yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3/5 - 2 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Minho and Onew's Birthday Celebration (2012)
İyi ki doğdun benim biricik oppalarım. Smile İnşallah bir gün beraber kutlarız. Smile
Karanlık Tüneldeyim Ve Tek Işığım Sensin OPPA
Konu için teşekkür ederiz... Smile

>>> https://www.facebook.com/KoreaFansWorld
İyi ki doğdun, Allah'ım inşallah bu yaşında onu Türkiye'de görmek de nasip olur. Biggrin
(09-12-2012, Saat: 23:28)zeynep06 yazdı: İyi ki doğdun, Allah'ım inşallah bu yaşında onu Türkiye'de görmek de nasip olur. Biggrin

Amin inşallah. Biggrin

Keskin bakışlı yarim Abaza ve şeker Onew... Kalp
İyi ki doğdunuz iyi ki varsınız. Happy0064
Sizi tanıdığım için (özellikler Minho. Biggrin ) kendimi çok şanslı hissediyorum. Abaza Kalp
Sizleri çok seviyorum. Cool
[Resim: zpULqK.gif]

Ayenzel
Tumblr
Yumaşık kalpli Dubu'm ve karizmatik oğlum... Opucuk
İyi ki varsınız canlarım, mutlu huzur dolu ve çılgın fangirllerden olabildiğince uzak bir yıl diliyorum sizlere annem. Biggrin
Shawol'lar hep yanınızda. Bilmiş
? BIGBANG MADE V.I.P
V.I.P MADE BIGBANG ?

Her ne kadar seni diğer fanlar kadar iyi tanamasam da hayranlığın bilmekle alakası yok. Sert görünüşlü yumuşum sen hep gül ki ben de gülebileyim. Kalp
Hepi börtdey. Happy0064
Biraz geç oldu ama... Smile İkiniz de iyi ki doğdunuz SHINee'nin tatlıları. Happy Birthday

Minho'nunki geçti ama yazayım aşkıma... ^^ Kalp 2012.12.09 saat 00.00'dan itibaren hatta Kore saatine göre saat 00.00'dan itibaren Jonghyun'a tweet atmaya başladım Korece olarak. Minho'ya iletsin istedim. me2day'den de SHINee'ye yazdım. Ama sanırım yine de başaramadım. Bütün gün Minho için dualar ettim. Her fırsatta resimlerini öptüm ( Biggrin ) bütün heryerdeki üyeliklerime Minho'nun doğum günüyle ilgili bir resim koydum.
Benim için 1991.12.09 hayatımın en önemli günü. Benim biricik 'Kutup Yıldızı'm'ın doğduğu gün... Bir kez daha söylüyorum buradan. Minho... Belki buradan ne kadar yazsam da görmeyeceksin, duymayacaksın ama olsun... Sana bağıra bağıra "Seni seviyorum Choi Min Ho!" dediğim günler de gelecek! İnanıyorum!.. ^^ Choi Min Ho... Ben... Choi Bu Mi (Buse Biggrin), seni çok seviyorum! Kalp Umarım şimdi olduğu gibi hep sen de grubun da parıldarsınız! Opucuk Minho... Birgün mutlaka sana seni sevdiğimi haykıracağım! Opucuk Kalp

-------------------------------------

Gelelim biricik lider Onew'ya! ^^ Lee Jin Ki! ^^ Doğum günün kutlu olsun oppa! ^^ Seni çok seviyoruz. Smile Haa, bu arada eniştemsin unutma başka kızlara sarkayım deme. Biggrin Neyse Minho kadar uzun yazamadığım için üzgünüm ama yine de biricik liderimiz Jinki seni seviyorum. Bu çocukları hep koru! ^^ Biz de seni ve onları koruyacağız! ^^ Hep parılda tamam mı? Kalp
[Resim: 266283.gif]
사랑해 ^_^
İyi ki doğdun tatlı, şeker liderimiz. Biggrin

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi