Aferin onlara. 
Haber için sag ol.

Haber için sag ol.
|
Men don't Want Mini Skirt at the Work / Erkekler İşyerinde Mini Etek İstemiyor
|
|
Aferin onlara.
![]() Haber için sag ol.
Duymustum bu haberi. XD ilk duydugumda sasirdim. Ama sonra normal karsiladim.
┫Kötülükler kara bir çamur gibi bulaşmışsa paçalarına dikkat et insan oğlu; sonun yakın demektir.┣
Vay sevindim dogrusu.
Koreli bayanlar bayilirlar mini eteklerle gezmeye... Onlarin yasam tarzi böyle.. .Ama erkekler rahatsiz oluyormus, yani biraz daha duyarli olsunlar.
사랑해 지훈아 Bi Rain Fan Club
Haha çok ilginç ya iyiymis valla.
Destekliyorum Koreli erkekleri.
Super Junior | SNSD | NCT | EXO | H2H
Sung Hanbin
forever pinkblood.
Bencede çok haklilar bu isteklerinde.
![]() Haber için tesekkürler.
Song Ji Hyo Han Ji Min
Park Soo Ae Lee Yo Won Jumong Denizler İmparatoru Saraydaki Mücevher Muhteşem Kraliçe
Çalismaya ne kadar önem veren bir millet olduklari bir kere daha belli oldu iste.
Bence Koreli erkekler eslerine çok baglilar o yüzde çapkinlik yapmak istemiyorlar, paylasim için tesekkürler.
Çok sasirtici, Koreli erkekler çapkindir genellikle ama islerine düskünlükleri gerçekten hayret verici.
DBSK FAN CLUB
Dae Jang Geum FAN CLUB Saraydaki Mücevher Fan Club Mblaq FAN CLUB
Ah ah keske bizim Türk erkekleride böyle olsa. (Hepsini kastetmiyorum tabi.
) Bizimkiler her gece isyerlerindeki bayanlarin mini etek giymesi için dua ediyorlardir Allah bilir. Oysa Kore erkekleri öylemi. Gayet eslerine ve sevgililerine baglidirlar ve asla baska kadinlara yan gözle bakmazlar. Tabi hepsi degil ama genelde öyledirler. Yok arkadas bana bir Koreli erkek sart ideal erkek sonuçta hem çekik daha ne isterim ya. :img-hysterical:
김~정~훈
![]()
Bu habere hiçte sasirmadim.
Bu haber Kore erkeklerine olan askimi iyice deprestirdi heromda böylemidir acaba? InsAllah böyledir, Kore erkekleri çalisirken dikkatlerinin dagilmasini istemiyorlar demekki.
...
-"Küçükken Nasıldı?" diye sordu Anneme; -"Küçükken yaramazdı.." dedi Annem, Tebessüm etti; -"Doğru mu?" dedi gözlerime bakarak; ...-"Doğru" dedim. ...Ve aynen tekrarladım Annemin sözlerini; -"Küçükken Yaram Azdı.. |
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|