14-12-2009, Saat: 20:34
(14-12-2009, Saat: 20:30)angelus2097 yazdı: Allah kimseyi aç birakmasin kitlik ne kadarda zor insana gerekirse evladini bile sattiriyor köylülerin o haline çok üzüldüm sonunda yagmur yagdi ama sevinçleride kursaklarinda kaldi zavallilarin. Yani hep bir karsilastirma yapiyorum ama ne yapayim kore filmlerinde ne olacagini kestirebilmek okadar zor ki normal bir ülkenin dizisi olsa Türkiyede dahil orada kesin ya yagmur yagar yada topraktan su çikardi ikiside olmadi ve serbest kalma sekli çok güzeldiAlemsin valla :img-hysterical: Bencede suya düsecek.Prenses,Deokman kadar yardimsever degil.Deokman'in asiler prensese ok atacakken,prensesi göle atmasinin sebebi prensesi kurtarmakti.Prenseste bunu biliyordu;ama sesini çikarmadiDeok mun in kardesini kurtarmaya gelmesi beni mutlu etti prensesin ikinci kez hayatini kurtarmis oldu.
Deok man sanirim suya düsecek fragmaninda öyle geldi bana Munno hala ortalarda yok Birde bu bölümde Mishilin kardesine çok güldüm adam kaç tane çocugu oldugunu bilmiyor 100 ü askinmis eger öyleyse su durumda kore nifusunun yaklasik %10 u onun soyundan geliyor Koreden sogumaya basladim :img-hysterical:
Chundurada mi vardi gözümden kaçmis