yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
More Than Blue/슬픔보다 더 슬픈 이야기 (2009)
Izledigim en güzel filmlerden biriydi. Aglamaktan dogru düzgün izleyemedim bile. Ilk baslarda K'e çok üzüldüm Cream'e çok kizdim ama sonu beni resmen bitirdi.:img-cray:
Bencede herkes izlemeli.Onay
Paylasim için çok tesekkürler.
[Resim: KzDO1.png]

Exo-M Addict
Hüzünlü, güzel bir filmdi. Aglamadim ama kalp acisiyla izledim filmi. Ben begendim,tavsiye ederim.

Kwon Sang Woo neden bu kadar harika. Kalp Sarhos
Kwon Sang Woo kiyamam ya kiyamam.:img-cray:
Nasilda aglamisti!
Izlenesi bir film...
Halihazirda kötü olan ruh halim bu hüzünden öte 105 dakikayla iyice efkar yapti.
''Adamlar yapmis be'' diyorsunuz.Dram,romantizm,komedi,gizem..Her duyguyu farkli isliyorlar yapimlarinda.
Oyuncu kadrosu,müzikleri,senaryosuyla filmden öte bir film keyfi yasamak isterseniz tavsiye edilir...
Agir dram unsurlari içerebilir, yasli ve hastalar izlemesin. Biggrin
Konu için ayrica tesekkürler. Onay
eskisi gibi değil...
(12-05-2010, Saat: 11:01)blgekagan yazdı: Filmi izledim gerçekten çok güzeldi fakat tanitim videosundaki film daha farkli.
http://www.youtube.com/watch?v=AGLXpVOL4PM

Bahsi geçen klip filmden önce çekilmis arkadaslar. Klipten yola çikilarak film çekilmis. Yani filme göre yapilan bir klip degil. Zaten filmden önce çekilmis.

Ikinci sik sorulan soruya cevaben, filmden iki tane yok. Iki tane çekilmemis yani.
Telefon çalmadığında, aramayan benimdir.
Ya arkadaslar bu filmi kaç haftadir ariyorum bulamiyorum. Indirmek istiyorum ama link bulamiyorum. Yardimci olabilecek var mi?
Ee sanirim link vermek yasak. Yeni fark ettim. Kusura bakmayin. :S
Kwon Sang-woo'ya hayran kaldim. Hala filmin etkisindeyim. Sad
Iste Ask,Iste Fedakarlik...
Benim çok begendigim Kore Yapimlarindan biri...
Filmin en çok etkilendigim yerleri son bölümleriydi.Son 15 dakikaya kadar hüzünlü hüzünlü izlerken sonrasinda bütün düsünceleriniz degisiyor.Iste o zaman kendinizi tutamiyorsunuz.
Film güzel bana biraz sikici geldi ama yinede güzel ve de hayrani çok olan bir film. Smile Ben Lee Beom-Su için izlemistim. Her zaman oynadigi karakterler disindaki bir karakter canlandirmis yine.Lee Beom-Su'in burdaki hali yerine eski filmlerindeki haliyle oynasaydi herhalde kimse filmde aglamazdi. Smile Tanitim için tesekkürler. Smile

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi