yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mi Young's Dance Covers / Mi Young'un Dans Coverları
MBLAQ - Mona Lisa dans cover'ını izlemiştim ve çok hoşuma gitmişti. Smile
Devam~ Alkis
SNSD ve Super Junior dansları da yaparsan severek izlerim. Biggrin
Super Junior | SNSD | NCT | EXO | H2H
Sung Hanbin
forever pinkblood.
(09-08-2012, Saat: 13:10)Koreli-kız yazdı: MBLAQ - Mona Lisa dans cover'ını izlemiştim ve çok hoşuma gitmişti. Smile
Devam~ Alkis
SNSD ve Super Junior dansları da yaparsan severek izlerim. Biggrin

Yaparım tabii ki. ^^
İmzanız kurallara uymadığı için silinmiştir.
Başarılarının devamını dilerim, daha çok geliştirmelisin kendini. Paylaştıgın için teşekkürler. ^.^
(12-08-2012, Saat: 21:53)kalpszm yazdı: Başarılarının devamını dilerim,daha çok geliştirmelisin kendini.Paylaştıgın için teşekkürler. ^.^

Desteğin için çok teşekkür ederim. ^^ Kendimi geliştireceğim~~^^
Çok güzel dans ediyorsun. Devam. Onay

Beast danslarını öneririm. Biggrin Keyifle izlerim. Abaza
a pink & beast & 4minute & btob & clc

in the cube
(12-08-2012, Saat: 22:10)~AmoRe~ yazdı: Çok güzel dans ediyorsun. Devam. Onay

Evet çok haklısınız. BEAST'in dansları çok güzel. BEAST'in hayranıyım bu arada. Biggrin BEAST'in Fiction dansını biliyorum ama videoya çekmedim. Bildiğim fakat çekmediğim bir sürü dans var. İlerleyen zamanlarda hepsini çekip ekleyeceğim.
Emeğine sağlık. ^^
Img-kiss 
Kardeşim yaaa ^_^ Çok tatlısın Opucuk ve çok yeteneklisin. Onay
Biliyorum daha yeni yazdığım için bana çok kızgınsın ama kızgın olduğun zamanlar da çok tatlısın. (bunu fırsat bilme Biggrin tam kızgın olduğun değil ama küstüğün zamanlar Angry böyle olma hep Biggrin)
( Angry böyle olsanda Ofkeli bu kadar olma korkutuyorsun beni ve şaşırtıyorsun Biggrin Biggrin Biggrin yani diğer videonu çekmende yardımcı olacağım. Wink ) Yourock
(14-08-2012, Saat: 1:57)black6614 yazdı: Kardeşim yaaa ^_^ Çok tatlısın Opucuk ve çok yeteneklisin Onay
Biliyorum daha yeni yazdığım için bana çok kızgınsın ama kızgın olduğun zamanlar da çok tatlısın (bunu fırsat bilme Biggrin tam kızgın olduğun değil ama küstüğün zamanlar Angry böyle olma hep Biggrin)
( Angry böyle olsanda Ofkeli bu kadar olma korkutuyorsun beni ve şaşırtıyorsun Biggrin yani diğer videonu çekmende yardımcı olacağım Wink ) Yourock

Hahahahhaha bunu okurken acayip güldüm... Ağzım bir karış ayrıldı Biggrin Tamam eonni bundan sonra inat olmayacağım ve sinirlenmeyeceğim(^^İnşallah^^) Yardımını geciktirmezsen diyorum daha sinirlenmem yani Angel mesela yarın(teknik olarak bugün çünkü saat 03:21) videoyu çekersek süper olur. ~~ Seni çok seviyorum. Never forget my love~~ Nae Sarang ^_^ ♥
(12-08-2012, Saat: 22:13)iremSRK yazdı:
(12-08-2012, Saat: 22:10)~AmoRe~ yazdı: Çok güzel dans ediyorsun.Devam. Onay

Evet çok haklısınız. BEAST'in dansları çok güzel. BEAST'in hayranıyım bu arada. Biggrin BEAST'in Fiction dansını biliyorum ama videoya çekmedim. Bildiğim fakat çekmediğim bir sürü dans var. İlerleyen zamanlarda hepsini çekip ekleyeceğim.

Çek çek meraklandım. Abaza
a pink & beast & 4minute & btob & clc

in the cube

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi