Benim acelem yok.

![[Resim: ZMXZGA.jpg]](http://i.hizliresim.com/ZMXZGA.jpg)
.Msclancy Design.
|
Benim acelem yok.
![]() ![]()
13-05-2013, Saat: 14:42
Çalışmada istediğiniz ünlü: Jung Yong Hwa ve Jang WooYoung ikisi ayrı olursa sevinirim hayatım
![]() Çalışmada istediğiniz resimler: Sana bırakıyorum ![]() Çalışmada istediğiniz yazı: İkisinde de My Love ♥ yazsın canım Çalışmanın boyutu:İmza ve avatar boyutunda Han Hyo :
Senin verdiğin texture ve kullanılmasını daha çok istediğin resimle yapıldı çok uğraştım böyle bir şey ortaya çıktı eğer beğenmezsen yeniden yapabilirim :/ ![]() ayşegül :
Ya hep dikdörtgen kenarları keskin sıkıldım aynı imzanın kenarını oval yaptım hangisi hoşuna giderse ![]() ![]() ![]() ![]() GamzeninAşkı :
İsteğini yaptıım hatta ilk yazıları ayırmayı unuttum 2 kere yaptım şaşkınım ya ![]() ![]() ![]() ![]()
14-05-2013, Saat: 22:55
Beğendim ama bir daha yap
![]() ![]() Kız hani bu resimden olmazdı. ![]() ![]()
14-05-2013, Saat: 22:59
Ya olmaz gibi gelmişti
![]()
15-05-2013, Saat: 0:01
Çalışmalarınızı çok beğendim Gizem.
![]() Tarzın gerçekten hoşuma gitti. Mesela bu ; ![]() Geçişlerin benimkilere benziyor ve ikimiz de çok profosyönel değiliz. ![]() ![]() Çalışmalarının devamını beklerim. Çok zırvalamadım umarım. ![]()
15-05-2013, Saat: 0:13
MrsMicol1907:
Fotoğraflara bakarken bende öyleydim hatta salyam akıyordu ![]() Mimuri: Haklısın profesyonel değilim ama tek imza tarzım bu da değil ve geçişleri o şekilde seviyorum hoşuma gidiyor yoksa C4D eserler yapmışlığım var ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|