yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
More Than Blue/슬픔보다 더 슬픈 이야기 (2009)
Film çok güzeldi,aglamadim ama gözlerim doldu....
Hala izleyemeye cesaret edemedigim bir çok hüzünlü diyorlar. Smile
Bu filmi izlemistim. Aglama Siddetle tavsiye ediyorum. Kadina acayip kiziyordum ama... Izleyin ve görün. Aglama Ve peçete, mendil ne olursa yaninizda bulunsun. Aglama

Paylasim için tesekkürler. Opucuk
Anamaya'm Soul Mate....<3<3 FOREVER <3<3

BOOHWAL'IN MUHTESEM DONUSU
Iki gün üst üste Drama, Romantik göz yaslarimi kuruttu. Gerçekten adi gibi Hüzünden öte bir film mutlaka izliyecekleriniz arasinda olsun. Ben en iyisi biraz aglamaya gideyim. Aglaelsalla
İmza İmza Dediğin Nedir ki Gülüm Ben Seni İmzasız da Severim. ???
Bir İnsan Bilmiyorsa Ne İstediğini, Hem Karşısındakini Ziyan Eder, Hem Kendini. Dibini Görmediğin Suya Dalmadığın Gibi,
Emin Olmadığın
SEVGİYE, TESLİM ETME KENDİNİ.
!
Çok güzel bir filmdi. :img-cray:
Siddetle tavsiye ederim izlemeyenler için. Aglaelsalla
(15-04-2011, Saat: 21:48)elif35.5 yazdı: Çok güzel bir filmdi. :img-cray:
Siddetle tavsiye ederim izlemeyenler için. Aglaelsalla

Kesinlikle herkesin izlemesi gereken bir film bence de. Ben izleyeli baya olsa da film OST'unu dinledigimde filmden kareler aklima geliyor.

Filmi simdi bitirdim ve izlerken çok agladim. Sonunu çok güzel baglamislar. Siddetle tavsiye olunur.
Bu filmde agladigim kadar hiç aglamadim galiba çok duygusaldi ya. Sad Kesinlikle izlenmesi gereken bir film.Tabi The Classic'den sonra. Smile
The princess'man//You've fallen for me

[Resim: unlfed2.jpg]
aHHH joon young varsa gözyasi vardir :S
[Resim: storyyy.png]
Süper bir filmdi. Agla agla agla ne hale geldim. Sonlara dogru bir ara gözyasindan altyazilari okuyamaz hale gelmistim. Güzel bir filmdi. Bazi filmler vakit kaybi gibi geliyor ama bu filmi izledigime hiç pisman olmadim.
Izlemeyenlere tavsiye ederim.

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi