yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Movie and Commercial Film News from Korea
Teşekkür ederiz. Smile
>>>>>>>>> http://www.facebook.com/pages/korea-fans...2387364063
You're a sky
full of stars

[Resim: 0E8dXo.gif]
'Pieta' to compete for Oscar's best foreign film award

'Pieta' Oscar'da En İyi Yabancı Film Kategorisinde Yarışacak

Venedik Uluslararası Film Festivali en iyi film ödülünün sahibi "Pieta", hükümet komisyonunun perşembe günü yaptığı açıklamaya göre Kore sinemasını temsil etmek üzere Yabancı Dilde En İyi Film Akademi Ödülü için yarışacak.

Kore Film Komisyonu, Şubat ayında yapılması planlanan 85. Akademi Ödülleri için jüri üyelerinin oybirliği ile Kim Ki-duk tarafından yönetilen bu yeni filmin seçildiğini söyledi.

JunHong

"Pieta," winner of the best film award at this year's Venice International Film Festival, will be submitted to the Foreign Language Film section of the Academy Awards to represent Korean cinema, a government commission said Thursday.

The Korean Film Commission said the new film by director Kim Ki-duk was chosen with a unanimous decision by its jury members to be an entry to the 85th Academy Awards set for February.

13.09.2012 - Yonhap News

[Resim: photo249636.jpg]
Teşekkürler.^^
You're a sky
full of stars

[Resim: 0E8dXo.gif]
Psy and Lee Seung Gi’s CF for Samsung’s new model of kimchi refrigerator revealed

Psy ve Lee Seung Gi'nin Oynadığı Samsung'un Yeni Model Kimchi Buzdolabı Reklamı Yayınlandı

Daha önceden bildirildiği gibi, Lee Seung Gi ve Psy Samsung'un yeni model kimchi buzdolaplarının yeni tanıtım modelleri olarak birlikte çalışmaya başlamışlardı.

Önceden Samsung'dan bir temsilci, "Mutfak ürünleri piyasasında erkek model olarak marka haline gelmiş Lee Seung Gi'yi takiben, Psy da reklamlara katılarak yeni, taze bir hava getirecek." demişti.

Lee Seung Gi dört yıl boyunca mükemmel sonuçlarla Samsung'u tanıttı ve şimdi markaya daha küresel bir görüntü kazandırmak için Psy katıldı.

primadonna

As reported earlier, Lee Seung Gi and Psy have teamed up as the new endorsement models for Samsung‘s new model of kimchi refrigerators.

A representative from Samsung previously commented, “Following Lee Seung Gi, who has made a mark as a male endorsement model in the kitchen product market, Psy will join in to bring a fresh new direction to advertisements.”

Lee Seung Gi has endorsed Samsung for four years now with great results, and now Psy has been added to give the brand a more global appeal.

14.09.2012 - allkpop

[Resim: 20120907samsungleeseung.jpg]

Paylaşım için teşekkürler.Biggrin
Paylaşım için teşekkürler. Biggrin
Teşekkür ederiz...Smile

>>> https://www.facebook.com/pages/korea-fan...2387364063
Teşekkürler. ^^

Tumblr

[Resim: tumblr_inline_moc9xfFLyw1qz4rgp.png]

헤드폰,음악,댄스,책,홈,머리,좌창...
이야기 과
Kakaotalk: afranur11
듣기 과 웃음!..
B2ST reveals teaser for ‘bodyART’ DVD

B2ST 'bodyART' DVD'sinin Tanıtım Klibini Yayınladı

B2ST yakın zaman önce sağlıklı ve formda vücutlarını gösteren yeni 'bodyART' DVD'sinin tanıtım klibini yayınlamıştı.

Tanıtım klibi, B2ST'in 'bodyART' DVD'sinin piyasaya çıkışını kutlamak için bir gösteri düzenleyeceği duyurulduktan sonra yayınlandı. B2ST üyeleri tanıtım klibi sayesinde atletik yetenekleriyle birlikte esnekliklerini ve güçlü hareketlerini sergiledi.

Daha önceden bildirildiği gibi, B2ST'in 'bodyART' gösterisi 19 Eylülde düzenlenecek ve DVD bu ay Japonya'da, Ekim ayında da Kore'de piyasaya sürülecek.

primadonna

B2ST reveals teaser for ‘bodyART’ DVD

B2ST recently revealed the teaser for their new ‘bodyART‘ DVD, showing off their healthy and fit bodies.

The teaser was revealed after it was announced that B2ST would be holding a showcase to commemorate the release of their ‘bodyART’ DVD. The boys show off their athletic ability, as well as their flexibility and powerful movements through the teaser.

As reported previously, B2ST’s ‘bodyART’ showcase will be held on September 19th, and the DVD will be released in Japan this month, as well as in Korea in October.

18.09.2012 - allkpop

[Resim: 20120917b2stbodyart460x.jpg]

Teşekkürler hayatım.^^

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi