Muhteşem Kraliçe dizisinin yeniden yayınlanmasına sevindiniz mi? Yorumlarınızı bekliyorum (^_^)
SHINee is my life
♥
Anket Muhteşem Kraliçe Dizisinin Yeniden Yayınlanmasına Sevindiniz Mi? Bu ankette oy kullanma yetkiniz yok. |
|||
Evet.Hem de çok. | 65 | 37.36% | |
Hayır.Hiç sevinmedim. | 35 | 20.11% | |
Başka bir dizi de olabilirdi.Ama buna da şükür. | 74 | 42.53% | |
Toplam: | 174 | 100% |
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. | [Anket Sonuçlarını Göster] |
Muhteşem Kraliçe Dizisinin Yeniden Yayınlanmasına Sevindiniz Mi?
|
Muhteşem Kraliçe dizisinin yeniden yayınlanmasına sevindiniz mi? Yorumlarınızı bekliyorum (^_^)
SHINee is my life ♥
20-06-2010, Saat: 13:04
Ayy, hemde çok
![]() ![]() ![]() -Rüyada ölürsen gerçek hayatta uyanırsın.
+Peki ya gerçek hayatta ölürsek? -Ölürsün salak, bu yüzden gerçek hayat diyoruz. ... +Amy, bir gezegen yutmuşsun! -Hamileyim. +Kocamansın! -Evet, hamileyim. +Şuraya bak, dünyalar çarpışıyor! -Doktor, hamileyim.
20-06-2010, Saat: 13:07
Yeni bir dizi yayinlansa daha güzel olurdu.Bunu daha yeni izledik çünkü.. Filmin baslarini çok severek izliycem.Daha sonra da Yushin e Asik olan Deok Man in Bidam a dönüsünü sinir içinde köpürerek izleyecegim.Ve o saçma son
![]() ![]() ChaeBerry Kraliçe Arı ll Bebek Kraliçe Arı
20-06-2010, Saat: 13:14
(20-06-2010, Saat: 13:07)Love- yazdı: Yeni bir dizi yayinlansa daha güzel olurdu.Bunu daha yeni izledik çünkü.. Filmin baslarini çok severek izliycem.Daha sonra da Yushin e Asik olan Deok Man in Bidam a dönüsünü sinir içinde köpürerek izleyecegim.Ve o saçma son Katiliyorum sana. Ilk bölümleri bende çok seviyorum. ------------- Muhtesem Kraliçe çok çok sevdigim bir dizi. Ama yeni dizi yayinlasalardi daha güzel olurdu. ![]() ![]()
Even if we're torn apart til we're ragged
That time, that place, this bond won't disappear ![]() You are my little apple Like the most beautiful cloud in the sky ![]()
20-06-2010, Saat: 13:17
Evet bidam için yeniden izlicem ama baskasi yayinlansa daha çok sevinirdim :atkilinc::atkilinc::atkilinc:
20-06-2010, Saat: 13:29
Bence baska dizi olsaydi daha iyi olurdu yeni izledik nede olsa ama napalim... Ilk bölümleri izlememistim bende onlari izlerim...
![]()
20-06-2010, Saat: 15:23
%50-hiç yoktan iyidir en azindan ..
![]() 'If I'm louder; Would you see me? Would you lay down in my arms and rescue me? Cuz we are the same.. I can't love you more than this'
20-06-2010, Saat: 17:27
ben yeni bir dizi yayinlanmasindan yanayim
![]() ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|