saylan_çu yazdı:Bence çok güzel bir bayan.Sirf karakterinden dolayi ona gicik oluyorum yoksa normalde kendisini çok severim
Duru bir güzelligi var.
kesinlikle katiliyorum çok güzel bir bayan

Min Hyo-rin (Song Ji Hyo 송지효)
|
saylan_çu yazdı:Bence çok güzel bir bayan.Sirf karakterinden dolayi ona gicik oluyorum yoksa normalde kendisini çok severim kesinlikle katiliyorum çok güzel bir bayan ![]()
08-08-2008, Saat: 23:52
size katiliyorum arkadaslar cok güzel bir bayan ve masum bir yüze sahip
birde söyle düsünün min hyo rin prensesi oynasaydi bu sefer o bize sirin,sempatik ve güzel gelecekti,unutmayalim sadece isini yaptigini,demek güzel yapiyoki herkesi inandiriyo
SO Jİ SUB <3
09-08-2008, Saat: 12:50
Bu kizimiz da tipki Joo Jin gibi A kan grubundan:cheer:
09-08-2008, Saat: 15:32
desenize sevgilisiyle ayni kan grubundan...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
09-08-2008, Saat: 15:38
saylan_çu yazdı:Bence çok güzel bir bayan.Sirf karakterinden dolayi ona gicik oluyorum yoksa normalde kendisini çok severim kesinlikle katiliyorum ![]()
09-08-2008, Saat: 16:45
dizideki karakteri her ne kadar gicik olsada çok güzelll bi kizz :icon_angel_no2t:
09-08-2008, Saat: 20:58
eda sanirim ayni haberi okumusuz ingilizce
min ho rin in kendi ing sitesinde bu gibi seyler yaziyo ve bence yakisiyolar sen arastircaktin estetik var mi diye hyo rin de nasil gidiyo arastirmalarin?
SO Jİ SUB <3
nazlim yazdı:eda sanirim ayni haberi okumusuz ingilizce ben song ji hyo nun sitesinde okumadim ama evet ing. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
09-08-2008, Saat: 21:59
dizideki karakteriyle onu sevmesemde güzel bir kiz.. ama yoon eun hye yi geçemezz(bence)!!!
![]() ![]()
09-08-2008, Saat: 22:46
agirbasli sakin görünüslü hos bir kiz aradada simarmak yakisiyor rolününde hakkini veriyor kesinlikle.
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|