yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mezun Öğrenciler İçin 2010 Kore Hükümeti Burs Programı
Benim bir kaç yilim daha var ama Türklere karsi duyduklari saygi ve sevgi
den dolayi bende Koreyi düsünüyorum. Umarim önümüzdeki senelerde de bu burs verilir. Acaba bölüm sinirlamasi var mi? Basvuran arkadaslara bol sanslar. Smile
~ Matt Smith ~
♥ Doctor ♥
Benim zamanima daha çok seneler var. Aglaelsalla
Insallah birgün gidebilirim.
(15-04-2010, Saat: 15:15)byung soon jo yazdı: Neden master ya da doktora? Oysa ben üniversiteyi orada okumak istiyorum.

Kore Cumhuriyeti'nde Burslu Okuma Imkanini üniversite içinde saglamislardi.Ocak 2010 yilinda böyle bir burs imkani sagladilar. Ama tekrardan 2011 yilina da bu imkani saglayacaklarini söylediler.
Bu baslik altinda ''Kore Cumhuriyeti'nde Burslu Okuma Imkani'' detaylarini bildirmisler. Muhtemelen 2011'e de yine ayni sartlarda uygun olanlarin basvuru yapmalarini isteyecekler.

------
Kore'de Egitim Ile Ilgili Sorulariniz Için... bu linkte verilen bilgilerle de merak ettiginiz sorulara daha ayrintili cevaplar alabilirsiniz.
(10-07-2010, Saat: 12:19)ilaydaebrar yazdı:
(15-04-2010, Saat: 15:15)byung soon jo yazdı: Neden master ya da doktora? Oysa ben üniversiteyi orada okumak istiyorum.

Kore Cumhuriyeti'nde Burslu Okuma Imkanini üniversite içinde saglamislardi.Ocak 2010 yilinda böyle bir burs imkani sagladilar. Ama tekrardan 2011 yilina da bu imkani saglayacaklarini söylediler.
Bu baslik altinda ''Kore Cumhuriyeti'nde Burslu Okuma Imkani'' detaylarini bildirmisler. Muhtemelen 2011'e de yine ayni sartlarda uygun olanlarin basvuru yapmalarini isteyecekler.

------
Kore'de Egitim Ile Ilgili Sorulariniz Için... bu linkte verilen bilgilerle de merak ettiginiz sorulara daha ayrintili cevaplar alabilirsiniz.

Peki sonuçlar açiklandi mi acaba? Kimler gidiyor bizden?
Bir sorum olucakti bu burs imkani hangi alanlar için geçerli sadece tip ve sayisal bilimler için mi yoksa güzel sanatlar gibi sözel alanlarda içine aliyormu burda bir ayrim söz konusumu kisaca ?
Blush 
Bu çalisma 2012'de de devam eder umarim.
Insallah benim zamanimda da böyle bir sey olur. Smile
(15-08-2010, Saat: 18:19)Mashimaro yazdı:
(30-07-2010, Saat: 21:33)dilekkaz yazdı:
(10-07-2010, Saat: 12:19)ilaydaebrar yazdı:

------

Peki sonuçlar açiklandi mi acaba? Kimler gidiyor bizden?

Evet açiklandi. Seçilenler 29 Agustos'ta gidiyor Kore'ye.

Seçilen ögrenciler;
Nazife Pehlivan
Yusuf Dölen
Daghan Kirisçi
Nazli Merve Güzelgöz
Dursun Essiz

Yedekler;
Gülsah Sidar
Bekay Orhaner
Fatma Kaldirim

(15-08-2010, Saat: 16:32)Dayumi yazdı: Bir sorum olacakti bu burs imkani hangi alanlar için geçerli sadece tip ve sayisal bilimler için mi yoksa güzel sanatlar gibi sözel alanlarda içine aliyor mu burada bir ayrim söz konusumu kisaca ?
Evet güzel sanatlar, sözel gibi alanlar da dahil seçilebiliyor. Onay

Çok iyi ya buna çok sevindim. Smile Benim bu 4 yil boyunca çok iyi portfolyo yapmam lazim. Smile Bilgi için tesekürler.
Korefans'da okudugum en güzel haber bu bence. Hayirlisiyla bir an önce okulu bitirmek istiyorum... Bilgiler için çok tesekkürler.
[Resim: daejanggeumbc1ns5oz43qwpr5.gif]
..___Kendi varlığını bile gayesine adayabilen insan iradesine karşı hiçbir şey direnemez__..
Insallah 2012'de de devam eder bu burs programi. Onay

I LOVE YOU TOO~!!!
FT ISLAND IS MY WORLD
TURKISH PRIMADONNA

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi