yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mezun Öğrenciler İçin 2010 Kore Hükümeti Burs Programı
Liseler için de burs veriliyor mu ? Adminler ve basta Hilmi bey biraz arastirabilirlerse sevinirim Smile .
Kore Büyükelçilerinin bizlere sundugu bu birbirinden güzel firsatlar için çok tesekkürler.Bütün bunlardan yararlanamadigim için çok üzgünüm ama yararlanabilecek arkadaslarin adina çok seviniyorum.

Song Il-Gook Fan Club

^Efsane Prens^
^Denizler İmparatoru Fan Club^
^The Kingdom of the Winds Fan Club^

Korea-Fans FAN CLUB

(28-03-2010, Saat: 0:49)GirlsGeneration yazdı: Liseler için de burs veriliyor mu ? Adminler ve basta Hilmi bey biraz arastirabilirlerse sevinirim Smile .

Master, doktora programlari. Açiklamada da yer aliyor. Onay
Hakkınızı helal edin. ~
Ne güzel olurdu ama bana uygun degil. Daha dogrusu ben uygun degilim sartlara. Biggrin
Çok güzel bir haber. Smile

Others can only loves but I can die for u
Bu süpermis yaa. Paylasim için tesekkürler... Onay
Su ingilizce meselesi durumu bozuyor ya. Saskin Ingilizcem sifir, basvurmayi düsünen arkadaslar, bilgilendikçe bilgilerini buradan paylasirlarsa çok sevinirim. Smile
Kalplerimize işleyen o duyguları hep veren bütün değerleriyle bize bizi hatırlatan Koreyi seviyorum...

Bilgilendirme için tesekkürler. Hersey uyuyor da Ingilizce olmadi. Kismet baska zamana. Insallah Korea-fans üyesinden bu hakki kazanabilenler olur.
Benim daha üniversiteye 2 sene var. Sarhos
Ama sartlari uyan arkadaslar için çok güzel bir firsat. Smile
♥Then,Now and Forever SNSD♥
S♥NE
SNSD~Super Junior~DBSK~SHINee~f(x)~SS501~B2ST~Big Bang~F.T Island
Bende basvurmayi düsünüyorum. Aradim ama daha sonra bilgi vereceklerini söylediler. En büyük hayalim olan labaratuvarda çalisma imkanim olacak. Allahrazi Hadi hayirlisi. Biggrin
•• Green Kamilia Inspirit Light Changjo Perfection ••
Kaliteli Webtoonun adresi Hayalistic
「•♥ KARA ♥ Kamilia ♥•」

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi