yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Merhaba Ben Leeteuk!
[Resim: imagescaydd83d.jpg]

Merhaba ben Leeteuk. Super Junior grubunun lideriyim. Şu sıralar Super Show 3 konserleri için çok yoğun olsam da siz Korea-Fans üyeleri için zaman ayırmadan edemedim. Biraz kendimden bahsedeyim:
SuJu üyeleri benim için bir tanedir. Hepsini kardeşim olarak görürüm çok duygusalımdır. Kahkaha atınca kahkahama gülmeyen kalmaz. Leeteuk benim sahne adımdır manası "özel" demektir. Çünkü ben çok özel biriyim Biggrin Evde beyaz kıyafetiniz varsa eksidiği zaman atmayın! Ben giyebilirim. :Img-hysterical:

Beni anlatmaya altımdaki devam etsin...

(Diğer üyeleride sırayla açacağım. Lütfen yorum yazmayın Leeteuk'un ağzından yazarmış gibi yazın. Leeteuk'un ağzından yazılmamış olan mesajlar silinecektir.)
Sevdim mi sonuna kadar severim.Sevdigim insan için her seyi yaparim Biggrin
Çok güzel ve özel bir gamzeye sahibim. Herkes gamzeme bayilir;)Opucuk
[Resim: 266283.gif]
사랑해 ^_^
En kisa zamanda askere gitmek istiyorum ama dönünce simdi kadar popüler olmaktan korkuyorum.
Sabahlari hep geç uyanirim. Az çekmiyolar bu yüzden bendenBiggrin
<iframe width="202" height="25" src="http://embed.wattpad.com/follow/Birmasalanlatsan?type=2" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

<iframe width="157" height="25" src="http://embed.wattpad.com/follow/Birmasalanlatsan" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
EHB 10. bölümde yaptigim espri kimseyi güldürmedi, bozulsam da bozuntuya vermedim. Biggrin
Hata ve yanlislarimi anlatmayi sevmem. Bir takimin lideri hatali olmaz. Üzülünce hemen aglarim. Aglamam için minicik bir neden yeterli olur. Biggrin
•• Green Kamilia Inspirit Light Changjo Perfection ••
Kaliteli Webtoonun adresi Hayalistic
「•♥ KARA ♥ Kamilia ♥•」
Anneme çok bagliyim. Aksam yatmadan sütümü içer, dislerimi firçalarim:img-hysterical:
Çok süpheciyim...Ben odada yokken diger üyelerin benim hakkimda konustugunu düsünürüm ve hemen baskin yapip benim hakkimda konusup konusmadiklarini sorarim onlarda bana takilirlar benim hakkimda konustuklarini söylerlerBiggrin
[Resim: 266283.gif]
사랑해 ^_^
Grubun en büyük üyesiyim,en büyük üye olabilirim ama yinede çok enerjik biriyim.Çok iyi'de dans ederim.Opucuk

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi