yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Moon Eclipse / 달 일식
Moon Eclipse / 달 일식

Korece Adı: Dareul Meokda
Yazar: Jin-kyu KIM
Yayınevi: Munhakdongne
Sayfa: 270

Kitap Hakkında

13. Munhakdongne Roman Ödülü'nü almış bir kitap. Kader nesiller boyu karşılıksız aşkı zaman içinde yok etmiştir. Tam 300 yıllık! Yasaklanan aşkların ve yasaklanan evliliklerin anlatıldığı akıcı bir kitap. Myo Yeon'un tek suçu karşılıksız bir biçimde Woo'ya aşık olmasıdır.

[Resim: 17115155.png]
[Resim: 86793803.png]

English

Korean Title: Dareul Meokda
Author: Jin-kyu KIM
Publisher: Munhakdongne
Pages: 270

About This Book

Winner of the 13th Munhakdongne Novel Award. The story of fateful, unrequited love across generations that takes place about 300 year ago in Korea when arranged marriage was the norm and interclass marriage was banned by law.

Kaynak: Hanbooks
Eminim akici bir kitaptir. Karsiliksiz bir sekilde asik olmasi üzücü bir durum. Tanittigin için tesekkürler canim. Alkis
Ask kitaplari hosuma gitmez ama bunun konusu müthis bunu nereden okuyabilirim?
Ask kitaplarina bayilirim. Konusu çok güzelmis okumak isterdim. Paylasim için tesekkürler.
Güzel bir kitaba benziyor kapagi gibi. Konu için tesekkürler. Smile

(23-09-2009, Saat: 18:10)baby v.o.x.-eun yazdı: Ask kitaplari hosuma gitmez ama bunun konusu müthis bunu nereden okuyabilirim?

Valla canim Türkiye'de satisi yok. Internettede baktim özeti var sadece. ( Ingilizce) Onuda yazdim zaten. Smile
Yillar süren bir ask. Hos bir kitaba benziyor. Tanittigin için tesekkürler. Smile
Konusu çok ilgimi çekti çok güzel bir kitaba benziyor.Tanitim için tesekkürler Özgecim.

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi