yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Muhteşem Kraliçe (Queen Seon Duk) 59. Bölüm
(11-03-2010, Saat: 21:01)juyoorin:) yazdı:
(11-03-2010, Saat: 20:18)Mrs.Az yazdı: Bu dizi beni öldürmesse daha baska hiçbir dizi beni öldüremez!!! Iyi hos gidiyor kurgusu herseyi güzel ama insana biryerde de "aman be" dedirttiriyor. Hersey yoluna girmisken Bidam'in da yüzü gülecek derken bir tane iyi bir sey oluyor ardindan ise on tane kötü sey ! Nasil bir düzendir bu. Dizide Kim Nam Gil olmasa hiç tereddütsüz bu diziyi daha fazla izlememe karari alirdim. Sirf Kim Nam Gil var diye izliyorum ve bu yüzden olaylara katlanmasi zor oluyor. Artik son bölümlere yaklastikça tansiyonum artiyor ve bu nasil adalet dedirtiyor.!

Chuncu her ne kadar Mishil dedenin, babanin, annenin katili olsa da hatta onun yüzünden baska bir ülkede büyümek zorunda kalmis olsanda Bidam'a bu kadar ön yargili olmamalisin. O hiç göz önünde bulundurmasanda senin öz amcan ! Bu nedenle saygi göstermelisin Ofkeli

Hele o Bidam'in tayfasi ( bu kelimeyi bile kullanmak istiyorum artik ! nasil yandasi olduklari adama ihanet ederler ya! ) çizmeyi artik gerçekten asti ! Boylari çok uzadi gerçekten ! Hem efendilerine hem majestelerine ihanet ! Vatan haini bunlar baska ne olabilir ki ! Hepsini kiliçtan geçirmek lazim.:atkilinc::atkilinc: Nasil çalisiyor bunlarin kafasi. Nasil piskin piskin Bidam'i kuklalari yapmaya çalisiyorlar! Ey Tanrim !!!

Bu bölümde tek hosuma giden Deokman'in yillar sonra Bidam'a sana güveniyorum demesi. Nasilda sevindi Bidam, o yüzündeki gülücük ne de güzeldi öyle... Iste sirf bunun için katlanacagim bu diziye...
Aynen katiliyorum söylediklerinize :img-cray:
Pis Chunchu Igrenc annen ölürken kim yardim etti acaba Dokman'a annene Uyari
Bidamim ya bu haksizlik canim benim ya Aglama
Bir tek güvensin diye nasilda ugrasiyor Aglama
Bugün magraya giderkenki hali çok tatliydi çok karizmatikti Bidamim Opucuk
Sonu geldikçe dizinin sitres oldum iyice Dertli

Biri bunu Chun chu ya anlatmali..

Bidam onun ve teyzesi için neler yaptigini..

Bidam olmasa Mishil'in isyani basarili olmus Deokman da kendisi de öldürülmüs olacakti..

Yeter artik Bidam'in Mishil'in oglu olmasinin cezasini çektigi..

Deokman'da herseyin bal gibi farkinda ama insan bu kadar kötülük karsisinda ne yapsin..

Çocukcagiz nasil da çirpindi bugün.. Ordan oraya ordan oraya savruldu..

Sirf Deokman Munno gibi elini birakmasin diye..

Senaristler insallah insafli olur ya...
Song Il-Gook/So Ji Sub/Kim Nam Gil/Denizler İmparatoru Fan Club
**♥.♥. Cain and Abel Fan Club.♥.♥**
Kim Ki Duk FC
Korea-Fans FC
TRT FC

[Resim: attachment.php?aid=2217]
Vallaha annesiyle Dokman'a en cok Yuhsin yardim etti Bidam bile yoktu gicik oluyorum su Bidam'a Ofkeli
İmzanız 103 pikselden büyük olduğu için silinmiştir.
HUG ME Jİ SUB
Güzel bir bölümdü.....Deokman dogru herseyden farkinda... Bidamim bu haksizlik benimde canin yakiyoor...SmileSmile
Evet dogru Chun Chun da anlatimli birileri..SmileSmile özet ve yorum için saol SmileSmileSmile AglaelsallaOnay

Not: Spoiler içeren bilgi paylasimi yasaktir!
[Resim: 12.jpg][Resim: 11.jpg]

B!taNemmmm Ben!mmmm <3
Jang Hyun Seung <3<3<3
(11-03-2010, Saat: 22:05)yesimyildiz yazdı: Vallaha annesiyle Dokman'a en cok Yuhsin yardim etti Bidam bile yoktu, gicik oluyorum su Bidam'aOfkeli

Sana aynen katiliyorum.Yushin Chuncu'nun annesinin yanindayken Bidam daha annesinin adini bilmiyordu.Bidam kral olacak kisi olabilir ama kralligi Yushin hakediyor
(11-03-2010, Saat: 21:49)yesimyildiz yazdı: Ya ben izlemedim ama ablam izledi.Resmen sinir oldum Bi Dam a ya ilk defa güvendim ama nerden güvendim sana bidam megersem sözlesmeyi yirticakmis cuncu kral olmasin diye gel resmen döv diyor beni yaa Ofkeli
ay canim askim nasilda sonlara dogru kötü oldun budanin isminin bidam oldugunu ögrenince kiyamam yuhsinime ben Opucuk
Yanlis anlamissiniz Bidamim onu kendi tayfasini yatistirmak için söyledi öyle düsündügü için degil Durtuk olayi çözmek için kend tayfasini oyalayabilmek için Durtuk
O yaziyi kim yazdi acaba Bence biri bunu planladi ama Bidami sevmesemde bence o degildi
Ay bugün ChunChu'ma çok üzüldüm ya...
Valla onun için çok zor bir durum olmali.''Bidam benim büyükbabami,babami ve annemi öldüren kisini oglu'' sözü beni çok etkiledi.
Onun yerinde ben olsaydim bende Bidam'a güvenmezdim açikçasi...
♥ Urineun BIGBANG ♥
BIGBANG'in 6 Yılı!!! VIP'liğimin 4. Yılı!!

[Resim: a2zueqv.gif]
(11-03-2010, Saat: 23:00)chung ae yazdı: Ay bugün ChunChu'ma çok üzüldüm ya...
Valla onun için çok zor bir durum olmali.''Bidam benim büyükbabami,babami ve annemi öldüren kisini oglu'' sözü beni çok etkiledi.
Mishil Chun chu'nun ailesini öldürmüs olabilir ama Bidam Prenses Cheonmyung için bizat pazarlarda ilaç arayan kisidir hem onun asil kizmasi gerekenin Bidam oldugunu hiç düsünmüyorum açikçasi..Annesini bizzat öldürdügünü ona itiraf eden Misengin oglu DEnanbo dururken hemde....
(11-03-2010, Saat: 23:09)hei_lee88 yazdı:
(11-03-2010, Saat: 23:00)chung ae yazdı: Ay bugün ChunChu'ma çok üzüldüm ya...
Mishil Chun chu'nun ailesini öldürmüs olabilir ama Bidam Prenses Cheonmyung için bizat pazarlarda ilaç arayan kisidir hem onun asil kizmasi gerekenin Bidam oldugunu hiç düsünmüyorum açikçasi..Annesini bizzat öldürdügünü ona itiraf eden Misengin oglu DEnanbo dururken hemde....

Aynen katiliyorum Bidam'in suçsuz oldugunu görmemek için elinden gelen çabayi sarfediyor hayret!
SO Jİ SUB <3

(11-03-2010, Saat: 22:40)juyoorin:) yazdı:
(11-03-2010, Saat: 21:49)yesimyildiz yazdı: Ya ben izlemedim ama ablam izledi.Resmen sinir oldum Bi Dam a ya ilk defa güvendim ama nerden güvendim sana bidam megersem sözlesmeyi yirticakmis cuncu kral olmasin diye gel resmen döv diyor beni yaa Ofkeli
ay canim askim nasilda sonlara dogru kötü oldun budanin isminin bidam oldugunu ögrenince kiyamam yuhsinime ben Opucuk
Yanlis anlamissiniz Bidamim onu kendi tayfasini yatistirmak için söyledi öyle düsündügü için degil Durtuk olayi çözmek için kend tayfasini oyalayabilmek için Durtuk
juyoorin çok hakli Bidam'in amaçi Doekman'a zarar vermelerini engellemek ve yine onlari kontrol altina almak istemesidirSmile
Bidam daha ne yapsin analamiyorum...
Bugün elinin titredigi sahnede onun için çok üzüldüm AglaelsallaOfkeli
SO Jİ SUB <3

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi