28-03-2010, Saat: 0:49
Liseler için de burs veriliyor mu ? Adminler ve basta Hilmi bey biraz arastirabilirlerse sevinirim
.

Mezun Öğrenciler İçin 2010 Kore Hükümeti Burs Programı
|
28-03-2010, Saat: 0:49
Liseler için de burs veriliyor mu ? Adminler ve basta Hilmi bey biraz arastirabilirlerse sevinirim
![]()
28-03-2010, Saat: 2:29
Kore Büyükelçilerinin bizlere sundugu bu birbirinden güzel firsatlar için çok tesekkürler.Bütün bunlardan yararlanamadigim için çok üzgünüm ama yararlanabilecek arkadaslarin adina çok seviniyorum.
Song Il-Gook Fan Club ^Efsane Prens^ ^Denizler İmparatoru Fan Club^ ^The Kingdom of the Winds Fan Club^ Korea-Fans FAN CLUB
28-03-2010, Saat: 2:30
(28-03-2010, Saat: 0:49)GirlsGeneration yazdı: Liseler için de burs veriliyor mu ? Adminler ve basta Hilmi bey biraz arastirabilirlerse sevinirim Master, doktora programlari. Açiklamada da yer aliyor. ![]()
Hakkınızı helal edin. ~
Ne güzel olurdu ama bana uygun degil. Daha dogrusu ben uygun degilim sartlara.
![]()
Çok güzel bir haber.
![]() ♥ Others can only loves but I can die for u♥
Bu süpermis yaa. Paylasim için tesekkürler...
![]()
Su ingilizce meselesi durumu bozuyor ya.
![]() ![]() Kalplerimize işleyen o duyguları hep veren bütün değerleriyle bize bizi hatırlatan Koreyi seviyorum...
28-03-2010, Saat: 20:24
Bilgilendirme için tesekkürler. Hersey uyuyor da Ingilizce olmadi. Kismet baska zamana. Insallah Korea-fans üyesinden bu hakki kazanabilenler olur.
Benim daha üniversiteye 2 sene var.
![]() Ama sartlari uyan arkadaslar için çok güzel bir firsat. ![]() ♥Then,Now and Forever SNSD♥
S♥NE SNSD~Super Junior~DBSK~SHINee~f(x)~SS501~B2ST~Big Bang~F.T Island
Bende basvurmayi düsünüyorum. Aradim ama daha sonra bilgi vereceklerini söylediler. En büyük hayalim olan labaratuvarda çalisma imkanim olacak.
![]() ![]() •• Green Kamilia Inspirit Light Changjo Perfection ••
Kaliteli Webtoonun adresi Hayalistic 「•♥ KARA ♥ Kamilia ♥•」 |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|