yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mi Young's Dance Covers / Mi Young'un Dans Coverları
(15-08-2012, Saat: 3:13)~AmoRe~ yazdı: Yorumsuz şu anda. Zuhaha hysterical

ahahhaha hysterical ayy~~ Biggrin Bence de ben bile kendime yorum yapamıyorum ya Biggrin
İmzanız kurallara uymadığı için silinmiştir.
Img-heh 
Kardeşim ''Fantastic Baby'' videonu çekerken kendimi gülmemek için zor tuttum ama senin kötü veya komik yapmandan değil dışarda çektiğimiz için insanların tepkisini ve ilgilerini çekmesini komik buldum Biggrin Tamam ilginç ama onlar daha da ilginç hale getirdi Biggrin Çok eğlenceliydi ya tüm apartmanlarda balkondan sarkanlar camdan gizlice izleyenler Biggrin yaklaşıp izleyen çocuklar falan Biggrin Ama malesef tekrar çekmek zorundayız Biggrin malum çevre şartları ve benim orucu uykuya tutturan kardeşim(her zaman değil ama bazen anlaşıyorlar uykuyla XD ) iftara 10 dk kala video çekmek istedi ve ben de söz verdiğim için mecbur kaldım bir de inadı eklenince başa çıkmanın daha yorucu olacağını düşündüm Biggrin Bu arada yarın ne ile çekeceğiz? Sağ olsun kardeşim kamerayı hafıza kartını ters takmayı başararak katletti Testere hysterical
(15-08-2012, Saat: 2:31)iremSRK yazdı: Fantastic Baby'den sonra "Oppan Ottoman Style" XD XD XD 오빤 오스만 스타일

[Resim: 427423_10151086976134799_1297958644_n.jpg]

Heyecanla bekliyorum canım, gerçekten çok ilgimi çekti...
Teşekkür ederim...Smile
(15-08-2012, Saat: 12:25)esra_kjm yazdı: Heyecanla bekliyorum canım, gerçekten çok ilgimi çekti...
Teşekkür ederim...Smile

^^ Asıl ben teşekkür ederim. ^^ Bu arada ben dün videomu çektikten sonra kameramın başına bir iş geldi Biggrin Ablam da yorumunda bahsetmiş zaten okudunuz mu bilmiyorum. ^^ Dansı öğreneceğim ama kamera sorunu biraz uzun sürebilir.
(15-08-2012, Saat: 4:00)black6614 yazdı: Kardeşim ''Fantastic Baby'' videonu çekerken kendimi gülmemek için zor tuttum ama senin kötü veya komik yapmandan değil dışarda çektiğimiz için insanların tepkisini ve ilgilerini çekmesini komik buldum Biggrin Tamam ilginç ama onlar daha da ilginç hale getirdi Biggrin Çok eğlenceliydi ya tüm apartmanlarda balkondan sarkanlar camdan gizlice izleyenler Biggrin yaklaşıp izleyen çocuklar falan Biggrin Ama malesef tekrar çekmek zorundayız Biggrin malum çevre şartları ve benim orucu uykuya tutturan kardeşim(her zaman değil ama bazen anlaşıyorlar uykuyla XD ) iftara 10 dk kala video çekmek istedi ve ben de söz verdiğim için mecbur kaldım bir de inadı eklenince başa çıkmanın daha yorucu olacağını düşündüm Biggrin Bu arada yarın ne ile çekeceğiz? Sağ olsun kardeşim kamerayı hafıza kartını ters takmayı başararak katletti Testere hysterical

yaaaaaaaaa yapma bunu \ >.< / Eonni yeni kameramı alsak ne? Biggrin Biggrin Biggrin ;)
Youtube şuan beni oynatıyor. 3 defa denedim videoyu tam yüklemedi bir de titrek çıkartıyor. Üf yaa!!!
sabır sabır... Biggrin Biggrin Biggrin kkkk~~
Yalnız parktaki çocukların bakışları, duruşları ayrı bir hava katmış videoya. hysterical
Emeğinize sağlık, yetenek var ama. Biggrin

| + O + ∆

[Resim: 4b8AMQ.gif]

Voah! Çok güzel dans ediyorsun. İmrendim vallahi. Bilmiş Ben hiç beceremiyorum. Dodgy SNSD'nin Mr. Taxi ve KARA'nın Step dansınıda yapsan çok güzel olar. Biggrin

one in a million
(16-08-2012, Saat: 17:56)Aralidia yazdı: Yalnız parktaki çocukların bakışları, duruşları ayrı bir hava katmış videoya. hysterical
Emeğinize sağlık, yetenek var ama. Biggrin

Çok Teşekkür ederim Biggrin Zaten çocuklar sayesinde o gün çok güldüm XD

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi