yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Muhteşem Kraliçe (Queen Seon Duk) 26. Bölüm
her zamanki gibi çok güzel bir bölümdü Smile) krala sinir oldum kendi kizindan o kiz diye bahsediyor:S ayrica yushin kendini baya bir asmis o nasil dövüsmek =)) yaptigi seyde çok akillica birseydi her iki tarafi da kurtarmak Biggrin bidam komedi yaa koptum xDxD dukman sohwayi ne zaman görecek??
mükemmeldi bu bölümde diger bölümü sabirsizlikla bekliyorumDurtukBiggrin
İmza büyük olduğu için silinmiştir.
Özet Resim Fragman Için Tesekkürler
müthis bir dizi ya her bölümü ayri güzel bidam harikaSmileve wolya daBiggrinBiggrin
Hyun Bin ♥ Secret Garden ♥ Aamir Khan ♥ Imran Khan
Lee Min Ho ♥ Song Il Gook ♥ Jumong ♥ Kim Nam Gil ♥
Kim Hyun Joong ♥ Boys Over Flowers ♥ Lee Yo Won ♥ You're Beautiful ♥
City Hunter ♥ Son Ye Jin ♥ Personal Taste ♥ Playfull Kiss ♥
Lee Da Hae ♥ My Girl ♥ Dong Yi

bidam gene tam bir komediydi Biggrinhele gayalilarin oraya girerken yaptigi inanamiyorum yaniYapimcalismasi felaket de zeki annesine çekmis
GozlukgulmekOnaybu bölümde anladim ki yushin olmasaydi dukman prenses olamayacakti çünkü tek basina bidamin zekasi yetmezDurtuk
ama çok güzel bir bölümdü yushin -wolya muhabbetleri özellikle yushin harikaydiOpucuk
Ji JiN hEe *Im Ho (Kral Joong jong) *Park Eun Hye*Kim Jeong Hoon *Full house *SungKyunKwan Scandal * Yoon eun hye*
jeju ısland*~Coffee Prince Fan Club~

[Resim: rooftopprincecopy.png]

ben bu bölümü izleyememistim önceden ya bidam yine öldürdü beni deokman ile alcheon gaya direnisçilerinin yanina çok ciddi bir sekilde gitmeye çalisirken bizimki yine yapti yapacaginiBiggrinBiggrin son bölümlerdeki ciddi hallerini düsündükçe aklim almiyo bu yaptiklariniBiggrin
ayrica yushinin kayayi parçaladigi ve wolya ile konustugu sahneler de çok güzeldiOnay
OpucukYa benim bitanecik veliath prensim süperdi bugün Opucuk Wolyadan bahsetiyorum tabiki.....

Ya Yushin kendini asti baya kayalari filan parçaliyor ama çok zeki biri....Ben olsam böyle biseyi düsenemezdim herhalde.... Bitanesin Yushin'im Opucuk

Annesi kiliklim benim bitanem Bidam'im beni gülme krizlerine sokmak için mi geldin bu diziye Opucuk

Deokmani ara sira bogasim gelsede Yushin gibi benimde birtanecik hükümdarim o benim Opucuk

Kral hersey için Deokman'i suçlamayi biraksin ikiz dogumlari haber verende Hajongmus bu adam beni bitiyor kendini akilli zannederek Biggrin Onay
Alcheon hiç mi merak etmiyor ben merak ediyorum nasil merak etmedigni Bidam'a bi demedi srnin ustan kim diye.....Sari hwarangim benim ya Alcheon'um
İmzadaki foto 103 pikselden yüksek.
bidam çok komik.evet ama sonra çok ciddi oluyo.bn bile sonra korkuyorum ondan.eskiden napicagi az da olsa belli ama sonradan çok ciddi oluyo.chun chu bile ondan korkuyo.bn de Biggrin ama olsun.yine dizinin kahramani o bana göre Biggrin
Img-kiss 
Tesekkürler ...Smile

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi