yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Melissaa - Ankara Özel Bulusmasi
Melissaa; 2008'den beri tanisiyoruz, sadece forumda degil, yüz yüze de defalarca görüstük, etkinliklerde görev aldik. Çok da kavga ettik, çok tartistik bu tartismalarda dogal olarak kimi zaman sen, kimi zaman ben hakliydik. Ancak tartismalarimiz arkadasligimizi, dostlugumuzu, saygimizi kaybettirmedi. Hep 3-5 gün dargin kalsak da yine sohbetimize, dostlugumuza, Korea-Fans için beraber çalismaya devam ettik.

Üç yil için (belki de daha fazla), Ankara temsilcilerimizden birisi gidiyor ve bundan da önemlisi, bir dostumuzla ayni ortamlarda olma sansini (en azindan belirli sürelerde) kaybediyoruz. Ancak bu gidis Melissaa'nin gelecegi için, kariyeri için çok iyi olacak. Üstelik sempati duydugu, sevdigi bir ülkeye gidiyor. Ayrica, Fulya Hanim'la beraber, Seoul'de organizasyonlar yapacaklar. Korea-Fans'i Kore'de temsil edecek. Zaten adminlik görevine de devam edecek. Bu yüzden bu mesaj bir veda mesaji degil, Melissaa'nin sadece yasadigi sehir degisiyor.

Seni seviyoruz Melissaa...Alkis
Melissaa ablami bu mutlu günde yalniz birakmak elbet olmaz. O gün mutlaka orada olacagim.

Korea-Fans Türk - Korea Dostluk maçinda tanismistik.
Ilk özel mesajimi sana atmistim ben bu forumda.
Bir çok seyi de sanirim ablacim seninle yaptik.
Fotograf makinen benim makinem olmustu sanki Abaza .
Neyse simdi seni ugurlama vakti çok özleyecegim, özleyecegiz.
Darisi basima.Korea-fans ailesine yasattiklarin ve yasatacaklarin için binlerce kez tesekkürler. ^^

Büsra ^^

Abaza

Opucuk

Senin adina çok sevindim Melisa söylememe gerek yok sanirim. Yolun her zaman açik olsun. Çok sanslisin biliyorsun degil mi ? :d
Öncelikle yolun acik olsun Smile
Sonra Smile bol bol resim bekliyorum Biggrin
Belli mi olur belki MBLAQ ve Rain´ni görürsün (görürsen benden bol bol selam söyle olur mu) :img-hysterical:

Bi bakarsin bir kac seneye kadar bende giderim Koreye, eger ozaman sende orada olursan beni gezdirirsin artik Biggrin :img-hysterical:

Tekrardan yolun acik olsun Opucuk

ⓂⒷⓁⒶⓆ
|❤| CнєoηĐυηg.:.Jооη.:.Gо.:.ѕєυηgно.:.міЯ |❤|

My Obsession >>> Lee Joon
[Resim: kkkkklll.jpg]
Buraya yazdiginiz mesajlar için ço....k tesekkür ederim. Smile
Buraya yazdiginiz mesajlar bile duygusal olmus. O gün kesin aglarim ben. Smile
RAIN / 비 / ELF Se7en / A+ / Changjo / VIP / TripleS / Boice / Inspirit / Hottest
Sormak istedigim üçbinbesyüz soruya cevap verecek misin canim adiminim Biggrin
ona göre gelecegim Biggrin
yahu ben yeni duyuyorum çok da sevindim açikçasi ama sasirmadim. Gelmeye çalisacagim. Hem ne zamandir kimseyi görmüyorum havalarda güzellesti.
SmileSmile Çok sevindim senin adina Melisa Abla.Opucuk Hayirli yolculuklar Onay
|JJJSYC |
I have nothing, nothing, nothing
If I don't have you!

Melissa'cim senin adina çok mutlu oluyorum. Gönül isterdi ki seni ugurlayabileyim ama sartlar elvermiyor canim. Yolun açik olsun bitanemSmile
Ablacigim senin adina inan çok sevindim. Opucuk Umarim hersey gönlünce olur. Yolun açik olsun.Sarhos

TÜRKİYE ℂ⋆
Tebrik ederim ablacigim. Alkis Hakkinda en hayirlisi olur insallah. Opucuk

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi