yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Min Hyo-rin (Song Ji Hyo 송지효)
saylan_çu yazdı:Bence çok güzel bir bayan.Sirf karakterinden dolayi ona gicik oluyorum yoksa normalde kendisini çok severim Smile
Duru bir güzelligi var.

kesinlikle katiliyorum çok güzel bir bayanSmile dizideki karakterine sinir oluyorum o ayridiablo..basarili bir oyuncu ayrica...bu arada bi yerde ji hyo nun gerçek adinin Chun Sung Im oldugunu okudum ne anlamda gerçek bilemiyecegim sahne adi filanmi kullaniyor acaba ..
size katiliyorum arkadaslar cok güzel bir bayan ve masum bir yüze sahip
birde söyle düsünün min hyo rin prensesi oynasaydi bu sefer o bize sirin,sempatik ve güzel gelecekti,unutmayalim sadece isini yaptigini,demek güzel yapiyoki herkesi inandiriyo
SO Jİ SUB <3

Bu kizimiz da tipki Joo Jin gibi A kan grubundan:cheer:
desenize sevgilisiyle ayni kan grubundan...Biggrin arkadaslar bi arkadasimiz böyle bisey oldugundan bahsetmisti biraz arastirma sonucu olarak bu ihtimal dogrulandi..Bilgileri aldigim yerde söyle yaziyordu..:"Yeni alinmis bir rapora göre Goong aktörlerinden olan Song Ji Hyo ve Joo Ji Hoon çok samimi bir sekilde görüldü,arkadas-samimi degil romantik-samimi seklinde..Ji Hyo zamaninin çogunu Ji Hoon un evinde geçiriyor..(devami vardi buranin ama pek bisey anliyamadim Biggrin)..Bu küçük haberin disinda o 2007 nin sonunda anlatildigina göre Song Ji Hyo Ji Hoon un motorsikletinin arka koltugunda oturmayi seçmis..( bide aralarda ne romantik dimi yaziyor BiggrinBiggrinBiggrin )...
[Resim: joojihoonsongjihyo1fn5.jpg]
saylan_çu yazdı:Bence çok güzel bir bayan.Sirf karakterinden dolayi ona gicik oluyorum yoksa normalde kendisini çok severim Smile
Duru bir güzelligi var.

kesinlikle katiliyorumSmile
dizideki karakteri her ne kadar gicik olsada çok güzelll bi kizz :icon_angel_no2t:
eda sanirim ayni haberi okumusuz ingilizce
min ho rin in kendi ing sitesinde bu gibi seyler yaziyo ve bence yakisiyolar
sen arastircaktin estetik var mi diye hyo rin de nasil gidiyo arastirmalarin?
SO Jİ SUB <3

nazlim yazdı:eda sanirim ayni haberi okumusuz ingilizce
min ho rin in kendi ing sitesinde bu gibi seyler yaziyo ve bence yakisiyolar
sen arastircaktin estetik var mi diye hyo rin de nasil gidiyo arastirmalarin?

ben song ji hyo nun sitesinde okumadim ama evet ing.Biggrin arastirmalarim iyi gidiyor haylendaha gidiyorBiggrinBiggrinama büyük ihtimalle bu kadinda yoktur çünkü estetikli olsa bi tuhaf olurdu eun hye de estetik oldugu anlasiliyordu kendini ele veriyordu ama ji hyo da böyle bisey yok büyük ihtimalle estetik yoktur..yani dudaklari burnu filan gayet dogalSmileama yinede bakiyorum merak etmeBiggrinBiggrin
dizideki karakteriyle onu sevmesemde güzel bir kiz.. ama yoon eun hye yi geçemezz(bence)!!!BiggrinSmile
agirbasli sakin görünüslü hos bir kiz aradada simarmak yakisiyor rolününde hakkini veriyor kesinlikle.

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi