yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Muhteşem Kraliçe (Queen Seon Duk) 53. Bölüm
Armut dibine düsermis derler galiba Bidam bu lafi kanitlamaya çalisiyor Ofkeli Mishil'in oglu oldugunu genlerinde hirsin yer aldigini güç kazandikça anlamaya basladi sanirim. Deokman'da kraliçe olunca güçlü zekasi, yerine safligami birakiyor anlayamadim. Mishil gibi birini alt edebilecek kadar kurnaz yapiya sahipken, nasil oluyorda Bidam'in planini anlayamiyor. Dün diziyi izledikden sonra Düslerimin Prensi dizisinde ki Shin Goon'un sözü aklima geldi çok severim bu sözü '' Cesaret Basariyi, Hirs Ölümü Getirir..'' Mishil'in sonu gibi... Onay
Hyun Bin & Song Seung Hun & Park Si Hoo & Lee Dong Wook & Dennis Oh
Yaa neler oldu böyle..hepsi bir tuhaf davraniyo.Eski Bidam ve Deokman a neoldu?
Hele Bidam o iyice Yushin in kuyusu kazmaya basladiOfkeli
özet,resimler ve fragman için tesekkürlerSmile
Aferin Bidam'a aferin de akilli gibi saçma bir plan yapti!Fakat asklarimin arasina yepyeni biri katildi Biggrin
1-Bidamcigim
2-Chun-cucugum
3-Alcehoncugum
4-Seolwancigim
Ve iste yepyeni askimmmm:
'' KETEK''

Çok karizma bir adam ya dibim düstüBiggrin (Dibim 5'ine birden düstü artik düsecek dipte klamadi!)Film yakisikli kayniyor ya!!! Biggrin Sarhos
LeE MiN hO
Muhtesem Kraliçe Gerçekten Süper Eline Saglik
ya deokman ne kadar degisti ya bidm da öyle bidamin eski samimiyetinden eser yok deokmana olan aski da sanki kral olma hirsi arasinda kaynamis gitmisOfkeli
ben hwarang bidami istiyorum:img-cray: bu bidam ayni annesine benziyor munno hakli miydi yoksa bidam hakkinda söylediklerinde Dodgy
bidam beni yiktin ne diyim :img-cray:ama feci karizma oldu bu artistik idareci pozlari çok iyi durdu üzerindeOnay ama o pis bakislari yok mu deli ediyor beni parlak gülümsemesini de esirgiyor bizden zaten bidam öldürdün beni ya
yushin canim benim bi o bir alcheon bi de hwarang tayfasi var bu deokman ve bidam içimi daraltti wolya da kendince çok hakli ayrica ona katiliyorumAlkis yushinden sahane kral olurAtkilic adam bu is için yaratilmis ilk zamanlardan beri böyle düsünüyorum
Ji JiN hEe *Im Ho (Kral Joong jong) *Park Eun Hye*Kim Jeong Hoon *Full house *SungKyunKwan Scandal * Yoon eun hye*
jeju ısland*~Coffee Prince Fan Club~

[Resim: rooftopprincecopy.png]

Yusinim ne zaman kendini düsündü ki geri dönmesinBanHep baskalrini düsünüdü o yüzden sevmedigi biriyle evlendi simdide kendi tehlikeye atmak pahasina saraya geri döndüAtkilicAhh Dokman ahh sende hiç akil yok mu Ofkeli

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi