yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mom Has a Lover / 엄마에게 애인이 생겼어요 (1995)

Mom Has a Lover / 엄마에게 애인이 생겼어요 (1995)

[Resim: momgetsalover.jpg]
Film: Mom Has a Lover / Mom gets a lover
Korece Adı: 엄마 에게 애인 이 생겼 어요
Yönetmen: Kim Dong-bin
Yazar: Kim Dong-bin, Shin Yeong-Jae
Yayın Tarihi: 20 Mayıs 1995

Eun Jae, bir çocuk kitabı yayın evinin ressamıdır. Bir gün, bazı araştırmalar yapmak için bir kitapçıya gider ve Jin-woo'ya rastlar. Eun-jae onunla, uzun yıllar önce bir gezideyken tesadüfen karşılaşmıştır. Eun-jae, Jin-woo ile temkinli bir şekilde buluşmaya başlar. Her ikisi de evli ve çoluk çocuk sahibi olmasına rağmen, Eun-Jae ona ilgi duymaya başlar. Onların yanı sıra, Eun-jae'nin ilgisiz bir adamın karısı olan arkadaşı Yoon-soo ile Jin-woo'nun hastalık derecesinde şüpheci bir kadının kocası olan arkadaşı Chang-sae de bu gizli görüşmelerden zevk almaktadırlar. Sonuç olarak, bu dördü çok hızlı bir şekilde yakınlaşmaya başlar. Eun-jae, kocası ve kızına karşı suçluluk duygusu hissetmektedir fakat, Jin-woo ile olan ilişkisi sayesinde o güne kadar hiç bilmediği yeni bir kişilik keşfetmiştir. Öte yandan, bir mum ışığı gibi kısa ömürlü olarak düşünülen Yoon-soo ve Chang-sae arasındaki ilişki, sonucunda çok büyük bir fedakarlık getirecek olan kayıtsız bir sevdaya dönüşmüştür.

Çeviri:sark_gunesi

Oyuncular

Choi Jin-Shil
Lee Kyeong-Yeong
Kang Seong-Jin
Park Yong-Su

English

Movie: Mom Has a Lover / Mom gets a lover
Korean Name: 엄마에게 애인이 생겼어요
Director: Kim Dong-bin
Writer: Kim Dong-bin, Shin Yeong-jae
Release Date: 20 May 1995
Language: Korean
Country: South Korea

Eun-jae is an illustrator for a children's book publisher. One day, she goes to the bookstore to do some research and runs into Jin-woo. Eun-jae met him on a train while on a trip many years ago by coincidence. Eun-jae cautiously starts to meet with Jin-woo. She is drawn to him even though they are both married with families. Along with them, Eun-jae's friend, Yoon-soo, and Jin-woo's friend, Chang-sae, who are respectively a wife to a loveless husband and husband to a morbidly suspicious wife, enjoy their clandestine meetings. As a result, the four quickly grow close. Eun-jae feels a twinge of guilt towards her husband and daughter but she discovers a new self she has not known through her relationship with Jin-woo. On the other hand, the relationship between Yoon-soo and Chang-sae, which is supposed to end as a light short-lived relationship, turns into a reckless love that ultimately brings about enormous sacrifice.

Cast:

Choi Jin-Shil
Lee Kyeong-Yeong
Kang Seong-Jin
Park Yong-Su

Kaynak / Source
No wonder, we are team of dream!
»» TVXQ! ««
♥
Biz inanıyoruz, sizde inanın. Bu ayrı olarak geçirdiğimiz son yıl dönümü olsun...
seni seviyorum -özgü ehe
Paylasim için tesekkürler tatlim. ^^
Tanitim için sag ol canimin içi. Opucuk Ellerine, emegine, klavyene saglik bebegim.
Izlemek isterim, güzele benziyor. ~ Biggrin
"Always Keep The Faith"
When you're about to lose Hope, just look up at the sky.
Look how the Stars shine for you.
And then, you'll know.. Hope is Endless !
Tanitimin için çok tesekkür ederim Ceren'im. Çeviri için de Seher'e çok tesekkürler. Emeklerinize saglik arkadaslar.

‎
TÜRKİYE ℂ⋆
Paylasim için tesekkür ederiz canim. =) Alkis
Ilginç bir konusu varmis ya. Biggrin
Merak ettim simdi. Biggrin

Ceren'im paylasim için tesekkürler. Süpersin. Opucuk
Bigeast____ ~ Cassiopeia

We won't let go! TVXQ/JYJ
Konu için tesekkürler hayatim. Opucuk
♥ Urineun BIGBANG ♥
BIGBANG'in 6 Yılı!!! VIP'liğimin 4. Yılı!!

[Resim: a2zueqv.gif]
Ben anlamadim, kiz kiza mi asik olmus? Biggrin Paylasim için tesekkürler. Smile

Geri Döndüm

[Resim: 75238807.jpg]

[Resim: 33771.jpg]

[Resim: 33768.jpg]

[Resim: 33769.jpg]

[Resim: 33770.jpg]

[Resim: 33773.jpg]
»» TVXQ! ««
♥
Biz inanıyoruz, sizde inanın. Bu ayrı olarak geçirdiğimiz son yıl dönümü olsun...
seni seviyorum -özgü ehe
[Resim: 34949.jpg]

[Resim: 359867.jpg]

[Resim: 362399.jpg]

[Resim: 362400.jpg]
»» TVXQ! ««
♥
seni seviyorum -özgü ehe

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi