Bilgilendirme için tesekkürler... 
Harika bir sans.

Harika bir sans.

Mezun Öğrenciler İçin 2010 Kore Hükümeti Burs Programı
|
Bilgilendirme için tesekkürler...
![]() Harika bir sans. ![]()
Arkadaslar basvuruyu okudum da maddelerde;
11. Certificate of TOPIK score (original copy) 12. Certificate of TOEFL or IELTS score (original copy) directly sent from ETS/IELTS gibi sinavlarin dereceleri isteniyor. Yani gitmek sandigimiz kadar kolay olmayabilir. Bu sinavlara girmek zorunlu mu, zorunluysa baraji kaç olmali acaba... Yarin arayip sormam lazim. ![]() (27-03-2010, Saat: 20:25)turkgirl_tr yazdı: Arkadaslar basvuruyu okudum da maddelerde; Ben onlari zamaninda bayagi bir arastirmistim. TOPIK için 4. seviyeyi geçmis olman lazim. TOEFL içinde 120 üzerinden 80 alinacak olmasi lazim. ABD'deki üniversiteler gibi Kore'deki üniversitelerde 80 puan istiyor. Bende basvurmayi düsünüyorum... Bakalim kismet. Bana çikar mi bilmiyorum. ![]()
RAIN / 비 / ELF / Se7en / A+ / Changjo / VIP / TripleS / Boice / Inspirit / Hottest
Ne güzel ya. Ama maalesef ben basvuramam yasim o kadar degil.
![]() ![]() My Love JJ <3<3<3<3<3 TVXQ and JYJ Forever OT5 ~ (27-03-2010, Saat: 20:41)Melissaa yazdı: Ben onlari zamaninda bayagi bir arastirmistim. TOEFL sorun olmaz yine sonuçta Ingilizce bir sekilde halledilir de TOPIK problem olur... Sonuçta Korece Dil Bilgisini ölçüyor... ![]()
Umarim bu program her yil yapilir. Belki ben de Ingilizcemi gelistirip giderim...
![]() ----------->MY TREASURES<--------- ->Choi Jung Hoon♥ ->Lee Hong Ki♥ ->Song Seung Hyun♥ ->Choi Min Hwan♥ ->Lee Jae Jin♥
27-03-2010, Saat: 22:29
Keske gidebilsem...
Gidebilecek arkadaslar çok mutlu olmali. ![]() ![]() (27-03-2010, Saat: 20:47)turkgirl_tr yazdı:(27-03-2010, Saat: 20:41)Melissaa yazdı: Ben onlari zamaninda bayagi bir arastirmistim. Vallahi benim ingilizcem de süper ama TOEFL yine de çok zor bir sinav... ![]() Master için ya TOEFL yada TOPIK istiyor. Mesala sadece TOPIK sinavina girersen ve TOPIK sinavindan geçersen de master yapilabilir saniyorum ki. Ama sonuçta orada ilk zamanlarda herkesle anlasabilmek için çok iyi derecede ingilizce bilgisi sart. ![]()
RAIN / 비 / ELF / Se7en / A+ / Changjo / VIP / TripleS / Boice / Inspirit / Hottest
(27-03-2010, Saat: 22:44)Melissaa yazdı: Vallahi benim ingilizcem de süper ama TOEFL yine de çok zor bir sinav... Ingilizce bilgin o kadar süperse bence yine sansini dene kaçirma derim. Basarilar. ![]() ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|