yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Min Hyo-rin (Song Ji Hyo 송지효)
Oldukça güzel biri.Lakin dizide güzel oldugu kadar küstahta Smile Gözleri bazen çok hüzünlü geliyor bana.Bir dramda da gayet iyi oynar bence.Kötülük ona yakisiyor SmileSmile
ya bu kizin harbi soguk bi güzelligi varBiggrin

yapisti sakirtlak gibi prense daha birakmiyor yakasiniBiggrin

bide prensesle dalga geçmez mi Sad

sinir oldum o kizaBiggrin

gicikBiggrin
gözler karanlıga alıştıkça görmeye başalar Smile
simdilik dizideki karakterini hiç sevmiyorum ama belki ilerki bölümlerde iyi biri olursa sevebilirim.prensesten güzel olmasin ama güzel kiz.Smile bilgi için ve resimler için saolun arkadaslar.Smile
naftalin_ yazdı:Her ne kadar dizide ki rölü gicik olsada gerçekten çok hos kiz Smile
evet katiliyorum sana :icon_shadeicon_s:
[Resim: 10.gif]
güzel olmasina güzel kiz ama itici bir güzelligi var mesela prensesin güzelligide tatliligida insani çekiyor ama bu kiz itici tiplerden tabi bu iticiliginin dizideki rolündende kaynakli oldugu söylene bilirBiggrin evet Hilal ablamin dedigi gibi jumong dada oynuyor insallah onuda yayinlarlarBiggrin
canan yazdı:Oldukça güzel biri.Lakin dizide güzel oldugu kadar küstahta Smile Gözleri bazen çok hüzünlü geliyor bana.Bir dramda da gayet iyi oynar bence.Kötülük ona yakisiyor SmileSmile

Kesinlikle drama dizilerinde çok güzel oynar , çok güzel bakiyor ve nasil bakmasini da çok iyi biliyor . Dedigim gibi her ne kadar gicik bir rolu olsada çok güzel biri ve çok da güzel oyuncu .
naftalin_ yazdı:
canan yazdı:Oldukça güzel biri.Lakin dizide güzel oldugu kadar küstahta Smile Gözleri bazen çok hüzünlü geliyor bana.Bir dramda da gayet iyi oynar bence.Kötülük ona yakisiyor SmileSmile

Kesinlikle drama dizilerinde çok güzel oynar , çok güzel bakiyor ve nasil bakmasini da çok iyi biliyor . Dedigim gibi her ne kadar gicik bir rolu olsada çok güzel biri ve çok da güzel oyuncu .

bencede öyle ama dizide beni çildirtiyor Biggrin
[Resim: my.php?image=cp17028he6.jpg]
rolüne çok oturyor cook guzel chayang dan da guzel ama coookk giciikk birde en son bolumde ondanvazgec micem o cok mutsuz dedi yaaa ayyyy sinir oldum gck
Bence çok güzel bir bayan.Sirf karakterinden dolayi ona gicik oluyorum yoksa normalde kendisini çok severim Smile
Duru bir güzelligi var.
arkadslar ya ben çok merak ettim bizim su asi prensimiz güzel veliaht prensesi hangi bölümde öpüyo yda hangi bölümde yakinlascaklarBlush

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi