yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Min Jeong-ho (Jin-hee Ji 지진희)
Kuzeykutbu yazdı:arkadaslar bosuna hayal kurupta üzülmegin. gözden irak gonulden de uzaktir.saraydaki mucevfer bittikten sonra su resimlerdeki diziyi koysalar.romantik komediye benziyor.drama dizilerini düsünmekten fenalik geldi bana.

Bir yönden katiliyorum düsüncenize, ama diger taraftan bakarsak bu resimleri gördügümüzde geçmis gelecek aklamiza,belki gülücez, belki hüzünlenicegiz.Kim bilir....
:icon_whistling:
piskoz yazdı:Nasil bu kadar genç durabiliyor ve neden sakallarini kesmek konusunda bu kadar israrli...Sakal bu kadar yakisiyorken cik cik cik...Yasa çiksin sakallarini kesen ve hayranlarini hayal kirikligina ugratanlarla ilgiliColdColdolmazki ama ya biz onu sakalli sevdik:icon_frown::icon_frown:Oglu mu babasinin sakalindan korkuyor aceba...Acil olarak Türkiyeden bir heyetin gidip Koreli erkeklere sakal bilinci asilamasi lazim yakisiyorsa uzat yani dimi ama ya:icon_angel_not:

Bencede...Sakalsiz gözüme bir tuhaf görünüyor yüzbasimiz...
Bencede sakal daha çok yakisiyor Smile
Bu kadar yakismasina ragmen sakal birakmamasi büyük kayip Biggrin
Arkadaslar bence filmlerinde daha sirin ve yakisikli arkadasimizin dedigi gibi biyik yakisiyo gerçek hayatinda biyigi var ama hep tiras oluyor.
soon yazdı:
Kuzeykutbu yazdı:arkadaslar bosuna hayal kurupta üzülmegin. gözden irak gonulden de uzaktir.saraydaki mucevfer bittikten sonra su resimlerdeki diziyi koysalar.romantik komediye benziyor.drama dizilerini düsünmekten fenalik geldi bana.

Bir yönden katiliyorum düsüncenize, ama diger taraftan bakarsak bu resimleri gördügümüzde geçmis gelecek aklamiza,belki gülücez, belki hüzünlenicegiz.Kim bilir....
:icon_whistling:

ne demek istediginizi tam anlayamadim.
Tom Hanks /Aamir Khan /Ji Jin-Hee
Sapkasi ve saç modeli çok hos sakaliyla beraberBiggrin
Cok yakisikli.Gülüsü insanin icini isitiyor.Dizideki tipiylede normal hayattaki tipiylede cok yakisikli bence.Ama olay sirf yakisiklilikta degil.Cok cok güzel gülüyor..
Hayat muhtesem bir yolculuk!
evet ya adamin gülümsemesi çok hos..
paylasimlar için tesekkürler...
dizideki halini daha çok begendim
çok tesekkürler .ben bunlari yeni gördüm. çok hoslarmis.emeginize saglik.gerçekten yakisikliymis. dizide degilde bu fotolarinda çok daha hos görünüyor.ben erkekde biyigi pek sevmem.ama bu fotolar süpermis yaaa
[Resim: adsz1rmcn5.jpg]
Bakisi gülüsü durusu herseyi mukemmel

asikoldum.gif

:icon_redface::icon_lol:

•●I'm Sorry I Love You Fan Club●•

*..So Ji Sub Fan Club..*|My Girl Fan Club| Lee Jun Ki Fan Clup|Winter Sonata Fan Club|A love To Kill Fan Club|Song Il-Gook Fan Clup|#Beethoven Virus#|

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi