokman kurtuldu uçurumdan sevindim ikiz kardesi sayesinde kurtuldu Biggrin Her yeri bir ayri heyecan yaratti bence Smile Tek kizdigim kral çok korkaklik yapiyor o korkak oldugu sürece bir baskasi tahti elinden alir hakli olarak ..
Tanitim ve resimler için tesekkürler Smile
Çok heyecenli geçen bir bölümdü. Deokman ne zaman büyüyecek merak ettim.
''Biri seni severse sen olduğun için seviyordur...
Eğer seni değiştirmek isterse bu aşk değildir, yalnız anlaşmadır...''

(16-12-2009, Saat: 1:59)ji-lee yazdı:
(16-12-2009, Saat: 0:58)myyourself yazdı:

Evet,kesinlikle mütehis bir yetenek Alkis Rolünün hakkini fazlasiyla veriyor Onay Sanirim daha iyi bir oyuncu seçimi olamazdi Smile

Katiliyorum Mi Shil bu konuda çok çok yetenekli bir oyuncu. Kötü bi rolde ama rolünün hakkini veriyor. Bu yüzden bu kadini seviyorum Biggrin

Denizler Imparatorunda en çok Choi Soo Jung'u severdim yani Jang Bo Go'yu. Song Il Gook 'da kötü roldeydi ve çok iyi oynuyordu. Orada da onu taktir ediyordum yetenegini.

Mi Shil'de onun gibi birsey oldu nenim için. Deokman'i seviyorum ama Mi Shil'i de takdir ediyorum Biggrin

Bakalim Bojong geri dönecek gibi. Deokman onu iyilestirmeye çalisiyordu.
O zamanda Prenses Chunmyeong kötü duruma düsecek gibi.. Sad((

Iki kardesin birbirlerine yaptiklari yardimlar çok güzeldi. Onay Birbirlerinin hayatlarini kurtardilar. Smile
RAIN / 비 / ELF / Se7en / A+ / Changjo / VIP / TripleS / Boice / Inspirit / Hottest
Ben de arkadasimi didikleyip duruyordum bir kez olsun su kore filmlerini izle diye. Bunu izlemeye basladi ve bana hak verdi. Diziyi çok seviyor. Kore hayranlari git gide genisliyor!Happy0064
I am a TripleS.
Çok güzel bir bölümdü..Mishil,Deokmani görecek diger bölümde.. Biggrin

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi