yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Muhteşem Kraliçe (Queen Seon Duk) 7. Bölüm
evet bencede çok komikti ayrica yarinki bölümde büyüyüyor dokman uf ya o küçük kalsa olmaz mi?Ama asil büyüdüklerinde basliyacak savas simdi sadece birbirleriyle savasa hazirlaniyorlar....:atkilinc:
ay çok güzel bu dizi fakat ben sürekli basini kaçiriyorum ya :img-cray:Aglama
BIGBANG 2NE1 WINNER IKON BLACK PİNK
buradaki bilgiler basini ögrenmende yardimci olur bana oluyor çünküOnay
Çok güzel bir bölümdü Smile Prensesin dogum lekesini görmesi iyi oldu. Deok Man basli basina mükemmel Biggrin Çok seviyorum Biggrin Iki kardesinde baslari bir türlü beladan kurtulmuyor malesef Sad Mishil'in kötü yüzü gün geçtikçe daha çok ortaya çikiyor Ofkeli Ayrica kaç çocugu var belli degil Biggrin Yarin ki bölüm çok güzel olacak Smile
MUSLER'AŞK'
İtirazım var bu yalan dolana 
Benim şu dertlere ne borcum var ki tuttu yakamı bırakmıyor
Benim mutlulukla ne zorum var ki bana cehennemi aratmıyor

wiseacre_daisy <3
Bugünkü bölüm hakikaten heycanliydi.Su mishildene seytanmisOfkeli.Ama anlasilan chunmyung ona dersini verecek gibi.
Yarinki bölüm anlasilan hareketli geçecek. Smile
[Resim: specialsignal2.jpg]
TÜM GERÇEK AŞKLAR MUCİZELER YARATIR.

Deokmanin uçurum sahnesi bana annesiyle olan sahnesini hatirlatti.Tipki annesi gibi oda kardesi için ipi birakti.Geçirdikleri zor günlerde prenses deokmandan çok sey ögrendi,pes etmemeyi cesur ve kararli olmayi.Hatta bana göre mishil e kafa tutmasinin altinda bu var.Bojon niye kizi vurdu anlamadim yüzünü gördügünü bilmiyorki kötümü iyimi bilemiyoruz ama deokman kurtardi,ilerde pisman olmaz umarim.Yushinin ve arkadaslarinin nehirdeki hallerini görünce umarim ilerde Deokmana da ilerde israr etmezler iila beraber takilacagiz diye:img-hysterical:Mishilinde analigi tuttu bikaçtane dogurunca idrak etti herhalde anne oldugunu bidamin suçu neydi acabaKizgin en azindan devrik mevrik babasi kraldiBiggrin
Prenses mishille iyi atisti ama kral hizlarina yetisemedi nereye bakicani sasirdiSmile

Prenses ucuza gitti tabi bide 20 altin onu bulana 30 altin bojongu bulana Biggrin
yarini sabirsizlikla bekliyorumDurtuk
bu deokman hwaranglara nasil katilacak acaba?
ya arkadaslar bide bisey sorcam dizinin kapak resmi varya hani 6 kisi var orda bu deokmanin yani muhtesem kraliçemizin yanindaki adam kim olcak bi onu çözemedim bilen varmi söylerse sevinirim.
SS501 SS501 SS501
2PM 2PM 2PM
Çok güzel bir bölümdü :atkilinc: Annemler yemege oturmak için beni tam 40 dakika bekledi Biggrin En son babamin öfkeli sesiyle son 5 dakka kala televizyonu kapatmak zorunda kaldim Biggrin
Herneyse Smile Deok Man ve prensesin birbirlerinin hayatlarini kurtarmalari aralarinda farkinda olmadan da çok güzel bir dostluk baslatti Smile Bir de kardes olduklarini ögrendiklerindeki hallerini çok merak ediyorum Biggrin
Ayrica bu krala da sinir oldum Ofkeli Sonuçta kral istese herseyi yapabilir ne korkakliktir bu anlamadim Ban Valla baska bir kral olsaydi Mishil ve tayfasinin kafasi çoktan uçmustu Dodgy
Bu bölümün sonunda prensesi de çok taktir ettim dogrusu Alkis Mishil'e nasil da kafa tuttu Abaza Maymun gözünü açti nihayet Super Yürü be prenses kim tutar seni,aldin mi agzinin payini Mishil gibi sözler söylerek bir maç havasinda tezahürat yaptigimi da söyleyebilirim Biggrin Ama yan kesiciler yüzünden oglani bulacaklar galiba Aglama Insallah bulamazlar da Mishil'in yüzünü mors olmus halde görürüz Ofkeli
Herne kadar ilk baslarda Deokman'a olan uyuz hareketlerinden dolayi sinir olsam da prensesi artik çok seviyorum ya çok çok çok tatliKalp Smile Mishil'e kafa tutmasi gerçekten de çok etkileyiciydi ve Vali'nin ogluna da çok iyi davrandi çünkü o prensese zorluklara karsi koymasini ögrettiSmile O çocugu da çok sevdim dogrusuOnay

Gerçekten de kral bir acayip ya tek yaptigi tahtta oturmak,ne istersseniz yapin deyip duruyorKizgin
Yine çok güzle bir bölümdü! Prensesin Mishil'e kafa tutmasi iyiydi ama içimden bir ses bunun hiç iyi olmadigini söylüyor. Saklan Prenses bu isi eline yüzüne bulastiracak gibi geliyor ama hadi hayirlisi. Yani Mishil Bajong'u buldugu zaman prenses bisey yapamayacak ve Mishil'de kesin bunun intikamini alir.
Prensesin Bajong'dan ucuz olmasida komikti Biggrin
Some of you may remember me...

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi