yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Muhteşem Kraliçe (Queen Seon Duk) 7. Bölüm
bakalim kizdan bassedecekmi o kadar mühim olaylari anlatti kimle nasil tapinaga gitti anlatmadi o kadar ölümden döndü deokmani sölemedi ki benler önemli ayrintiydiKizgin
ya ben ilk öce prensesin deokmana asik
olacagini düsündüm hani onu erkek biliyor ya :img-hysterical:

ama büyük ihtimalle hwreyang larin basina getirdigi çocuk ile aralarinda ilerde bir sey olabilir:onay.

ama ben o çocugun deokmanla olmasini isterdim o da ayri mesele Biggrin

ya bu günki bölümde krala iyice gicik oldum agzini açip Mihsil e birak iki çift i
bir kelime bile edemiyorKizgin bence Mihsile çoktan teslim olmus o.

Kral ile prensesin toplantisi Mihsil bulanabilyor:Saskin:
sarayda mühürdar olmak varmis kral gibi bir seymis oda :img-hysterical:

Biede ben poçong un ölecegini sandim hatta koyboldugunda Soerong ile Mihsil birbirine düser dedim ama Soerang a da Mihsil büyü yapmis anlasilan

umarim yarinki bölümde Deokamn bir yolunu bulurda Poçong u vermez

nede olsa onlar kendilerini ve Deokmanin arkadasi prensesi öldürmeye çalisti Ban
Song Il-Gook/So Ji Sub/Kim Nam Gil/Denizler İmparatoru Fan Club
**♥.♥. Cain and Abel Fan Club.♥.♥**
Kim Ki Duk FC
Korea-Fans FC
TRT FC

[Resim: attachment.php?aid=2217]
prenses ikiz kardesinin oldugunu biliyormuydu?tam hatirlamiyorum su anda eger biliyorsa belki süphelenir ama hala dokmani erkek zannediyor...
Moo-Hyuk:Bana acıma.Hayır lafımı geri alıyorum.Bana acımalısın.Sevgi ve merhamet göstermelisin.Şefkate ihtiyacım var.

Moo-Hyuk:Gitme,gitme eun-chae sana ayak bağı olmam gitme...

(15-12-2009, Saat: 20:25)LEYDI yazdı: bakalim kizdan bassedecekmi o kadar mühim olaylari anlatti kimle nasil tapinaga gitti anlatmadi o kadar ölümden döndü deokmani sölemedi ki benler önemli ayrintiydiKizgin

sana katiliyorum agzindan Deokman lafi çikmadi prensesin

üstelik Deokmandaki dogum lekesinden bile bahseder dedim ama

nerde??
Kim Ki Duk FC
Korea-Fans FC
TRT FC

Dok man çok tatli ya Opucuk Yarinki bölüm çok güzel olacak Haranklara katiliyor sanirim
Valinin oglu prensese tavirlariyla ölüm fermanini imzalamisti Prensesin Mishilin söyledigi sözlerin aynisini valinin ogluna söylemesi ve kendisinin suskun kalip cevap veremedegi söz karsisinda valinin oglunun cevap vermesi prensesi sasirtti aslinda bu cevap kafasindaki sorularinda cevabi oldu ve bu cevaptan güç alarak tekrar Mishilin karsisina çikmaya cesaret ettigini düsünüyorum Ama valinin oglunu övdügünde çocugun suratindaki saskinlik ifadesi çok sekerdi Opucuk .Dokman Bojang in hayatini kurtararak aslinda prensesi zor duruma sokmus oldu ama Bojang in iyi bir çocuk oldugunu düsünüyorum ilk etapta saray için kötü olsada sonradan iyi bir karakteri canlandiracagina inaniyorum umarim yanilmam yarinki bölüm harika olacak :atkilinc:
(15-12-2009, Saat: 20:31)ramsescanan yazdı: prenses ikiz kardesinin oldugunu biliyormuydu?tam hatirlamiyorum su anda eger biliyorsa belki süphelenir ama hala dokmani erkek zannediyor...

Hayir bilmiyor bir ikizinin oldugunu

eger bilseydi Mihsil in kardeslerinin onun yüzünden öldügünü söylediginde ona inanmazdi.

eger gerçekleri bilseydi tabi Biggrin

ama sanirim Munno ortaya çiktiginda ögrenir ancak

yada Önce Deokman ögrenir :Saskin:
Kim Ki Duk FC
Korea-Fans FC
TRT FC

tesekkürler yeselek bir an önce munnoyu bulsalarda ögrenseler keske...
Moo-Hyuk:Bana acıma.Hayır lafımı geri alıyorum.Bana acımalısın.Sevgi ve merhamet göstermelisin.Şefkate ihtiyacım var.

Moo-Hyuk:Gitme,gitme eun-chae sana ayak bağı olmam gitme...

Pek hareketli bir bölüm degildi ama güzeldi yinede ama bizim DeokMan çok saf vallahi ayni adamdan 2 kez kazik da yenmez ki canim Durtuk Bu arada Prenses ChunMyung'a bayiliyorum valahi çok tatli Biggrin Bu gün valinin oglu prensses oldugunu ögrenince ki bakislarina öldüm Abaza Nasilda mahçup oldu garibim ya.Ay ama MiShil'e asiri gicigim ya Ban Çocugun Hwarang olmasini engellemeye çalisiyor :img-bee: Ama Prenses sagolsun kurtariyor bizim çocugu Smile Bu arada umarim MiShil'in oglu gelemez ya Dertli Bizim DeokMan'in yine safligi tutmaz insallah Dodgy

ChunChu gelsin artik ya Durtuk
...

♥
TVXQ5
Cok güzel bölümdü.
Iki kardes ne güzel anlastilar.Chon Myong bu bölümde süperdi.Dukmanin kiz oldugunu ne zaman ögrenecek acaba.
Bu bölümde krala cok sinir oldum.Mishil ondan ne isterse yapapak. Ofkeli
Özet,resim ve fragman için cok tesekkürler.
ya benim anlamadigim prenses zaten ölen esine asik degilmi ayrica ben bakireyim demisti kafam karisiyor ya .
Ama o haranglarin basi olan çocuk yakisikli ya deokmana asik olsun zaten prenses bunlardan büyük degil mi ? Bu ayrintilari tam olarak ögrenmem lazim çok merak ediyorum bilen varsa ne olur söylesin...Durtuk

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi