Oldukça güzel biri.Lakin dizide güzel oldugu kadar küstahta
Gözleri bazen çok hüzünlü geliyor bana.Bir dramda da gayet iyi oynar bence.Kötülük ona yakisiyor 

Min Hyo-rin (Song Ji Hyo 송지효)
|
Oldukça güzel biri.Lakin dizide güzel oldugu kadar küstahta
![]() ![]() ![]()
ya bu kizin harbi soguk bi güzelligi var
![]() yapisti sakirtlak gibi prense daha birakmiyor yakasini ![]() bide prensesle dalga geçmez mi ![]() sinir oldum o kiza ![]() gicik ![]()
gözler karanlıga alıştıkça görmeye başalar
![]()
03-08-2008, Saat: 20:33
simdilik dizideki karakterini hiç sevmiyorum ama belki ilerki bölümlerde iyi biri olursa sevebilirim.prensesten güzel olmasin ama güzel kiz.
![]() ![]()
04-08-2008, Saat: 2:51
naftalin_ yazdı:Her ne kadar dizide ki rölü gicik olsada gerçekten çok hos kizevet katiliyorum sana :icon_shadeicon_s: ![]()
05-08-2008, Saat: 0:43
güzel olmasina güzel kiz ama itici bir güzelligi var mesela prensesin güzelligide tatliligida insani çekiyor ama bu kiz itici tiplerden tabi bu iticiliginin dizideki rolündende kaynakli oldugu söylene bilir
![]() ![]()
06-08-2008, Saat: 20:24
canan yazdı:Oldukça güzel biri.Lakin dizide güzel oldugu kadar küstahta Kesinlikle drama dizilerinde çok güzel oynar , çok güzel bakiyor ve nasil bakmasini da çok iyi biliyor . Dedigim gibi her ne kadar gicik bir rolu olsada çok güzel biri ve çok da güzel oyuncu .
06-08-2008, Saat: 20:34
naftalin_ yazdı:canan yazdı:Oldukça güzel biri.Lakin dizide güzel oldugu kadar küstahta bencede öyle ama dizide beni çildirtiyor ![]() ![]()
07-08-2008, Saat: 12:46
rolüne çok oturyor cook guzel chayang dan da guzel ama coookk giciikk birde en son bolumde ondanvazgec micem o cok mutsuz dedi yaaa ayyyy sinir oldum gck
Bence çok güzel bir bayan.Sirf karakterinden dolayi ona gicik oluyorum yoksa normalde kendisini çok severim
![]() Duru bir güzelligi var.
07-08-2008, Saat: 15:00
arkadslar ya ben çok merak ettim bizim su asi prensimiz güzel veliaht prensesi hangi bölümde öpüyo yda hangi bölümde yakinlascaklar
![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|