yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 2 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Muhteşem Kraliçe (Queen Seon Duk) 14. Bölüm
Chilsuk geldi dizi heyecanlandi biraz daha Biggrin Her bölümde bir saskinlik oluyor ben bu bölümde de Mi Shil 'e dicek söz bulamiyorum korktum ondan Biggrin
Özet ve resimler için emeginize saglik Alkis
Mishilin bölümüydü resmen adamlari hem firçaliyor hemde ikisinide parmaginda oynatiyor nasil bir kadin bu anlayamadim güçten baska birsey düsünmüyor Biggrin Deokmanin tavirlari çok sempatik Smile Yushin ve prenses birbirlerine asik galiba Sarhos Çinsu yasiyor sowa yasiyor bu bölüm çok heycanli olacak galibaBiggrin
Mishil muhtesem bi kadin ya valla hayretler içerisinde izlenecek birisi 15.bölüm daha güzel

Song Il-Gook Fan Club

^Efsane Prens^
^Denizler İmparatoru Fan Club^
^The Kingdom of the Winds Fan Club^

Korea-Fans FAN CLUB

Dizinin en heyecanli yerinde,tam ortasinda uyuya kaldim Biggrin Neyseki sonra uyandim ve sonuna yetistim Smile Deok Man kendini büyük tehlikelere atiyor bu kervanlardaki arastirmasi yüzünden Smile Ayrica anladigim kadariyla Sadaham'in Erik Çekirdegi takvim.Böylece Mishil birçok olayi takvimden hesaplayabiliyor.Tabi bu onu sanki dogaüstü güçleri varmis gibi gösteriyor (Dogru mu anlamisim Biggrin ) Demek heryil da tüccarlardan bunu bekliyor Smile Ayrica bu Mishil az cadi degil Biggrin Ilk önce geliyor kocasina canim cicim diyor sonra gidiyor Savas Bakani Seol Won'a canim cicim diyor Biggrin Bu kisimda koptum diyebilirim Smile Efendi Seol Won harcaniyorsun valla Aglama
Su Mishili anlayamiyorum kendi çocuklarina bile kötülük düsünebiliyor..
Çok heyecanli gitti dünkü bölüm.(:
Evet çinsu ve sowanin gelmesi diziyi bi kat daha heyecanlandirdir.
Tesekkürler paylasimlar için...
ALWAYS KEEP THE FAITH

공주의 남

CassiNurci^^
Evet canim dogru anlamissin ama tek bu kadar degil.Bu takvimde bizim anlayamadigimiz baska seylerde var gibi geliyo bana.Ilerleyen bölümlerde ortaya çikar herhalde.bu arada Seol Won çok hos bi adam.Bence kendini bile bile harcatiyo.Mishil kimle evlenirse evlensin Seol Won'u yanindan hiç ayirmiyor.

Song Il-Gook Fan Club

^Efsane Prens^
^Denizler İmparatoru Fan Club^
^The Kingdom of the Winds Fan Club^

Korea-Fans FAN CLUB

sowa ölmemis çok sevindim yasiyor yupii özet için tesekkürler
Gerçekten Güzel Bir Bölümdü
Özet Resim Fragman Için Tesekkürler
Img-kiss 
Tesekkürler ...SmileOpucukOnay

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi